Massa bilder i inläggen under detta! Nu ska vi till Farmor och Farfar!

Sådär, nu har jag tagit igen det jag har missat i inläggsväg sen julafton! Om du vill se en massa bilder så är det bara att bläddra neråt. Där finns bl.a Isabellas första möte med tomten, hennes julklappar och mycket mer...

Kommentarerna får jag ta igen i kväll för nu ska vi träffa Isabellas Farmor och Farfar! Ha en bra dag!

Igår kväll!

image699

Igå kväll ville hon inte sova, det kulle lekas med alla nya leksaker i stället! =)

Julmaten!

image696

image697

image698

Vårat julbord...

Isabellas julklappar!

image693

image694

Hon fick så sjukt mycket julklappar så jag kommer inte ihåg allt men jag ska försöka... 6 par strumpor, Ett par Moccasiner, 3 klänningar, 9 par byxor, 4 långärmade t-shirts, 1 tjocktröja, 1 t-shirt, 4 koftor, 3 pyjamaser, 2 hårband, Ett par finskor.

image695

En saccosäck, en dammsugare, ett kök, trummor, en cd-spelare, tror 5 cd skivor, Typ 7-8 böcker, 3 pussel, de första orden klossböcker, gosdjur,bondgårdsdjur av plast, bil, keyboard, lastbil, docka, nalle puh björn som sjunger och sjunger.

Tror att det var allt men jag är inte säker!?

Öppnar klappar!

image691

image692

Sitter på sina klappar och öppnar sina andra klappar! =)

Tomten på besök!

image689

image690

På Julafton hade vi mina föräldrar, min bror, min mormor, min morbror och mina tre kusiner här... Det var jätte kul! Min morbror fick äran att vara tomte och han gjorde jobbet jätte bra! Isabella var inte det minsta rädd för tomten heller, hon ville följa med honom ut, började gråta och skrek "totte" när tomten gick! =)

Morgonklapparna!

image688

Här har hon precis öpnnat sina morgonklappar på julafton. En bil, en bok, en keyboard och 2 söta små hårband! Hon spelar på sin keyboard och är jätte nöjd...

Bloggsvacka!

Nu har det blivit en riktig bloggsvacka för min del! Jag har inte mycket till bloggsug just nu, svårt att hinna med det ibland! =)

På Julafton hade vi så skoj.. Jag ska lägga upp bilder på lite grejjer därifrån snart!

Igår träffade vi Jenny och Daniel, Nicklas och Daniel träffade Tommy lite senare och gick på krogen en stund för att "dansa" Haha... Jag och Jenny satt och pratade lite tjejsnack, vid 02 eller nått sånt åkte dom hem och jag somnade som en stock! =)

Från oss till Isabella!

image687

Julgranen

image683

  

Våran lilla julgran ser ut så här! =)


God Jul!

image682

Hoppas att ni alla får en riktigt GOD JUL!

Inte mycket bloggtid!

Hej!

Hoppas att det är bra med alla!? Jag har inte haft så mycket tid att blogga dom sista dagarna, det är mycket så här i juletider! Igår slog vi in dom sista  klapparna, storstädade hela lägenheten, förberede den mat som går att förbereda, handlade det sista som skulle handlas och förberede allt så mycket som möjligt!

Därför har jag varken uppdaterat eller svarat på era kommentarer men jag ska svara på dom så fort juletiderna är över!  Kanske till och med får ett litet tillfälle att göra det i kväll men det tror jag inte! Jag kommer att försöka uppdatera med bilder i kväll i alla fall! =)

Godnatt!

Nu är klockan alldelles för mycket! Fattar inte ens vad jag gör uppe efter mina 4,5 timmars sömn i natt efter en kväll med MYCKET drickande! Fattar inte att jag har mått så bra idag! Jag mådde som en gud i morse när jag vaknade! =)

Det här drack jag igår, jag har stenkoll och det verkar ju lovande va?! =)

* 3 öl
* 6 cider
* 2 glas vin
* 1 redbull vodka 6:a

* Såklart vatten också (med och utan bubblor)... Lite i alla fall!

Mycket för att vara mig och skumt att jag inte mådde dåligt i morse! MEN BRA!

Nä nu ska jag sova!
Natti natti!

Lite nytta!

Idag har jag inte gjort mycket nytta men lite har jag fått gjort i alla fall... Jag har griljerat skinkan och så har vi fått upp och klätt granen. Jag skulle lägga in bilder på granen men det funkar inte nu! Skumt! Har även försökt att lägga in flera bilder idag men det har inte fungerat sen jag gjorde mitt "showen" inlägg!

Nu ska jag svara på lite kommentarer som jag har halkat efter med!

American Pie Naked mile!

En sevärd film! Jag och Nicklas såg den nyss och den var jätte rolig... och naket! =)

Hotellet vi var på!



Precis i denna hörna satt vi och drack lite och hade trevligt tillsammans!



Här åt vi frukosten!



Lite bilder från Hotellet vi sov på! Hotell J i Nacka Strand! Bilderna är tagna från deras hemsida! Jag tog egna bilder också men jag var lite rund om fötterna då så det blev inga bra bilder!

Riktigt fint!

Jag måste säga att Idol programmet som dom visade idag var himla fint! Tyckte att dom hade fått till det riktigt bra!

Vill ha Mattias jacka och termisar!

Nån mer än jag som kollr på Idol i kväll! Jag blev kär i Mattias vita jacka och termobyxor!!! Var det märket Salomon? Dom skulle klä Nicklas perfekt!! Vill ha! Vill ha! Vill ha!

1½ dag kvar!

Kanske det är dags nu att räkna ner till julafton!? Hehe...

Om det är någon som har missat det så är det 1½ dag kvar till julafton! =)

Showen!

   

310468-680

   

Käpprätt!

Jo just det, glömde ju att säga hur det gick med roulettspelandet. Det gick käpprätt!!! Ni som brukar spela kanske vet att när det går bra så blir man så girig och vill vinna mera, sen går det lite sämre, då ska man vinna tillbaka och tillslut så har förlusten tagit överhand!

Så om vi kunde lära oss att stoppa i tid så skulle dom inte tjäna så enorma summor på detta spelande!

Snygg räddning!

Igår så skulle jag på toaletten då vi var på Julgalan och det skulle Nicklas chef också så vi tog sällis. På vägen till toaletterna slängde sig en 60+ gubbe på mig och sa "Är det Sara" och typ började på och skulle kramas och grejja. Jag fattade ingenting och såg väll ut som ett stort frågetecken, tillslut fick jag fram att "VA?" "Ja är det inte Sara?" frågade han då. Då var Nicklas chef snabb! "Nä, hon är min fru" och gav honom en ond blick! Hahahaha, han bad så jätte mycket om ursäkt och backade därifrån.

Haha, Nicklas chef är också en 60 plusare så det var därför hela grejjen var så förbaskat rolig! Jag tackade för hjälpen och sen hade vi nått att skratta åt! =)

LYCKAD kväll igår!

Hej hopp! =)

Nu har vi varit hemma i ca 3 timmar, Vi är så himla trötta idag! =)

Kvällen igår var jätte lyckad. Trevligt sällskap och det är ju a och o när man ska ut! Ellerhur?!

Kvällen började med att vi blev hämtade av Nicklas arbetskompis och hans flickvän (hon är gravid så hon körde till hotellet) vi åkte till Hotell J som ligger i nacka strand och checkade in, lämnade våra grejer på rummet, kollade hur det såg ut, provlåg sängen och alls sånt där som man bara måste göra när man bor på hotell. Sen gick vi ner till resten av vårat sällskap som satt nere i baren på hotellet, jätte mysigt med öppen spis och allt möjligt mys.

Kl. 19 så skulle vi vara på Julgalan (factory), vi lämnade jackorna i garderoben och blev visade till vårat bord. Sen kom en utav våra servitörer och skulle informera oss lite, han sa att öl, cider, vin och alkoholfritt ingick för oss (Vi hade VIP biljetter, höhö). Ja då var det ju bara att börja beställa, en annan kände ju då att "ja men då måste vi utnytja det" =) Haha, han gav mig beröm för att jag pratade så högt och tydligt och för att jag kunde locka till mig uppmärksamheten! "Så ska det låta" sa han glatt!

Vi åt massor med god mat, ellr ja, massor och massor! Jag tog som vanligt bara en talrik med mat, palla att äta tills man spyr, sen måste man ju spara plats till desserten också så klart!

När jag äntligen hade sparat lite plats för desserten och hade hämtat den, hann jag äta upp hälften och la ifrån mig skeden en stund så kom en tjej som jobbade där och tog mitt fat, då var jag snabb "öh jag var inte klar!" Men hon lade dövörat till och ignorerade mig helt! Vi satt nämligen vid ett bord där artisterna skulle springa på och då röjde dom allt som var på bordet! Gissa om jag höll i mina två cider och mitt glas med vin krampaktigt när dom skulle dra av duken!?

Showen var i alla fall bra! Kommer inte ihåg namnen på alla som var där efterssom att jag är sämst på artistnamn men bl.a Bounce, Linda Bengtsing, E- Type, Sonja Aldén, Marcolio var där i alla fall (jag tog bilder på dom som blev lite halvsuddiga men jag sk lägga upp några sen i alla fall)

Ja efter showen så blev det lite spelande av roulett, dans på dansgolvet och lite mera festande sen gick vi tillbaka till hotellbaren där alla samlades igen för att efterfesta. Vi satt uppe till 03 sen gick vi till vårat rum och lade oss för att vakna till en suverän hotellfrukost med allt ni kan tänka er. Bröd av olika slag, massa olika yoghurt, fil, juicer, kaffe av olika slag, the, oboy, mjölk, isvatten, masor med pålägg, typ alla sorter fanns och massor med grönsaker, olika kokta och stekta ägg, bacon, keso, ja jag skulle kunna sitta länge och rabbla vad som fanns. Jag tröck i mig FYRA limpskivor med skinka, ost, keso, tomat,paprika och gurka på. Första gången jag provade med keso på och det är nu min nya favorit! Såååååå gott!

Ja sen vilade vi en stund, packade och åkte hem! Nu är det ett år kvar tills vi går ut samma gäng igen! Längtar redan!

Ha en trevlig kväll!

Det här blir mitt sista inlägg idag! Nu är vi fixade för fest, i kväll blir det julbord och fest för att sedan tillbringa natten på hotell! Ska bli så roligt! =)

Hoppas att ni alla får en trevlig Fredagskväll! Det ska jag ha!!!


SKÅL!

Känns skumt!

I år har jag och Nicklas bestämt att vi int ska ge varann någon julklapp... Vi kände att varför då liksom? I stället så har vi fixat barnvakt en kväll efter jul och så ska vi åka till stan och gå på bio, restaurang och dricka gott! Det är värt så mycket mer eftersom att vi MYCKET SÄLLAN (lika med aldrig gjort) gör sånt tillsammans nu när vi har barn! Vi kom på att det kanske skulle vara trevligt åtminstone en gång! =)

Vad ska du ge till den du håller kär?

Äntligen så smyger huvudvärken iväg!

Äntligen så börjar huvudvärken släppa nu! Jag blev VÄLDIGT orolig där ett tag! Tyvärr så verkar Nicklas ha tagit över min huvudvärk nu! =(

Nyss var Nicklas syster Jeanette här på en fika, hon skulle köpa Nicklas Psp med filmer och spel till också.. 1200:- fick hon psp (nästan oanvänd) 3 filmer till och 3 spel för.. Nästan som hittat tycker jag!

Godmorgon!

Godmorgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott, det har jag... Bara det att jag vaknade med sprängande huvudvärk och illamående! Varför?! Usch, jag vill må bra, jag ska ju ut i kväll... Aja, vi får hoppas att det går över innan dess!? =/

Nicklas är nu på möte, hoppas att han inte blir så långvarig där! =)

Godnatt!

Nu måste jag sova! Vill hinna sova i alla fall 7 timmar, får vi se hur länge det blir!?

Vore kul om ni svarade på min fråga i inlägget under så jag får se hur många som tycker som jag! =)

Godnatt!

Paradis eller alladin?

Jag kom på en bra fråga som jag måste ställa nu! =) Kul att se vad folk tycker!


Vilken chokladask köper du helst till julafton? Paradis eller Alladin?

Jag gillar bäst Paradis jag!

Julbord i morgon - Ska bli sjukt roligt!

Tänkte bara säga att nu är jag KLAR med julklappsköp och köp av julmat! Nu är det bara allt annat kvar! Griljera skinkan, klä granen, storstädning, andra förberedelser av mat mm mm... Ja och i morgon ska vi då på julbord med Nickes jobb och sover på Hotell tills på Lördag! Sen vet vi ju inte direkt hur vi mår när vi vaknar heller för det brukar bli rätt hårt på dom julfesterna! xD

Ska bli trevligt att träffa dom andra respektive... Sara och jag hade så sjukt kul förra året då vi var på Grand Hotell för att sedan gå vidare till Casino Cosmopol och till sist fick vi bara dricka vatten! Tur att vi kan skylla på att dom är hårdare i baren på casinon! =)

Roliga Historier!

Jag kunde inte låte bli att köpa en liten bok till Nicklas med Roliga historier i.. Vi är mycket för sånt vi! Lite halvlåg humor sådär! =) Ur den ska jag nog plocka lite och lägga in i bloggen lite då och då men just nu är jag för lat för att ens hämta den! Är det bra eller?

Ica Maxi!

Nu har jag suttit här och svarat på masor med kommentarer... Trevligt att så många vill skriva till mig! =)

I kväll har jag varit med min föräldrar på Ica Maxi i Haninge och köpt en massa julmat! Det enda jag inte fick tag på var Mimosasallad och så glömde jag att köpa saft till mina kusiner.. Godis köpte jag inte heller! =O

Frågan är: Hur sugen är man på godis en julafton? Vi har ju en paradisask, en after eight och en twistpåse.. Ingen av dom faller mig i smaken så där jätte mycket men ändå! Jaja, nåt mer kanske jag ska köpa ifall att jag skulle ångra mig!

Haninge C

Nu har jag, Isabella och mamsen varit i Haninge C... Jag har köpt julklappen till min bror men inte till min morbror... =/ Vad ska jag köpa till honom!? Det står stilla i huvudet! =(

Jag köpte i alla fall kläder tills i morgon också som jag tänkte hapå julmiddagen!

Mc Donalds lunch!

image672

Nu har vi precis ätit lunch! Nicklas köpte med sig mat från Mc Donalds på vägen hem! Det var gott det! =)

Varför kan inte livet alltid vara så här roligt!?

Nu är vi precis hemkomna från dagis... Idag gick det bättre än någonsin. Isabella lekte med alla andra barnen och hon börjar dessutom bli accepterad av dom andra barnen som en i gruppen. Känns jätte skönt! Idag var det först lek, sen sång, sen lek igen och så avslutade dom med fruktstund och sen även choklad eftersom att det är jul! =) Bella bara vräkte i sig! Haha...

Nu känns det skönt att vi ska få vara hela familjen i ett par veckor och sen blir det dagis igen och sen den 1 Februari så börjar jag jobba igen! =( Kunde inte livet alltid vara så här roligt?! Men den dagen jag får jobba med det jag vill så är jag övertygad om att det kommer kännas mycket bättre!

Isabella idag!

310468-671

Så här fin är Isabella idag! =)

Godmorgon!

I natt har jag sovit jätte skönt! Nicklas åkte till jobbet för en stund sen, han jobbar ingen vanlig dag idag, jobbar i nån timme plus att han kunde åka dit när han ville för att göra det.. I morgon har han möte kl 09 sen är han ledig ända tills den 13 Januari. Det känns så himla skönt att vi ska få vara tillsammans så länge nu runt jul! =)

Godnatt!

Nä usch vilken huvudvärk jag börjar få, jag tror att det är dags att knyta mig nu... Klockan tickar på också så det var dags i alla fall... Sista dagen på dagis i morgon, sen är det två och en halv vecka ledigt! Skööönt! =)

Godnatt och dröm sött!

Rolig upptäckt!

Jag upptäckte nyss att jag hade lite pengar kvar på unibet att spela för! Gissa vad jag ska göra nu!? :P

Seeegt!

Åh vad jag är trött på blogg.se när det ska gå så segt! Det händer ju varje dag nu! =/

Eller är det min dator?! =/

Oskriven regel?

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt! Jag som inte har duschat än! Måste göra det...

Är det jag som är snurrig eller är det så att man inte får duscha efter 22 när man bor i lägenhet? Kanske är en oskriven regel som jag faktiskt har lyckats hålla sen vi flyttade hit för här låter det verkligen högt när grannarna spolar vatten! =/

Bäst jag går nu så att inte grannarna blir arga på mig!

Hur ligger ni till med julshoppandet?

image670

Nu måste jag fråga! Jag har förstått att det är många som inte har köpt en enda julklapp än, vilket för mig är helt ofattbart, haha... Själv började jag i slutet på Oktober! =)


Så nu frågar jag.. Hur långt har du kommit med julshoppandet? Jag köper det sista i morgon!

Isabella somnade gott efter att ha varit vaken HELA dagen!

Oj vad Bella somnade fort idag! Hon somnade aldrig på dagen så hon levde på reservångorna från kl 15.30 idag ungefär! Ett tag var det riktigt jobbigt faktiskt men sen gick hon över gränsen av trötthet och blev helt sprallig i stället! Otroligt att hon orkade vara vaken till 19.30 utan att slockna i ett hörn nånstans...

Alla minns väl Idol Anna när hon sjöng "Ring ring"?

Jag kom in på ett samtalsämne med Ida om folk som inte kan inse att dom sjunger dåligt! Här har vi ett mycket bra exempel som dessutom nån duktig person har gjort en remix på! Haha


Ni som brukar se idol måste se dom här!! =)





Nejlika apelsiner!

310468-669
Nu luktar det gott i vårat kök som ni kan se här ovan! =)

Snoken!

310468-668

Lilla väsksnoken är i farten igen! =)

Julstämningen stiger!



Jag försöker verkligen skapa lite julstämning och jag lyckas faktiskt stundvis! =)

Har du nån julstämning än?

Körlektionen gick jätte bra idag!

Körlektionen idag gick också super! =)  Han tycker att jag ligger lite före i planeringen för att ha kört så några lektioner... Ja, det är klart jag blev glad av att höra det! Några centimeter växte jag i alla fall!

Lite panik och blackout fick jag vid en trafiksignal vid en fyrvägkorsning, jag fick för mig bara helt plötsligt att det skulle komma bilar från alla håll och kanter bara för att just jag körde där.. Så jag skrek "Det kommer väll inga bilar från nått annat håll nu" Han skrattade och sa " Men det är det ju klart att det inte gör" =)

Jag behövde bara få det bekräftat en gång! Haha




Stackars min mamma, hon lånade ut sitt busskort till mig när jag skulle åka till körskolan och nu när hon hade kommit till tåget så kom hon på att hon inte fick tillbaka det... Så hon kom tillbaka hit för en stund sen och hämtade det! Förlåt mamma! =/

Ändrade planer...

Eftersom att allt annat har gått åt skogen nu så ändrade vi oss lite jag och min mamma. Dom stannar här hemma när jag åker till körskolan, sen kommer jag hem igen och så gör vi nejlika apelsiner tillsammans (ett måste, det doftar så gott)

Vi struntar i Haninge C idag och tar det i morgon i stället... =)

Att göra innan jag ska iväg!

Detta ska jag göra innan jag ska iväg!

* Sminka mig
* Göra lunch, äta den
* Läsa 15 sidor i körhäftet som jag fick i läxa
* Ta disken
* Försöka få Bella Bus att somna

Jag bör nog börja lite smått nu, för jag ska gå kl 13.20, tiden har en förmåga att gå fort när man ska iväg och ingenting går som man har planerat när man har barn! Haha

Det gick bra på dagis och nu vill hon inte sova!

Nu har vi varit på dagis, det gick super idag igen... Idag har hon lekt väldigt mycket med dom andra barnen t.o.m och det är ju jätte bra! Hon är väldigt självständig där nu och hon stortrivs i miljön!

Tyvärr så går det inte lika bra att få henne att somna nu, inte enligt mina planer så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra!? Hmm, jag hade ju tänkt att hon skulle sova nu, sen äta, sen ska vi till Haninge där jag ska övningsköra och sen gå en stund i Haninge Centrum med mamma o Bellis... Jaja, det blir som det blir, hon får väl sova i vagnen sen då men det hade ju varit roligare för hennes del att vara avken sen.. men men..

Godmorgon!

Godmorgon!

Hoppas att alla har sovit bättre än jag! Igår när jag skulle gå och lägga mig så blev jag på sånt fruktansvärt dåligt humör (humörsvängningar)... Det resulterade i att jag inte kunde sova på många timmar så nu är jag så trött så jag mår illa! =/

Jaja, det blir nog bättre snart, hoppas det i alla fall för jag vill ju vara skärpt på körlektionen sen idag! =) Usch jag är jätte nervös för den redan! Idag ska jag ut och köra bland den stora trafiken för första gången. Innan har vi hållt oss på småvägar men lite bilar och tränat på det ena och det andra.. Igår fick jag iofs köra på något större vägar och det gick ju bra så jag hoppas att det ska gå ännu bättre idag med! Jag fick ju massa beröm igår iaf! Hihi..

Nu måste vi skynda oss här..

Vad ska du göra idag? Har du kanske redan lov eller semester?

Godnatt!

Äntligen, nu såg jag en bil på parkeringen där ute som jag känner igen! Nu äntligen har han kommit hem så jag passar på att skriva godnatt på en gång här...

Godnatt!

Så vackert!




 
Dom är så otroligt bra! Agnes röst skulle jag ge MYCKET för! Måns har också kommit långt, jag är riktigt imponerad! Absolut min favoritreklam på tv nu, jag får gåshud varje gång för att den är så bra! Så vackert helt enkelt!

Skandal!

Isabella somnade jätte snällt i kväll när jag la henne.. Tur att hon somnar bra i alla fall, när hon är så arg vid tandbortsningen! =)

Idag har jag inte tagit ett enda kort på skruttisen så det finns inte heller nått att lägga in här! Det är ju skandal! xD

Utmaning!

Efter lite tjat så har jag blivit utmanad av Mizca att skriva ner mina favoritpojk- och flicknamn.. =)


Flicknamn:

* Isabella
* Miranda
* Louise
* Nellie
* Novali

Pojknamn:

* Leo
* Melker
*
Malte
* Hugo
* Elliot

Favoritnamnen fick bli understrukna!


Kom hem nu!

Min kära, utarbetade pojkvän/sambo har inte kommit hem än! Stackars honom som får jobba och slita så mycket! Stackars mig som saknar honom så mycket! =/

Hur dyr är jag?

Jag hittade ett billighetstest hos Tobias!


NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[x] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Pris: 38 600:- 

Hatar att borsta tänderna!

Gaaaah! Är det nån mer än jag som har ett barn som HATAR att bortsa tänderna!? Det slutar alltid med skrik och gråt när dom ska borstas! =/  Tips mottages gladeligen!


Det gick super på körskolan! =)

Ooooj vad många det är som har skrivit under dagen och lagt märke till min "jobbdröm"! =)

Idag har jag bakat en mjuk pepparkaka med mamma, vi har myst med Bellis och när pappa kom hit så åkte vi till körskolan... Det gick FÖRVÅNANSVÄRT bra idag! I morgon går vi över till nästa steg då jag ska dit igen! Ibland blir man så stolt över sig själv! Visst!? =)

Isabella och jag har ätit pasta och korvstroganoff till middag och nu börjar det bli dags för nattninen av henne. Nicklas är nog på väg hem från jobbet nu, hoppas det i alla fall! =)

Min framtid!

Jag tror att jag har kommit på nu vad jag vill jobba med! Jag har gått och grubblat och undrat vad jag ska göra med mitt liv, jag kan ju inte jobba i en livsmedelsaffär i hela mitt liv. Det är inte det jag vill och varför inte jobba med nått som jag känner att jag får nåt i utbyte!?

Sen jag började inskolningen med min dotter så har jag mer och mer kommit på att jag verkligen älskar att vara med barn, inte bara mitt eget utan ALLA barn! Jag älskar barn, dom ger så otroligt mycket! Så min fundering är nu att jag så småningom ska plugga till förskolelärare! Det har bara klickat för mig, det är verkligen det här jag vill!


Till körskolan i kväll!

Idag kommer min mamma hit, vi ska baka en mjuk pepparkaka som vi ska frysa in till julafton. Jag hade kunnat göra det själv egentligen men hon ska ändå komma lite senare eftersom att jag ska övningsköra på körskolan kl 17.10... Min pappa ska med dit idag, min lärare har frågat om han inte kan göra det och nu var det ju ett ypperligt tillfälle när jag skulle köra så sent! =)

Isabella ligger i sin säng nu och pratar och skrattar! Hon kan nog inte sova p.g.a sin sovmorgon!?

Utmanad!

Jag har blivit utmanad att skriva upp fem saker som jag är extra förtjust i...

* Min familj
* En god middag
* Filmmys med godis/chips =)
* Umgås med vänner
* BARN

Jag utmanar den som vill!

Dagis idag!

På dagis idag gick det lysande! =) När vi kom dit så mötte vi dom andra i dörren, då tyckte dom att vi skulle ta en promenad med barnen till stora parken för det var bara tre barn där idag, resten var lediga och sjuka! =O

Dessutom så var Isabella det enda inskolningsbarnet idag, den andra flickan var ledig!

Men det var bara skönt, då fick både jag och Isabella en chans att lära känna fröknarna lite mer.. Det kan ju alltid kännas kul att veta vilka som ska ta hand om ens barn... =)

Försov oss!

Puuh! Det här får bli mitt godmorgon inlägg eftersom att vi försov oss idag! Jag låg och snoozade, kl var 07.10, så vaknade jag efter ett tag och tyckte att "nu måste de väl ända pipa snart igen" Nä då! Då var klockan 08.35.. =/ Jag hade lyckats stänga av väckarklockan och Isabella passade på att ta sovmorgon hon med! =)

Men vi hann i tid ändå, jag fick offra min frukost! =)

Lycklig!

310468-665

310468-667

310468-666

310468-664

Lycklig med morfar! Hon sitter och dansar! =)



Nä, nu får jag passa på att säga godnatt, dagis väntar i morgon!! Godnatt!

Kaffe för sent!

Inte kom jag i säng inte.. Mitt kaffe som jag drack vid 19 tiden har tydligen gjort sim verkan! =/

Bloggen lever sitt egna liv!

Ska kanske tilllägga nu att jag har försökt posta inlägg till o från hela kvällen men det har inte gått, så kunde jag posta detta meningslösa inlägg! (förra inlägget) *suck*

Det får bli ett bildinlägg i morgon! Jag orkar inte med bloggen just nu, den lever sitt egna liv!

Strul

Gaaaaah! Vad blogg.se strular för mig just nu! Nu skiter jag i det här! Natti natti!

Duktig dotter!

Shit vilken duktig dotter jag har! I skrivande stund kommer hon inklampandes med en av sina skor på sig! Visserligen på fel fot men det är ju en början i alla fall!!!

Oj! nu har hon skor på båda fötterna! =)

*stolt*

Snart middag!

Nu har jag lyckats städa lite i alla fall.. Ska städa lite till nu innan jag börjar med middagen, sen kommer mamma, pappa, bror och min faster... Ska bli kul att träffa faster, det var ett tag sen nu!

Hmm, undrar vad jag ska hitta på till middag idag!? Jag har ingen fantasi när det gäller nånting just nu! xD

Mor o Dotter tajm!

310468-663

Nu blir det mor o dotter tajm! Isabella börjar vakna nu så jag ska fixa lunch!
(Bilden är inte tagen idag, den är några dagar gammal)  =)

Snart städdags igen!

Usch! Nu ska jag sitta här en stund sen måste jag städa lite! Känns nästan som att jag alltid gör det (ibland).

Min faster kommer nämnligen hit i kväll, första gången hon kommer till oss sen vi flyttade eftersom att hon har flyttat till Jönköping. Så jag föredrar att ha det lite städat då! =)

Isabella sover, hon var jätte trött när vi kom hem så hon fick sova innan lunchen idag med!

Dagis idag!

Idag gick det jätte bra på dagis igen. Isabella accepterade båda fröknarna och lekte med andra barn så nu är jag inte mycket intressant längre, ibland kommer hon och kolla att jag är kvar men det är inte ofta! =)

11:e Tanden!

Isabella fick föresten sin 11:e tand troligtvis i Fredags! Sköööööööööönt! Måste skrivas upp i hennes första bok!

Godmorgon!

Godmorgon gott folk! Det har blivit dåligt med inlägg här i helgen men ärligt talat så har det varit ganska skönt att hålla avstånd från datorn ett tag. Igår kväll när vi hade haft våran lilla familjedag och Isabella hade somnat så kollade jag och Nicklas på film. "Number 23", väldigt bra måste jag säga, oväntat slut!

Efter att vi kollat klart så gick vi och lade oss, somnade hur skönt som helst men vaknade efter ca 1 timme av att Isababella var jätte ledsen. Då hade hennes blöja glidit av och det var dyngsurt i sängen. Så då var det bara att ta hand om det! Stackarn, det har aldrig hänt förut och hon tyckte verkligen att det var obehagligt. Men efter lite mera välling så kunde hon koppla av igen och somnade gott!

Mys Söndag!

Hallå mina bloggedi blogg vänner!

Idag har det inte blivit mycket till bloggande! Jag har tagit en liten smygpaus! =)

I morse fick jag sova till 10.30... Gissa om det var skönt!?

Då jag steg upp tog jag hand om Isabella och gjorde lunch och så sen var det dags för henne att sova.. Då passade jag och Nicklas på att se det andra avsnittet av Bankok hilton! Bra gammal serie måste jag säga!!!

Nu har jag precis skrivit ett brev till en släckting i Sundsvall, ska skicka med lite bilder på hela familjen, det brukar han uppskatta! Isabella fick en femhundring av honom med brevet han skickade och den ville jag ju såklart också tacka för! Vi får se vad hon får för den, tänkte vänta och se efter julafton vad hon behöver. =) Mera dagiskläder behövs säkert! Leksaker lär hon få en hel del ändå!

Nä nu ska jag  fortsätta att ha en lugn Söndag med min underbara familj!!

Ha det skönt allihopa!

Pinsamt!

Fy vad pinsamt det var när vi var på puben! Mamma gjorde en grej som jag började tokskratta åt, sen gick hon på toa! Där satt jag alldelles själv i baren och vek mig av skratt!! Haha.. Undrar vad folk tänkte då!!? =)

Rolig kväll!

Åh herre min ko vilken trevlig kväll jag har haft med min kära, kära mamma! Det här vill jag göra om MÅNGA gånger! Först gick vi till en liten restaurang på Odenplan och åt god middag (oxfilé med potatisgratäng och hmm, kommer inte ihåg vad det var för sås och vitlöksbröd) Vi tog ett glas vin och åt, sen efterrätt (glass)

Ja sen åkte vi vidare till Medis och gick på en liten pub, där satte vi oss i baren och pimplade gin o tonic och käkade chilinötter! *mumma*

Egentligen ville jag inte alls åka hem så fråga inte varflör vi åkte så tidigt! =)

Fy fasen vad hon är rolig min mamma, ni ska bara veta! Haha

Städa, städa varje Lördag!

Nu har jag gjort lite nytta här på morgonen. =) Tvättat, sorterat tvätt, tagit disken och dammsugit... Sen gjorde jag lunch till Bellis som nu ligger och sover sött. En till som sover sött är hennes far! =) Hmm, när jag skulle skaka mattorna från balkongen (vi bor längst ner) så tappade jag en matta så Nicklas fick gå ut och hämta den (jag hade bara pyjamasbrallor, linne och trollruffsigt hår så jag vägrade) Så lite hjälp fick jag! Haha...

Nä men han är ganska trött idag efter igår och jag  får vila precis hur länge jag vill i morgon så jag ska inte missunna honom idag! =)

Nu ska jag ta en dusch medans det är lugnt här!

Snuskbrev från tomten!

Å detta då! Herre min skapare! =O

Byter misär mot miljonär!

Vilken LYCKA! Tänk vilken andra chans han får i livet!

Godmorgon!

Idag vaknade lillan vid 06.45.. Jag somnadeinte förän vid 03 i natt ungefär så frågan är om inte jag ska sova  när Isabella sover middag idag!?

Hoppas att du har sovit gott!

Godnatt!

Nä, vad är det för mening med att sitta här och bli trött när man kan sova!? Isabella vaknar säkert i natt med och då kan det vara skönt att sova en stund innan.. Om jag får, grannarna har brakfesten Arne här bredvid så vi får väll se!

Hmm, jag överdrev lite nu men dom skriker i porten och ute på ballkongen iaf... Men det ska jag nog klara av att somna till! =)

Sov gott!

En vän!

Fick precis ett sms av en vän som skrev att hon tänkte på mig varje dag, saknar och älskar mig!! Sånt gör gott!! Nu gjorde hon min kväll!! Tack detsamma, vi ses snart!

Isabella!

310468-662

Innan middagen och kvällsbadet! Nu ligger hon och sover sött!

Isabella klär på sig!

310468-660 310468-661

Isabella försöker klä på sig själv! Hon har blivit så stor, testar allt själv och börjar prata mer och mer! =)

Tomten står i skamvrån!

310468-659

Den här stackars tomten hamnar alltid i skamvrån!
Undrar vem som flyttar honom dit hela tiden!? =)

Julmust och choklad!

Tack ni som talade om för mig vad det var jag skulle se på! :o)

Filmen hette Legally blond och den föll mig verkligen i smaken! Jag satt och skrattde i min ensamhet och hade riktigt mys med julmust och marabou mjölkchoklad! =)

Film på 4:an!

Nä jag kikar på nån film jag har blivit tipsad om i stället för att sitta här ett tag! Kommer inte ihåg vad filmen heter men det är nog många som vet vad jag menar om jag skriver att den går på 4:an!? =)

Hej så länge!

STORA problem! =)

Aaah! Jag blir tokig! Nu ska datan göra en virussökning som tar typ 1½ timme.. Det gör den varje Fredagskväll! =/

Dessutom så är det dåliga batterier i musen! Vilka problem jag har! =)

Solo!

Nu sitter jag här alldelles solo igen. Nicklas åkte lite innan klockan slog 18 och Isabella ligger och sover sen lite mer än en halvtimme tillbaka. Innan hon somnade fick hon ett långbad på ca 45 minuter, det gjorde gott tror jag för hon somnade på stört när jag lade ner henne i sängen! =)


Jag och Bellis blir ensamma i kväll igen!

Nu har jag precis varit och köpt Fredagsgodis till mig och Bellis! Nicklas blev impulsbjuden på fest hos en vän som har fyllt år, så det är han och grabbarna i kväll igen. Tråkigt att vi inte kommer ses så mycket den här helgen heller! =(

Jaja, nu ska Isabella gå på dagis i en vecka, Nicke jobbar en vecka sen har vi ledighet tillsammans från den 21 December t.o.m den 7 Januari! För övrigt så ska vi på julmiddag den 21, nästa Fredag med Nicklas jobb. Det blir kul! =) Då får Isabella vara med sina älskade morföräldrar också! =)

Kom på det att i morse när vi skulle gå ut så ställde sig Isabella vid ytterdörren och sa "mommo"! Hon trodde att det var henne vi skulle träffa! =)

Fika!

310468-658

Nu ska vi busar fika lite, sen blir det mera bus! =)
Bjuder på en suddig bild också!

Lista!

Jag hittade en lista hos Heidi som jag lånade! =)

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon  (gröna)
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Ingen Idol i kväll!

Jaha, vad ska man titta på i kväll då nu när Idol och Fredag hela veckan är slut!? Någon som har nått förslag?

Vad ska du titta på i kväll?! Eller ska du kanske göra nått annat kul? =)

Middag och några glas i morgon!

Jag längtar så mycket tills i morgon! Då ska jag och min mamma till stan och äta gott och ta några glas. Det var länge sen vi träffades bara jag och mamma! Ska bli riktigt mys med en mor o dotterkväll! =) Bara mamma, inte mommo! Haha...

Se upp för vad du äter!

Ja nu ska man tydligen passa sig för det man äter från julbordet också!


Isabella sover!

Idag fick Isabella sova innan hon fick lunch! Hon höll på att somna sittandes i vagnen på vägen hem så det hade nog ändå bara kladdats med maten! =) Vem orkar äta när man är så trött?!

Själv passar jag på tt sitta här! =)

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter ännu en dag på dagis... Idag gick det hur bra som helst, hon satte sig inte i mitt knä en ända gång även fast vi var inne. Hon sprang t.o.m in på avdelningen själv innan jag hade tagit av mig ytterkläderna. =)

Idag var det Sara som var där, hon är verkligen så go med barnen, man märker så tydligt hur alla barnen ÄLSKAR henne, hon har förmågan att ge alla uppmärksamhet samtidigt... Jag är så himla imponerad. Idag eftersom att det var hon som var där så vile hon att vi stannade lite längre igen och det gjorde vi så gärna, känns som att 45 minuter är för lite nu!

Den sista stunden vi var där hade vi sång och fruktstund. =) Det är det dom alltid har innan dom ska sova, sen äter dom när dom har vaknat.

Godmorgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott! Det har jag, men Isabella vaknade vid 02.30 i natt för att vara vaken i en halvtimme... Då gjorde jag välling och hon somnade om när hon drack upp den i sin säng! Undrar varför hon vaknar varje natt!? =/ Kan det kanske vara för att det är mycket för henne nu?! Tand, börjar prata, börjar på dagis osv.

Kan inte vara lätt att komma till ro jämt då!


Godnatt!

Nä idag ska jag lägga mig i tid!! Nu faktiskt!! =)

Sov gott allihopa!
Kram

Pepparkaksbak i det söta förklädet! =)

310468-649

   

310468-654

  

Risgrynsgröt och julknäcke

310468-648

Äter risgrynsgröt och julknäcke för första gången! =)

Dagis!

310468-647

Ute på dagiset! Isabella till vänster.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Ida! 

-skriva 8 fakta/vanor om mig själv i ett blogginlägg
- i slutet av inlägget ska jag skriva namnen på och länkar till de 8 personer som jag, i min tur, utmanar!

************************************************************************************

*
Jag har en väldigt ful vana som jag måste ändra på, jag svär omedvetet hela tiden!

*
Jag skojjar mycket och skrattar nästan åt allt!

* Jag är bra på att bita ihop när jag blir arg, men när bägaren väl rinner över så blir jag RIKTIGT arg!

* Jag föredrar heldre mysiga hemmakvällar än att vara ute och festa (på senare dagar)

* Jag shoppar mycket heldre nya kläder till Isabella och Nicklas än till mig själv.

* Jag och Nicklas är inte bara ett par, vi är även bästa vänner.

* Jag längtar jätte mycket tills den dagen då Isabella får bli storasyster!

*
Jag har en tatuering på mitt vänstra skulderblad, en tiger eftersom att jag är född i tigerns år!

Vilka jag utmanar kommer upp lite senare!

Dagis idag!

Idag på dagiset gick det finfint igen! När vi kom dit ca 09.20 så lät jag henne vara ute en stund eftersom att vi var tidiga, sen så kom Madde (den vanliga inskolningsläraren.) Dom var ute och hon sa att vi skulle vara med dom ute till 09.45 för att sedan gå in och se dom lite större barnen lucca! =) Isabella njöt av varje sekund både ute och vid luciatåget... Sen skulle vi in på deras vanliga avdelning och ha sångstund en stund, alla barnen älskade det, det var bara Bella och det andra inskolningsbarnet som hade svårt att sitta stilla...

Isabella ville springa till leksakerna hela tiden! FRAMSTEG! =)

Hemma igen!

Ja då var vi hemma igen efter en heldag ute på vift! Efter dagis så åkte vi direkt hem till min mamma, Isabella somnade på vägen dit så när hon hade sovit fick vi lunch (risgrynsgröt med julknäcke och julskinka) Det var jätte gott!

Ja sen skulle vi då baka men det slutade med att jag satt och gjorde pepparkakorna själv. Isabella ville vara med i 10 minuter ungefär! =) Sen var det mommo för hela slanten!

Idag när pappa kom hem så kom vi även ut på en tur att övningsköra... Det gick bra!

Sen kom Nicklas dit och vi åt middag där, sen var vi tvungna att åka hem med våran tröttis som nästan somnade stående!

Skynda!

Nu är det dags att skynda lite så att vi inte blir sena till dagis! Glöm inte att scrolla neråt och se på Isabella med glitter i håret! ;o) Jag gillar en understa bilden i det inlägget! =)

Ha en bra dag allihopa så hörs vi i kväll!

Nenne

310468-646

Morgonvällingen!

När hon ser den här bilden så säger hon "nenne" som betyder nalle! =)

Luciatjejen!

310468-644

310468-645
Speglar sig i ugnen! =)

Straxt därefter slet hon av glittret!

Morgonvälling och apor!

Nu sitter lilla älsklingen och dricker sin älskade morgonvälling och tittar i sin lilla pixibok! När hon får upp en apa på bild så kliar hon sig under armen! xD När hon inte dricker välling så försöker hon även låta som en apa, jag har försökt lära henne! =)

Lucia

Idag är det det 13:e December och de betyder att det är Lucia idag. Tyvärr så blir det inget Luciafirande på dagis idag, varför vet jag inte! =( Men när vi kommer hem till mamma sen så ska vi baka pepparkakor och ha lite mys!

Ska du på nåt Luciafirande idag?
Hur som helst, ha en trevlig lucia!

Godmorgon!

Godmorgon gott folk! Idag fick jag sova ända tills 07 då min klocka skulle ringa!! Eller ja, Isabella väckte mig 2 minuter tidigare! =)

Hoppas att du också har sovit gott i natt!

Godnatt

Näe... Nu är det dags att sova! Jag kan inte förstå varför jag ska sitta uppe så länge.. Länge o länge men det vore bra att lägga sig riktigt tidigt ibland också... Får satsa på det nån dag!

Godnatt på er...

Nyår!

Åh, jag kom att tänka på nu att vi inte ens har börjat planera vad vi ska göra på nyår! Vi får barnvakt av mina föräldrar om vi vill men jag vet inte, vi får se! Kommer ju sakna min lilla skrutta då! =/

Har du planerat vad du ska göra på nyårsafton?

Har du nått nyårslöfte i år?

Vad skulle du göra?

Skulle jag vara med om detta så skulle jag bli fullständigt GALEN!

Vad gör man liksom?

Troll i morgon!

Nu har jag för en stund sen tagit en varm och skön dusch så nu kommer jag se ut som ett troll i morgon när jag vaknar! =) För inte har jag tid att stå och fixa håret i en hel evighet inte! Men det får jag bjuda på! =)

Bra film!

Vilken tur vi hade! Isabella somnade och vi såg på filmen! Det var jätte bra! Abslolut en sevärd film om du gillar att skratta! xD

Hoppas!

Om lilla älsklingen nu behagar att somna så ska jag och Nicklas se en film! =)

Rush Hour 3

Nattning!

Oj vad gott det var med burgare till middag! :P Efter middagen har jag bara plockat undan i lägenheten efter dagen som varit! Så nu är det relativt städat! =)

Nu ska Isabella nattas! Håll tummarna med mig för att det går snabbt och smidigt idag! =)


Dags för middag!

Nu är det dags att göra middag! Vi ska äta hamburgare idag i stället! =)

Ja, nu har ni som vill lite att läsa i alla fall, det blev några inlägg! Om det nu är någon som orkar läsa!? Haha..

Svarar på kommentarer senare....

Ha en fin kväll!

Ingen övningskörning!

Det blev ingen övningskörning för mig idag heller! Det är svinhalt ute plus att jag är fortfarande lika trött idag! Jag pallar med en halv dag sen är jag slut! Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk nu bara!? =/

Kakorna bakade och klara!

Idag efter dagis så mötte mamma oss och vi gick hem och gjorde lunch. Spagetti och köttfärssås! Sen somnade Bellis och vi fortsatte med vårat julbak.. Känns skönt att kakorna är klara nu är det bara den mjuka sockerkakan, morotskakan och pepparkakorna kvar. Pepparkakorna ska vi baka i morgon hemma hos mamma och pappa. Jag och Isabella åker dit efter dagis!

Dagis idag!

Idag gick det bättre än någonsin på dagis... Kan kanske ha varit för att vi var ute på prommenad, med en annan fröken (hon var go rakt igenom och brann för sitt yrke.)

Jag skulle precis ta ur Isabella ur vagnen, då kom vikarien på avdelningen och sa att vi skulle på prommenad idag! "Jaha, vad trevligt" sa jag då! =) Tillslut kom vi iväg och vi promenerade till en lekpark. Isabella fick sitta i vagnen på vägen dit. Väl där så tog Sara (fröken) henne i handen och provade att gå iväg med henne en bit ifrån mig! Det klickade på en gång mellan dom, hon tittade inte ens efter mig till min stora förvåning och GLÄDJE! =)

Hon gick till dom andra barnen som var i rutchkanan och lät Isabella vara med, hjälpte henne att åka några gånger och Isabella hade kul! =)

Efter en stund så var det dags att samla barnen för en liten fruktstund på bänkarna. Isabella tog med glädje emot sin banan som Sara gav henne. Frukt bangar hon inte på!

Efter frukten så var det dags att gå tillbaka mot dagiset för att i skulle hemåt och dom andra barnen skulle sova. På hemvägen fick även Isabella promenera en bit vilket gick mycket långsamt eftersom att hon skulle ta var och varannan kotte som hon sprang på. Sprang även tillbaka åt motsatt håll och var så himla nöjd och glad.

Tillslut så satte jag henne i vagnen, eftersom att hon inte följde strömmen.


Jag är i alla fall jätte nöjd med den här inskolningsdagen och hoppas att hon får vara mer med den fröken som vi var med idag! Mycket mera engagerad!

Dålig uppdatering idag!

Hello!

Idag har jag inte haft tid att uppdatera bloggen så mycket! Har varit full rulle, vilket har varit väldigt kul och skönt! =) Men nu är jag här en stund och ska försöka få till ett par inlägg medans jag tittar på Isabella som står och shakar loss till hårdrock!! =)

Godmorgon!

Godmorgon!

I morse fick jag sova länge, ända fram till klockan 08, det var nästan lite för länge. Men jag tänker verkligen inte klaga... =) Isabella vaknade dock en gång i natt, kl 03.29 och jag tänkte "åh nej" för hon ville inte somna om... Men efter en flaska välling så somnade hon om tills kl. 06 då hon vaknade igen och grät jätte mycket, jag provade att lägga över henne bredvid mig och det gick ju bra! =)

Har du sovit gott i natt? =)

Nu ska vi göra oss klara för dagis!!

Ha det bra så länge!

Godnatt alla bloggedi bloggare!

Nu ska jag väcka min karl som har somnat på soffan här bredvid mig och sen sova! Sova, sova, sova! Jag hoppas, hoppas att inte Isabella vaknar innan 05 i morgon igen! Jag vill sova till 07!  MINST! =)

Får vi se om det blir nått dagis i morn, men jag gissar på att det blir det!?

Hoppas att ni alla andra får sova gott!

Kram o godnatt!

Är alla hästar i stallet?

Ibland kan jag bli så arg på mig själv!!! Jag sitter här och tänker på att jag inte plockat ur och i diskmaskinen i kväll (en sån enkel grej) Så blir jag arg på mig själv för att jag minsann INTE tänker ta det i kväll och att jag ska ta skiten när jag vaknar i morgon i stället! Inte nog med det, då blir jag ännu argare på mig själv för att jag blir arg på mig själv för en sån simpel sak!

Hmm, ja ibland kan jag själv undra om alla hästar är i stallet där uppe!! =)

Middag idag!

Våran planerade middag idag slutade med ett par ostmackor var! Inte mycket att leva på men det finns ju dom som har det mycket värre så jag ska inte klaga... Plus att det var eget val (i alla fall nästan) Nicklas tyckte att det var för sent att äta hamburgare när han kom hem så då kändes det onödigt att bara stå och brassa på en hamburgare till mig själv!! Hmm, kan ju tillägga att det var ett par timmar sen nu! =)

Dessvärre så börjar jag nästan bli lite hungrig igen... Men magen får vänta till i morgon bitti nu!!

Isabella somnade vid 21 ungefär!! Jag hoppas på att hon vaknar senare än 05 i morgon!!

Cancerforskning!

Skönt att se att cancer forskningen går framåt! Här kan ni läsa mer om det!


Lär dig att kolla dina bröst själv!

Söt!

310468-642
Nyvaken tjej på dagen idag! =)

Gott! =)

310468-643

Kaffe latte till fikat! Den ser himla god ut va!? =)

Våra drömmar! =)

310468-640

310468-641
Drömmar!

Typiskt!

Jag har ett barn är som INTE vill sova igen! Jag orkar inte, jag är ju sååå hungrig nu! =(

Svarar senare!

Nu ska Bella få lite käk! Idag får hon shnizel med rösti och grönsaker! Vi ska nämligen äta hamburgare när Nicklas kommer hem och hon orkar inte vänta så länge! =)

Svarar på era kommentarer lite senare!

Kram

Duo igen!

Nu har mamma åkt hem! Hon kommer imorgon igen så ska vi baka klart dom finska pinnarna och shackrutorna (fast för oss blir det marmorerade kakor)

Räkmackan var mycket god men det behöver jag väll inte tala om?!! :P

Egentligen så skulle jag övningsköra idag men jag blev så himla trött helt plötsligt så jag bangade på det! Jag ska köra i morgon och på Torsdag i stället!! =)

Drömmar och räkmacka!

Nu är mamma här! Vi har bakat drömmar som står i ugnen.. Vi ska även baka finska pinnar, shackrutor och syltkakor idag! =)  Eller vi ska göra degen till finska pinnarna och shackrutorna så bakar vi fom i morgon, för dom ska ligga kallt innan man bakar ut dom.

Nu ska här skalas räkor till våra räkmackor! :P


O Holy Night











Så vackert så! =)

Inget dagis idag!

Idag blir det inget dagis! Dom ringde där ifrån för en stund sen och sa att det var sjuk personal igen, plus att dom skulle ju på utflyckt idag så vi skulle ändå bara vara där i en halvtimme.. Så det gör ju inte så mycket egentligen! =)

Men i morgon ska vi nog dit igen som vanligt hoppas jag! =)

Godmorgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott inatt?! Jag fick sova tills Isabella vaknade lite innan 05 första gången idag med! Sen har hon vaknat hela tiden! kanske att jag ska satsa på att lägga mig lite tidigare i kväll?! =)

Ha en bra dag!

Godnatt

Ni får ursäkta gott folk att jag inte tar mig tiden att svara på kommentarerna ni har skrivit dom senaste timmarna men jag är så trött och tänkte krypa ner i sängen nu så jag gör det i morgon!! I morgon blir det även dagis och sen julbak med mamma och Bella.. Får inte glömma att nämna att det blir räkmackor till lunch också! :P DET var mycket länge sedan jag åt det! Ska bli så smaskigt! =)

Sov gott allihopa!

Kram


Bli av med rätten!?

Kollade precis på avsnittet av uppdrag granskning om det där med köttfärs och allt annat kött som ompacketerats! Ska man skratta eller gråta!? Hoppas att dom inblandade blir av med rätten att driva sina butiker!

Liten men tuff!

310468-639


Kläder överallt!

310468-638
Så här kan det se ut om man vänder ryggen till i några minuter!

Julbocken!

310468-637

Den här stackaren kommer troligtvis inte överleva hela vintern!
Den får sig en och annan smäll av Isabella per dag! =)

Nytt ord IGEN!!

Haha.. Det kommer nya ord varje dag, NÄSTAN.. Nu säger Isabella TUT TUT när hon leker med sin leksaksbil! =)

Kom på en sak!

Min morbror ringde av den enkla anledningen att jag hade ringt igår! =)

Han har 3 olika telefonnummer..

En privat mobil.
En firmatelefon.
En hemtelefon.

Jag ringde på alla nummer förutom firmanumret!



Jag fick lite snyggt reda på att han inte använder den privata telefonen när han sa "varför ringde du på min väckarklocka för" Haha, jag tyckte att det var kul! Men jag har ju låg humor också! =)

Isabella är vaken igen!

Nu har lillan vaknat igen! Hon är redan i full gång här! =) Får se vad vi ska hitta på nu!? Klockan är ju bra 13... Men jag måste plocka undan lite idag så att jag kan julbaka med mamma och bellis i morgon i lugn o ro! =)

Nu ska här läsas lite böcker...

Hörs sen!

Tomten!

Min morbror ringde nyss! Så jag passade på att fråga honom om han kan ta med sig sin tomtedräckt på julafton och vara tomte!! Som vanligt så ställer han upp för han är ju världens bästa!! =)

Dagiset idag!

Dagiset iadg gick väl ungefär som förra gången (halvbra) Isabella har så svårt att lämna mig men idag satte jag mig på en stol i stället så att hon inte kunde sätta sig i mitt knä hela tiden... Då stod hon och slet i mitt ben i stället och började till sist gråta! Då tog jag upp henne... Till sist så vågade hon leka lite några meter ifrån mig i alla fall! =)

Det är ju bara det att hon verkligen är inne i en mamma, pappa, knäperiod nu så hon sätter sig i våra knän även hemma när vi leker... Men det blir nog bättre snart!?

Snart Dagis!

Nu är vi snart klara för att gå till dagis, jag inväntar tiden lite mera så att vi slipper bli så tidiga och där med detta tråkiga och onödiga inlägg!!!

Jag vill önska er alla en bra start på veckan!

Godmorgon!

Det var ingen konst att väcka Nicklas igår, han flög upp så fort han hörde ordet "försova dig" =)

I natt har vi sovit gott fram till 04.30, då Isabella har börjat vakna till och från några gånger! Så nu är vi lite trötta men det överlever vi! Nu ska vi göra oss i ordning för att gå till dagiset! Hoppas att Isabella vågar leka idag!

Natti natti!

Nu ska jag väcka mannen som ligger på soffan där ute och hoppas på att det blir lätt, han brukar bara vända sig om och lägga sig skönt!! =/  Men då får jag väll säga att "jaja, då får du väll försova dig i morgon då" eller nått sånt så kanske han flyger upp!?

Sen tänkte jag gå och lägga mig, i morgon är det dagis som gäller igen!!

Godnatt!

Somnade på soffan!

Jaha... En stund hann vi prata och se lite på tv, sen lade sig Nicklas i mitt knä och skulle vila en stund!! Då sa jag åt honom att lägga sig i sängen på en gång för det kunde bara sluta på ett vis!! "Nä då", sa han "jag ska bara vila en stund, det är så mysigt att vara här med dig" Tre minuter (MAX) senare så sov han! Haha... Dags att väcka honom snart så att han kan borsta tänderna, ställa väckarklckan och larva i säng!!! =)

En Kexchoklad!

Nä nu ligger Isabella och läser i sin säng, hon är lugn... Hoppas att hon fortsätter att vara et så hon somnar snart!? Själv så ska jag pallra mig ut i vardagsrummer och slå mig ner i soffan bredvid min kära!

Medans jag var inne och försökte natta Isabella så hade han lagt en Kexchoklad här på databordet till mig, jag anar att han vill mysa och hade hoppats på att jag skulle ta med mig den och slå mig ner med honom... Eller är det jag som hoppas att det var så han tänkte??? Jaja, jag ska dit nu i vilket fall som helst för att JAG VILL det! =)

Inte sova idag heller!

Isabella vill återigen inte sova! Vad ska vi ta till för knep idag då?! =/ Idag är en sån dag jag bara inte orkar ta tag i saken och hon får springa omkring en stund till... Det är inte bra för hon blir ännu mer övertrött! Men men, jag känner att jag måste vänta en stund och ladda batterierna innan jag tar tag i saken igen och då är det nog bäst att göra det!?

Vi får försöka i skift! =)

Dagens shoppade julklappar!

310468-636

310468-635

310468-634

Till lilla älsklingen!

Dagens gåva från mig! =)

310468-633

Tyckte att den passade henne så bra!

Gåva från mormor o morfar! =)

310468-632

Dagens utflyckt!

Jag, Isabella, min mamma och min pappa hade det riktigt trevligt idag! =)

Först åkte vi till Haninge Centrum, åt på Mc Donalds först, sen gick vi till BR Leksaker, mamma och pappa köpte två julklappar till Bellis (känns som mamma köper julklappar till henne flera dagar i veckan =/)...

Efter det så gick vi till KappAhl där jag köpte lite mer kläder till Isabella i julklapp. En kofta, en pyjamas och en t-shirt. Jag lägger in bilder sen, är såå nöjd! =)

Ja, sen skulle vi fika men det fanns inte mycket till fikabröd så vi åkte till maxi i stället och handlade det vi skulle ha så köpte jag en mandeltårta i stället som vi kunde fika på hemma! =) Den var vääääldigt god kan jag säga! Finns massor kvar också så jag vet vad jag ska göra i kväll!! :P

2 nya ord igen!

Idag har Isabella sagt två till nya ord! =) Dom kommer mer och mer nu! *stolt* =)

Mommo = mormor
Moppa = Forfar

Jag är lite efter idag!

Tittade precis på klockan och fick en RIKTIG chock!!!! Är klockan redan över 19!? =O

Hmm, ibland hänger jag inte med alls!!!

2:a Advent!

Nu måste jg göra mig klar så att jag inte står oklar när dom är här och Bellis vaknar! =) Det vore lite pinsamt! =)

Ha en riktigt mysig 2:a advent! Det ska vi ha! =)

På en liten utflyckt!

Snart kommer mamma och pappa hit, vi ska åka och köpa blöjor och ta en fika nånstans när Isabella har vaknat! Vi orkar inte sitta hemma hela dagen idag och så får Nicklas vila i lugn o ro så kanske han blir roligare att umgås med till kvällen!? =)

Känns inte som att dom förtjänar det, men vi ska till Ica Maxi och handla lite, hmm ska jag kanske köpa lite köttfärs när jag ändå är där!?


Kalldusch!

Nu ligger lillan och sover sött sen 45 minuter tillbaka ungefär.. Jag har passat på att plocka undan lite i köket och plockat upp det som vi alla har strött omkring oss! Nicklas mår fortfarande inte så bra men är på bättringsvägen...

När jag och Isabella hade badat så tog jag en dusch, när jag sköljde bort shampot från mitt huvud så var det en liten dam som lyckades dra på kallvattnet. Kallaste!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vad kallt skrek jag då!!! =) Hon är så busig!

Frukost och bad!

Nu ska jag och lilla skorpan gå och äta frukost, sen ska vi ta ett bad tillsammans så är vi  nästan klara om vi skulle vilja hitta på nått lite senare...

Vad ska du göra idag?

Trasigt glas!

Isabella har lyckats ha sönder ett glas i dag till vårat 3 i rad spel av glas och nubbeglas. =(  Jaja, sånt som händer när man har dom ståendes i bokhyllan. Men det gäller ju att vara snabb att få bort henne därifrån och få fram dammsugaren! =)

Godmorgon!

Godmorgon!

Idag vaknade Isabella vid 06.15, då lade jag henne i våran säng med hopp om att hon skulle somna om, men nej det gjorde hon inte. Vid 07 gick jag och gjorde välling och så fick hon dricka den i sin säng tillsammans med en bok, sen vet jag inte vad som hände, om hon somnade eller om hon låg och bläddrade i boken för kl 08 vaknade jag igen av att hon skrek... Då fick jag 1 timme extra i alla fall! =)

Nicklas ligger och är bakis, precis som jag trodde! =(

Bilder längre ner - Godnatt!

För er som vill se men har missat bilder på lillan från dagen som varit så är det bara att scrolla neråt ett par inlägg! Själv tänkte jag larva i säng nu, orkar inte vänta på att Nicklas kommer hem! Man vet ju inte heller hur den här natten blir!?

Godnatt!

Artikel från Aftonbladet - Idol

Läs den sista punkten i den här artikeln! Man kan ju inte annat än att hålla med! Så vackert!

IDOL!

Min älskling!

 310468-627 310468-628
Synd att hon har matrester på näsan som jag missat att ta bort för jag älskar bilderna!
310468-629
Dansar med Farmor!
310468-630 310468-631
My beautiful love! =)

På väg till Framor o Farfar!

 310468-623 310468-624
310468-625 310468-626

Isabella förut idag med hårtoffs som pappa fixat! =)

310468-620

310468-621

310468-622

Roligt! =)

Ole ringer till telefonbolaget och säger:

- Jag vill beställa väckning.

- När då?

- Nu med detsamma.





Hihi, lite kul var den va? =)





Tagen från: Berts dassbok

Nu sover hon!

Efter många om och men så sover lilla älsklingen! Jag tycker så synd om henne när det blir så här! Så kan jag inte låta bli att tänka på att så här kommer det antagligen att vara när hon ska börja på dagis UTAN MIG, samtidigt som 9 andra nya barn ska försöka sova, och dela på 3 personal på 18 barn (varav 10 nya). Då får inte jag vara med och trösta och stötta! Usch, jag tycker att det är sjukt många barn på så lite personal! 2 heltidare och 1 deltidare! Jag kommer ju ständigt vara orolig för våran pärla! =(

Tävling!

♥Sjukdom♥ har en tävling i sin blogg med fina priser! Så var med i den vet jag! =)

image55 image56

Sov nu min lilla!

Nu har Nicklas varit borta i två och en halv timme. Känns som att han gick för jätte många timmar sen! =/ Jag har kämpat med Bellis till och från i en timme nu, hon kan inte sova! Just nu ligger hon i sin säng och läser i mörkret.. Hoppas att hon somnar snart för hon ÄR trött, jäkla tand som ska ta så lång tid på sig! =( Snart tre veckor tror jag om inte mer!? Men nu är det nära att den spicker igenom!

Hemma efter en trevlig dag!

Nu har vi våldgästat klart! Det var uppskattat att vi kom oanmälda! =) Isabella har haft det mysigt, hon och jag gick ut en sväng, först lekte  lite för att sedan somna i vagnen. Hon har dansat med farmor, farbror och sin pappa och ätit en massa pepparkakor och kramats med mig! =)

Medans hon sov blev jag lurad att spela tv spel, hur lyckades dom?? =O

Nu måste jag börja med middagen, Nicklas ska snart iväg på en grabbkväll igen med glögg och lite annat att dricka! Fattar inte varför inte jag planerar nått med mina vänner, det börjar verkligen bli tid för det!!! Tiden bara går och jag hör av mig mindre och mindre har jag kommit på!! =/

Våldgästning!

Nu ska jag göra mig klar för att åka hem till Nicklas föräldrar en stund! Vi ska våldgästa dom idag! Höhö...

Vi hörs senare! Vad ska du göra idag?

Bella är så fin!

Åhh! Nu kommer lillskrollan in här med en hårtoffs i håret och ett hårspänne! =) Såå fin.. Det är Nicklas som har friserat henne så fint!!

Kort kommer upp lite senare! =)

En till grej Isabella har börjat med!

När hon läser en bok som heter "Jojjo och bandybollen" så frågar jojjo på en sida, en operasångerska om hon har sett hans bandyboll, då sjunger hon som svar att "nej nej nej, det har jag ej"

Så har vi sjungit för henne och varje gång hon slår upp den sidan nu så sjunger hon "ne ne nej"



En sak till, en annan bok hon har så är det två barn som står och gråter för att deras drake har gåt sönder, då har vi låtit så här "buhuhuuu" Nu härmar hon det också när hon slår upp sidan! =)

Ja, vi blir så stolta! =)

Ett sent godmorgon!

Nu har vi haft myspys och ätit frulle.. Isabella smulade sönder sin macka och kastade ner på golvet, men det fick hon minsann hjälpa mig att plocka upp! Här kommer man inte undan inte! =) Men hon hjälpte till med glädje!

I natt blev det ett sömnavbrott på ca 1½ timme.. Mer acceptabelt än i förrgår då det blev 4! =)

Godnatt!

Nu ska jag och Nicklas krypa till kojs snart!

Tack för en skön Fredag!!

Kram o godnatt!

Marie vann!

Haha.. Marie vann! Jag trodde nästan det! Hmm, ja eftersom att jag inte höll på nån sådär stenhårt så är jag glad! Glad för Maries skull! =)

Jag tycker att hennes pappa var så gullig.. Haha, nu förstår jag vem hon har blivit så känslig ifrån! =)

Iofs så vore det ju konstigt om man inte grät när ens dotter stod i globen och sjöng så vackert, dessutom är hon ju en riktig skönhet! =)

Hon såg så himla chockad ut! Det verkar som att hon trodde att Amanda skulle ta hem vinsten!

Nu avgörs det!

Ahh, nu gäller det!! Vem blir det? Spännande! =)


FINAL!!!!

I morse!

310468-619

Provade pappas vantar! =)

Bara mina! =)

310468-618
Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar er!

Igår!

310468-615 310468-617 310468-616

Jag är sååå dålig på sånt här!

Båda idoltjejerna var ju helt grymma idag! Vem hejjar jag på?! Jag den frågan ställde jag mig själv när Marie hade sjungit jackson five låten... Sååå grymt! Så himla grymt att jag var tvungen att rösta!!! Ja, sen kom jag på att nej, jag kan inte hejja på nån speciell, båda är så bra... Ja, då var jag ju tvungen att ringa en gång på Amandas nummer också! Hmm, så typiskt mig!

I fortsättningen ska jag inte rösta! =)

Snusk Ica - Skäms!!!!

Usch! Jag blir så ÄCKLAD OCH ARG om allt prat om hur dom behandlar köttfärsen i livsmedelsbutikerna (Ica)... Just dom det skrivs mest om, det äckligaste som skrivs, det är där vi har köpt våran köttfärs (svensk köttfärs vad vi ville ha och betalade för men fick antagligen irländsk) Det var där dom ompacketerade gammal köttfärs, de var där dom malde ner gammalt illaluktande kött tillsammans med köttfärsen för att dryga ut den och inte gå back själva, det var där dom ompacketerar köttfärs som har tappats på golvet. Det var DEN HÄR köttfärsen vi gjorde lasagne på för inte så många dagar sen och det är den köttfärsen vi har flera påsar i frysen... Känns ju inte så lockande att äta av den!!!!!

FY FAN säger jag bara, vart är den här världen på väg nånstans?

Inte konstigt att Icas VD tjänar en mille i månaden, av LURADE kunder!!!!

Nytt ord igen! =)

Jag har sjungit för Isabella idag, "Lilla snigel" Det har gett stora resulta vill jag lova! Nu springer hon omkring och sjunger "atta dig" =)

Orden kommer mer o mer nu! =)

Spännande!

Ja idag var det dags för idolfinal, förmodligen den bästa någonsin!

image614
Bild: tv4.se


Vem tror du vinner kvällens tjejfajt?


Internet!

Det verkar som att internet fungerar nu! Får vi se hur länge det varar!? Då kan jag ju svara på alla kommentarer sen när lillan sover igen! =) Så ska jag lägga in lite bilder också!

Hoppas att hon somnar bara!!!

Nicklas!

Idag jobbar Nicklas bara en sund på förmiddagen! Han kommer hem snart och då köper han med sig lunch! Frågan är om jag kanske ska värma på mat från igår till Bellis, hon kommer få så svårt att sova när Nicklas kommer hem! Då måste man ju pussas, kramas och leka på nytt! =)


Dagis går bättre och bättre!

Idag gick det bättre på dagis, Isabella satt i mitt knä i början men hon hade leksaker med sig den här gången... Sprang och hämtade nått och kom och satte sig i mitt knä... Sista 10 minutrarna (igen) så släppte hon loss och började springa omkring, såg mig knappt! Men som igår då när vi skulle gå och jag skulle ta hennes leksaker hon hade så blev det livat! Hon ville verkligen inte gå hem idag och det är ju ett framsteg i sig! =)

Inga julgardiner här inte!

Åååååh!! Nu blir jag sur IGEN! Jag har gått och väntat i över en månad på mina julgardiner från ellos att dom ska komma, dom har inte ringt eller nånting och nu fick jag tillsammans med resten av min beställning veta enligt följesedeln att dom var slutsålda! Alltså, först slut och jag skulle få dom i slutet av November, sen när en vecka har gått i December så är dom slut?? Ja, tacka fan för det om man inte levererar till dom som står i kö för att få först!!! Varför alltid såna problem när man beställer från Ellos!? =/

Nu är jag SUR!! Det blir inga julgardiner för oss i år!

Krångel

Krångel, krångel, krångel!

Ja, vi har en massa internetkrångel här så jag har lite svårt att uppdatera bloggen.. Att svara på kommentarer går inte för tillfället, datorn tänker så länge att det kommer upp en sida som det står "webbsidan kan inte visas" varje gång! Jag börjar bli väldigt irriterad på det nu, Vad sjutton har hänt????

I natt har vi sovit skönt hela familjen... Nu är det dagistajm! =)

Ha en skön Fredag allihopa!

Dags att göra middag!

Sådärja, nu var det rent igen.. Jag hann med att ta lite tvätt också, vika, hänga och tvätta.. Så fick jag ut lite mera julpynt fast jag hade sagt att jag inte skulle pynta så mycket.. Det blev ganska fint faktiskt! =)

Nu är det straxt dags att börja med middagen... Pasta carbonara blir det idag, då blir Nicklas glad! =)

Muffins överallt!

Haha, man kunde ju nästan förstå att det mesta av Isabellas muffins skulle hamna på golvet.. Men då fick jag en anledning att ta fram dammsugaren och ta ett varv! Det BEHÖVS! =)

Lägger in lite bilder sen om vårat bredband behagar att snabba sig på lite...

Fikadags!

Nu ska jag och Isabella ta en fika! Känner att det behövs lite kaffe och muffins nu! =)

Sen 1 - årsbild!

310468-613

Jag sitter och kollar på lite bilder och hittade den här som togs på Isabellas 1 - årsdag då vi var på Skansen! Jag är så förälskad i den här bilden! =)

Sover middag!

När vi kom hem idag så gjorde jag i ordning tortellini med kelda ostsås till lunch!! Isabella åt som vanligt när hon får det, jätte duktigt... Nu ligger hon och sover sött. får se hur länge hon sover idag då med det där 4 timmars avbrottet i natt! =/


Nu ska jag försöka svara på kommentarer, om inte datan segar fööör mycket!

Dagis idag!

Idag kom vi lite tidigare till dagis igen... Jag är en sån som gärna är ute i god tid, vet inte om det uppskattas där men det är sån jag är, jag hatar att stressa i onödan då jag oftast är stressad inombords.. Alla barnen och fröknarna var ute när vi kom men en fröken och två barn gick in när vi kom, hon tog med två barn för att det kanske skulle bli roligare för Isabella och Nathalie (som också är på inskolning). Vet inte riktigt om det blev bättre, idag kunde inte Isabella slita sig från mig alls förän det var 10 minuter kvar tills vi skulle gå! Det kan ju också ha att göra med att hon sov väldigt dåligt och var trött men det var nog mest att hon var blyg och försiktig! Hon såg nästan gråtfärdig ut ibland, stackarn och ibland vände det och hon vågade springa ifrån mig, ibland även dansa o ha sig! =) När vi skulle gå blev hon ledsen för det i stället, då hade ju hon börjat leka och tyckte att jag var världens största skurk för att jag tog leksaken ifrån henne...


Hoppas att hon släpper loss lite tidigare i morgon så att hon får leka och ha kul en stund...

Våran natt var jobbigare än någonsin!

Igår gick vi och la oss vid 22 tiden ungefär! Skönt tänkte jag, då får jag sova många timmar... Jag låg och snurrade tills klockan var lite över 23 för att sedan sova jätte gott tills klockan slår 02.06... Då hade vi tydligen sovit klart! Isabella vägrade att somna om, hon bara skrek när vi försökte, eller när vi la henne i våran säng så satte/ställde hon sig upp i sängen och hoppade och shoade.. Nicklas kunde somna om småstunder men han sov inte mycket från det att hon vaknade tills han skulle gå upp vid 05... Jag sov ingenting förän hon vid 06.15 somnade om, sen ringde min klocka 1 timme därefter... Isabella fick sova till 08.30, jag passade på att göra mig i ordning innan jag väckte henne... Men fy alltså, vissa nätter vill man bara dra täcket över huvudet och hålla för öronen... I natt var det en sån natt! =)

Men men... Inte mycket att göra, den andra tandsingen har inte spruckit igenom än så det är väll den som spökar igen skulle jag tro!? =/

Tar igen det jag missat!

Precis när jag skulle skriva mitt godnattinlägg igår så fick vi ett strömavbrott i nån sekund, efter det så har vi inte haft nått internet förän nu, det går fortfarande segt! Jag har ringt för rådgivning hos Bredbandsbolaget, han sa att det stod att vi hade full styrka så han kunde inte göra nått!! Hmm, om det inte blir bättre snart så får dom lov att göra nått! Jag blir så sur!!!!!

Ja efter som att jag varken har skrivit godnatt eller godmorgon så gör jag det nu! =)

Nytt ord! =)

Idag när jag badade Isabella (nyss) så upptäckte jag nått nytt som hon har lärt sig! Hon pekade först på mitt ena öga, jag sa "öga" så pekade hon på mitt andra öga, jag sa "öga" igen. Sen pekade hon på min näsa, jag sa "näsa" SEN pekade hon på min mun och sa MUN! =) Hon har lärt sig att säga mun, hon sa det flera gånger och hon sa det tydligt!

Jag är så stolt! =)

Julgran och julklappar!

När Nicklas kom hem förut så gjorde vi oss i ordning för att åka till Länna och handla lite på Jysk och Eko... Vi hittade det vi skulle ha, en plastjulgran, tillbehör till den och 2 julklappar...

Det är så mysigt när han kommer hem tidigt, då vi kan åka iväg nånstans hela familjen! Att vara med min familj är det absolut bästa jag vet! =)

Innan vi gick till dagiset!

310468-611

Här är Bellisen i morse innan vi skulle gå
till dagis! Söta fingervantar va?! =)

God kväll!

Hej!

Ja eftersom att inte internet behagade att fungera när jag satt här förut så har jag inte heller kunnat blogga och inte kunnat svara på kommentarer... Jag blev sååå arg, men nu är jag glad igen! =)

Gaaaaaahh!

Har du någonsin kännt att du vill slita av ditt hår och klösa dig själv i ansiktet!?

Då vet du har jag känner mig just nu!

Dumma dumma internet som inte vill funka när Isabella sover!

Mjölk!

Jag har kommit på en sak, vi köpte alltid hem massor med mjölk förut och drack aldrig upp den, fick alltid hälla ut flera liter i veckan. Nu däremot, jag köper alltid mjölk känns det som! Igår kväll köpte jag 3 liter och nu finns det bara 1 liter kvar! Ändå hade vi ½ liter kvar innan jag handlade.. Det är ju jätte bra!! =) Iofs så är det mest Nicklas som dricker mjölk!

Dricker ni mycket mjölk i din familj?

Nu sover Isabella!

Nu har precis Nicklas och en utav hans arbetskamrater varit här hemma och ätit lunch! Första gången han äter lunch hemma en arbetsdag! =) Nu ska dom bara köpa lite arbetskläder och hämta firmabilen från servicen sen ska han förhoppningsvis komma hem!? =) Isabella hann inte somna innan dom kom så nu ligger hon och sussar  sött! För tro inte att det gick lättare att somna när hon hörde att pappa kom hem! =)

Hemma igen!

Halloj!

Då var första dagisdagen avklarad, känns mycket skönare nu... Känns ju fortfarande konstigt men nu har jag ju sett avdelningen och en fröken som hon ska vara med så nu är inte allt lika främmande i alla fall. Vi kom dit lite tidigt, en kvart för att vara exakt men vi fick komma in i alla fall. Dagisfröken tyckte att vi skulle ha en mjukstart, att jag kunde få sitta med på golvet dom första dagarna. Inte leka så mycket men om Isabella ville sätta sig i mitt knä så var det ok! Då blev jag LÄTTAD, för hon är inne i en mamma o pappa period just precis nu!

När vi kom till dagiset så började hon att undersöka alla saker på en gång. Hon tyckte att det var jätte skojjigt, ända tills den andra flickan som skulle skolas in kom dit, då blev Isabella lite blyg, men vi får hoppas att hon är lite modigare i morgon...

Den andra flickan heter Nathalie och hon har en mamma som är synskadad, ser bara ljus och mörker. Jag blev så himla imponerad, för trots att hon var synskadad så märktes det knappt, hon var sminkad och jätte vacker (jag säger inte att man inte kan vara det för att man är blind). Hennes ögon var precis som vanligt, förutom att hon liksom kollade rakt fram bara. Men annars var det helt som vanligt. Hon klädde på sin dotter som om hon aldrig gjort annat och var jätte duktig!

Dagistajm!

Ingen har ringt och vi är klara så det är bara att ge sig av antar jag!? Hörs sen!

Godmorgon!

I natt har jag sovit dåligt! Kunde inte omna igår heller så jag är jätte trött idag! Dom har inte ringt från dagiset ännu så jag är fortfarande ovetande om vad som sker idag. På ett sätt så hoppas jag att dom ringer, för att rädda mig själv ur situationen, på ett annat sätt så vill jag få första dagen överstökad nu!

Nu måste jag göra mig i ordning, ska snart väcka Bellis också...

Godnatt!

Jaha, då var det dags att tacka för ännu en dag som började ganska bra men slutade med en massa gråt och ångest! Ja, jag kan tyckas vara larvig men det här med dagis är så fruktansvärt jobbigt. Jag tycker verkligen det! Önskar att jag slapp! Men så är det ju, jag måste också jobba och då måste ju hon vara någonstans också! Jag har bara så himla svårt att acceptera det, jag vill inte!!!

Nu ska jag sova på saken, får se om dom ringer från dagiset i morgon.. Annars ska vi dit!!

Godnatt!

God middag!

God kväll!!

Idag har mamma varit här hela dagen, hon har lekt med Bellis och jag har småstädat... På kvällskvisten åkte jag ut på en liten övningsrunda med bilen, det gick bra idag. När jag kom hem igen var Nicklas nyduschad och hade börjat med middagen. Lasagne stod på menyn idag! =)

Lek!

310468-606 310468-607

310468-608

310468-609 310468-610

Kan själv!!!

Nu får jag inte hjälpa till med någon mat längre!
310468-602

310468-603

310468-604

310468-605

Men snart lär hon sig att äta kladdigt föda också! =)

Se upp för snoken!

310468-601
Den här lilla damen snokar i alla väskor hon kommer åt!
Den här gången i skötväskan! =)

Väntar på mamma!

Nu sover Isabella.. Hon var lite trött, inte van att gå upp vid 07.30... Haha... Lunchen fick hon inte i sig, den hamnade på golvet! =/ Jag sitter och väntar på att min mamma ska komma, hon skulle göra oss lite sällis idag, eller hon skulle göra Isabella sällis så att jag skulle kunna städa i lugn och ro för att sedan åka ut och övningsköra med pappa. Usch, idag har jag verkligen ingen lust att köra bil, känner mig så osäker på det idag av någon anledning! =/

Detta är inte sant!!

Åh, när jag stod och sminkade mig så ringde telefonen, jag trodde att det var Nicklas som skulle kolla om vi var vakna men det var det inte. Dom ringde från dagiset och sa att personalen på avdelningen var sjuka, så om hon inte ringer i morgon bitti så är det bara att komma då sa hon... Åhh, dom kan ju verkligen inte rå för det men det är så typiskt min otur att sånt här händer. =/

Hon sa också att dom har en vikarie men att det inte är att rekomendera i början och det förstår jag. Tur att jag valde en lång inskolning!

Jaja, idag ska jag försöka njuta av dagen, igår hade jag bara ångest!

Godmorgon!

Isabella somnade så snällt igår i sin egen säng när jag la mig i våran säng bredvid, hon blev lugn då! Jag ville bara ta upp henne och krama henne men det hade gett motsatt effekt, då hade hon velat leka! Så jag fick krama och pussa på henne i morse i stället, hon vaknade vid 06 då tog jag upp henne och la bredvid mig i sängen, kramade henne så somnade vi om. När min klocka ringde vid 07 så hade jag lust att stänga av den och bara skita i allt! Men jag snousa ända tills 07.25 då Isabella också vaknade och var jätte mysig, då passade jag på att ligga och pussa på henne en stund också. =) Nu är hon iordninggjord så nu är det bara jag kvar!

Måste skynda mig lite...

Godnatt!

Isabella vill inte sova den här gången heller.. Hoppas att hon vill somna snart så att det inte bara blir jobbigt på dagiset i morgon! Våran filmkväll blev inte av med vi hoppas på bättre tur i morgon!

Nu ska jag ta Bellis och sen sova! Uh, jag börjar bli bervös inför morgondagen! =/

Godnatt!
Kram

Baddags!

Mmm vad god pizzan blev! Helt perfekt! =) Tiden går och går och dagen börjar lida mot sitt slut för lillan.. Nu ligger Nicklas och Isabella och busar, snart ska hon få sig ett bad, så hon är ren i morgon när hon ska på dagis och allt! Stora, stora tjejen! =)

Förresten, nu har jag fått julklappstips av mormor och mina föräldrar.. Känns skönt! Då har jag bara Nicklas och min bror kvar! =)

Dagens middag!

Pan pizza

1 pkt jäst (blå)
3 dl fingervarmt vatten
4 msk olja
4 krm salt
8 - 9 dl vetemjöl

*smula sönder jästen i en bunke.
*Häll i vattnet.
*Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet.
*Arbeta ihop degen.
*Låt degen jäsa i 15 - 20 minuter.
*Ta upp degen, knåda den smidig. Kavla ut degen i en långpanna.
*Lägg på tomatsås och den fyllning du vill ha.
*Grädda i mitten av ugnen. 225 grader i 15 - 20 minuter.

Tomatsåsen

Hälften ketchup och hälften chilisås och oregano.


Fyllningen vi har på våran pizza

Skinka
Tonfisk
Curry
Ost


Plottrigt med tomtar?!

Nä, vad sägs om att småstäda lite nu igen då?! Isabella sover nu sen en stund, får se hur länge det varar idag. Det gör ju inget om det inte blir så länge nu eftersom att det blev så sent! Men som sagt, bättre det än att hon blir övertrött för då blir det antagligen ännu senare i kväll..

Min mamma kommer förbi i morgon och leker lite med Bellis också, så att jag kan städa KLART utan dåligt samvete.. =) Vi kanske hinner pyssla lite också med pysslet som vi köpte på panduro för några veckor sen! =)

Jag kom på igår att det inte är lätt att julpynta med små tomtar och snögubbar. Det är så lätt att det ser plottrigt ut, att dom står där bara för att dom ska det! Hoppas att någon förstår vad jag menar!? =)

Isabella idag!

Bilder på Isabella från idag!

310468-597
Läser morgonsagan!
310468-598
Ute och går med sin dockvagn/läragåvagn!
310468-600
Äter päron!
310468-599
Funderar? I sitt rum...

Pynt!

Som sagt så kom jag inte långt med julpyntningen igår men jag fotade några detaljer idag!


 

 310468-596

310468-594

310468-591 

310468-595 310468-592

Tomten här ovan var Isabella räd för i början. Hon skulle springa till sitt rum, sen när hon fick syn på tomten som stod i hallen så tvärstannade hon och backade tillbaka.. Haha, det var lite kul! =)



 


Roligt!

Grillning - den enda formen av matlagning som "riktiga" män gör!

När en man ska grilla, händer följande:

1. Kvinnan handlar.

2. Kvinnan gör sallad, tillbehör och efterrätt.

3. Kvinnan förbereder köttet för grillning, lägger den på ett fat tillsammans med grilltången och går ut med den till mammen som "hänger" vid grillen med en öl (helst tar hon med sig en extra öl till honom).

4. Mannen lägger köttet på grillen.

5.Kvinnan går in och dukar samt kontrollerar tillbehören.

6. Kvinnan kommer ut för att berätta att köttet snart bränns vid.

7. Mannen tar upp köttet från grillen och räcker den till kvinnan.

8. Kvinnan tar fram maten och ställer fram på bordet.

9. Efter maten dukar kvinnan av och diskar.

10. Mannen frågar om kvinnan tyckte att det var skönt att få ledigt från matlagningen en kväll... När han ser hennes irriterade min tänker han att det finns kvinnor som aldrig är nöjda - hur man än försöker!!



Jag tyckte att den här var så klockren.

Text: Humor när nöden är som störst - DAMRUMMET!


Mitt försök blev totalt misslyckat! =)

Isabella ville INTE sova! Hon gallskrek när jag lade ner henne i nästa säng! =/ Nä, hon får vara vaken en stund till sen ska jag ge henne en frukt och se om hon somnar då i stället. Hon sov ju ändå ganska länge idag!

Men jag gör inte det misstaget att hon inte sover någon middag för då blir hon så övertrött i kväll att hon inte kan sova då i stället. Då blir det en ond cirkel och det funkar ju inte nu när hon inte får sova till 09 på mornarna längre.. =)

För övrigt så måste jag nog säga att hon har sovit bra i två dagar nu! =)

Vill inte sova!

För ca en haltimme sen åt jag och Isabella lunch... Jag gjorde korvstroganoff med pasta, just för att hon älskar det! Efter lunchen så la jag ner henne i sängen men hon tycks inte vilja somna, hon har legat och pratat i ungefär 20 minuter nu... Dom första 10 minutrarna var hon tyst så jag trodde att hon hade somnat. ICKE! =)

Jag funderar på om jag ska lägga mig med henne i våran säng och krama om henne tills hon somnar! Frågan är om hon vill det!? Aja, jag får testa, om inte annat så får hon väll vara vaken en stund till innan hon sover då! =)

Jag ska skriva en rolig historia när jag kommer tillbaka, som handlar om män och matlagning, tycker att den är så klockren! =)

Hoppas att ni alla har haft en härlig dag hittills!?

Kram

Godmorgon!

Godmorgon!

Känns mycket sorgligt att säga att det här är min sista dag som jag är mammaledig med Bellis... Vart tog tiden vägen? Jag vill alltid vara det, aldrig lämna henne ifrån mig! Det känns som rena tortyren att jag ska lämna bort henne. Hoppas att den känslan går över för idag känns det bara jobbigt!! Nu längtar jag bara till julveckorna då vi får ha henne hemma i två veckor!

För övrigt så har vi sovit gott i natt alla tre...

Godnatt!

Idag gick min städning/julpyntning sådär! =/ Inte alls som jag hade tänkt mig! En tavla hamrades upp, några bilder ramades in, åt glass med Bellis, lekte en del...  ja, allt för att slippa städa... typ! =)

Men lite fick jag gjort, lite av varje.. Så nu har vi halvstädat och halvpyntat här hemma, allt i sin vanliga ordning! Jag får väll se om det blir mera gjort i morgon!?

På kvällskvisten har vi ätit god middag och myst.. När Isabella hade somnat så såg jag och Nicklas en film! (Bankock Hilton,gammal film med Nicole Kidman) Fortsättningen ser vi på i morgon!

Nu ska jag nanna.. Hörs i morgon igen!

Kramar

Fin T-shirt!

Den här bilden tog jag i morse på Bellis med hennes alldelles för stora T-shirt!

Mormor+Jag

Mormor + jag = Sant

Ny Design!

Nu har jag fått ny design här i min lilla blogg!! Äran för det ska jag inte ta på mig, för det var Mimmi som hjälpte mig!


Tack så jätte mycket för hjälpen! Jag är supernöjd! =)

Bilder från igår!

image586
Har man ätit blåbär så måste man bada! =) Hon är inte blå för att hon fryser! ;o)

image587

Kolla in lockarna! Helt otroligt fint!




Vattenstämplar!

Jag har förresten tänkt på en sak! Undrar varför det inte går att vattenstämpla fotona man lägger in här!? Jag funderar på om jag kanske ska göra det på familjeliv och sen lägga in bilderna, men det tar ju sån extra tid att ladda upp bilderna på två ställen! Nä det tycker jag att man ska kunna göra på blogg.se!!

Julstäda!

Ahh, jag ångrar så mycket att jag inte städade mer än vad jag gjorde igår, inget julpynt är framme.. Så nu har jag ALLT kvar! =/ Nicklas är och hjälper sin farfar att flytta igen men han kommer väl hem om ett par- tre timmar skulle jag tro! Då får jag ju hjälp, han kan ju leka med Bella om inte annat! =)

Jag är så duktig på att samla småhögar lite här och där med viktiga papper, så nu måste jag fört och främst gå igenom vad det är för nått och lägga allt i samma hög om jag inte kommer på nått bättre att göra med dom! =) Det är inga räkningar i alla fall, dom behandlar vi väl, även fast dom inte förtjänar det! =)

Isabella sover just nu så jag ska väll börja snart så jag får lite lugn och ro en stund i alla fall!

Ska bara lägga upp några foton innan! =P

Godmorgon!

Godmorgon!!

Jag vill önska er alla en trevlig Första Advent!!! Glöm inte att släcka ljusen! =)

Okej, nu är det bloggen och jag igen!

Här kommer ett inlägg, jag kan inte hålla mig! Skadar ju inte att skriva lite! =)

Igår kom Nicklas hem vid lunch, han köpte med sig mat så vi åt ihop, det var mysigt! Efter det så åkte vi hem till hans föräldrar, hans lillesyster fyllde 20 år för ett par veckor sen så vi lämnade present och tog en fika! När vi kom hem så åt vi middag och sen var det meningen att vi skulle se på Idol, men det var någon som inte ville somna så jag såg bara finalen. Gött att vi får en tjejfinal i år! =)

Idag var jag med pappa i Haninge Centrum och gick på bolaget och kikade i en affär med jätte fina barnkläder, jag slog mig själv på fingrarna idag så från att stå med massa kläder i handen så blev det inget! När vi hade varit där så åkte vi ut och övningskörde med, det gick bra (fick bara ett nervöst sammanbrott)!

Nicklas och Bella kom och mötte oss så åkte vi och käkade lite när jag hade kört klart!

Nu står Nicklas och gör middag till Bella, vi orkar inte äta för det blev så sen lunch!

Vi köpte en harryboy idag också med hopp om att vinna en MASSA pengar! Haha.. Men det verkar som att det går åt skogen! Synd, synd!

Hmm, ja det var väl lite av det som har hänt i helgen.. jag kan göra ett inlägg med lite bilder på Isabella sen också eftersom att jag har fått önskemål om det!! Det glädjer ju så klart!!

Nu ska jag mata Isabella...

Ha en fin kväll så länge!
Kram

RSS 2.0