Jag tar en bloggpaus för att se om jag ska fortsätta!

**BLOGGPAUS**

Jag kommer inte att vara aktiv i min blogg i helgen!
Det är bäst så! Jag hoppas att jag får ett sug att komma tillbaka!

Kommer fortfarande kika runt lite i andras bloggar men inga nya inlägg kommer att publiceras i helgen!


Ha en trevlig helg allihopa! Kärlek till er alla!!




Tack alla underbara för att ni finns! Vi ses om ett par dagar igen! Då är jag igång men jag fortsätter gärna att prata, trevligt att hinna läsa en massa andra bloggar också! Kraaaaaam..

Godmorgon!

Hoppas att alla har  sovit gott, det har inte jag.. Låg och tänkte på en sak tills klockan var över 03 men jag har inte tagit ett slutgiltigt beslut än!! Tänk att vissa saker ska vara så jobbiga!

Förlåt för mitt deppoinlägg, men eftersom att det är min blogg så skriver jag även när jag inte mår bra!!

Kan säga på en gång att det har inget med min familj att göra!
Det är dom som ger mig hopp!

Godnatt!

Nu är det dags att krypa ner under täcket igen! Jag är så trött så trött! =)

Sov gott!

Hur gammal blir du?

Jag var inne på http://sjukdom.blogg.se/ och hittade ett test där du kan svara på frågor så får du rada på ungefär hur gammal du blir. Jag tar ju givetvis detta med en klackspark men vi får väll se!?

87 år blir jag enligt testet och texten löd så här:

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra.

Här
kan du göra testet!


Lite roligt osså!

En ung kille kommer in på apoteket och ber apotekaren om en kondom. Han tycker det är lite pinsamt och känner att han vill förklara sitt köp. "Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på att om allt går bra kommer jag att tillbringa natten med henne," Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland, jag är säker på att hon gillar mig, kanske har jag tur även med henne i natt."
Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han förklarar för apotekaren: "Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon tycker om mig och jag kan faktiskt ha en chans med henne också."
Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det första som händer är att dom ber bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unga killen som fortsätter att be. Efter ett tag knuffar flickvännen på honom och säger "Jag visste inte att du var religös."
Då svarar killen: "Och jag visste inte att din pappa var apotekare..."

Barn cancerfonden!

Har även fått önskemål av Zack att sprida denna länk!
 


image579


Ett tag var mina arbetsuppgifter att anordna olika utbildningar under kvällstid.

 

Under denna tid fick jag en idé som jag dess värre han aldrig genomföra. Idén kittlar min fantasi fortfarande så jag tänker fråga er till råds.


 

Oavsett hur gamla vi är så har vi i alla fall en sak gemensamt och det är att vi tycker om att skriva.

 

Låt mig presentera min lilla vision.

 

Jag skulle önska att så många som möjligt av er skriver en kort novell om minst 1500 men max 2000 tecken. Sedan publicerar ni novellen som vanligt på er blogg och länkar till detta inlägg samt mailar novellen till mig.

 

Jag förbehålla mig rätten att sedan försöka hitta en samarbetspartner som skulle trycka en pocket bok med dessa noveller.


 

Tanken är förstås att sen sälja boken och att överskottet går oavkortat till Barncancerfonden. Med överskotet menar jag det som blir över efter kostnader som bokförlaget haft. I sedvanlig ordning vill jag inte ha någonting för min egen del. Skulle dock önska kunna premiera de 10 bästa noveller på något vis.

 

Av alla dessa alster skulle 100 noveller tryckas. Detta skulle innebära mellan 100 till 200 sidor i en bok lite beroend på bokformat. Vi tillsammans ska rösta fram dessa 100 så att ingen kan känna sig förfördelad.


Kom gärna med förslag till bokens titel!

Den Svart Vita Sanningen


Kanske?

image578

Jag hoppas att bland er finns sådana personer som har kontakter på rätta ställen så att detta arbete underlättas. Hör av er med synpunkter på min lilla vision.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Alla svar beaktas




från Zack

Päls!

Denna text är kopierad från Anna som hade som önskemål att jag skulle göra detta inlägg och det kan man väll inte säga nej till?? Men jag varnar er för en mycket hemsk film!!



KÖP INTE ÄKTA PÄLS!image132 
Välj FUSK-PÄLS om du nu ändå måste ha en päls!!
Öppna ögonen!

Pälsindustrin dödar varje år över 40 miljoner djur - enbart för sin päls skull.

I tex. Asien finns det ställen där man inte ens dödar djuren innan man flår dom. Man flår dom levande (se filmen nedan), man undviker att döda djuren för att inte pälsen ska skadas. Och om de blir dödade innan görs det ofta på långsamma och gryma sätt för att pälsen ska ta så liten skada som möjligt!

Här hemma föds det varje år upp runt 1,3 miljoner minkar på pälsfarmer, och några tusen chinchillor och kaniner. Runtom i världen produceras varje år omkring 25 miljoner minkskinn och fem miljoner rävskinn...

Några exempel på antal djur för att göra EN päls:
Hund eller räv 15 - 30 
Katt: 20 - 30
Säl 6 - 10 
Kanin 30 - 200
Mink 30 - 70


VARNING för känsliga.
Är du stark nog att bära päls? Då är du nog också stark nog att kunna se igenom HELA filmen om vart den kommer ifrån. VARNING MYCKET hemska sceener!!!

Jag började gråta när jag såg dethär och mådde väldigt illa..Många väljer nog att inte se filmen, för att slippa se djuren lida. Men jag anser att det rent av är nyttigt att se det, man väcker sån stark vilja insom sig att vilja hjälpa till och göra något åt denna fruktansvärda tortyr!! Det pälsaffärerna inte visar!

 



image133 När du läst och sett detta så uppmärksamma även detta i din blogg!! Hjälp till att få upp ögonen för detta!

Djuren kan inte välja. Det kan du.
Bojkotta PÄLS!

Nu sover hon!

Efter lite kämpande så fick jag henne att sova tillslut, hon somnade till slut i min famn.. Fattar inte att det kan vara så svårt att sova när man är övertrött.. Övertrött, vad är det liksom?

Som jag trodde...

Isabella är övertrött, kan inte sova! Jag ska ta henne nu, svarar på kommentarer lite senare... Kram kram

Dom här ska Isabella få i Julklapp!

   
Kunde inte låte bli.. Dessa kläder är också från Cubus!

Dom här två paren fick hon också!

image581

Dock var hon inte lika stolt över dom här.. Men jag var skitstolt, jag har letet som en tok efter såna här vantar, dom har bara funnits i större och mindre storlekar. Men idag gjorde jag dessa två fynd på Lindex. Det var dom två sista paren i hennes storlek och dom tog jag! =)

Isabellas nya fingervantar!

image579


image580

Hon älskar dom verkligen! =) Dom köpte jag på Cubus!

Det gick toppenbra idag! =)

Gokväll!

Nu har vi ätit middag för en stund sen, idag blev det tacos så nu har jag stillat mitt begär! =) Isabella ligger i sin säng och ska sova! Hon har inte sovit middag idag, inte ens en liten stund! Ujuj!

På körskolan idag gick det skitbra!! Jag fick massor med beröm av min lärare och han sa att han var riktigt imponerad idag! Ohh, det tackar vi för! =) I Januari är han tillbaka på heltid igen så jag behöver inte boka tid hos en till lärare! Weiiiii! =)

När jag hade kört klart så tog jag en sväng inne i Haninge centrum igen för att se om jag hittade nån julklapp till Nicklas, min bror, mina föräldrar och Nicklas lillesyster.. Det slutade med att jag bara köpte mera till Isabella i stället! =/

Mat, körskolan..

Nu är vi nybadade, maten står på spisen (tortellini).. Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till körskolan, börjar bli lite brådis nu nämligen! =)

Men jag hoppas verkligen, verkligen att jag får ut nått av den här körlektionen så att det inte blir som förra gången, då känndes det helt onödigt typ! Fast all träning är väll nödvändig antar jag!? =/

Bad/Dusch!

Nu ska jag och Isabella ta ett morgonbad/dusch! Egentligen gillar ja inte att dusca på morgonen för jag är så frusen men jag måste!! Ska ju iväh och köra sen och då måste man ju lukta gott! Hehe

På tal om att köra! Det har regnat på snön i natt så det är nog jätte halt ute nu! *hjääälp* =/

Yoghurt är gott!

 

Bilder från igår när Bella åt
yoghurt.. Det gick ganska
bra! =)

Morgonvällingen!

image576

Lillan är vaken!

Nu tycker jag att jag hör en liten flicka som är vaken, hon ligger och viskar i sin säng! Haha, så söt, men undrar varför hon viskar!? Ska gå och ge henne en STOR kram och en massa pussar nu! =)

Godmorgon!

Godmorgon! I natt fick jag sova hela natten för jag bortser ifrån att Isabella vaknade en kvart efter att jag hade gått och lagt mig, då hade jag inte somnat än, så jag lyfte över henne till mig och kramade om henne tills hon somnade om igen! Riktigt mysigt! =)

Har du sovit gott?

Godnatt!

Nä nu har jag snart sittsår... Tror jag ska ändra till vågrät ställning nu så jag får sova en stund!! Hoppas att det blir en hel natt utan att vakna! =) Tack för idag alla bloggare!

Godnatt o dröm sött!

Ha lite kul varje dag!

I går åkte jag in till stan för att betala en massa skatt på systembolaget. Jag var där inne i ca 10 minuter. När jag kommer ut så står en lapplisa utanför entrén och skriver en parkeringsbot! Jag går fram till honom och säger: "Kom igen nu, var lite schysst och riv lappen...!? Snälla, har du inget viktigare att göra en fredagseftermiddag?"
Han ignorerade mig totalt och fortsatte skriva. Jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa tt han säkert var bög också! Han gav mig en blick och skrev oberört en ny bot för att bilen hade slitna vinterdäck! Då kallade jag honom för din lilla jävla hästskit!
Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan och började skriva på en tredje! Det här höll på i ungefär 10 minuter... ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett enda ord.
Därefter gick jag vidare till min bil, som stod i parkeringshuset 200 meter därifrån.

Text från: Humor när nöden är som störst - DAMRUMMET

Körskolan i morgon!

I morgon ska jag köra på körskolan, huua, det känns inge bra för jag har inte övat någonting den här veckan. Det har inte funnits tillfälle, både Nicklas och mamma har jobbat och dyl. och man kan ju inte ta med Isabella! =)

Hoppas att det går bra i morgon, sist gick det sådär så vi får se eftersom att jag inte har kört nått sen dess.. Får se också om jag blir tvungen att välja en till lärare att köra med eftersom att han jag kör med ska gå ner i arbetstid! =( Synd, synd för han är så himla bra!

Inlägg om tacos! =)

Okej, alltid när man blir bjuden på tacos hemma hos folk så är det alltid olika tillbehör till.. Så nu skulle jag vilja veta vad just du har för tillbehör! =)

Vi har:

Köttfärs
Riven ost
Sallad
Gurka
Tomat
Lök
Majs (Ibland)
Dipp = Taco OLW
Dipp = Nacho cheese OLW
Tacosause
Creme Fraish
Taco chips
Taco fat

Yes.. Mycket sås ska det vara! =)


Middag!

Idag ville jag ha tacos igen till middag men Nicklas blir sen idag med så det blir ingen tacos.. Isabella fick rester från igår så köper Nicklas med sig pizza hem sen.. Fast själv föredrar jag nog kebab! =) Hoppas att han inte blir jätte sen för då hungrar jag ihjäl känns det som! Kom på att jag bara har ätit en fralla idag.. Hmm, å jag ska klaga på andra som äter slarvigt!! FY mig!

Vad ska du äta/ har du ätit till middag idag?

Alltid på språng! (nästan) =)

image571

   

Sådär ja! =) Isabella har vilat nu i drygt en timme, men nu är hon på språng igen så nu ska jag vara med henne..

Ha en fin eftermiddag allihopa!

Min svartvita skönhet!

image568

image569

image570

Hjälp Hjälp Hjälp!

image567 Skulle det här kunna var nått för Nicklas i julklapp eller är berlocken för tjejig?? ÄRLIGT!!
Det är en kristallberlock som dom graverar in foton med laserteknik. Det var tänkt att Isabella skulle graveras in!  Snälla jag behöver hjälp! Vad tror ni?


Jag ska INTE köpa den! Tack för hjälpen!

Läskiga stolen!

image566

Den här lilla manicken höll på att skrämma livet av mig i natt då den började leva sitt egna lilla liv. Mitt i natten, utan att någon lekte med den (hoppas jag, annars spökar det här) så började den prata " grodan säger: kvack kvack" om och om igen, ända tills jag gick och stängde av den!

Jag vet inte exakt vad en groda säger så det fick bli "kvack kvack" =)

Isabellas tempo



Första videoinlägget på våran alldelles egna lilla tjej! =)

Våran fina dotter!

image565

Mamma och pappa älskar dig!

Korgen och Bella! =)

 

Kan någon tala om vart man gör av allt detta?

image562

Ingen ny mobil!

Just det! Igår fick jag ett sms på min mobil att förlängningen av mitt abbonemang inte gick igenom.. Så det blir ingen ny mobil, jag har tydligen bindningstid till Februari 2008.. Jaja, då gör vi ett nytt försök då då!! Synd!

God Service!!

Hej hej!

Nu är vi hemma igen! Besöket på Vårdcentralen gick bra, det är en allergisk reaktion som Bellis har fått, hon sa att vi skulle prova med att ta bort en slags föda i taget och se om utslagen blir bättre. Det är antagligen nånting som hon håller i handen, så jag börjar med att ta bort banan, hoppas att det inte är bananer bara för det älskar hon! =(

När vi hade gått så sprang distriktssköterskan efter oss och frågade om vi ville byta bvc till den som ligger där.. Vi har inte bytt sen vi flyttade.. Jag sa ja med tanke på att det blir smidigare så sen när jag börjar jobba, då man inte har all tid i världen längre..

Jag fyllde i en lapp, vi tackade för oss och sa hejdå och så gick sköterskan iväg med lappen. Sen kom en annan kvinna springandes, det var barnskötaren som hade fått lappen, hon ville så gärna se vilka vi var och hälsa på oss.. Vi fick oss en visning av hennes rum och avdelningen så bokade vi en tid! Hon var hur gullig som helst!! =)

Snacka om bra service på det där stället!! Jag är jätte nöjd! =)

Väcka Bellis!

Åh, jag skulle lätt kunna fastna här nu men jag måste gå och göra mig i ordning och väcka lilla älsklingen nu när hon verkar sova som skönast! Det gör så ont att behöva väcka henne när hon är sjuk! Hon bli tillräckligt upprörd när hon inte är sjuk! Men måste man så måste man...

Håll tummarna för min lilla Bellis nu!!
Ha det gott så länge...

Recept på kasslern vi åt igår..

Kassler
2-3 tomater
2,5 dl mellangrädde
2-3 vitlöksklyftor
salt
peppar
riven ost

Skiva kasslern och lägg i en ugnssäker form.
Skiva tomaterna och lägg emellan kasslerskivorna.
Vispa mellangrädden och pressa i vitlöken.
Ha i salt och peppar efter behag.
Lägg på gräddblandningen och strö över riven ost.

Enkelt och supergott!! =)


Godmorgon!

Buhurr, jag är inte var att vakna vid 06 nu för tiden! =/ Iofs så har lillan yrat halva natten också så vi har inte fått sova så mycket! Typiskt att hon skulle bli förkyld nu sista veckan vi har tillsammans innan dagisinvänjning! Men men, då får vi ta det lugnt och ta hand om varann bara hon och jag!

Åh, vad jag fryser! =(

Godnatt!

Nä, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! JA, det är sant! Jag ska ju upp tidigt i morgon och gå med liten till Vårdcentralen på drop in mellan 08-09, om inte hennes händer ser bättre ut! Men det tror jag inte! =/


Då ska jag passa på att köpa lösviktsgodis på Vi, dom har Godisprinsen som leverantör där och det är den bästa.

Vad föredrar du:

Godisprinsen?
Karamellkungen?


Godnatt och dröm sött!
Kram

Dassböcker!

Tänk vad kul man kan ha med lite dassböcker.. Jag och Nicklas sitter och läser ikapp här, dock inte inne på dasset! =)

Vad hittar du på en kväll som denna?

Tisdagsöl!

Mmmm vad gott det är med en ISKALL Tisdagsöl!! =P Det var länge sen! =)

Förkyld på 30 minuter!

Nicklas kom hem ungefär en kvart efter att jag hade skrivit det förra inlägget! Haha.. Som vanligt blev det inte som dom hade planerat på jobbet idag.. Därför det blev sent!

Isabella somnade vid 20- tiden idag, jag nattade precis om henne.. På ca en halvtimmes sömn har hon hunnit att bli förkyld.. Hon var jätte snorig, stackarn! =(

Efterlysning!

Nu är middagen uppäten och Isabella har fått sig ett kvällsbad.. Hon ville inte bada så länge idag, konstigt!!

Jag efterlyser nu min sambo som trodde att han skulle komma hem tidigt idag men har ännu inte dykit upp.. Kan inte heller nå honom på mobilen så det är väll nåt som inte har gått riktigt riktigt på jobbet idag antar jag?!

Städat!

Sådär gott folk!

Anna har dammsugit, tvättat, sorterat tvätt och plockat undan lite.. När Isabella sover så ska jag nog dammtorka lite också, måste ju ta lite i taget nu innan julpyntet ska fram.. =)

Just nu står kasslern (kassler med tomatskivor, vispad mellangrädde, vitlök salt och peppar) i ugnen och bulguret på spisen.. Måste kila nu så att inget blir bränt! =)

En liten påminnelse!

När man står i provhytten med den där liiiiiilla bikinin med trekants - bh och smala band i sidorna och känner sig ful och värdelös. Då är frågan man måste ställa sig VARFÖR provar jag ens den här? Med en kant efter strumpan och blekfeta lår, dålig ansning kring linjen och ärr efter barnafödslar...

Men tänk då på:
Sluta oroa er för åderbråck, rynkor och andra jävligheter!
Låt oss leva efter mottot: Livet skall INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp. Utan snarare en sladdning in från sidan med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker: WOOHOO - vilken åktur!!

Text tagen från: Humor när nöden är som störst - Damrummet.

Duschdags!

Isabella somnade utan problem så nu tänkte jag ta ett skutt in i duschen!

Ångesten smyger sig på!

Goddag!

Nu har Isabella ätit sin lunch (korv och mackaroner) och ligger i sin säng för att sova, hoppas att hon somnar utan krångel nu! Medans hon åt så passade jag på att slå in dom två julklapparna som inte blev inslagna igår, så nu har jag slagit in alla som är köpta! =)

Dom ringde mig från Vårdcentralen och sa att det är öppet hus varje morgon mellan kl 08-09 så jag får nog gå dit i morgon för att kika på Isabellas händer. Vi har fått hem en massa papper från dagiset som ska fyllas i.. Jag har snart fyllt i alla papper, bara några frågor som jag måste fundera lite på...

Shit! Det är bara 1 vecka kvar tills hon börjar på dagis! Nu börjar ångesten smyga sig på!

Hjälp!

Okej, nu har jag precis ringt och sagt upp min olycksfallsförsäkring så nu gäller det att hålla sig inne! =)

Eftersom att jag är så dålig på det här med försäkringar så skulle jag vilja veta vad ni har för försäkringar på er själva och om ni är nöjde med den! Jag skulle även vilja veta vad det kostar! =) Hoppas att det finns någon där ute som har bättre koll än jag!?

Isabellas små händer!

Ringde precis till Vårdcentralen, dom kommer att ringa upp mig vid 11.45 sa telefonen! =) Isabella har blivit så röd i handflatornra, typ som exem, så jag undrar varför. Hon håller på med händerna hela tiden och så kommer hon och visar dom för mig så jag måste kolla upp vad det är för något! Stackars liten! Det kanske bränner konstant i hennes små händer!?

Morn Morn!

Hoppas att ni alla har sovit gott i natt! Jag har sovi som en stock, inte har jag blivit väckt mitt i natten heller.. =)

Godnatt!!

Nä, undrar om det är pga. mitt ständiga bloggande som sidan är så seg! =) Nu ska ni slippa mig ett tag för nu ska jag sussa! Sov gott och ha en bra dag i morgon! Kram

Isabella somnade till slut!

Jag har glömt att säga att Isabella somnade straxt efter 22.30... Jag lade mig med henne på soffan så att hon skulle varva ner ett par hekto, sen funkade det alldelles utmärkt att lägga ner henne i sängen och till sist så somnade hon! Precis när hon hade somnat så börjar pappson skrika i sömnen så jag satt här och var måttligt nervös för att hon skulle vakna igen! Som tur är så gjorde hon inte det!

Ny mobil!

Idag när jag var i Haninge Centrum så sprang en sån där telefonförsäljare på mig! Han sa att han ville ge mig en present.. Då sa jag, nej men jag orkar inte! Då blev han lite upprörd och sa; Men varför säger du så om jag säger att jag ska ge dig en present? Hahaha.. Jag gav honom en chans och efter att vi pratat en stund så kom han fram till att om jag tog en sprillans ny mobil så skulle det höja min månadskostnad med ungefär 50:- i månaden i 18 månader. Så jag tog erbjudandet, min nya mobil (kommer inte ihåg vilken modell) väntas komma inom en vecka ungefär.. Får vi se vad det kan vara då! =)

Grattis Linn!

Grattis till Linn som i Tisdags klarade uppkörningen och nu har ett KÖRKORT!!! Jag är så avis just nu!

Jag fick reda på det idag för den lilla hemliga damen sa inget! =)

Inte sova!

Återigen har jag ett barn som inte vill sova! ller jo! Hon somnade typ 19.10 och vaknade igen kl. 19.50. Hur länge ska detta hålla på egentligen? Tycker så himla synd om henne, men samtidigt så börjar det faktiskt bli väldigt jobbigt.. Varje kväll/natt i snart två veckor eller nått sånt!

Jag har i alla fall hunnit med att slå in julklappar i kväll, alla förutom två!

Nicklas har gått och lagt sig, han skulle lägga sig med Bellis men det slutade med att bara han låg kvar!

Beskriv mig!

Hittade en rolig sak hos Carro


Beskriv mig med ett ord, bara ett!
Gör sen detsamma på din blogg
och se hur människor upplever dig.

Jag ser det snöar! IGEN!

Jaha, nu när äntligen den sista snön har smält så kommer nästa omgång!! Typiskt! =/

Middags dags!

Sådär ja! Nu var nästan allt visat! Jag glömde en grej som hon fick idag!!

En gris som kan låta!!


Nu är det dags att börja med middagen!

En liten bokmal måste ju även få böcker i julklapp! =)

 

Det blev dom här två än så länge!!

Sen har vi tidigare köpt 3 stora och rejäla leksaker så det blir nog inte så jätte mycket mer, men nått mer blir det nog, det är ju en hel månad kvar! ;o) Isabellas mormor och morfar lär nog skämma bort henne desto mer! Haha...


Nyårs outfit fixad åt Bellis!

 Ballongklänning från KappAhl.

 Kofta från KappAhl.



Dom här får hon också i julklapp...
På tal om nyår förresten! Jag har ingen aning om vad vi ska göra då, det kanske är dags att bestämma det snart!?
Vet du vad du ska göra på nyår?

Den här mysiga ska Bellis få i Julklapp!

image556

Skor med matchande hårband!

 

Dom här ska Isabella få i julklapp på julaftonsmorgon!

Saker som Isabella fick idag!

 Fick ett par mockasiner av mormor...

 Fick även en bok av mormor...

 Av mig fick hon bara en halsduk idag...

Hemma!

Shoo!!

Nu är vi hemma igen! Vi hade det jättetrevligt i Haninge.. Isabella blev så trött tillslut att hon somnade sittandes, hon skulle nämligen inte ligga ner.. =)

Jag köpte lite mer julklappar till Isabella, köpte även en julklapp till Nicklas bror men det kan jag inte avslöja vad det är! Höhö...

Nu åker vi!

Nu måste vi kila iväg.. Jag ska möta mamma vid 11.30 så vi tar 11.22 tåget till Haninge!!

Ha en bra dag allihopa!!

Vad ska du göra idag?

Pappas tofflor på promenad med Isabella! =)

image547

image548

image549

image550

Haninge Centrum

Idag ska jag och Isabella åka till Haninge centrum. Där ska vi träffa min mamma och äta lunch och köpa lite julklappar! Det är kanske bäst att jag gör oss i ordning nu för vi hr inte bestämt någon tid utan vi kom överens om att vi skulle göra oss i ordning så ringer den som först blir klar! JAG SKA VINNA!! =)

Godmorgon!

Inatt har jag sovit gott, fick gå upp en gång när Isabella vaknade och var jätte ledsen bara men det var Nicklas som tillslut kunde trösta henne. Nu ska jag gå och väcka henne för som jag trodde att hon skulle göra så sover hon fortfarande!

Godnatt!

Nu har Isabella sovit en stund så nu ska jag också krypa ner i sängen. Hoppas att både vi och ni får sova gott hela natten! Hörs i morgon!

Kram och godnatt!

Blåbär

 
Isabella äter blåbär! (Precis börjat)
image546

Blåbärspajen!

Nostalgi!

Här kan man snacka om NOSTALGITRIPP! Såg du på Pippi Pelikan när du var liten?
Det gjorde jag! Det var en utav mina favoriter! =)



Nu till det viktiga! =) Är det bara jag som minns att dom hade pippi pelikan glass i hemglassbilen? Det är min absoluta favoritglass någonsin och jag saknar den så mycket! =)

Isabella vägrar att sova....

Ja, Isabella vill inte sova, det kan jag iofs förstå med tanke på hennes långa sovmorgon idag.. Men nu får det snart vara nog, jag orkar inte mer idag! =) I morgon ska jag se till att hon INTE sover så länge igen! Senast 09 får hon gå upp, för det är ju ändå länge det med!!

En av tänderna har spruckit igenom nu, så nu är det en envis tand till som ska spricka igenom, hon är jättedålig i magen, jag bytte en blöja för inte så länge sen och nu är det dags igen.. Så är det när dom små tänderna spökar!!  Isabella har nu 10 st tänder! =)

Nicke som försöker sova blir nog snart irriterad för Isabella håller på med den:image542

BANK BOOM BANG!!!

Hur svensk är du?

Hur svensk är du?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Resultat: 45% och jag som trodde att jag var nästan 100% svensk! =)

Kvällen!

Go kväll!

Nu har vi haft massor med mys hemma... Medans jag duschade förut så bakade Nicklas och Isabella en blåbärspaj. Mums! =P Isabella hade i alla fall ätit massor med blåbär och var blå i hela ansiktet, om hela händerna och hela pyjamasen var också blå! Den ligger nu i tvättmaskinen, hoppas att den blir ren igen!! Isabella fick duscha för andra gången idag, med mig, Nicklas kom in med henne när jag nästan var klar så jag fick ta en jäääätte lång dusch jag! =)

Pajen var hur god som helst! =P

Nä, nu ska jag svara på lite kommentarer!!

Min tur!

Sådärja, Nu var det MIN TUR att ta en lång, varm, skön och efterlängtad dusch!  =)

Beslutsångest!

image541

Så här ser det ut nästan varje gång Isabella har valt en bok!

Snabb blogg!

Ja nu sitter jag här igen! =) Nicklas står i duschen, så jag tar en snabb blogg medans Isabella leker lite för sig själv! Lamporna sitter nu uppe och dom lyser upp jätte fint! Även Isabellas stjärna hängde vi upp idag (lite tjuvstart). Middag idag blev hamburgare med bröd och tända ljus vid det nya köksbordet, riktigt mysigt!

Jag har även slagit in dom tre julklappar vi redan har köpt till Isabella.. Vi har köpt tre andra julklappar som inte är till henne också men dom slår jag in ikväll när hon sover!

Morgonvällingen, insvept i mammas kofta!

 

Bloggedi blogg stund!!

Just nu sover Isabella, Nicklas åkte till biltema och handlade lite lampkontakter till lamporna vi köpte häromdagen.. Det fanns inga sladdar till lamporna när vi skulle sätta igång och skruva upp dom.. Typiskt!! Han skulle även titta efter en vit stjärna som Bellis kan ha i sitt fönster nu i jul! =)

Lika bra att jag passar på att blogga nu när jag är själv då! =)

Rättelse!

Vet inte om det blev lite missförstånd med mitt förra inlägg... =)

Det jag menade var att jag inte alltid kan vara lika aktiv som jag har varit hittills eftersom att min sambo gärna vill att jag ägnar mer av min tid till honom på kvällar och helger när Isabella har somnat! Självklart vill jag vara mer med honom också så bloggen kommer inte ALLTID vara lika aktiv som den har varit, men nästan! ;o)

Baddags!

Nu är det dags för Isabella att få ta ett bad!

Sen vet jag inte hur det blir med bloggadet idag, min familj börjar tröttna på mitt bloggande så jag ska försöka dra ner på det lite idag!

Då kan jag försöka passa på att städa.

Ha en bra dag allihopa!!
Massor med kramar!

Sovmorgon!

Hej hej!

Idag fick jag sova lääänge, det konstiga är att Isabella sov precis lika länge.. 10.30 vaknade vi! Det är ju helt sjukt länge... Undrar hur nattningen i kväll blir nu!? Fast och andra sidan så behövde hon väll sova, det brukar inte vara några större problem. Skönt var det för mig i alla fall!! =) Så för en stund sen åt vi frukost, hehe, vilka skruvade tider det blir idag!


Godnatt!!

Okej, nu har det blivit en hel del inlägg på raken men nu har jag visat upp bilder från dagen i alla fall.. Det här får bli mitt sista inlägg idag! Nu ska jag snart sova!

Så om du vill kika på bilderna så är det bara att scrolla ner!!

Som jag alltid gör i mitt sista inlägg så skriver jag godnatt!!


Vart kommer energin ifrån?

Jag kan verkligen inte förstå vart barn får all sin energi ifrån?! =O Mina kusiner var hos mamma idag.. Dom är 7, 11 och 13. Dom äldsta är lugna men Filip, 7-åringen, han dansar omkring, hoppar och springer runt som en pajjas i timmar. Haha, jag satt och filmade honom med min kamera, då trodde han att jag försökte ta ett kort så han sprang omkring och gömde sig och stack fram huvudet bakom möbler och hade sig. Jag tänkte att han kanske tyckte att det var kul att bli filmad, men efter ett bra tag när han hade hållt på så sa han " Du kan inte ta kort på mig" med en sån där retsam melodi. Då trillade poletten ner, jaha han skulle retas?! =) Då svarade jag, "nä det behövs inte för jag har filmat hela tiden." Haha, snacka om att han blev förvånad. Efter det skulle jag filma honom hela tiden! Hihi, sötnosen!

Isabella äter glass.... Men vad gör hon mer?

image538

Isabella äter glas.... och dansar! =)

Jag har även filmat när hon dansar, hon är så cool! Om jag någon gång lär mig att lägga in egna filmklipp i bloggen så ska jag visa när hon dansar! Det är en syn alla borde få se! =)

Isabella med sin underbara morfar!


image537

Säger samma sak här! Älskar er två!
Isabella myser, då åker tungan ut, även när hon är koncentrerad!

Snusfri vecka!

I morgon har Nicklas varit snusfri i en vecka! Han har inte haft allt för många humörsvängningar, ibland har jag krupit under bordet och skämts när han har blivit arg men inte alls så många gånger som jag trodde att jag skulle behöva! ;o)

Mina underbara!

Far och dotter!
image535

Älskar er två!

Grabbarna spelar plockepin!

image534

Ser ni vem som leder? Här låtsas vi inte att vi förlorar inte! =)

Dagens meny!

Välkomsttilltugg: Mouserande vin, tunnbrödssnittar med, ädelost,gravad lax och naturell färskost, hamburgerkött och pepparrotsost.

Förrätt: Avokadohalvor med fyllning. Mosad avocado, pepparrot, hamburgerkött och creme fraish.

Varmrätt: Ugnsstekt Oxfilé med potatiskroketter, ädelostsås, bearnaisesås och rödvinssås. Alla såser, hemmagjorda! Så klart en god och saftig sallad till.

Fika: Tårta!

 


Just nu!

Just nu håller jag på och lägger in bilder i datorn medans jag gör det kan jag tala om att våran envisa lilla tjej aldrig somnade innan vi åkte iväg förut. Hon somnade i bilen och fortsatte sova i vagnen sen när vi kom fram! Nu ligger hon och sover för natten (hoppas jag)...

Linus är här och jag hör lite grabbfniss från vardagsrummet.. Haha.. Dom är rätt så roliga att sitta och tjuvlyssna på! =)

Hemma sen nån timme...

Nu är vi hemma igen! Vi kom hem för ca 1 timme sen, ångrar lite att vi inte sov över där för vi hade det riktigt mysigt! =) Skriver mer snart, ska ägna mig åt kommentarer en stund till!!

Till mamma!

Nu har vi handlat, portionerat upp allt i fryspåsar och fryst in allt.. Vi har fixat lite här hemma och försökt få liten att sova! Det försöket misslyckades totalt! =/ Jag får nog ta henne en sväng i vagnen sen, hur ska hon annars orka fira mormor idag? Jaja, det ordnar sig!!

Ja, nu hinner jag inte svara på några kommentarer tyvärr, vi måste åka hem till mamma nu!!
Jag svarar självklart på kommentarer i kväll i stället! =)

Ha en bra dag, vi hörs i kväll..
Kram

Göra idag?

Nä, nu ska jag byta en blöja sen är det dags för min efterlängtade lattefrukost! Magen skriker och det gjorde den redan klockan 07 när jag var uppe!

Jag passar på att fråga... Vad ska du göra idag?

Kram

Godmorgon, Goddag?!

Ja vad säger man den här gången då? Goddag? Eller Godmorgon igen kanske eftersom att jag somnade om så gott? Nu känns det mer som morgon för nu är jag mycket tröttare än förra gången jag gick upp, plus att det är ljust ute och solen skiner!

Hmm, men frost på bilen som står där ute och väntar på att åka och handla, undrar vem som får skrapa den sen? =)

Lattefrukost!

image530

När jag går upp nästa gång blir det nog en sån här! =P
Haha, min chef tyckte att jag hade blivit en lattemorsa!

Skolträff?

Idag efter frukosten så ska vi åka och handla mat, vi hann ju inte riktigt med det igår! Just ja! Igår när vi var och handlade igår så träffade Nicklas en gammal skolkompis, hon blev så glad för hon håller på att samla in gamla kompisar till en återträff ev. nästa Lördag! Hon sa att vi båda var välkomna om det skulle bli nått men det känns inte som att jag hör hemma på en sån träff så jag stannar nog hemma. Man vet ju inte om hon sa det bara för att jag stod där? =)

Nä jag ska nog krypa ner och sova en liten stund till!! Haha, jag kan ge mig på att Bellis vaknar när jag har lagt mig!!

Roligt från Youtube!



Shit vad full han är!!  =)

Godmorgon!

Godmorgon!

Jag vet inte varför jag sitter här egentligen!? Isabella och Nicklas sover och jag vaknade till, så jag gick på toa, sen hamnade jag här! Olikt mig att inte ta vara på en sovmorgon! =O

Ja vet inte men det kan hända att jag kryper ner snart igen!?

Hoppas att ni alla har sovit gott!?

Godnatt!

Nu skriver jag mitt sista inlägg för idag! I det inlägget skriver jag Godnatt!
Hoppas att ni alla sover gott i natt!! Kraaaam

Varför Daniel?! FEL FEL FEL!

Nu tänker jag svära! Fy fan vad jag tänker svära för hur i HELVETE kunde Daniel åka ut ur IDOL?? Andreas kvar? VA!? Vad är detta? Jag förstår FAN ingenting! Nu är jag bannemig ledsen alltså!!!




Man såg att juryn ville slita av sig sitt hår som dom inte har och jag förtår dom!

Nu ryker han!

Nu ryker Andreas i Idol... Pchyyy Pooooff!
Hejdå Andreas!

Njuter!

Just för tillfället sitter jag bara här och njuter av tystnaden, Isabella somnade för en stund sen och Nicklas skjutsar in en kompis till stan! Köket ser ut som "Hej, kom och hjälp mig" men det tar jag sen! =)

Som ni märker så gick jag inte på festen idag, jag är inte på det minsta festhumör och jag hoppas att jag är förlåten för det! Men det borde jag vara, vänner förstår ju varann!! =)

Nya bordet och stolarna till köket! =)

image529

Vi är såååååå nöjde med det här!

Idol dags!!

Nu blir det idol, mitt barn vill inte sova så det blir väl bara att titta lite halvhjärtat!

image528

Till Julbordet!

image526

image527

Isabellas nya leksak!

image525

Den här fick Isabella idag!

Tack gode gud att Fläckborttagning finns!

image524

Efter dagens middag!

Present från mamma!

image523


Den här fick jag av mamma bara sådär.. =) Shampo, balsam och silke....

Shopping!

Hallå! Vi kom iväg förut men vi hann inte ens med hälften av det vi skulle göra, just för att vi gjorde annat i stället.. =) Vi hann t.ex inte handla mat, det ska vi göra i morgon innan vi åker till min mamma!

Nu har vi köpt, matbord med stolar till, julsaker, värmeljusstakar, tre taklapmor (spots till hallen).. mm mm...

Bordet och stolarna fick pappa komma och hämta med sin bil, mamma följde med! Jag fick en liten present av min mamma också, hon hade varit hos frisören idag nämnligen!

Jag ska ta kort sen och visa vad vi har köpt! Ska även svara på kommentarer senare men snart ska lillan nattas!
Vi har precis ätit sen middag, korvstroganoff med pasta..

Ett barn som inte vill sova...

Jaha, Isabella skulle INTE sova middag idag.. Då kan det bli jätte roligt att gå i affärer.. Aja, hon kanske somnar i vagnen sen då.?! Jag måste ta en dusch nu, hade tänkt göra det när hon sov, men shiiii fick jag!!!

Kommer du ihåg...



Monchichi? En sån hade jag när jag var liten! Hade du också det? =)
Isabella har en cd- skiva med en massa monchichi låtar på, såå mys!

Shoppingtur!

Just nu står Nicklas och fixar lunch till liten! När hon fått i sig lite mat ska hon sova. När hon vaknar så ska vi ge oss iväg och handla mat! Ev. köksbord och stolar (Vi får ju många gäster i jul). Sen ska vi försöka hitta en och annan julklapp, en present till Nicklas ena syster som precis fyllt 20 år och kanske även en plastjulgran!

Puuh, det blir kostsamt! =/

Lek!

   

Nu har vi lekt alla tre! Dansat till Isabellas musik och lekt massor med lekar.
Självklart så har vi läst också!

Isabella med en hårtoffs!

   

Den som vill får svara!!

Nu ska jag ställa lite frågor igen till den som vill svara!! =)

1. Ska du ha julgran i år? Isånt fall, plast eller äkta?

2. Vart ska du fira jul i år?

3. Vad önskar du dig allre mest i julklapp?

Mina svar:

1. Ja, vi ska ha en plstgran.

2. Vi ska fira julen hemma i år med släckt och familj.

3. Kläder.

Nicklas slutar snusa!

Jag kanske ska tala om att Nicklas ännu inte har fallit tillbaka i snusträsket! Han har snart hållt sig i en hel vecka!

Frukost!

Nu blir det frulle med familjen! Lyx att äta med hela familjen en Fredag! =)

Trodde jag skulle hinna svara på kommentarer men Nicklas ska äta NU! =) Så jag hakar på!

Godmorgon!

I morse fick jag sova länge.. Ända tills 09.30.. Bellis måste ha varit helt slut sen igår! Jag då, vaknade upp med någon blandning av nackspärr och ryggskott. Hmm, man kan tro att jag är hypokondriker men så är det inte.. =) Jag brukar sällan må dåligt men nu har jag fått det ena efter det andra på en gång!

Hoppas att du mår bra och att du får en härlig dag!

Godnatt

Nicklas skrek nyss: JA, om några minuter!!! Hmm, undrar vad han kan drömma om!?
Jag ska också krypa ner i sängen nu och skrika ikapp med resten av familjen!

Godnatt! Kram...

Ansiktsboken!

Facebook

När jag var inne på den sidan första gången så trodde jag aldrig att jag skulle logga in igen. Jag loggade in en gång till, tiden gick, tiden gick och tiden gick, sen äntligen igår så tänkte jag ge sidan en ny chans och ja, nu har jag varit inne 3 gånger på 2 dagar! =) Men jag kan säga att jag förstår inte mer av sidan för det! =/

Bellis, orolig sömn!

Åh vad Bellis sover oroligt, hon vaknar till och piper, somnar om, vaknar och piper. Så är det hela tiden och har varit det i över en vecka nu! Jag tycker så synd om henne! Men jag tyckte jag såg den ena tanden ganska mycket idag, jag är inte säker men man kan ju alltid hoppas! =P Ska ta en närmre kik i morgon!

Kl. 00.30 : Precis när jag hade skrivit klart det här inlägget så vaknade Isabella på riktigt!
Hon var jätte ledsen och slutade inte gråta även fast jag tog upp henne och kramades! Sen gick vi och la oss på soffan, hon somnade på mitt bröst, det har hon inte gjort sen hon var liten bebis och hade det inte varit för att jag var så kissnödig så hade jag lätt legat kvar där med henne hela natten.

Jag hade skitit i att tvätta av mig smink och borsta tänderna, det var såå mysigt och jag kände mig så lycklig då vi låg där! =)

Man kan ju hoppas att jag blir bättre än så här på att fickparkera! =)





Mycket nöje! =)

Ätit igen! =P

Gissa om jag är mätt nu!? Jag tog med mig en bit smörgåstårta hem från mamma och halva den smällde jag i mig nu! Jag lär ju inte bli hungrig i natt i alla fall! =)

Uuh, det är nästan så att jag mår lite illa! =O

Besviken!

Jag som för det mesta är så noga med att jag har med mig allt när jag ska gå hemifrån borde INTE ha glömt att ta med kameran på min egen mammas 50- årsdag! Jag fick för mig när vi skulle åka att det tåget som vi skulle med gick 12 minuter över men det var ju 22 över det gick så jag stressade helt i onödan. Annars hade jag kommit ihåg kameran som stod på laddning, jag tänkte ju på den hela tiden! =/

Jag missade en massa tillfällen att ta fina bilder idag =(
Min mammas kamera var urladdad sen ett halvår tillbaka, typ.. Haha

Överaskning!

Idag överaskade Nicklas mig med att säga att vi får en långhelg tillsammans! Han är ledig i morgon, eller rättare sagt, han tog ledigt! =) Vi får se hur det går med den beryktade städningen då! Vi kanske hittar på nånting annat!

Han sa att dt går jätte bra att jag låtsas som att allt är som vanligt och att han är på jbbet men riktigt så snäll är jag inte seru, lilla gubben!! =P


Hemma igen!

Shohooo!

Nu har jag varit och firat min mamma, med tårta, smörgåstårta och hela faderullan! Nicklas kom senare och vi kom precis hem! Isabella var bustrött så jag fick leva rövare i bilen för att hon inte skulle somna! =)
Det uppskattades inte! Hon blev skitsur!!!

Stackars mamma, hon fick lov att åka vid 20 tiden, hon skulle jobba.. Haha, hon sa det att det kändes skumt att åka före sina gäster.. men jag stannade kvar och tog disken och plockade undan allt så att hon kan gå och lägga sig i lugn och ro i morgon när hon kommer hem!

På Lördag ska vi fira henne "på riktigt"!

NEEJ!

Dom ringde precis från receptionen på Grönlunds trakiskola, min körskolelärare ska gå ner i tid ett tag framöver så det kommer inte att finnas lika mycket tider hos honom. Jag har brottom, jag har ju klarat teorin så jag har nu ca 10 månader på mig, med 3-4 lektioner i månaden känns det inte som att jag kommer klara det! Men jag vet inte, det kanske jag gör jag  kör ju med pappa också!

Dom sa i alla fall att jag kan köra med nån annan också, i såna fall ska jag kolla om körskolans kvinnliga lärare(Solan) har tider. Hon är också jätte snäll! =)

Nu är jag snart klar, snart dags att ge oss iväg!!

Ha det bra idag.. Kraaam

2 frågor till den som vill!

Här kommer 2 frågor som den som vill gärna får svara på igen!


Vad föredrar du att oftast äta till frukost? Mackor? Yoghurt? Filmjölk? Kräm? Gröt? Eller annat?

Vad äter du helst till lunch? Snabbmat t.ex billys? Fastfood? Dagens lunch? Skolmat? Husmanskost hemma? Mackor? Annat?


Hem till mamma sen!

Idag ska vi hem till min mamma jag och Isabella.. Jag ska hjälpa mamma att garnera en smörgåstårta som jag dessutom sen får hjälpa till att äta upp!! *älskar*

Presenter till gammelgumman har vi fixat ett fotoalbum med 8 olika bilder från en riktig fotostudio, korten är inramade och jäte fina! =) Sen så ska hon få Isabellas fina konstverk också.

Kanske är dags att göra mig i ordning, jag vet inte ens när jag ska åka, ska väl vara hemma hos mamma vid 14-15 och jag sitter fortfarande med pyjamasbyxorna! =/


Städning!

I morgon MÅSTE jag städa hemma, JIPPIII!! Det är så stökigt så jag skäms!! Fy fabian!!


Blåmärken överallt!

image515

Den här lilla damen får blåmärken precis hela tiden, hon har börjat och springa nu så hon springer in i möbler och ramlar, gör sig illa hela tiden stackarn! Just nu har hon ett blåmärke på kinden och ett vid ögonbrynet som man kan se på bilden. Det är bara ansiktet, benen ska vi inte tala om!

Bella ritar!

Ritar ett födelsedagskort till Mormor!

    

Resultat:

image513

Vad glad mormor ska bli nu, hon har velat ha Bellas konstverk länge! =)



Isabella ska sova och fest hos Jenny!

Nu har Isabella precis fått lunch så nu ska hon sova.. Det blev lite tidigare idag men hon var trött så vad gör det egentligen!? =)

Jenny och Karin var förbi och lämnade en kasse med lite bebissaker som Karin fick låna när hon fick barn.. Jenny ska ha fest i morgon och dom vill gärna se att jag kommer... Kan hända att jag slinker förbi en stund men jag har inte bestämt mig än!

Grattis mamma!

Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas förelsedag, hurra, hurra, hurra!!!!!

Grattis mamma på 50- årsdagen!

image508

Godmorgon!

Godmorgon!

I natt fick jag sova hela natten! Skönt, precis vad jag behövde!

I natt har det regnat så vi får se om det är glashalt ute nu eller om det har regnat bort snön på vägarna, jag hoppas på det sist nämnda, så slipper man ta på sig skidskorna när man ska ut. =P

Godnatt!

Nä vad sägs om att ladda batterierna!? Jag får nog ta och göra det så jag orkar med morgondagen också! För i morgon är det ingen vanlig dag! =)

Godnatt!!
Kram

Den här mannen är bara så grymt bra!




Isgata!

image507

Jag kan tala om att så här är det utanför våran portdörr, knappt att man vågar gå ut! Ibland känner jag mig riktigt gammal när jag stelbent pallrar mig iväg!! =)

Besöksräknare!

Jag fick en fråga om vart man fixar en besöksräknare, men utan adress tillbaka så jag svarar här! =)

Här
hämtade jag min!


När jag ändå skriver ett inlägg om besöksräknare så skulle jag vilja veta hur man fixar en sån där det står typ;

Antal besökare: ???
Besökare idag: ???
Besökare nu: ???

Så om någon sitter med svaret?  Berätta gärna! =)

Solooo!

Som tur är så somnade lilla älsklingen.. Min stora älskling ligger också och sover så nu är jag solo!

En lista igen! =)

Lånad av Heidi


Morgonpigg / Morgontrött
Högklackat / Lågskor
Piercing i naveln / Piercing i läppen
Nybäddat / icke nybäddat
MSN / Skype
Vit choklad / Mörk choklad
Surt / Sött
Lakrits / Choklad
Tuggummin / Halstabletter
Kärlek / Vänskap
Sova / Äta
Frukost / Lunch
Majs / Gurka
Ladda upp en bild / Kolla på folks bilder
Bevakare / Vänner
Småbarn / Tanter
Stockholm / Göteborg
Japan / Kina
Läppstift / Läppglans
Feber / Ont i halsen
Kallt / Varmt
Vatten / Oboy
Cider / Saft
Vinter / Sommar
Snö / Regn

Ja, det var lite om mig igen! =)

Uppdrag: Sluta snusa...

Även idag har min duktiga karl stått emot frestelsen att snusa, trots att hans ena arbetskamrat sticker sin dosa under näsan på honom!

Jag ska inte säga vad jag tycker om det!!

Samma visa idag igen!

Isabella vill inte sova! Idag strejkade hon på en gång, hon skulle inte ens sova en stund.. Så jag gjorde en favorit i repris, en flaska välling till i sängen. Jag är lite rädd att hon kommer ta det där med välling i sängen för vana nu, hon måste ju egentligen borsta tänderna efter men det är ju inte så att jag vill väcka henne för att borsta tänderna igen när hon är så svår att natta.. Ah, snälla, snälla tänder! Kom ut snart, vi ber er ju så snällt! =)

Hoppas att hon somnar nu, annars vet jag inte vad jag ska hitta på!?

Fortsättning på mina frågor!

Som vanligt så ska jag be om ursäkt för mina långsamma svar på era kommentarer.. Jag ska försöka ta nån lite då och då nu och dom jag inte hinner med får jag ta i kväll när Isabella har somnat! =)



Innan jag går för att umgås med min lilla underbaring så ska jag ställa några frågor idag igen! Jag tyckte att det var så roligt att läsa! =)



1. Vad jobbar du med? Vilken utbildning går du eller vilken utbildning vill du gå?


2. Trivs du med det du gör? Annars, vad vill du göra i stället?


3. Hur mycket pengar lägger du ner på shopping till dig själv varje månad, så som kläder, smink o.s.v?

Hoppas att lika många vill besvara mina frågor idag...  =)

Dagens middag!

Man skulle kunna säga att jag har abstinens just nu! Vi har inte ätit tacos på några veckor och det är nått som jag bara måste ha med jämna mellanrum.. Jag bara älskar det!

Så idag köpte jag till det på vägen hem.. Jag bara lääängtar tills middagen! =P


Isabella börjar prata mer och mer nu!

Idag när Isabellas lunch skulle svalna lite så blev hon tokig! Då sa jag åt henne att maten var varm och att hon kunde få den om hon var försiktig! Haha

Så skulle hon precis stoppa in en tortellini i munnen, då sa hon AJ! Provade igen och sa det igen, AJ! Sen tog hon i en annan tortellini som låg mer i mitten på talriken (maten är ju varmare i mitten) då sa hon det igen, AJ!

Sen så har hon börjat med en till grej.. När hon vet att hon inte får göra en grej så säger hon alltid Ajaj innan hon ska göra det.. Så när vi hör henne säga det så är det dags att rycka in! =)

Hon härmar även en massa djurläten som:

Katt: Bauuuu
Hund: Vov
Ko: Muuu
Skata: Kra Kra
Bi: Iiiiizzzz


Sen kan hon lite andra ord också, jag skriver några...

Mamma: Mamma
Pappa: Pappa
Titta: Titta
Däää: Där
Ede: Vad är det
Ssss: Glass



Körlektion och urinvägsinfektion!

Hallå igen!

Nu har jag varit hemma ett tag, tagit en eftermiddagsfika med mamma och Bellis..

Körlektionen idag gick sådär måste jag säga.. Jag känner mig väldigt säker med pappa och sen när jag ska visa upp vad jag har lärt mig så går det åt pipan.. Haha.. Men det är kul ändå, han har sån humor och är väldigt lättsam, skön att ha o göra med! Så jag är nöjd med den här dagen ändå!! Jag ska till körskolan igen redan på Måndag så då tar vi nya tag! =)

På vägen hem så köpte jag med mig tranbärsjuice, jag fick tips av en gullig tjej här i bloggen att det kunde göra gott när man har urinvägsinfektion.. För det har jag, stämmer precis in på vad alla har skrivit här..

Snart gå!

Nu är det snart dags att gå! Håll tummarna för att det går bra nu! =)

Måste skynda mig nu!

Shit vad tiden går! Jag ska gå om 40 minuter så jag måste göra mig klar nu! Får se om jag hinner med ett inlägg till innan jag åker.. Annars säger jag...

Ha en bra dag... Kram

Urinvägsinfektion?

Jag måste bara fråga! Nån som vet hur det känns när man har urinvägsinfektion? Jag har aldrig heft det så vad är det för symptom? Tacksam för svar! =)

Lunchdags!

Hej igen!

Nu har jag fått vila en stund! Utan gnäll, vi låg tillsammans och bläddrade i lite böcker! *mys*

Nu måste jag göra lite lunch till Bellis innan hon ska sova. Idag blir det hennes favorit, TORTELLINI!! =)

Godmorgon!

I natt har det varit lite si sådär med Isabellas sömn.. Hon vaknade typ vid 04.45 och strulade igen. Fattar inte hur sega dom där små tänderna ska behöva vara.?! Jag har precis svarat på lite kommentarer men orkar inte svara på fler just nu för jag har sprängande huvudvärk och det bådar inte gott!  Jag ska ju köra på körskolan idag! =/

Jag har tagit en ipren nu så jag ska se om min lilla tillåter mig att vila en stund.. *hoppas*

Vi hörs om ett tag igen! Kramar

Godnatt!

Nu är det dags för mig att sova,, Ska bara försöka torka mitt hår lite extra med handduken.. Vi hörs i morgon!

Kram o godnatt!

Duscha!

Jag måste hoppa in i duschen nu! Jag hatar egentligen att duscha så här sent med tanke på att man får sova med blött hår.. Men jag vågar inte chansa på att jag hinner duscha i morgon innan jag ska till körskolan!

Duschar du helst på morgonen eller på kvällen?

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Johanna

om du skulle träffa en ande i en flaska och du skulle få dej tre olika önskningar....
vad skulle du då önska dej ???


1. Massor med pengar så slipper jag önska några matriella ting!

2. Jag vill att mina nära och kära ska vara friska och att det aldrig nånsin händer dom nått jag inte skulle kunna leva med!

3. Jag önskar att det är jag och Nicklas hela våra liv!

Jag utmanar den som vill! Hör gärna av dig om du antar utmaningen så jag kan läsa!

Isabellas sömnproblem fortsätter!

Isabella somnade lugnt och skönt idag men för att efter en timme vakna och vara otröslig och allmänt jätte pipig! Jag tror att hon har ont både här och där.. I sina små tänder, i sitt ena ögonbryn som hon slog sig på idag (hon sprang och trillade, så slog hon ögonbrynet i en tröskel, ögonbrynet höll på att spräckas. Så nu har hon världen största blåa bula där) Till råga på allt så råkade jag när jag skulle lyfta upp henne slinta och riva henne i munnen så att hon började blöda! Usch, jag känner mig så dum!

Nu ligger hon i sin säng, hon fick mera välling så jag tror att hon ska somna om!

Nicklas abstinens!

Vill bara tala om att Nicklas håller sig fortfarande från att snusa! Jag är mäkta stolt över min prins! =)

Nattning...

Nu ska jag natta Isabella och fixa lite, tro inte att jag skiter i eller har glömt att svara på era kommentarer! Jag svarar alltid så fort jag kan!! Men det kanske ni redan visste!? =)

Ha en skön kväll så länge!!
Kram

Hjälp önskas!

Nu känner jag mig lite halvblåst.. Haha, men jag har alltid min telefon på ljudlös och skulle vilja ändra på detta.. Därför skulle jag gärna vilja ha en bra ringsignal att ha på telefonen. När det gäller sånt så är jag TOTALT lost! Därför undrar jag nu, är det någon som vet nått bra ställe man kan köpa ringsignaler utan att behöva bli medlem och beställa x antal signaler varje månad? Jag vill ha EN ringsignal och inte någon prenumeration! =)

Tacksam för hjälp!

Övningskört igen!

Hej hej!!

Jag har precis varit ute och övningskört igen och som vanligt så tycker både jag och pappa att det bara går bättre och bättre! =)

Till alla som vill svara!

Skulle vara kul att få veta lite om er andra bloggare så jag ställer några frågor som den som vill får svara på!


1. Hur ser dina helger ut i allmänhet? Vad brukar du oftast göra?


2. Om du vill ha en mysig hemmakväll med god middag, vad äter du helst då?


3. Om du vill ha barn, hur ser dina framtidsdrömmar ut, hur många drömmer du om och när?


Vi börjar så här och ser om nån vill svara! =)

Vaken igen!

Jaha.. Hon sov inte länge hon inte.. Nu är hon jätte vaken och springer omkring här.. =)

image506

Bilden är från i morse när hon borstade mina tänder! =)

Hemma igen!

Halloj!

Nu är vi hemma igen.. Isabella var bustrött när vi åkte därifrån så hon ligger och sover i vagnen nu! Haha, mina arbetskamrater tryckte i henne en massa frukt. 2 bananer och en mandarin fick hon i sig.. =) Inte illa!

Nu har vi bestämt att jag ska jobba mån, tis, tors och fre kl 10-15.. Vi börjar så så får man väll bygga på med lite timmar vart efter!

Bokmalen!

image505

Slänger bara in ett foto på min lilla bokmal! Hon älskar sina böcker, vi läser jämt, jämt jämt! =)

Till jobbet idag!

Idag ska Isabella och jag åka och hälsa på på mitt jobb! Min chef skulle på möte nu på morgonen så vi skulle komma nån gång efter 12.. Ja, vi får se om hon har knåpat ihop ett schema till mig nu då! Eller om det inte är riktigt klart!!? Spännande!

Nu ska jag lite smått börja göra mig i ordning!

Vad ska du göra idag?

Lista

Den här listan  lånade jag från Jessica

A - Bästa en pojk/flickvän kan begära.
B - Alla vill ha dig.
C - Riktigt barnslig.
D - Gillar att dansa loss.
E - Är en gudomlig kyssare
F - Sexig.
G - Skiter i vad andra tycker.
H - Har bra personlighet och utseende.
I - Helt underbar i sängen.
J - Alla avgudar dig.
K - Vild och galen.
L - Alla älskar dig.
M - Bästa kyssaren som finns.
N - Du kan behålla hemligheter.
O - As sexig, grr
P - Populär bland alla.
Q - Ful.
R - Helt GALEN.
S - Lätt att bli kär i.
T - Omtänksam och bryr sig.
U - Kingen på att bara ta det lugnt.
V - Lat.
W - Tänker sig inte för.
X - Jättebra i skolan/på jobbet.
Y - Gillar att rocka loss.
Z - Alltid redo

Man ska ta första boksäverna i sitt förnamn!

A - Det bästa en pojk/flickvän kan begära.
N - Du kan behålla hemligheter.
N - Du kan behålla hemligheter.
A - Det bästa en pojk/flickvän kan begära.

Godmorgon!

Godmorgon gott folk!!

Inatt har jag sovit som en stock! Men så vanligt så var det lite jobbigt att gå upp med tanke på att det är så fruktansvärt kallt hemma hos oss. Isabella sitter och dricker sin morgonvälling för tillfället, hon njuuuter! =)

Har du sovit gott i natt?

Godnatt!

Blogg. se segar för mig idag så nu skriver jag godnatt!! Orkar inte bråka med datorn nått mera..

Godnatt!

Till mitt jobb i morgon! Nu till Tv soffan!

Idag somnade Isabella jätte lugnt.. Inte ett pip! Så skönt för mammahjärtat att slippa höra henne gråta!

I morgon ska vi åka till mitt jobb och hälsa på.. =) Ska bli kul!!

Nä, jag vill hinna vara med Nicklas så det blev bara ett snabbinlägg nu!!

Ha en trevlig kväll! Kram

Abstinens!

Min duktiga sambo har inte snusat idag heller.. Så han har liiiite abstinens, stackarn! =/

Go kväll!

Hmm, skumt hörni att inte det förra inlägget gick att kommentera.. =O Vi får hoppas att det går bättre den här gången då!?

Övningskörningen idag gick jätte bra, både jag och pappa var nöjda. Det blev inte så långt idag, jag hällde i mig en kopp kaffe innan vi åkte, det rann rakt igenom skulle man kunna säga så det blev bara 35 minuter eller nått sånt som vi var ute.. Men men, det är ju träning då också.. =)

Jag och Bellisen har precis tagit ett långbad på ca 1 timme med mååånga bubblor.. Vi hade jätte skoj. Isabella gjorde mustach på både sig själv och på mig!

Nu ska jag natta henne.. Jag återkommer sen!

Bilder utifrån!

Nu har vi varit ute.. Mina tår är som isbitar!! =/

  

Tog lite söta bilder på älsklingen idag med! =)

Övningskörning!

Nu står det övningskörning härnäst på mitt shema. Mamma ska vara barnvakt medans pappa och jag kör... Vi ska bara ta en liten fika innan vi åker. =)

Ha det bra så länge!

Gå ut!

Nu är Isabella vaken så nu ska vi klä på oss och gå ut! Vi måste ju få lite fresh air också! =)
Jenny ska vara med också! =)

Frukost!

image501

Hihi.. Så här gör Isabella när hon äter frukost! Hon drar av smöret med fingrarna! =P

Ny säng!

Jag satt och tänkte idag på att det snart är dags att köpa en större säng till bellis!

  ILVA

 MÖBELMAGASINET

Här är 2 olika alternativ! Den sista är jag lite sugen på!



Hmm, det blev lite skumt, man kommer till hemsidan när man trycker på bilderna!


Middag/Lunch

Här har ni Isabella igår när hon åt middag från Mc Donalds... Hon, precis som andra barn älskar det!

image497

Nu är det dags igen att trolla ihop en lunch till damen, sen ska hon förhoppningsvis sova en stund!

IKEA!

Den här månaden när lönen har kommit måste vi bara åka till IKEA. Jag har kollat på nätet och hittat en del saker som jag vill ha där till vardagsrummet.. Vi har inte gjort nånting åt vardagsrummet, det är så tråkigt att vara där inne. Får se om vi lyckas få barnvakt i några timmar den dagen vi ska dit, Isabella är inte allt för rolig att gå i affärer med längre, dessutom har ju inte hon kul då heller.

Min morbror!

Igår pratade jag med min morbror (världens bästa morbror dessutom) =)
Han och mina tre kusiner kommer också hem till oss på julafton. Jag blev superglad... Undrar vad jag ska hitta på att köpa till killarna då, dom är 7, 11 och 13 år! Någon som har nått förslag? =)

När jag var liten var min morbror, utan tvekan min största idol! Så mycket roliga lekar! Han är en underbar pappa till sina tre killar. Haha, den minsta kallar honom för pappson, tycker att det låter så gulligt!

Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!!

I natt har jag sovit jätte skönt, nybäddad säng och allt! Fast jag måste erkänna att jag hade lite svårt att sova men tillslut så...  Vi är nog bra lika jag och min dotter, båda verkar ha svårt att sova!

Jaha, hoppas att ni alla har laddat upp ordentligt för en ny skol- jobbvecka. Själv blir jag bara tröttare och tröttare för varje dag som går känns det som. Jag måste försöka vända tillbaka på dygnet igen. Snart börjar ju Isabella på dagis o allt..

Vad ska du göra idag?

Godnatt!

Nä nu ska jag för en gångs skull gå och lägga mig innan midnatt!! Jag har sovit så dåligt den senaste veckan!!

Godnatt alla bloggare! Kram

Uppföljaren var bättre!

Måste säga att 28 veckor senare var bättre än 28 dagar senare..  Första gången jag har sett en uppföljare som är BÄTTRE än ettan! =)

Jo! Just det!

Min älskling har inte snusat på hela dagen! Han ska sluta säger han! Vi får se om han är duktig och inte fuskar i morgon när han ska jobba!? Hoppas inte att han fuskar!! =)

Nä, nu måste jag gå..

Filmdags!

Sådärja! Nu sover lillan! Jag lade ner henne i sängen igen, då blev hon jätte ledsen, jag stod i typ en kvart och böjde mig över spjälerna för att lugna henne genom att klia henne i håret (hon bli oftast lugn då). Tillslut kom hon till ro och somnade! Min älskade lilla flicka!

Jag och Nicklas ska se en film nu!
"28 veckor senare"

Hörs lite senare!

Vad ska du göra i kväll?


Speedat barn!

Precis som det har varit den senaste veckan så kan inte Isabella sova!


Shohoooo!!

Äntligen kom Nicklas iväg och handla. Blöjor o mjölk behöver vi! =) Sen skulle han köpa mc donalds mat på vägen hem.. Mmm, det var länge sen! =P

image496

Långbad!

Nu är lillsessan vaken igen så nu blir det ett långbad för oss.. Nicklas får åka själv och handla senare i kväll när han har kvicknat till igen!

Vi hörs lite senare.. =)

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Satu att nämna 5 POSITIVA SIDOR HOS MIG:

1. Jag är ofta ute i god tid när jag har tider att passa
2. Jag är nästan alltid glad, skrattar mycket
3. Jag är väldigt omtänksam, bryr mig alltid om andra
4. Jag är inte rädd för att ta i när det gäller.. Tex. På jobbet
5. Jag har hört av många att jag lagar god mat, Det är BRA! =)

Jag utmanar:

Tobias

Mimmi

Charlotte

Heidi

Patricia

Musikutmaning!

Okej, jag har blivit utmanad av Tobias som ville att jag skulle lista mina 5 favoritlåtar!

1. Timbaland - Apologize
2. Rihanna - Umbrella
3. Jean Paul - Ever Blazin
4. Christina Aguilera - The Voice Within
5. Michael Jackson - Heal the world

Jag utmanar:

Heidi

Charlotte

Satu

Mimmi

Sandra

Ihjälslagen dag! =(

Isabella somnade aldrig förut.. Nu har hon fått kuta omkring lite och ätit en banan... Så nu gör vi ett nytt försök! Än så länge har jag inte hört några protester i alla fall..

Vi MÅSTE verkligen till Ica Maxi idag, tror det finns 3 blöjor kvar! =/ Sen behöver vi lite annat smått också.. Så det är väl bara för mig att hålla tummarna på att Nicklas är körduglig om några timmar!! Han ligger och vilar/sover nu igen!! Känns ju lite surt att den här dagen blev ihjälslagen också! Nu får vi vänta en hel vecka igen för att få vara hela familjen tillsammans.. =(

Allt i sin vanliga ordning

Nu har morgonen gått och Isabella har ätit sin lunch! Alltså så ligger hon i sängen och ska sova! Allt i sin vanliga ordning! =) Nicklas har kommit upp ur sängen, wohooo! Det var nog bara för att Johan steg upp vid 10.30 snåret.. Då kände väk Nicklas lite press på sig!? Han hade sån otrolig huvudvärk förut, jag lade en blöt och kall handduk på hans panna, svalt är skönt när man har ont i huvudet!

Men till min fråga! Har du nått bra bakisknep? Alltså, hur man ska kurera sig så fort som möjligt?

Ellos!

Fasen, jag skulle lägga till en sak på min ellosbeställning (mina lampor) Så fanns inte det jag ville ha kvar! Ett jätte sött påslakanset med snobben.. ROSA! Det var dedsatt pris från 349:- till 69:-

Jag vill ha det ju!! Jag får hålla utkik ifall att det skulle komma tillbaka!

Lita på fulla människor!?

Min morgon idag började förresten med att dammsuga upp glassplitter i köket, så att inte lilla Bellis ska få glas i sina små fötter... Nicklas hade tagit bort det värsta men jag litar inte riktigt på fulla människor! ;o)

Godmorgon!

Godmorgon!

Hoppas att Ni har sovit gott! Det har inte jag... Precis när jag hade somnat igår så kom Nicklas och en annan kompis hemramlandes.. "Pratade jätte tyst"... Så skulle dom börja käka mitt i natten och rätt vad det var så hörde jag ett "klirr" följt av ett "faan".. Ja då var det ju naturligtvis ett glas som åkte i golvet.

Väl nerbäddad (han lånade ut sitt täcke till sin kompis fast att vi har ett annat) så somnade han på en gång för att efter några timmar,  pga sin huvudvärk ligga och snurra till förbannelse.. Jag tog en liten filt för att jag tyckte det var jobbigt, sen har jag legat och frusit!! =/

Ja, så synd det är om mig idag! =)

Har du sovit gott i natt?

Godnatt!!

Nä nu har jag suttit uppe alldelles för länge igen! Måste gå och lägga mig nu!!

Snart får jag hem ett paket också.. Nicklas och Andreas gick ut på ett lokalhak som ligger en bit här ifrån. Hoppas att han mår bra när han kommer hem, annars kan jag inte sova!!

Nä nu måste jag sova.. Sov gott, alla!

Blöjbyte!

image495

Hihi... Bild från igår! Blöjbyte! =)

Osså lite skojjigt!







Jag älskar youtube!! =)

Stackars älskling!

Jaha, Nicklas vistelse på krogen blev inte långvarig idag... Kompisen dom skulle träffa sa nåt till Nicke, i sin tur gav Nicklas honom en liten knuff (vad jag förstod  en kompisknuff) En bartender reagerade och slängde ut Nicklas och sa att han inte var välkommen där inne! Nicklas blev lite besviken men verkade i största allmänhet inte bry sig så mycket..

Aja, synd! Han åkte i alla fall taxi hem till Andreas..

Jo just det, Andreas skjutsade dom in till stan, Nicklas plånbok gled ur hans ficka i bilen.. Så kvällen började inte särskillt bra för honom heller.. Stackarn!! =(


Rolig grej!

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Mitt resultat: Jag knarkade med en bög för att jag är så jävla snygg.

Deal or no deal!

Nu ska jag larva vidare ut i vardagsrummet och se på Deal or no deal! Tänk om man skulle få stå där själv! =) Det vore nått!!

Fatta hur svårt det måste vara att säga stopp.. Man blir ju lätt girig i såna situationer! =)

Nicklas vän Linus!

image494

Titta så söta dom är!! Här drack dom lite vin innan dom åkte iväg!!
Kanske ska tillägga att "dom" är Nicklas och Linus!

Pappa Nicklas tog kortet, han vart så stolt av att se dom mysa! =)

Envist barn!

Jag har ett barn här som INTE vill sova!! Jag lääängtar tills den där envisa tanden har spruckit igenom! Både för hennes och våran skull! =P

Nattning!

Sådär ja! Nu har grabbarna åkt.. Det var iofs ett tag sen.. Min bror och Martin är här och vi åt nyss middag.. Mumsigt!! Dom tyckte att det var supergott! Precis som jag trodde! =P

Nu är det dags att natta lillan!!

Jag har inte glömt att svara på alla kommentarer!! Svarar lite senare! =)

Middag och Frisyr!

Nu är det tid för planering vad Isabella ska äta till middag. Jag har inte bestämt mig om hon ska få äta sen middag med oss andra eller om jag ska göra nånting annat till henne.. Hon kan nog vänta tills lite senare om hon får en frukt nu.

Ja så gör vi!

Mannen i huset står just nu och speglar sig i badrummet.. Det är viktigt det där med frillan! =) Han klagade på att håret hade blivit lite långt så jag väntar mig en knytnäve genom dörren snart! xD

Dagen som varit!

Hallå!!

Jag tog en riktigt lång, varm och skön dusch förut.. Skööönt!

Efter det kom Linus hit så vi satt och pratade lite alla tre.. Isabella sprang omkring och var ganska lugn för ovanlighetens skull! =)

Jag tog även en liten prommis till affären, egentligen så skulle vi åka iväg till ica maxi men vi insåg att vi inte skulle hinna. Så jag gick och köpte det vi behöver till middagen bara och ett 6-pack carlsberg!! Jag fick visa leg! Wohoooo.. =)

Duscha!

Nä, nu ska jag ta den där duschen jag pratade om förut! =)

Jag är som vanligt lika seg!

Lilla julafton!

Nu ligger Bellagumman och sover... Hon fick fiskbullar med mos till lunch.. Prcis när hon hade ätit klart så kom världens bästa pappa hem med en varsin bakelse. Han åkte förbi ett konditori på vägen hem. Snacka om att det blev lilla julafton för lilla damen! Hon shoade och hade sig!

Jag måste snart duscha för när jag böjde mig framåt mot Bella så fick jag en gräddig och flottig handflata mitt på huvudet.. Uuuuuuh...

Äta och sova!

Då var det dags att börja tänka på Isabellas lunch! Känns ibland som att man inte gör annat än att laga mat!! =/ Idag finns det inga rester från igår så jag får snällt ställa mig och laga nånting! =)

Nicklas skjutsar en kompis till hans jobb där han hade ställt bilen i natt..

När Isabella har ätit så hoppas jag på att hon ska somna utan problem!

Morgonkaffet!!!

Sådär.. Nu var frukosten avklarad.. Vi väntade tills 09.30 då Nicklas steg upp ur sängen! =) Idag blev det potatislimpa med ost... Jag drack vatten till idag.. =) Men nu är det dags för morgonkaffet! Jag tar den som en latte!

Sen blir det lek och mys med Bellis ett tag till... =)

Isabella!

image493

Ja här har vi då Isabella....... för exakt 1 år sen! Tiden går sjukt fort...

Godmorgon!

Godmorgon!

Nu har Isabella precis druckit upp sin morgonvälling... Hon vaknade lite innan 08 idag. Snart ska hon och jag gå och äta lite frulle men vi väntar en liten stund till med hopp om att få pappasällis. Men han kliver nog inte upp på ett tag, han ska ju ut i kväll, kl 22 börjar matchen han ska se! =O Det är ju JÄTTE SENT!! Undrar när han kommer hem i natt då!? Aja, han får sällskap ända hem i alla fall, Linus sover över här i natt!! Ja tror att han skulle göra det i alla fall!? Den andra kompisen som ska med har inte Nicklas träffat på flera, flera år! Så det tycker han ska bli jätte kul! =) Hihi..

Fasen alltså! Det var sjukt länge sen jag hittade på nått på en helg.. För min del blir det automatiskt hemma/lugna helger! Vilket jag iofs trivs med. Gå runt i olika affärer, åka och hälsa på folk, få besök hit osv. Men mamma och jag har små planer på att gå ut och äta i mitten av December. Sen så ska vi ju på Julbord den 21 December med Nicklas jobb! Men nånting måste jag ju hitta på med mina vänner snart också, Jenny t.ex som jag har lovat att ha en tjejkväll med! =)

Godnatt!

nu är det dags att krypa till kojs..

Sov gott o kramar från mig....

Hahaha vilka sköna lirare det finns!




 


Isabella ville vara med oss!

När vi hade vårat idolmys jag och Nicklas så vaknade Isabella.. Som hon har gjort i några dagar nu, brukar iofs alltid, av någon konstig anledning vakna på Fredagar.. Så det var väl som det skulle då!? =)

Hon fick vara med oss ett tag sen när vi skulle natta om henne så var det en massa knöl och gråt! Jag gjorde lite till välling och hon drack upp den med glädje i sin säng.. Somnade på en gång!! Kanske ska prova att ge henne välling lite tidigare nästa gång för det har funkat många gånger så här på kvällarna när hon har strulat.. =)

Bästa låten!



NJUT!!

Bra idolkväll!!

Hur bra kan det bli egentligen?! Amanda, Daniel o Marie!! Jag vill ju att alla ni ska gå vidare!! =/ Jag kan INTE välja!! Men någon utab dom kommer det ju garanterat o bli så jag behöver ju inte tänka på det!! =)

Idolkväll!!

Idag är det Fredag och det är lika med IDOLKVÄLL!! =) Gissa om jag köpte godis när jag var och handlade.. Hihi.. Jag köpte massor!! Tänk egentligen hur glad man kan bli av lite godis.. Det är ju märkligt!!

Vem åker ut ur idol i kväll?

Jag tror Andreas!


Jag är så HUNGRIG!!

Hallå alla bloggare!!

Nu har vi badat, Isabella har ätit middag, vi har handlat och mycket mycket mer.. Isabella fick korv med mos till middag idag, vi ska äta hamburgare när Nicklas kommer hem! Kan ju vara trevligt att äta tillsammans.. =)

Han har varit hemma hos sina föräldrar och bytt till vinterdäck...
Ah, låt tiden gå fort, jag blir på så dåligt humör när jag blir för hungrig!!


Hur blir du när du är hungrig? =)

Sockerkick!

Nyss tog jag och Isabella en liten fika, så nu har vi fått oss en varsin sockerkick! =) Snart ska vi ta ett bad så att vi kan gå och handla lite sen..  Min bror och en kompis kommer ju i morgon så jag tänkte bjuda på middag! Samma middag som vi åt igår tänkte jag göra. =/ Hehe

Vad ska du göra i kväll?

Känner mig hängig!

Meningen var att jag skulle övningsköra idag men jag börjar tvivla på att jag orkar det. Jag mår illa och känner mig allmänt hängig idag.. Jag vill bara krypa ner i sängen och stanna där hela dagen!

Vi får se hur det blir med övningskörningen!! Hoppas att jag känner mig bättre sen för jag vill köra!

image492

Photoshop!

image491

Photoshop var mitt stora intresse för ett år sen ungefär.. Jag försökte mig på det nu men jag har nästan glömt bort alla knep! =/ Jag ska knåpa lite till och se vad det blir!! Den här bilden gjorde jag nyss!!

Bulgur i hela köket!

Jaha, lunchen slutade med bulgur över hela köksgolvet! Det som är såå roligt att plocka upp!! =/ Hon tog inte en enda tugga, bara tog skeden och skrapade ner allt i knät och på golvet.. Haha, inget ovanligt när det gäller Isabella inte. Nä, hon är den busigaste av dom busiga hon!!

Nu är hon på väg att somna...

Bzzzzzzzz

Nu har jag och Bellis haft en massa mys.. Vi har kollat i en bok som heter "peka med tummen" där det finns den massa djur i.. Så ville hon veta vad biet sa, då sa jag bzzzzzzzzz. Så nu springer hon omkring och säger izzzzzzzz hela tiden!! Så söt så!!

Nu är det dags att börja tänka på hennes lunch, sen hoppas jag att hon bill sova, utan problem!

Godmorgon!!

VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING

Drick aldrig kaffe klockan 21 på kvällen!!!! Jag tittade på klockan sista gången vid 03-tiden!
STORT MISSTAG!

Godnatt igen!

Näe, nu måste jag tvinga mig själv att sova!! Jag ska ligga och snurra tills i morgon bitti om det så ska behövas.. =)

Nu säger jag natti natti igen!! Vi hörs i morgon hoppas jag... Kraaaam

image490

Bilder från dagen som varit...

              

Tadaaaa! Här IGEN!

Jaha, då var jag här igen då.. Kaffet jag drack gjorde visst sitt.. =) Eller ja, jag är en så kallad tänkare.. Ska alltid ligga och tänka och komma på en massa kul... och tråkigt när jag ska sova!! I det här fallet kom jag inte nån vart med mitt tänkande så jag smet hit en stund i stället.. Jaa, man e ju som man e... =/

Godnatt!

Kom på nu att jag har glömt bort att lägga upp bilder från idag.. Jag tog en del bilder idag.. Men nu ska jag sova så jag lägger in dom i morgon i stället... LOVAR!! =)

Ja nu får vi se om jag somnar efter min latte..
Sov gott alla bloggare!
Kram

Jag har hällt i mig en Latte!!

Nu är Linus här på besök.. Han och Nicklas sitter och pratar i köket.. Ja, så jag blev ilurad en cafe latte.. Gott var det men vi får hoppas att jag kan sova sen.. =/ Aja, än så länge har den inte gett nån effekt, jag är lika seg som jag har varit resten av dagen! =)

Isabella ligger och sover, det var Nicklas som nattade henne idag.. Han ville det med tanke på att dom inte får träffas nått annars när han slutar sent!! Natta är föresten= Ge välling, Borsta tänderna och Lägga henne i Sängen.. Inget svårt!! Vi får hoppas att hon inte strular i natt igen, hon har gjort det 3 kvällar i rad nu.. =S

Dagens middag...

Blev Ugnsstekt, vitlöksmarinerad fläskfilé med Bulgur och Tzatsiki! Tro mig! Det godaste jag ätit på länge!

Tack snälla granne!!

Fy f*n vad jag är snurrig alltså.. Nyss ringde det på dörren, det var grannen mitt över.. Hon sa: Dina nycklar sitter kvar i dörren, det kanske inte är så bra, haha?! Jag: Öhh nej det är det ju inte, tack så hemskt mycket för att du sa till!! Jag vågar inte ens tänka på vilken idiot som kunde fått tag på nycklarna annars!!

Så dagens ros går utan tvekan till min granne mitt över! =)

image474

Vi kom ut till slut!!

Efter många om och men kom vi faktiskt ut idag.. Isabella tyckte att det var roligt att åka pulka men att skyffla snö var lite svårt.. Förstår henne med alla dom kläder hon blir tvungen att ha på sig!! =) Såg lite kul ut faktiskt!! Jag lägger in lite foton senare när jag är solo!!

Jag är seg!

Precis när jag hade skrivit mitt inlägg förut så vaknade Isabella, då fick hon följa med mig in i badrummet medans jag duschade och sedan kom jag på att jag inte hade ätit nått på hela dagen... Då gick jag och åt lite, hon fick också äta lite igen sen la jag henne i sängen igen.. Nu sover hon som en stock!

Vi har inte varit ute än, nån segare människa än mig finns nog inte!? =/


Måste bara säga!

Nu har jag fått en massa konstiga e-mail igen till min kontakt e-mail här i bloggen! Om någon som har varit med i nån flygplanskrach bla bla bla.. Det står på engelska, lååångt mail...Så försöker dom få mig att tro att jag ska få en massa penagar och vill att jag ska lämna namn, telefonnummer och bankkontonummer.. Aldrig att jag skulle gå på det!!

Är det nån mer som har varit med om samma sak?
Jag tycker att det börjar bli lite mycket nu, det är lite skrämmande!! =S

In i duschen!

Nu måste jag hoppa in i duschen! Annars slutar det väl med att Isabella vaknar medans jag sitter kvar här.. Det händer ibland och jag blir alltid lika förvånad... Tiden går så fort när man sitter här!

Vad ska du hitta på idag? =)





Tävling!

Var med och tävla om ett fint Multi- Blush från Clarins!

Isabella ska sova!

Nu har Isabella fått sin lunch (tortellini från igår), så nu ligger hon i sin säng och ska sova igen! Hon är bustrött!! Egentligen skulle jag också behöva sova men jag måste duscha, plocka undan lite och hänga tvätt. Så jag kan lika gärna slå mig ner här en stund också för sova kommer jag inte hinna med nån längre stund i alla fall! Jag får hoppas att det blir mindre strul i natt!!

10 Euro på Unibet!

Jag läste igenom mina mail idag och såg att jag har fått 10 euro på mitt unibetkonto! Det tackar vi för! =) Gissa om jag ska spela idag!? =) Men dom pengarna ryker nog ganska fort! Haha...

Godmorgon!

Nu har vi varit vakna i ca 1 timme... Både jag och Isabella är jätte trötta idag! Det blev ingen låååång sovmorgon inte, men jag ska vara glad att jag inte har ett barn som vaknar vid 05-06.. Det gör nämligen Isabellas lilla kusin Alice. Iblande vaknar hon 04 till och med. Jag är sååå glad att inte Isabella brås på sin kusin! ;o)

Godnatt!

Nu verkar det som att Isabella har somnat igen! ÄNTLIGEN! =)
Hoppas på en riktigt låååång sovmorgon i morgon då!!

Godnatt o dröm sött alla bloggare!
image473

Min, eller våran kväll...

Så här ser min kväll ut!

Kollade på Prison break.
Svarade på alla kommentarer.
22.30 ungefär vaknade Isabella och var jätte ledsen.
Jag provde allt jag kunde komma på, sen la vi oss på soffan.
Efter en halvtimme ungefär så blev hon glad.
Nu ligger hon fortfarande vaken, fast nu i sin säng.
Nu får hon somna för JAG VILL SOVA!! =/

Prison Break!

Nu är det dags att se ett avsnitt av den här underbara serien!
image472
PRISON BREAK!

Pulka och snöskyffel!

Idag fick Isabella sin lilla pulka som hon var tillovad av sin mormor och morfar! Dom ville ge henne det! Men när dom kom hit så hade dom även med sig en snöskyffel, så nu kan vi gå ut och skotta snö också! Så paktiskt!! =)
Våran parkeringsplats skulle behövas skottas men det tar nog tid med den lilla!! Haha

Bella valde att skyffla mattor i våran lägenhet i kväll i stället!! =)

Körningen gick bra och Isabella åt bra!

Sådär ja! Nu har jag varit ute och kört.. Det gick jätte bra idag.. Förvånansvärt bra faktiskt!! =) Medans jag var borta åt Isabella sin middag (Tortellini) Hon åt 10 bitar! Ganska duktigt för att vara henne.. Men till min stora förvåning så skulle hon ha 10 bitar till när jag åt efter jag hade kört.. Straxt efter så drack hon 250 ml välling! =O Ibland undrar man hur mycket som får plats i den där lilla magen!! Men jag är jätte glad att hon har ätit så bra idag!

Nu ska jag natta lillskorpan!!

Isabella i snön!

image465

    

image466

Övningsköra!

Just nu sitter jag bara och väntar på att mina föräldrar ska komma hit! Mamma ska vara barnvakt och pappa ska övningsköra med mig! 

Hinner inte svara på några kommentarer just nu för Bellis är trött och grinig! Men jag svarar i kväll!!


Ute!

Hallå.. Nu har Jenny varit här en snabbis.. När hon gick så gick jag och Isabella och handlade.. Efter det så fick hon vara ute i snön lite granna.. Sen kom en traktor och plogade, det var jätte skojjigt att titta på! =)

Pulka

Idag innan mamma och pappa kommer hit ska dom köpa med sin en pulka till Isabella... =)
Då kan vi åka pulka i morgon! Hihi...
image464

Jenny på besök!

Jenny kommer hit en om en stund. Hon ville träffa oss en stund innan hon ska hämta sin bror på jobbet. =) Så hon får följa med oss och handla sen och stanna ute en stund så att Isabella får komma ut och springa lite!

Konstiga mail!

Tiden bara springer iväg idag... Nu har vi ätit lunch jag och Bellis, det blev rester från igår! =) Nu ligger hon och sover så skönt!

Jag har förresten fått en massa konstiga mail, typ om att jag har vunnit en massa miljoner hit och dit.. Hahaha.. Hoppas bara att det inte var virus i dom mailen.. =/ Så fick jag ett annat jätte konstigt mail.. Fattar ingenting!! Många som vill jävlas med mig verkar det som!?


Dags att slita mig!!

Nu ligger ALLA cd-skivor, ALLA pc-spel, ALLA psp-spel och lite tillutrivet på golvet.. Är det kanske dags att slita mig nu! Måste leka med min busunge innan hon river hela lägenheten.. =)

Ha en bra dag ALLA!!

Vad ska du göra idag?

Astrid 100 år!

Idag skulle våran kära Astrid ha blivit 100 år gammal!

image463

Du var en otroligt fin människa, Astrid Lindgren!

Godmorgon i kylan!

Idag hade jag fruktansvärt svårt att komma ur sången när  Isabella vaknade.. Det är svinkalltt hemma hos oss, jag måste köpa en termometer och se hur kallt det är! Fasen, det här funkar inte, jag och nicke har fått börja sova med t-shirt, jag har även pyjamasbyxor, sen har vi ett varsitt TJOCKT täcke. Ändå så fryser vi, då är det ju inte normalt!

Godnatt!

Nu tänkte jag gå och lägga mig! =)

Hoppas att ni alla sover gott och att ni får en bra dag i morgon!

Kram o godnatt!!

Lista! =)

Den här listan är lånad av Lina

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland (cypern)
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter McDonald's-mat/pizza/tacos varje vecka
[x] Du följer Melodifestivalen

Lamporna från ellos!

Dom där lamporna från ellos som jag skrev om i ett inlägg förut idag, jag har beställt dom nu! UTAN att fråga Nicklas vad han tyckte.. =) Vilken tur jag har att han älskade lamporna lika mycket som jag gjorde.. Puuh..

Jag lägger in bilder igen!

 Isabellas lampa

 Datarummets lampa

Isabellas nya kvällsrutin!

Nu ligger Isabella i sin säng och ska sova igen, hon har börjat med en ny rutin, hon ligger och bläddrar i sin lilla pixi bok innan hon ska sova. Hon somnar alltid med den i handen numera. Sen går jag in och lägger den i fotänden så läser hon den igen när hon vaknar morgonen efter! Hihi

Hon är bara för söt det lilla livet! *älskar*

Våran eftermiddag!

Sådär ja, nu har vi ätit middag, idag lyxade jag till det med fetaostfyllda pannbiffar med klyftpotatis och gräddsås.. =) Innan maten har vi bara lekt, läst och haft mysigt jag och Isabella. Eller ja, jag har sorterat tvätt och tvättat idag också.. (oh, vad mycket nytta jag har gjort)...

Snart ska Isabella få ta ett bad, så fort jag har bestämmt mig om jag ska bada med henne eller inte..







Dagis!

Dom ringde mig för ett tag sen från dagiset som Isabella ska börja på. Hon undrade om vi inte kunde ta inskolningen den 8 Januari i stället för den 4 December. Nej, svarade jag på det.

Jag vill att Isabella ska få en lång och trygg inskolning, inte vara där en timme om dagen i 3 veckor och sedan att jag börjar jobba. Man ska ta vara på att man kan vänta med att börja jobba, det är ett stort steg i hennes liv att inte vara med mamma hela tiden! Jag vill kunna finnas till hans när hon börjar gå lite längre dagar om det skulle vara nått..

Så nu går hon i ca 3 veckor from. 4 December, sen är det ca 2 veckor julledigt, sen blir det en ny liten inskolning men då känner hon ju ändå igen sig.. Jag tror att det blir bättre så!

Jag måste säga att det var frestande att säga att det var ok med tanke på den ångest jag har för att lämna henne på dagis men man skjuter ju bara på det ännu mera då!

Fyndat på Ellos!

image459
Den här söta bordslampan hittade jag på på Ellos hemsida. Den skulle stå fint i Isabellas rosa rum! Pris: 139:- just nu är det dessutom 40% rabatt på hela beställningen!

image460
Hittade även den här fina för 399:- Den skulle vara jätte fin i datarummet.

Tillsammans blir det 323:- bör båda två med rabatten.. Plus frakten då.. Om Nicklas också vill ha dom så SKA jag beställa dom!

Vilken bild ska jag ta till Julkorten?




Vill sy barnkläder!

image453

Dom här kläderna sydde jag helt själv på syslöjden när jag gick i 7:an tror jag det var... Jag var ju bara tvungen att testa dom på Isabella.. Kanske inte så snygga men lite stolt är jag ändå med tanke på att när jag sydde kläderna så hade jag inte en tanke på att mitt eget barn nån gång skulle ha dom på sig! =)

Nu är jag sugen på att sy barnkläder bara för det!!!

Ni som tyckte att det var mycket snö för två timmar sen!!

310468-451

Kolla nu!! Det bara vräker ner... =/

"Lunch"

Nu ligger Isabella i sin säng och ska sova! Vi åt nyss "lunch"... Det skulle egentligen ha varit riktig mat för hennes del (kyckling med ris och currysås från igår) men så dum som jag var så satte jag mig samtidigt och åt skorpor med smör och ost på. Ja då var det ju klart att hon också ville ha så hon sköt bort sin tallrik och pekade på mina skorpor.. Vad gör man, jag får ju skylla mig själv för det! Haha

Bilder från i Söndags

   

Godmorgon!

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så fick jag en CHOCK!! Kan någon gissa varför?

image446
Bilden tog jag nyss...

Godnatt!

Nej! Nu ska inte jag sitta här längre.. =)

Nu kommer jag inte tillbaka förän i morgon!... Tror jag! =)

Sov gott allihopa! Kram kram..

En egen header!?

Jag fick precis reda på att Nicklas ska gå ut på krogen i helgen med två kompisar. Då blir det jag och Bellis igen då! Får se om jag hittar på nått eller om vi kör en duo igen.. Kanske kan bjuda hit någon så slipper man tänka på Bellas sömn... Vi får se, inte hela världen om vi är hemma själva heller, det är ganska skönt!! Då kanske jag förresten kan prova att göra en egen header! Beskrivning till det finns på Mimmis sida!

Godissugen!

Jag är så sjukt sugen på godis just nu! =/ Fasen att affären är stängd, annars hade jag gått och handlat!! Aaahh, vill ha!!!

image445

Tandsprickning!

Jaha, hoppas kan man ju alltid göra.. Idag ville minsann inte Isabella sova! Men med två tandsprickningar på gång så kan jag faktiskt förstå det! Det värsta är att man skjuter bara på nattningen, hon är omöjlig! När vi än ska natta henn i kväll så kommer hon att gråta och ha sig.. Nä, lite alvedon kanske, så kanske hon kan sova om nån halvtimme..?!

Kvällsbad!

Sådärja.. Nu har vi ätit middag och grejjat jag och Isabella.. Jag passade på förut att börja med middagen medans mamma var kvar så att Isabella skulle slippa vara så grinig medans jag gjorde maten! Tusen tack för hjälpen mamma! =)

Nu ska Isabella få ta ett långt kvällsbad sen är det dags för henne att sova!

Skärpning världen!

På väg till tåget idag så så jag en bit framför mig hur ett gäng killar i 14-15 års åldern ställde sig och pekade på en gammal dam med rullator och skrattade... " hahaha, en jultomte" det var vad jag hörde! Jag trodde inte mina öron! Det var en gammal dam med en röd kappa. Men hallå! Vad är det för fel på dessa killar, vet dom ens vilket projekt det kan vara för vissa att ta sig utanför dörren, så ska dom bli utpekade och utskrattade.

Nä, nu vill ja se en skärpning...

Det krävs inte mycket för att göra en gammal människas dag bra, håll upp en dörr, prata lite eller gör nått bra. Är det för mycket begärt?

Nu börjar jag verkligen ledsna på alla egon i den här världen!

På tal om att hålla upp en dörr, det är förresten alltid lika irriterande när folk smäller igen dörren på Isabella där hon sitter i sin vagn!! Det händer OFTA!!!

Hemma igen!

Hej!

Nu är jag hemma igen, har varit det ett tag men vi har fikat och suttit och pratat en stund. Körlektionen idag gick väl bra.. Helt ok! Läraren sa att jag ska fortsätta att köra hemma, för det märks stor skillnad.. Då blev jag ju såklart glag! =) Kanske inte behöver ta 200 lektioner då.. Hehe


Åka snart

Nu är mamma här, jag ska alldelles straxt åka iväg.. Ska bara umgås i en kvart först!

Ha det gott!

Dålig ögonbrynsdag!

Idag har jag en sådan. Jag blir tokig när det inte blir som jag vill ha det, vill bara slita mitt hår just nu!! =/ Jag målar i stället för att färga mina men nu överväger det att börja färga dom i stället.

Lunch!

Nu måste jag börja med nån slags lunch! Jag har ingen aning om vad bara?! =/ Sen måste jag göra mig klar, tiden går ser jag...

Kolmårdens Safari!

image444

Den här vackra bilden tog jag på Kolmårdens Safari i somras men öppen bilruta!
Lägg märke till ögonkontakten!! =)

Godmorgon!

Igår hade  jag lite svårt att sova. Låg och tänkte på dagens körlektion, vet inte varför men jag är lite nervös helt plötsligt! Kan det kanske vara för att det hände en olycka i Farsta strand förra helgen. En av dom inblandade  vet jag vem det är, jag känner henne inte men jag vet vem hon är!

Godnatt!

Nä nu tänkte jag gå och lägga mig! Eller först ska jag plocka ihop allt som Isabella hann riva runt med innan hon skulle sova.. =) Sen såklart borsta tänder å allt det där man gör innan man ska sova..

Sen ska jag sova! Inte kl 00 och inte klockan 02, Snart ska jag sova!!!!!! =)
Inte likt mig på senaste tiden! De du Charlotte... ;o)

Sov gott allihopa.. Lycka till i skolan och på jobbet i morgon, eller med det ni nu ska göra..?! =)

Kraaaaam

Hubba bubba!

Jag skrev en lista igår på saker som vi ska köpa till lägenheten. Typ som möbler, lampor och sånt. Jag knåpade ihop en hel A4 sida med grejjer.. Ibland önskar jag att pengar skulle växa på träd! ;o)

Sitter just nu och tuggar på ett hubba bubba, det får mig att tänka tillbaka till högstadiet, då tuggades många såna av mig! =) Ibland kan jag verkligen sakna den tiden, men allt förändras, iofs det mesta till det bättre.. =)


Hon är så duktig!

Våran lilla underbaring har blivit så duktig igen på att somna själv... Man lägger bara ner henne i sängen och säger "Godnatt, älskar dig, ses i morgon" Sen ligger hon där tills hon somnar, utan skrik och gråt! Man blir så stolt när hon är så duktig! Våran lilla solstråle!!!

Segt som ***!

Sådär ja! Nu har jag badat, duschat, läst det jag skulle i boken och suttit och svarat på en del kommentarer, MEN blogg.se segar för mig just nu så jag gav upp det för en stund!

Är det bara jag som har problem med blogg.se nu?

Plugga i badet!

Just det! En knäpp grej! Vi glömde bort att övningsköra idag, Alltså glömde inte struntade i det.. Tyckte jaf var lite väl dåligt av oss.. =) I morgon ska jag köra på körskolan så vi får hoppas att det går bra ändå!?

Snart ska jag för en gångs skull lägga mig i ett bad, med mig tar jag det gröna körhäftet och pluggar på en läxa som jag fick av min körskolelärare.. =) Det betyder också att jag slipper nattningen i kväll..


Hemma igen!

Nu är vi hemma igen! Vi fick jätte god tårta och middag.. Tårtan var det en massa god frukt i och på, massa physalis som Isabella ÄLSKAR! Eller pisalis som min bror säger (han visste inte hur det uttalades) =)
Till middag fick vi fläskfilé med potatis och champinjonsås.. =9

Isabella fick vara ute med oss alla i snön idag.. Det var mysigt!! Men kallt!!
På vägen hem somnade hon i bilen men hann bara sova i en kvart så jag hoppas att det inte stör hennes kvällssömn! =)


Sätta fart!

Nu stänger jag av datan och gör mig helt klar, annars sitter jag säkerligen här halvklar när Isabella vaknar igen!
Måste lära mig att sätta lite fart!! =)

Vi hörs senare...

Vad ska du göra idag?

Pappornas dag!

Idag är det pappornas dag. Rolig dag för vissa men också en jätte jobbig dag för andra!! Jag ska ägna en tanke åt alla som inte får fira sina pappor idag!

Sommardäcken kvar!

Nu ligger Bellis och sover sen ett tag tillbaka, Nicklas står i duschen för att vi ska vara redo att åka när hon vaknar...
Tony blev hämtad för nån timme sen så det är raka vägen hem till mina föräldrar sen.. Lite jobbigt är att vi har sommardäcken kvar på bilen, dom ska bytas nästa helg.

Isabellas tionde tand!

Alldelles, alldelles straxt så spricker Isabellas (vad jag vet) tionde tand igenom!
Jag har inte vågat kolla i överkäken för hon biter ihop när man har fingrarna i munnen. AJ AJ!

Godmorgon!

Nu är vi vakna igen. 08.30 vaknade vi idag... Det hade varit en riktigt bra sovmorgon om jag hade gått och lagt mig tidigare igår men nu valde jag att sitta uppe till 02.. =/

I kväll blir det tidigare!!

Idag ska vi hem till mina föräldrar.. Vi ska fira Fars Dag, övningsköra och äta middag där!


Godnatt!

Näe, nu orkar inte jag vara vaken längre.. Ögonen går i kors!! Jag ska bara bädda här i bäddsoffan, stänga av datorn och ta med mig den ut härifrån... Annars kan jag ju inte blogga i morgon bitti när Tony ligger här inne och sover.. =) Sen ska jag borsta tänderna och........ sen är det morgon...

Näe men jag sätter fart nu så att jag hinner sova i några timmar innan lillan vaknar!

Godnatt!!

Tjuvlyssnat!

Taget från Tjuvlyssnat!

Far och dotter ~4 år är och handlar. Dottern får syn på chokladpuddingen i kyldisken.
Dottern (pekar på chockladpuddingen): Sånt tycker jag jättemycket om!
Pappan: Mmm.
Dottern: Vi köper, pappa!
Pappan: Okej då, ta en till pappa också.
Dottern (börjar lägga över förpackningar till korgen samtidigt som hon räknar): En till mig, en till pappa, en till mamma...
Pappan (avbryter): Nej, mamma ska inte ha någon, hon är tjock.

TASKIGT!!!!!



Det är rusningstid och mycket folk på bussen. Busschauffören ~45 säger till dam ~60, som står för nära dörren men hon lyssnar inte.
Chauffören: Dy ska backa när jag säga till dig!
Damen: Du säger inte åt mig vad jag ska göra.
Chauffören: Jag bestimmer i denna bussen.
Damen (efter lite funderande): Men vi svenskar bestämmer i detta land, åk hem och bestäm i ditt eget land.
Chauffören: Om jag åka hem, vem ska köra dig hem då?

BRA DÄR BUSCHAFFIS!!!!



En pappa ~30 och son ~4 provar skor.
Sonen: Pappa, vi har en blå bil.
Pappan: Ja, det har vi.
Sonen: Farfar har en röd bil.
pappan: Ja. Det har farfar.
Sonen: Farfars bil är gammal.
Pappan: Ja, det är den.
Sonen: Pappa, när vår bil blir gammal, kommer den också bli röd då?

VAD SÖÖÖÖT!



Hur dum är jag?

Listan är lånad från KIDABOUCHE

Hur dum är jag?

Hur dum är du?

18 eller mindre betyder att du inte är dum

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nått roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 3

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/ har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
summa: 1

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla matte tal.
summa:  1

(x) du har ätit en insekt utan tvång
(x ) du gör detta testet när du borde göra någonting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utoin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 4

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen
summa: 0

Totala summan: 9 Jag är inte dum! =)

Inte mycket gjort!

Jag trodde att jag skulle blogga som en dåre i kväll när jag var ensam men inte då! (kanske nu) Nu är i alla fall köksgolvet skurat, det är väl det enda vettiga jag har gjort i kväll.. Fy vad dåligt av mig!

Nördar vid datorn igen!

Nu sover min lilla älskling! Så nu sitter jag här igen och nördar igen! Sitter just nu och pratar med Patricia på msn... =) Trevlig prick det!

Snart ska jag skura köksgolvet, det var ingen idé att göra det när Bellis var vaken...

Hon är så cool!

God kväll!

Nu har jag städat resten av lägenheten och gjort oss lite middag...  Jag tog lasagne från igår och Isabella fick köttbullar och mos eftersom att hon fick lasagne till lunch! Jag gick aldrig och handlade förut, varför vet jag inte. Men jag har lite godsaker i skafferiet ändå så jag får ta det i kväll! =) Måste ju ha nått nu när jag är ensam...

Snart dags för min lilla att sova!! Just nu springer hon omkring med en för liten mössa som slutar över öronen och en pepsiflaska med pepsi kvar i och säger "buulibuulibulliblopppp" Det betyder bubblor. Hon säger även det om köttbullar. Hon är så COOL!!

Städryck!

Jag fick ett litet ryck här och började städa och pyssla lite. Skönt, jag har ramat in lite kort och städat i badrummet. Nu är det bara resten av lägenheten kvar! =) Det är egentligen dammsugningen som är det största behovet annars är det ganska städat... Om man bortser från alla skåp. Jag är expert på att slänga in sånt som jag inte vet var jag ska göra av i alla våra skåp, vilket är synd för jag gillar samtidigt att ha ordning på grejerna.. Aja, skåpen kan jag gå igenom en annan dag, (läs om några år, haha)

Mellis till Bellis!

Nu är Bellis vaken igen. Hon sov hanska länge idag.. Skönt för både henne och mig! ;o) Jag får så dåligt samvete varje gång jag ska byta hennes blöja för jag är iskall om händerna typ jämt så hon börjar gråta så fort jag tar i henne, speciellt när hon är nyvaken.. Vilket jag förstår!

Nu är det dags att ge henne lite mellis, sen får vi se vad som händer..
Städning skulle behövaso handla lite kanske..?

Farsdagspresenten!

Eftersom att vi ska ha en nattgäst här i natt så fick Nicklas sin farsdagspresent idag, känndes som att det var mer passande idag tiill frukosten än att ge den i morgon när han är trött och jävlig! =)

Det blev i alla fall en tröja från Jack and Jones... Jätte snygg, kan tyvärr inte lägga upp ett foto för han har den på sig och är inte hemma... 

Ta inte min kabel! =)

Nu har Nicklas åkt! Han är på väg till sin farfar och ska hjälpa till med flytten sen direkt efter så ska han hem till Jimmy och ha grabbkväll med käk och sen ska dom lana.. Nicklas lillebror ska med också så han ska sova här i natt! Nicklas tänkte ta den här nätverkskabeln och ta med till honom men då sörni stampade jag i golvet! Haha
Då har vi iofs nån liten trådlös dosa till den här men då tar det ju så lång tid allting. Men han tog inte kabeln, dom skulle fixa det ändå! =)

Vart är Stortån?

Nu har Isabella fått sin lunch och ska sova... Hon och jag tog ett långt bad tillsammans. Det var mysigt, jag visade henne vart stortån sitter så nu går hon och nyper alla och sig själv i stortån och säger "tatååå" =)

RSS 2.0