Dagen som varit!

Hej å hå!

Nu börjar även denna dag att lida mot sitt slut...

I morse när klockan ringde kl 05.30 och när jag hade snoozat några gånger så bestämde jag mig för att lämna Isabella klockan 09 i stället. Det blir lätt så när man vet att man får ta sovmorgon... När jag lämnade henne i alla fall så försökte vi utan snuttefilt och nalle, det var INTE populärt! Hon grät som aldrig förr... Jag gick hem med svansen mellan benen och hoppades på att hon skulle bli gladare... På vägen hem mötte jag mamma, hon skulle vara hemma hos mig medans jag körde ifall att det skulle bli problem på dagis, så jag gick hem och släppte in henne, kissade och sen var det bara att gå till tåget för att åka till körskolan, på vägen dit så ringde jag dagis och kollade hur det hade gått och det hade gått bra... 10.15 åkte vi från körskolan och tränade på parkering, först i ett mindre område och sedan i Haninge Centrum... DET var lite småläbbigt för det var många bilar att ha ögonen på! =) Men det gick bra, som vanligt! Hihi

Efter den lektionen så åkte jag hemmåt, tog en sväng i vårat lilla centrum här och köpte ett jätte fint rosa fotoalbum med en silvernalle på till Isabella... Jag ska lägga in bild sen när jag har tid och lust! Gick även och handlade frukt och mjölk...

När jag kom hem till min lagom uttråkade mamma så tog vi oss en kopp kaffe och the för att ladda batterierna tills vi skulle ner i källaren och städa och bära ner en massa saker från lägenheten! TACK FÖR HJÄLPEN MAMMA!

Kl 15 så hämtade jag Isabella på dagis, en trött Isabella... Hon var helt slut! Men trots det så var vi tvungna att gå till BVC för mätning, vägning och mätning av huvudomfånget.. Någon spruta fick hon inte för hon har inte varit feberfri så länge.. Fick en ny tid på Onsdag! Tyvärr så vägde hon 10 gram mindre än för fyra månader sen eftersom hon äter mindre nu och har varit så mycket sjuk...

Efter det fick vi äntligen gå hem och jag gjorde middag (pasta carbonara) till mina älskade, själv tog jag en shake.. (Har för den delen gått ner 2½ kilo på 3 dagar nu,lite väääl snabbt)

Nu ligger Bella och sover, hon somnade 18.15 idag med! Det är hårt att gå på dagis! =)


Hmm, vad långt det blev! Kan tänka mig att det blir lite för långt att läsa det här!? :P

Idag och i morgon!

Ja då var det dag sför lite uppdatering igen då!

Idag har mamma varit här efter att vi fyndat doppresenterna till min kusindotter Lisa... Vi hittade jätte fina saker, kan inte skriva vad det är här bara för jag vet inte om kusin vitamin brukar kika i bloggen ibland!?

Dagis hade tydligen gått superbra idag med.. Det går bättre och bättre!

I morgon ska jag lämna lillskruttan antingen kl 08 eller 09, det fick jag bestämma själv men jag tror att det blir kl 08 för jag ska köra på körskolan 10.15, det betyder att om jag lämnar henne kl 09 så blir det bara hem och sen ut igen!

Sen ska mamma komma hit och hon ska hjälpa mig ner med lite saker i källaren för att sedan hämta Isabella på dagis nån gång efter 15 och gå till BVC klockan 15.30...

Skulle tro att det blir dåligt med uppdateringar under morgondagen men det kanske är lika bra det för detta är ju beroendeframkallande! =)

Nu ska jag ta en shake, sen hoppar jag in i duschen... Sen blir det svar på kommentarer, mys med Nicklas och sova... På tal om sova, Isabella somnade 18.15 idag, hon orkade inte vara vaken längre! HELT SLUT!!

I köket!

image785

Igår i sitt kök, men hon gillade INTE möbleringen! :P

image786

Så hon fixade till det helt själv! =)

Nu måste jag kila.. Mer bilder finns i inläggen under!

Kram kram

Igår

image783

image782

Tog väl hand om sin docka igår! *mys*


Busig tjej igår efter dagis!

image781

I morse!

image780

Doppresent!

Nu ringde precis min mamma, vi ska träffas och köpa en doppresent till min kusins dotter som döps på Lördag.. Så på Lördag får vi oss en riktig utflyckt, det är nämligen inte runt husknuten vi ska på dop, det är i Jönköping, så på Lördag morgon kl 08.30 får vi åka för att komma dit till 14.00.. Hoppas inte att Bella blir gaaalen av uttråkning! =/

Dagistider!

Godmorgon!

Känns konstigt att säga att jag faktiskt har varit vaken i tre timmar nu! Min klocka ringde 05.30 och då vaknade lillan också. Igår somnade hon straxt efter kl 19 och sov hela natten i sin säng... Jag och Nicklas passade också på att lägga oss i tid, innan kl slog 22 låg vi nerbäddade! =)

Nu är Bella bus på dagis, hon kick komma dit vid 08 idag, straxt innan frukosttid! Det är egentligen den tiden jag vill att hon ska börja när jag jobbar för eftersom att hon kommer börja straxt före 09 på morgonen så kommer hon när dom precis har ätit frukost klart, då ska ju alla barn kissa, bajsa, tvätta händerna, frukosten ska dukas av o.s.v då känns det inte som att dom kommer ha samma tid att ta emot Bella på ett bra sätt när hon kommer... Dessutom så går dom ju ut vid 09.15 ungefär, om Bella kommer vid 08.50 nånting så kan ju inte hon stå med ytterkläderna på sig i 25 minuter, utan det blir av och på igen...

Men men, jag får testa och funkar det inte så får jag säga det till min chef. Det som är bra är att hon har en liten dotter som också ska skolas in (på Måndag faktiskt) så hon förstår verkligen våra "behov".

Så antingen om jag kan få börja och sluta en timme tidigare eller om Isabella helt enkelt får vara på dagis en timme extra.. Vi får se hur det går först! Hoppas på att det kommer gå finfint!

Tufft att banta! =)

Då har jag åter igen gjort middag utan att få äta den.. Haha, tufft! Jag fick snällt dricka min shake i stället! =)

Idag blev det lätt, finsus färdiga fiskgratäng! En utav mina favoriter! =(

Bra dagisdag!

Det var en glad Bellis jag hämtade idag på dagis! Hon lekte och hade jätte kul när jag kom dit! Men ändå så blev hon jätte glad när hon så mig och skrek "MAMMA" =)

När hon skulle hem idag så skulle dom två hon leker med mest, också hem... Då sa den ena flickan "Bella ska också hem nu" Då sa mamman "Är Bella en ny kompis" och kollade åt vårat håll, då nickade jag och tittade på Bella.. Då sa hon "Jaha, och jag som trodde att det var din moster du har pratat om när du har pratat om Bella" till sin dotter...

Hihi, känns lite kul att hon har pratat om Bella hemma... Då kanske hon har saknat henne då Bella var sjuk! =)

På vägen hem då Bella satt i vagnen så sjöng hon HEELA vägen hem, blinka lilla stjärna och lille katt (på sitt språk) Det värmde i hela kroppen att höra hennes vackra stämma!

Samtal från dagis!

Jag fick precis ett besked från dagis att det hade gått bra idag, allt förutom sovstunden... Stackars liten då! Det betyder att hon kommer vara helt slut när hon kommer hem och troligtvis somna!

Jag skulle hämta henne kl 14 idag så att hon får en liten mjukstart och det låter ju som en bra idé!

Det blev ingen dammsugning idag heller *skäms*
När jag ska dammsuga och greja så börjar jag alltid med en massa annat också, iofs så var inte det heller fy skam eftersom att jag städade toaletterna och fick upp två tavlor m.m

Nu ska jag hänga tvätt och torka av lite i köket, sen är det dags att hämta lilla skatten på dagis! Längtar!

Göra lite nytta!

Nu har jag gått med i två tävlingar, båda hade jätte fina priser! Inte likt mig att tävla, jag brukar inte orka engagera (stavning?) mig i det men idag har jag ju all tid i världen känns det som så jag gick med och hoppas nu på att jag vinner! Inte för att jag tror det men chansen är ju större om man är med! =)

Snart är det dags att ta en shake igen.. Börjar bli hungrig nu så det passar bra! Sitter och funderar på om jag ska ta en med lattesmak, så jag blir av med dom äckligaste först men det tar verkligen emot! Känns så onödigt att slänga dom bara!

Kanske ska göra lite nytta nu när jag är själv också.. Tvätta, ta disken och fixa lite.. En dammsugning skulle också behövas.. Jag har ärligt talat inte gjort det på över en vecka med tanke på att Bellis har behövt all min uppmärksamhet! Så dammsugningen har helt enkelt fått vänta!

Tävling hos Kelly!

Jag är med och tävlar hos Kelly om den här fina väskan från Friis Company!

image778

image779

Jag vill vinna!!

Jag tävlar! =)

Jag är med och tävlar om det här fina armbandet hos Therez

image777
Vad me du med!

Dagislämning!

Buhuuu... Ja, så lät min flicka då jag återigen lämnade henne på dagis! Stackars liten, hon blev ledsen direkt när vi kom in på dagiset, hon förstod på en gång att jag skulle gå!

Jag har som vanligt ett blödande hjärta när jag har lämnat henne gråtandes, men det kanske går över snart?! Eller?

Godmorgon!

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag, HELA natten... Skrollan har inte vaknat en enda gång, plus att hon har sovit i sin säng hela natten. Egentligen borde jag känna mig utvilad men jag antar att jag också har lite sömn att ta igen...

Just nu sitter jag och försöker hälla i mig min Nutrilet frukost, inte lätt när man är så trött så illamåendet finns där! Dessutom börjar JAG få ont i halsen nu! JAG! Hmm, jag blir ju aldrig sjuk! =/

Känns dumt att jag måste gå och väcka min solstråle som sover så skönt nu, hon somnade inte förän 22 igår, men nu börjar det bli brådis... Dagis kl 09 idag!!

Hörs!

Godnatt!

Nu är det kringel krångel på bloggen igen... Segt!

Men det gör inte mig nått för jag ska slänga mig i sängen snart!

Måste bara säga att jag har klarat min första dag att bara "äta" nutrilet... Alltså, ingen mat alls, bara shakes! Alltid en början, det är ju trots allt dom första dagarna som känns värst... Men, vill man inte sitta inne i sommar så gäller det bara att bita i det sura äpplet... =)

Jag har två olika smaker på min "mat", den ena är med chokladsmak (mycket godare än Herbalife chokladshake) och den andra är med cafe latte smak, smakade skit att blanda lattesmaken med vatten,, Uäääk! Så nu sitter jag och funderar på om man kanske kan blanda den med kaffe i stället?! Kanske smakar ännu värre då?! Jaja, det gäller att testa sig fram här i livet...

Nu ska jag testa att lägga mig före midnatt för en gångs skull!


Misstag!

Jag gjorde ett stort misstag idag. Det var att jag lät Isabella sova i en timme när kl var 16.. Mycket osmart av mig men hon bara somnade för hon hade inte sovit middag så jag hade inte hjärta att väcka henne! Det får vi för nu... Haha, hon fick ändå vara vaken till 21, vi lekte, badade och hade mys men hon vill ändå inte sova. Jag antar att det är p.g.a att hon har varit sjuk som rutinerna är åt skogen just nu men i morgon börjar hon på dagis igen så då blir det nog ordning på rutinerna också så småningom...

Hon har också blivit mycket smalare dom här veckorna då hon varit sjuk, hon har knappt ätit alls... Idag gav jag henne potatismos med korv till middag och då åt hon duktigt i alla fall... Bra bra! =)

Lektionen!

Jag och körskoleläraren hade som vanligt en del att prata om idag...

Lärare: - Se upp för fotisarna nu på övergångsstället!
Jag: - Ja då!
Lärare: - Fast dom där skulle jag heldre kalla idiotisar för dom är så långsamma.
Jag: - Hahaha, Ja hur vågar dom slösa på mina pengar sådär!?
Lärare: -Jo jag menar det jag!

Läraren förklarar om sin dotters klasskompis vars storebror har åldern inne för att få körkort. Pappan till dom barnen hade ringt och tiggt och försökt pruta på sin sons körlektioner. MISSLYCKAT FÖRSÖK då dom aldrig ens hade pratat med varann.. Pappan hade sagt det att, "kom igen var lite shysst, vi är ju kompisar" Då hade läraren frågar hur många gånger han hade blivit bjuden på middag osv och fått pappan att förstå att han var oförskämd.

Jag: - Men han kan ju inte tro att du bara kan hålla på att sätta ner priserna hur som helst!
Läraren: - Faktum är att jag kan faktiskt göra det!
Jag: - Jasså!? *blink blink*

Så vad tycks!? Ska jag bjuda på en middag kanske?! =)

Körlektion!

Hej hej!

Dålig uppdatering idag igen... I morse fick jag somna om för att vakna kl 09.30 av att mamma ringde... Hon var 3 minuter här ifrån så det var bara att flyga upp ur sängen! Hon skulle nämligen vara barnvakt då jag var på körskolan idag, jag körde min första dubbellektion och det var mycket spännande! =)

Idag gick vi igenom 3 olika sätt att vända på med hjälp av backning... Sen åkte vi runt till alla möjliga sorters korsningar och bostadsområden och övade på dom! Han var riktigt nöjd med resultatet idag med... Nästa gång (på Torsdag) ska jag öva på 3 olika sätt att parkera. Fickparkering ( =o/ ), att backa in och vanlig parkering.

Liiite nervös för fickparkeringen! Haha...

Sova igen!

Godmorgon!

Usch vilken natt! IGEN! Isabella har vaknat ganska många gånger och det känns i kroppen vill jag lova!

Jag har precis pratat med dom på dagis, jag bestämde att Isabella skulle vara hemma idag också och att vi provar att komma tillbaka i morgon. Hon har fortfarande sån hosta och snoret rinner hela hela tiden. Känns lite pinsamt att lämna henne så!

Jag ska passa på att vila en stund till för den här tiden på dygnet sover Isabella som bäst verkar det som. Så jag kryper ner bredvid henne igen och hoppas på att jag hinner sova en stund... När jag vaknar sen så ska jag äta, eehm.... eller jag menar dricka min första Nutrilet shake. Mmm, jag längtar!

Vad ska du göra idag?

Idag!

Här kommer lite bilder från dagen också...

    

image775

image776

Ja om ni tittar på det förra inlägget så ser ni ju att hon har vuxit en del på 1½ år! =)


Nu blir det sängen för min del! Godnatt!

Nostalgi...

Jag har sagt att jag ska lägga upp bilder på Bella när hon var nyfödd! Här kommer 3 st.

image766

ca. 2 timmar gammal och njuter redan av livet! =)

image767

1 dag gammal och har precis fått sitt första bad...

image768

2 dagar gammal och sover sin skönhetssömn!



Slut på det goda nu!

God kväll!

Nu sover lilla skruttan sen nån halvtimme tillbaka, hon hade myror i rumpan idag och ville minsann inte sova men till slut så fick jag henne att komma till ro och då somnade hon innan hon lade huvudet på kudden...

Idag åt vi som sagt tacos, det var mitt önskemål eftersom att jag ska leva enbart på Nutrilet och frukt dom två närmsta veckorna. Ska försöka att gå lite powerwalk varje dag också för nu är det slut på fusket... Vi hade egentligen ett nyårslöfte att vi skulle äta mindre godis men det liksom glömdes bort! Nu har vi fuskat i 3-4 månader med en massa gott på obestämda tider och det har gjort sitt på vågen! =/ Nu ska det bort igen!!!

Sen blir det bara godis EN gång i veckan! Fredag ELLER Lördag!

Nutrilet!

Det blev bara en tur till affären idag för att handla.. Vi tog sån tid på oss att göra oss i ordning, Isabella fick bl.a bada igen med tanke på pencilin i håret IGEN! (I morgon är det sista dagen som hon får pencilin)

Nu ka vi ta en sen eftermiddagsfika med kaffe latte och budapest bakelser! Till middag idag blir det tacos... Det gäller att passa på för igår bestämde jag mig för att köra nutrilet i 2 veckor, BARA nutrilet! =)

Soligt!

Godmorgon Sverige! (eller ska jag skriva världen)

I natt har jag sovit gott! Trots att Isabella vaknade precis när vi skulle gå och lägga oss...  Men i natt låg hon mer åt mitten, inte direkt inpå mig så jag hade mer än 30 cm att ligga på! =) LYX!  Jag och lillskorpan sov till 10 idag också, hon verkar ha mycket sömn att ta igen.. Också LYX!

Inte nog med att vi fick sovmorgon, vi vaknade upp till ett soligt Stockholm också!
Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida... Vi tänkte ta en premiärtur att komma utanför dörren idag nu när Isabella har varit feberfri i 1 dag. Så vi ska snart försöka komma iväg och handla och sen kanske vi ska hitta på nått mer...

Vad ska du göra en dag som denna? =)

Godnatt!

Näe, vad jag jag uppe nu egentligen!? Jag och Nicklas kollade ju på en film förut och den var riktigt dålig! =) "The nines" hette den och jag har inte sett nån så dålig film på mycket länge... SE INTE DEN!

Nu har jag lagt in lite bilder och skrivit om vad min lilla sessa gjorde för sött igår (scrolla neråt) så nu ska jag krypa till kojs...

Sov gott!

I väntan på kvällsvällingen!

Jag tog lite kort på Isabella när hon hade badat, var nykammad och pyjamasen hade åkt på i kväll! Här ligger hon och väntar på sin kvällsvälling som pappan gör i köket och som hon sedan fick hoppa ner i sin säng för att dricka!

image764

image765


Mamman och mormorn smälte!

Jag kom på en gullig sak som Isabella gjorde igår! Jag kan börja med att säga att vi som åskådade det ögonblicket (jag och min mamma) smälte!

Det började med att Isabella tog fram en kudde och lade den på golvet, på kudden lade hon sedan sin älsklingsnalle. Sen stoppade hon dessutom om sin nalle med sin älskade snuttefilt! Redan där vart jag helt varm i hela kroppen, det var så fint av henne.

Men det var inte allt! Hon gick sedan iväg en sväng, för att komma tillbaka med en bok. Hon satte sig ner bredvid sin omstoppade nalle, slog upp första sidan i boken, bläddrade och började läsa (på sitt språk) för nallen! =)

Jag säger bara det! Barn har så otroligt mycket att ge! Dom är helt underbara!

Tips på komedier!

Hallå där ute!

Nu har vi nattat våran lilla skatt efter ett bad och lite lek och ska nu slå oss ner med en massa gott och kika på en film... Idag får Nicklas välja för jag har verkligen ingen koll på vad som är nytt och gammalt och vad som finns överhuvudtaget!

Men eftersom att jag ska få välja film nästa gång så vill jag förbereda mig ordentligt! xD

Så jag tänkte att ni skulle ge mig tips på bra komedier! Vilka komedier är dina favoriter?

Flygande Jacob!

Just nu står det en flygande Jacob i ugnen! IGEN! Det var Nicklas som blev så sugen på det idag så jag gjorde det! Ganska roligt för att för 1 år se så gillade inte han kyckling och nu har han min favoriträtt som önskemål! Bra bra! =)

Riktigt sjuk!

Jag kom att tänka på en sak! Jag är väldigt sällan sjuk "på riktigt"... Jag brukar väl få huvudvärk och sådär men inget som sitter i en längre period.. Nån förkylning ibland men det är inte ofta det heller!

Känns jäkligt skönt att säga att sist jag hade feber var år 2005, på sommaren... Snart 3 år sedan! Eller ja, jag hade lite feber när Isabella skulle födas, men det var inte ens 38, men tydligen tillräckligt för att jag NÄSTAN inte skulle få åka hem medans jag väntade på att värkarna skulle komma igång (vattnet gick först).

Hur är det med er? Är ni "riktigt sjuka" ofta?

Middagsbjudning! Snart?!

Just nu ligger Nicklas och sover med Bella... Han var allt lite bakis idag den rackarn! Jaja, vi skulle ju ändå vara hemma så det spelar väll ingen roll!? Han är inte så bakis så att han inte klarar att ta sig upp ur sängen i alla fall!

Förut var Matte och Lotta förbi här en sväng! Matte är Nicklas jobbarkompis och Lotta är hans söta flickvän (verkligen en genomgo tjej). Dom skulle hämta en sak som var Mattes och stannade inte så länge idag men Lotta sa som alltid att "Vi måste hinna träffas nått innan nästa julbord" Hahaha, vi är så dåliga!!

Så jag och Nicklas har väll börjat prata om en middagsbjudning! Det vore riktigt trevligt! =)

Feberfritt!

Idag tog vi sovmorgon tills 09.30... Det blev lite strul med att somna om igår så det behövde vi båda två! I natt sov Isabella själv i sin säng nästan hela natten, vid 05 fick hon nog! Så natten som kommer kanske vi e tillbaka i vanliga banor igen.. Kan ju alltid hoppas i alla fall.. =)

Kan tala om att i natt och nu på morgnen har det varit helt FEBERFRITT!

Godnatt!

Min lilla dam vaknade precis för andra gången sen nattningen i kväll! Jag gjorde en flaska välling, för hon strejkade både vid lunchen, middagen och kvällsvällingen! Hon har lärt sig att säga ifrån nu så det blir ett bestämt "NEJ" medans hon skakar på huvudet så fort man försöker ge henne nått att äta eller dricka!

Så den här gången vaknade hon och var hungrig! Det kan jag förstå!

Hon har fått en himla hosta nu, man hör att det är en massa slem som irriterar i halsen på henne! Låter inge kul alls när hon sätter igång och börjar hosta!

Nicklas har inte kommit hem än men nu går jag och lägger mig... Får träffa honom i morgon i stället!
Hoppas verkligen att han inte är bakis i morn... =/

Näe, nu ska jag sova!

Natti natti!

SOLO!

Nu ligger lilla sessan och sover... Det blev lite sent idag men det var lika bra för då somnade hon utan problem!

Nicklas är på puben med en kompis, han åkte straxt innan 20... Innan åt vi min hemlagade pizza till middag (nyttig mat idag med alltså). När jag skulle ge Isabella hennes pencilin idag så spottade hon ut typ hälften som rann ut i hennes hår! Jag kan tala om att den pencilinen är KLADDIG så det var bara att tappa upp ett bad när det egentligen var läggdags för länge sen... Men hon njöt verkligen av att bada idag, jag badade ju inte henne igår pga väldigt hög feber (hon blir otroligt slö då och febern stiger ännu mera eller också så fryser hon). Så det var pencilin både från idag och igår som tvättades bort!

Jag satt vid badkaret samtidigt som hon badade och pratade med Nicklas mamma i telefonen.. Pratade bara lite allmänt sådär.. Trevligt! =)

Nu sitter jag här alldelles solo och bloggar!

Tittut!

Igår när jag skulle hänga tvätt så fick jag den Bästa hjälpen! Ingen mindre än Isabella... =) Hon sprang mellan tvättmaskinen i badrummet och hallen precis utanför där vi har tvättstället och hämtade kläder som jag skulle hänga upp!

Rätt vad det var så stod jag där utan kläder och då passade jag på att kika in på henne där hon stod...
Vad såg jag? En söt liten tjej som stack in huvudet en liten bit i tvättmaskinen och sa TITIT! (Tittut) =)

Jag kunde inte sluta le på länge...

Mommo och Momma!

Goddag!

I natt har varit en natt med mera sömn än den senaste veckan! Skönt! Isabella vaknade ett par gånger i natt bara, en gång fick hon välling (hon äter ju knappt nått på dagarna) och en gång fick hon alvedon, i natt hade febern bara stigit till 38,4 och det var ju inte lika häftigt som förra natten. Vi får se vart detta leder under dagen, annars blir det en tur till en barnläkare (jag har inget vidare förtroende för dom på VC).
Nu är vi inne på 4:e dagen med pencilin, så jag hoppas att vi ska slippa åka dit!

Idag kommer Isabellas mommo hit igen. Morbror också för den delen, jag måste gå och handla så jag passar på med det när dom kommer sen (vill inte ta ut Bellis då hon har feber i onödan).
Med sig kommer min mamma ha hemmagjord fiskgratäng med räksås! Mums! :P
Hon skulle visst köpa med sig en bukett med blommor till Bella också, Bella älskar blommor! Så fort vi har köpt nya blommor så lägger hon märke till dom och säger "MOMMA"  =)

Godnatt!

Tro för all del inte att lillan somnade förut! Nope, hon fick komma upp igen! Det var ingen idé att låta henne ligga där i sin säng! Hon fick nämligen syn på sin pappa och då är det så klart att hon ville hälsa ju! =)

Febern steg igen och nu har hon fått en till dos med alvedon... Håll tummarna för henne att febern går ner under natten nu!

Nu ska jag ta hand om min lilla! Pappan ska sova straxt!

Sov gott!


Kört!

Sådärja... Nu ligger lillfisen i sängen för att somna (hoppas jag för om ca 1 minut kommer Nicklas innanför dörren=KÖRT)

Middag har vi ätit... Hamburgare med bröd! Sååå nyttigt!

Hur lagar man nyttig mat? Kan någon tala om det för mig för jag har då glömt bort!?

Min mormor!

Min mormor är bara för söt! Hon ringde nyss för att kolla hur det är med Bellisen! Min mamma hade sagt att Isabella var sjuk och så, så hon var JÄTTE orolig! =) Haha, okej jag daltar också fram och tillbaka nu när hon är sjuk men riktigt SÅ farligt är det ju inte!

Hon förklarade att om hon hade bott närmre och inte hade haft sån svag rygg så skulle hon ha kommit över för att hjälpa till! *SÖÖÖÖÖT*

Inte ska hon väll tänka på det heller!

Fast!

Jag är fast här igen! Med en sovande liten klump på mitt bröst och en kopp kaffe som står på svalning! Eftersom att hon bara vill sitta och sova så tyckte jag att det här var en utmärkt variant!

Liiite jobbigt att skriva med en hand bara men det är ju inte hela världen!


Glass i stora lass!

Nu har vi precis ätit glass jag och Bellis... Alltid något! Hon är ju ganska tjock i halsen också så de kylde nog ner ganska skönt! Så stackars jag då som fick offra mig att göra henne sällskap! =)

Jag har fått mitt samtal från Vårdcentralen nu i alla fall... Dom tyckte att det var lite tidigt att komma tillbaka än. Att vi kunde vänta och se i några dagar! Bara det att om några dagar är det helg och då har inte dom öppet så i såna fall får det bli sjukhuset om inte febern vill ge med sig!

Det låter säkert jätte fånigt i vissa öron men äter man penicilin så borde väl inte febern vara så hög efter 2-3 dagar!? Hon ska äta den i 7 dagar... Jag vet inte, Isabella har bara haft vanliga förkylningar och magsjukor förut så det här är nytt för oss!

Känner mig som en liten hönsmorsa! =)

Orolig!

Min älskling är fortfarande helt sänkt! Tidit i morse så hade hon 39,7 graders feber, trots att hon har fått penicilin i två dagar nu! Jag har ringt till Vårdcentralen igen, dom ska inga upp och då ska jag be att dom tar blodprover på henne, jag har en sån otäck känsla i kroppen att det inte är öroninflamation så jag känner att det är bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite!

Just nu SITTER hon i mitt knä och sover!

Stel som en pinne!

Morn morn!

Här sitter jag, stel som en pinne efter att ha sovit bredvid Isabella hela natten, hon har legat tryckt emot mig, jag har legat och vinglat på kanten så där av har jag ONT i kroppen... Jaja, vad gör man inte för sina små, hon vaknade om jag lade ner henne i sin säng, då sov hon i max en halvtimme så jag valde att ha det såhär i natt!

Hoppas att ni andra har sovit gott i natt!?

Inte sant!?

Idag verkar det som att Isaella sover lugnare... Skööönt! Hon hade dock lite svårt att somna eftersom att hon fick sova middag så sent idag! MEN, sjuka barn måste få sova då dom behöver, sömnen är den bästa medicinen!!

Detta är inte sant!! I skrivande stund så vaknar hon! =/

Näe, sov gott!

Ny design!

Nu mina damer och herrar var det dags att ta bort den fina vinter designen på bloggen och hälsa våren välkommen i stället! Den här gången har jag fått designen av Ida!

Jag är supernöjd som alltid! =)

Mommo!

Hej!

Idag har vi haft sällis av Isabellas mommo igen... Det var skönt för då fick jag en liten chans att plocka undan lite, ringa några viktiga samtal och framförallt DUSCHA!!! För att inte tala om att hon hade god lunch med sig (blandsallad, tomat, avocado och mozzarella) Så jag fixade ihop en guacamole och lade upp allt lite fint på talrikar.. Det blev kanongott! :P

Nu är det bara jag och Bellis igen men hon ligger och sover, så jag passar på att slå mig ner en stund här...


Flirtar med mamma! ;o)

image758

image759

image760

Jag flirtade några gånger med Isabella sen var hon med på noterna! =)

Vissa försök gick bättre än andra! ;o)

Lek!

310468-752 310468-755
Myspys, Fröken enstrumpa dansar...
310468-757 310468-756
Sötnos, Tömmer bollhavet med sin snöskyffel...
310468-753 310468-754
Gladfisen hamrar, Samma gladfis ska hamra lite mera...

Idag på eftermiddagen har hon varit lite gladare, hon har t.o.m orkat leka lite inne på sitt rum, självklart så följde kameran med in i lekrummet! =)

På vårdcentralen idag!

 En sjuk liten surpuppa sitter på vårdcentralen och väntar på farbror doktorn! =)

image750

Se så fint hon sitter i stolen, men fortfarande sur!

Nenne och Nutte ska med överallt!

Jag min lilla mes har kameran med överallt! Alla tillfällen måste fotas! :P

På väg till vårdcentralen

image748

Ligger i vagnen, regnskyddet är på eftersom att det kom små snöflingor, så var det blåsigt!

Såhär trött var Isabella idag när vi sulle gå till vårdcentralen. Jag la henne i vagnen i halvsittande läge och hon somnade på en gång nästan... Jag tror att hon tyckte det var skönt att halvligga! Jag fick dra vagnen baklänges en bra bit eftersom att blåsten gjorde så att hon inte kunde andas! Hon blev jätte arg! =)


För övrigt så lyckades jag nyss natta henne, hon somnade i min famn som hon har gjort dom senaste dagarna! Nu ska jag sitta här en stund och ta igen mig lite innan det är dags att hoppa ner i sängen...

Isabella igår!

   

Isabella igår då hon tog hand om sin ena docka... =)


Misstag!

OMG vilket misstag jag gjorde nu! Vi gjorde alla vanliga kvällsrutiner och så och la henne i sängen, hon var nöjd och skulle säkert ha somnat om det inte vore för att jag mitt arsle hade glömt att ge henne sin penicilin.. Då var det bara att ta upp henne igen och göra det... Aah, stör man henne när hon ska sova då får man oftast ångra det! Hahaha...

Jaja, vi får se nu hur det går... Hon och Nicklas ligger inne i våran säng nu, hoppas att hon somnar lugnt och fint!!!

Vårdcentralen och Öroninflamation!

Jaha... Då har vi varit på vårdcentralen för ett tag sen då, jag ringde i morse för hon var lika dålig idag igen! Precis som ett tips jag fick från Jenny (en tjej som besöker bloggen) att det kunde vara öroninflammation så var det det! Så nu har vi varit på apoteket och hämtat penicilin... Jag gav henne precis en dos av den och en dos alvedon! Det var inte lätt.. Jag fick nästan bända upp munnen på henne när penicilinen skulle i men jag förstår henne för den luktade inte gott! =/

Doktorn ville att vi skulle göra ett återbesök i mitten på Mars för att se om allting har blivit bra igen! Det hade nämligen spruckit på ena örat. Det var tydligen inte farligt för hörseln eller nått sånt i alla fall mer förstod jag inte!

Jag har försökt att få henne att sova ett antal gånger idag, det har gått bra tills jag har försökt lägga ner henne i sängen. Hon är otroligt lättväckt just nu...

Godnatt!

Nu sover min lilla! Tillsammans fick vi henne att somna till slut! Hon fick en ny dos alvedon eftersom att tempen var uppe i 38.7 igen... Hoppas att hon skiner som en sol i morgon när hon vaknar, jag vill att hon ska vara frisk och glad! Om inte febern ger med sig snart så ringer jag vårdcentralen... Hon ska inte behöva gå och ha ont i onödan... För ont i halsen har hon, hon pekar på den och säger "dont". Frågan är om hon kan ha öroninflamation också, hon blir hysterisk när jag ska ta tempen i örat! Iofs så får alltid jag ont i öronen vid en kraftig förkylning så det kanske är samma för henne!?

Jag har tagit lite foton idag som jag hade tänkt lägga in nu på kvällen men jag känner att jag måste få sova mer i natt än vad jag har gjort dom två senaste så jag väljer att gå och lägga mig nu i stället... Jag hoppas på att kunna sitta en stund i morgon i stället och lägga in mina bilder, plus att jag ska svara på dagens kommentarer då också!

Men som sagt, jag tänkte sova nu, för man vet aldrig hur den kommande natten kommer att bli!

Sov gott allihopa!
Kram

Dålig dag!

Go kväll!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen för den här dagen har mest bestått av pip, gråt och missnöje... Stackars liten, kan hon inte bara få bli frisk nu igen?! (det är inte mycket man kan göra just nu för att hon ska bli glad) Så här har hon aldrig varit när hon har varit sjuk, hon har mest gillat läget och lekt ändå men nu står hon bara och gråter så fort man sätter ner henne på golvet (nästan varje gång).

Där av min dåliga uppdatering. Jag fick t.o.m sitta med henne sovandes i famnen när hon skulle sova middag idag, för hon kände på en gång när jag lade ifrån henne... Så där satt vi i soffan i över en timme, tur att jag hade mamma här.. Då hade jag någon att prata med i alla fall...

Nu strular hon med sovandet igen! Hon somnade i min famn för en stund sen men vaknade när jag var på väg in till sängen... Nu fick Nicklas ta henne ett tag för jag kände att jag behövde en paus ifrån att ta hand om henne! Mammor måste också få vara för sig själva en stund ibland! =)

Så nu till saken!
 
Om du finns GUD!? Gör så att min dotter blir frisk nu! =)


Panik!

Hallå hallå!

Som jag redan visste så blev Isabella hemma idag... Minst en dag till också för hon måste ha en feberfi dag också innan hon kommer tillbaka! Ja ni, tiden bara rinner iväg... Jag börjar få små panik nu!

Nä, jag får låta det här gå fort för Isabella är mycket pipig idag... Ingenting är roligt så det är ju förstås ännu värre då jag sitter här!

Mamma kommer hit om ett par timmar, ska bli skönt med lite sällskap nu när vi inte kan gå ut!

Godnatt!

Åh, jag sitter verkligen kvar här fortfarande! =/ Nu måste jag sova..

image741

Nenne vinkar också godnatt! Isabellas bästis!

Nenne!

Det här är Isabellas bästa vän!!!

image740

Ibland blir jag lite avis på Nenne att h*n får så mycket flera gosiga kramar än vad jag får! Men livet ÄR orättvist! =)

Tv tittande!

image739

Isabella är inne i tv:n...

Först nu har hon börjat intressera sig av teknade program, ibland t.o.m otecknat också... Det kan ju iofs vara för att hon är sjuk och inte orkar fara omkring som hon brukar, för i vanliga fall är tv:n ingenting för henne, hon ska LEKA LEKA LEKA! =) Men det är bra ju!

Vill inte sova!

Jag vill tala om att det är inte lätt att få ett sjukt barn att sova på kvällen! Trots att Isabella bara sov i ca 25 minuter på kvällen förut vid 17 tiden någon gång så har hon inte somnat än... Skulle snarare säga att det är nu hon börjar komma igång... =/ Tror (läs hoppas) att hon somnar snart trots sin energi, hon fick en extra flaska med välling och ligger nu i sin säng och har inte protesterat än så länge i alla fall!

Innan låg vi och mös i våran säng, hon låg på min arm och mitt bröst så tittade vi på tv
(bröllopsfixaren) Såå mysigt.. Tyvärr så somnade hon inte som hon brukar göra då hon ligger så!

Uscha, jag börjar bli trött nu... Hoppas att jag får sova mer än fyra timmar natten som kommer!

Febern har stigit!

Sådärja, då har vi tagit kvälls undanplockningen.. Känns skönt att det är städat inför i morgon när vi vaknar! Isabella kan förresten med största sannolikhet inte gå till dagis i morgon, när vi tog tempen för ett par timmar sedan visade den 38,7... Typiskt att febern kommer nu!

Från det ena till det andra...

Idag åt vi "flygande Jacob" till middag och det var jätte gott! Något som var lite irriterande var att jag glömde att köpa ris då jag handlade förut idag så jag fick lov att gå en gång till... =)


Mitt allt!

Åh min lilla sessa ligger och sover nu.. Hon mår inge bra! Hon ville inte sova någon annan stans än i min famn så självklart fick hon somna så! Ibland när hon gör det kan det komma en liten tår för mig, kärleken till henne är så STARK och det kan få mig att gråta! Jag är så lycklig som har henne och Nicklas!

Älskar er!

Står och drömmer!

image738

Lilla älsklingen är sugen på att gå ut! Hoppas att vi kan göra det snart!

Febern smyger sig på! =/

Sådär... Isabella vaknade kort efter att jag hade skrivit det förra inlägget! Efter många om och men så somnade hon om igen, nu har hon sovit närmare en halvtimme.. Jag håller tummarna för att hon sover ända tills hon är riktigt utvilad sen så vi kan få ha en glad liten Bellis här sen...

Hon fick förresten gåshud och började huttra när hon vaknade, jag tog tempen och hon hade 37,8... Det måste ju betyda att hon började få feber, så hade hon ju uppenbarligen ont någon stans eftersom att hon har gråtit så mycket så nu har hon fått en dos med alvedon. Kort därefter somnade hon i min famn då jag satte mig med henne i soffan och vychade (stavas det så?) lite...

Jaja, nu ska jag gå till ica och handla... Vi har ingen mjölk och jag är i behov av kaffe MED mjölk!

Söndagens sysslor!

Okej, nu har hon somnat! På riktigt! Hon ligger så sött ihopkurad i våran säng... Jag måste ju erkänna att det är mycket frstande att krypa ner bredvid henne där hon ligger med tanke på att jag har sovit i endast 4 timmar i natt, men det har vi inte tid att ta igen för jag har en massa annat att "se fram emot"...

Det är bl.a det här...

♥ Hänga, vika och tvätta tvätt
♥ Ta disken
♥ Städa i köket
♥ Plocka undan stök
♥ Gå och handla


Yeeeah! Happy Sunday!



Vilken morgon!

Puuuuh, vilken morgon! I morse vaknade Isabella vid 05.30 och somnade inte om... Hon har velat sova men inte kunnat! Det har varit mestadels gråt här sen hon vaknade, vi vet verkligen inte vad det är och det gör så ONT när hon gråter, så länge också... Vet inte om det kanske kan vara hennes två kindtänder som håller på att spricka igenom mera, halva är ute på vardera tand, nu är det bara andra halvan som ska pluppa ut också! Skynda, skynda snälla!

Det blev en snabb frukost för en stund sen, vi var så hungriga med tanke på att vi  har varit vakna sen 05.30... Till och med det var jobbigt för lilla Bellis, att sitta i sin stol! =(

Nu ligger hon med Nicklas i våran säng och försöker sova, jag tänkte nästan skriva att hon sover för det hade blivit så tyst där inne men just som jag skulle skriva det så hörde jag att hon var vaken! Stackars, stackars våran lilla tjej!

Godnatt!

Jag var bara tvungen att knäppa ett par kort på Isabella där hon sover i sin säng! Dom passar bra i det här inlägget eftersom att detta blir mitt godnatt inlägg! Min rygg VÄRKER och jag är jätte trött så jag ska sova! Jag vet inte varför jag har så ont, har haft det hela dagen idag och det känns nästan som kramp! Jätte konstig värk! =/

image736

image737

Hon ser ut att sova skönt och jag hoppas att jag kommer sova lika skönt jag!

Nej, nu säger jag Natti Natti och slänger ut massor med KRAMAR!!

Fick en "liten" glass av farmor!

image735

Här sitter Isabella och avnjuter en mini tiptop som inte alls var så liten! Farmor ville bjuda på en glass efter maten och inte bangar väl nått barn på det!? Eller?

Det hör lite till att mor- och farföräldrar bjuder på en massa godis, glass och fika! ;o)

Min älskling kan baka!

image734

I morse vaknade Isabella ungefär vid 06 i morse för första gången... Hon ville sova mer, det märkte man så hon somnade om en stund, vaknade, grät, somnade om, vaknade, grät... Så höll det på ett tag till straxt innan 07 då jag bytte hennes blöja och Nicklas gjorde välling! Sen ville hon sova mera, då la jag henne bredvid mig i våran säng och trodde att även Nicklas skulle komma tillbaka, men det gjorde han inte... Vid 09 så vaknade jag av hans lena röst som frågade om jag var hungrig! "Ja" sa jag då. Då fick jag ett brett leende tillbaka så sa han att "jag har bakat bröd nu på morgonen, så jag tänkte att vi skulle äta frukost tillsammans nu" Då först kände jag doften av dom små godingarna här ovan! Både jag och Bellis åt tills det vällde ut ur öronen på oss! Den stolta bagaren också så klart! =)


Min älskling KAN baka och NEJ, det är inte för bra för att vara sant!

Frossa

Nu jäklar ska här frossas! Sockserdricka, potatischips och VITLÖKsdipp! Vid datorn medans jag bloggar dessutom! Sådetså!

Frossa!? Kan man säga så? =O

Besviken! =(

Isabella somnade inte förän vid 21.20 ungefär! Vi har myst och kollat på tv, så sen kunde hon somna gott... Det värsta är att Nicklas sover på soffan nu, jag väckte honom nyss och frågade förväntansfullt som ett litet barn "ska vi kolla på film" men han orkade inte det längre! =( Så vad ska jag göra nu då? Blogga i kväll igen!? Hmm, ja jag antar att det blir så, men den här gången ska jag ha något gott att tugga på!

Farmor och Farfar!

Go kväller!

Inga uppdateringar här idag inte...

Isabella var inte så faligt förkyld så vi tog en tur till hennes farmor och farfar idag! Hennes farmor saknade henne så!

Nu kom vi hem för en stund sen och har en skorpa som vägrar sova! Hoppas att hon vill det snart så att vi kan kolla på filmen som vi skulle se igår!

Hon har i alla fall varit nöjd HELA dagen, tills nu! =)

Natti natti!

Näe.. Nu har jag suttit här för mycket igen! Stackars, stackars Nicklas! =( Som vanligt så hade jag köpt godis för att det är Fredag men har inte rört det, IGEN! Jaja, det är väl lika bäst det för nu kan vi ju äta det i morgon i stället på självaste godisdagen!

Nu ska jag sussa.. Vi skulle ha sett en film men av nånanledning så blev det inte så tyvärr!
Jaja, vi får ta det också i morgon!

Sov gott, gott folk!
Kram

Förvånad och TACOS till middag!

Gissa vad vi åt till middag idag!? TACOS!! Det var ett tag sen nu, jag har inte varit så pigg på det sen allt snack om dålig köttfärs hit och dit! Men det var gott, MYCKET gott! =)

När jag skulle gå och handla maten idag så gick jag själv till Ica! Till min STORA förvåning så blev Isabella jätte ledsen när jag skulle gå (har aldrig hänt förut när hon är med sin pappa). Det måste ju ha med lämningarna på dagis att göra? Hon litar nog inte på mig riktigt just nu! Jag kände mig som en jätte skurk när jag gick trots hennes gråt! Men tur ändå att jag gjorde det för hade jag låtit henne följa med för att hon grät så kanske det hade fått sina följder på dagis sen! Hon måste ju lära sig att jag kommer tillbaka!

Men som tur är så hade hon inte gråtit länge...

Attans!

Det var tydligen någon rackare som gillade den där tavlan mer än jag och jag ska inte buda över! Vi har inte råd mer dyra impulsköp den här månaden då jag inte får min semesterersättning förän nästa månad=Ingen Januari inkomst.. Så har Nicklas varit pappaledig i två veckor och så var det jul en vecka=inget jobb! Så räkna ut själva hur mycket impulsköp vi ska göra den här månaden! =) Jaja, det ska kännas att man lever ibland också!

Den här har jag budat på!

Nu har jag lagt ett bud på en tavla.. 150:- budade jag så jag vinner nog inte auktionen men man kan ju alltid hoppas för tavlan är ju jätte vacker! Så här ser den ut!

image733
Information om konstnären saknas men bilden är tagen från konstbolaget!

Mera konst åt oss!

Jag trodde aldrig att jag skulle göra det jag gör nu!!! Jag sitter på konstbolaget.se sida och kollar på auktioner på tavlor.. Jag funderar på att lägga lite bud på såna auktioner som går ut idag! Eller så lägger jag ett bud bara och ser hur det funkar! Vi behöver nämligen mycket tavlor här hemma så någonstans måste jag börja! Jätte rolig sida för övrigt, dom har massor med fint och har man tur så kan man ju ro hem nått riktigt fint för inte så mycket pengar! =)


Latte!

image732

Jag blev akut sugen på en latte! Ska gå och göra en på en gång! :P Ni andra för nöje er med att titta på den här!

Vad blir det för middag?

Idag kan jag verkligen slappa med gott samvete.. Tur att jag städade igår för idag finns inte tålamod till det! Isabella vill mest bli buren och sitta i knät idag, hon har inte så mycket ork själv! Just nu ligger hon och sover i våran säng, från en början så sov hon i sin egen men hade inte sovit klart då hon vaknade (grät massor och vred och vände på sig) så jag la mig med henne och kollade lite på Toon Disney på tv:n... Återigen kollade hon en stund på tv:n (måttligt intresserad) och sen somnade hon! Det var riktigt mysigt att ligga där brevid henne! =)

Måste säga att trots att hon är sjuk så äter hon bra! I morse drack hon en hel flaska med välling och sen åt hon nästan en hel macka! Hon brukar knappt äta nån macka alls i vanliga fall! =O Lunchen har vi inte ätit än så vi får se hur det går!? Jag har inte ens planerat vad vi ska äta! Inte till middag heller! =/

Tips någon? Vad ska ni äta till middag?

Godmorgon gott folk!

Jaha, då har jag precis ringt och sjukanmält Isabella på dagis.. Så himla typiskt att hon skulle bli sjuk nu men det var tydligen många barn som var förkylda nu... Dom som inte är det lär ju bli det snart! Bakterierna går ju bara runt, dom byter med varann...

Hur har natten varit då? Jo, vi har vaknat ett visst antal gånger igår kväll men annars har det varit relativt lugnt i natt, hon har väl vaknat ett par - tre gånger men det var inga större problem att få henne och somna om... Ena gången hon vaknade så höjde jag upp hennes säng rejält med massor av hennes böcker. Så när hon ser det så kommer det bli ett himla liv här när hon inte får loss böckerna! =)

I Parken efter dagis!

image717

image718

image719

image720

image721

Lite bilder från lekparken idag när Isabella gungade! "Ging ging, ging ging" säger hon när det gungar! =)

SJUK!

Jahaaa... Nu är Isabella dunderförkyld! Snoret bara rinner och hon låter jätte tjock i halsen! Helt utmattad har hon varit, hela dagen sen hon kom hem. Så trött.. Men ändå kunde hon knappt sova tack vare allt snor som är i vägen! =/

Jag tog henne till soffan där jag staplade upp kuddar lite skönt så att hon låg högt med huvudet, då somnade hon på nolltid! Att jag inte tänkte på det tidigare (hon somnade nyss). Så nu har jag lagt extrakuddar i hennes säng också, hoppas att hon ligger skönt! =S
Ett annat alternativ är att lägga något under sängbenen på den sidan hon ligger med huvudet, men jag provade en kuddvariant idag!

Ja, det här kommer att bli en natt med mycket vaken tid och något dagis blir det inte i morgon inte! SYND, det som har gått så bra så måste vi avbryta igen, hon var ju sjuk två dagar förra veckan också (då var det feber och magsjuka) Jaja, jag antar att det är så här det kommer vara ett tag framöver!?

Dagis idag!

Nu har jag hämtat en mycket trött tjej på dagis! Hon satt och vräkte i sig en massa mandarinklyftor när jag kom.. Så äter det gör hon! =)

Fick ju så klart höra lite hur det hade gått och hon hade ätit bra, sovit utan gråt, lekt massor, t.o.m lekt med dom andra barnen (inte brytt sig om fröknarna så mycket) Det var speciellt två tjejer hon hade lekt med! Kanske hennes blivande bästisar då!? =)

På vägen hem så gick vi till en lekpark (Som jag hade lovat) och gungade en stund. Sen ville hon titta på en traktor! Det var mycket intressant! När vi hade varit där i ca 30 min så tänkte jag att hon skulle få prommenera hem, men hon orkade inte gå... Bara satte sig ner på marken när jag ställde henne på marken om och om igen så till slut fick hon åka i vagnen stackarn!

När vi kom hem så blev det jätte pipigt, hon var helt slut så det var ingenting som var roligt.. Jag försökte leka med henne, läsa och allt möjligt men inget var roligt! Så satte jag mig i våran säng med henne i famnen och satte på tv:n (Toon Disney) och hon tittade en stund till min stora förvåning (hon gillar inte att se på tv) men det var antagligen för att hon var så trött!? Hon somnade nyss och jag kunde verkligen inte hindra henne, kändes som tortyr i såna fall så hon får sova i nån halvtimme nu så får jag väcka henne sen!

Dessvärre så har hennes näsa börjat rinna nu! Säg inte att hon ska bli förkyld nu när det har gått så bra på dagis! =/ Jaja, det är sånt man får räkna med tyvärr! Hoppas att hon klarar sig tills i morgon bara!

1 timme extra på dagis!

Hmm.. Nä ni det blev inte mitt sista inlägg innan jag hämtar lillan på dagis, fick nämligen ett samtal därifrån nyss där hon sa att det går så bra så hon tyckte att jag skulle komma vid 15 i stället.. Då har hon gått i 7 timmar som hon kommer göra när jag jobbar! Hon hade ätit duktigt också, LEVERGRYTA! (Uuusch, tur att jag slapp) Dom var lite imponerade över att hon hade ätit så duktigt för det är tydligen inte så många som gillar sån mat på dagiset... JAG är också imponerad.. Tur att dom serverar sån mat på dagis, för det gör vi inte här hemma kan jag säga! Även om vi borde för det är ju så nyttigt!

Sorry att jag ständigt tjatar om dagiset men det är så mitt liv och mina tankar ser ut just nu! :P

Jaja, då hinner jag ställa våra växter i ett vattenbad och svara på kommentarer innan jag går då! =)

Kaffestund!

Nu blir det här mitt sista inlägg innan jag hoppar in i duschen för att sedan hämta Isabella på dagis! Ska bli underbart att få krama om henne! =)

Just nu sitter jag och dricker kaffe, välbehövligt såhär efter städningen.. Jag hann med det jag skulle ändå (även om det ser ut som att jag har suttit här hela tiden) Jag har ätit lunch, dammsugit, plockat undan, städat i köket och i Isabellas rum. Tvättat en maskin och skakat mattor.. Nu ska jag bara vattna våra stackars blommor också, dom mår INTE bra.. Det bara faller blad från växterna när jag petar på dom! =/

Känns som att jag har hunnit med en del i alla fall (förutom att blogga). Så nu kan jag Isabella leka när hon kommer hem.. Vi tar antagligen en tur förbi parken på vägen hem också.. Jag LOVADE i morse att hon skulle få det om det inte regnade när vi går hem från dagis! Hon blev jätte arg nämligen när vi gick förbi parken utan att stanna.. Men så kan det gå när man har bråttom, livet är inte bara en lek! =)

Nä, nu måste jag svepa resten av kaffet och skutta in i duschen.. Kommentarerna får jag svara på senare..

Ha en fin dag!
Kram

Isabellas prinsessmatta!

image716

Jag har glömt att visa Isabellas nya matta som hon fick av mig i mellandagarna! Jag har letat som en tok efter en prinsessmatta som inte kostar flera tusen.. Hittade en förut som kostade 2000:- men det kändes lite väl saftigt! Men nu har hon en prinsessmatta och den hittade jag på självaste COOP FORUM för 279:-

Jag höll på att springa ur skorna när jag fick syn på den här.. Tycker att den är så FULSÖT! =)

Fynd på rean!

image715

Det var den här jag fyndade på rean till Bellis i all hast i Tisdags när jag skulle köpa bebiskläder till Linns dotter! Jag kunde inte låta bli att gå in på Bellas avdelning och fann den här... Jag gav 39.50:- för den och det är den värd.. ALLA GÅNGER! Jag älskar att fynda på rean, jag får små kickar när jag hittar något fint då! Speciellt till Bellis!

15/1 = Tulpanens dag!

image714

I förrgår den 15/1 var det tydligen tulpanens dag... Då när mamma skulle vara barnvakt kom hon med 2 buketter till oss.. Snacka om att det kändes omvänt! Det är ju mamma som ska ha en miljon tulpaner av OSS!!

Nästa år ska jag ha bättre koll på den dagen... Fast å andra sidan så kan hon ju få blommor ändå! :P




Är det bara jag som missade den här dagen?
Jag visste inte ens att den fanns!

Igår - På väg till dagis!

image712

image713

Måttligt road! =)

Åhh vad jag saknar dig min skatt!

Fastnat!

Det är så himla lätt att fastna här! Jag skulle ju dammsuga idag ju! Nä, nu måste jag göra det, sen äta nått för det har jag inte heller gjort idag! Det är ingen ordning på mig alls! Jag hoppas på att hinna duscha sen också och det gör jag ju om det går lika bra som igår på dagis...

Måste bara tala om en väldigt ovanlig händelse: Igår ville inte Isabella sova själv, så jag la henne i våran sång och la mig brevid henne.. Jag somnade! WHAT! Har aldrig hänt förut, då jag vaknade igen var klockan 20.30 och då gick jag bara upp och borstade tänderna och gjorde mig i ordning för sängen.. Snacka om att jag var trött! BRA att komma i säng tidigt någon gång också!

Lämnat på dagis!

Nu har jag ännu en gång lämnat ett gråtande barn på dagis! Tänk, det där gråtet är nog nånting jag aldrig kommer kunna bli härdad för! Mitt hjärta blöder varenda gång! =(

Men hon har det nog roligt nu!?

Toppendag på dagis!

Idag ringde dom från dagis kl 13.22 för att vara exakt och sa att jag kunde komma och hämta Isabella.. Inte för att det hade gått dåligt men hon orkar ju inte hur mycket som helst på en gång.. Jag var ju ändå inte där förän 13.40 ungefär och vi kom inte därifrån förän ca kl 14 då jag fick byta en blöja och fixa lite innan vi gick så det blev en 6-timmarsdag! Hon ska gå 7 timmar om dagen sen när jag jobbar!

Det hade i alla fall gått toppenbra på dagiset idag! Frukosten hade inte gått så bra men det är ju så nära inpå lämningen så hon var väll fortfarande ledsen! Men på fruktstunden och lunchen hade hon ätit jätte bra! *stolt* För att inte tala om sovstunden, hon hade först legat och myst ett bra tag och sedan somnat.. Inget gråt! VA!? =) Jag blev mycket förvånad och GLAD!

När jag kom till dagiset så satt hon och gungade på en utav gunghästarna dom har där, medans hennes ena dagiskompis satt tätt intill och gjorde henne sällis! Kul att dom barnen som redan är inskolade verkar ty sig till Bella! =)

När vi gick hem så vinkade dom andra barnen och ropade "Hejdå Bella" =)
Snacka om att det är mysig stämning! Jag vill också jobba med såna där små charmtroll! Men allra helst så vill jag vara med min egen så klart!

En liten paus...

Nu har jag i alla fall ätit frukost, bäddat rent i sängarna, satt på en tvättmaskin, vikt tvätt och tagit disken.. Känns inte som att jag vågar dammsuga så feg som jag är.. Jag är så rädd att jag ska missa ett samtal från dagis nu eftesom att det är nu dom har sovstund och då vet jag ju inte riktigt hur Isabella kommer att reagera första gången!

Jaja, om jag plockar undan och gör lite snyggt så är det ju bara att jag dammsuger i morgon när jag kommer hem, eller i kväll kanske!? Vi får se helt enkelt! =)

Nu ska jag svara på några till kommentarer sen måste jag tillbaka till hushållsarbetet..  :P

Underbart söt bebis!

Efter mitt shoppande, kan ju nämna att jag fyndade ett plagg till Bella när jag köpte kläder till bebisen också.. En jätte fin kofta som var nedsatt till 79:- på stora rean, så fick jag halva på det! Så 39,50 gav jag för den.. Kan lägga in en bild sen för jag tyckte att det var ett riktigt fynd! Hon har nämligen en likadan fast en annan färg och den gav jag 149:- för.. Lite skillnad!


Ja, tillbaka till vad som hände efter mitt shoppande.. Då åkte jag in till SÖS för att hälsa på min kära vän som precis har blivit mamma.. Å gissa vad?! Deras dotter är så underbart söt! NU vill jag verkligen ha en till, blir så avis men är så himla glad för deras skull så klart! =) Jag kom dit nån gång efter 14... Kanske 14.20 eller nått och jag stannade till 16.30.. Dom timmarna gick FORT!

Jag ville inte hem, men plikten kallade så att säga! =)

Missförstånd med körskolan!

Igår hade jag sån fruktansvärd huvudvärk igen så jag orkade inte uppdatera nått i bloggen eller svara på kommentarer... Jag hade sån huvudvärk att jag nästan kräktes igen, höll typ på att svimma på tåget när jag åkte hem från SÖS (södersjukhuset) Fy, det var verkligen inte kul!

Kan ju berätta lite snabbt hur allt gick igår då! Jag börjar med körlektionen!

Vid 12.00 igår så begav jag mig till tåget och åkte till Haninge Centrum, där skulle jag i lugn och ro hitta en present till Linn och Johans lilla dotter.. När klockan var 12.37 så rinde min mobil...

Jag - Ja det är Anna
Min lärare - Ja hej det är ....... från Grönlunds trafikskola!
Jag - Heej (med osäker och lite pipig röst)
Min lärare - Vart är du någonstans?
Jag - Öh, i Haninge centrum, vaddå då?
Min lärare - Har inte du glömt nåt?
Jag - Näe vad skulle det vara?
Min lärare - Du ska ju köra med mig nu! Eller rättare sagt för 7 minuter sen!
Jag - Näe det är väl 13.15 jag ska köra med dig?
Min lärare - Neej
Jag - FAAAAN!
Min lärare - Är du själv i centrum eller har du ditt barn med dig?
Jag - Jag är själv!
Min lärare - Okej, men skynda dig hit då så hinner vi köra en liten stund!
Jag -Okej (med en besviken röst)

Jag kunde inte riktigt släppa det där så jag tog upp mitt lilla kort som reseptionisten hade skrivit min tid på och mycket riktigt.. Där stod det 13.15 som jag sa!

Medans jag skyndade mig till körskolan så ringde jag upp reseptionisten...

Jag - Är du sääääker på att det står att jag ska köra 12.30 för i mitt ehhm hmm ehhm Kort, i mitt kort så står det att jag ska köra klockan 13.15
Reseptionist - Jaha, okej, då ber jag om ursäkt för då har jag blandat ihop det, men kom hit i alla fall så fixar vi med dina pengar sen.
Jag - Ok, hejdå

När jag kom till körskolan så stod min lärare och reseptionisten utanför, hon tog mitt tidkort och sa att, "kör du den tid som  är kvar på lektionen, du behöver inte betala för det! Du får det gratis!"
Jag blev ju överlycklig, "Oh gratis, härligt" =)

Men jag kan säga att jag hade inte velat betala den lektionen för jag blev så stressad så jag lärde mig INTE mycket! Det blev lite slarvfel men annars gick det bra!

Efter lektionen så gick jag tillbaka till centrumet och köpte en body och ett par byxor till bebisen!

Vad som behövs göras!

Vi får se nu om det går lika bra som igår, i såna fall så ska jag hinna med att röja undan lite och så innan Isabella ska hämtas så jag slipper det när hon är hemma.. Då ska vi ha tid tillsammans! VIKTIGT!

Detta hade jag tänkt hinna med:

* Äta frukost
* Ta disken
* Bädda rent i våran och Bellas säng
* Dammsuga
* Plocka undan
* Blogga
* Svara på kommentarer

Men som sagt, vi får se hur mycket jag hinner!

Gråtande barn!

Jaha, då har jag lämnat mitt gråtande barn på dagis igen! Inte kul alls! Fast idag lät hon mer arg, men lite ledsen var hon nog också! Kan tänka mig att det är blandade känslor för henne just nu! =(

Hon har t.ex inte vågat sova dom två kvällar som jag har lämnat kvar henne på dagis, antagligen rädd för att jag ska lämna henne igen, eller så blir det så sjukt mycket intryck helt enkelt!?

Usch usch! Det går inte att beskriva hur rutten jag känner mig när jag bara går ifrån henne när hon gråter.. Vist det går inte på något annat vis och så får alla göra men sådan är min känsla. Jag känner mig som en svikare just vid det tillfället jag går.. Jaja, vissa kanske förstår redan och andra förstår nog senare i livet!

Nu är hon hemma och sover...

Nu har jag hämtat lillskorpan! Dom satt och åt frukt när jag kom så jag fick vänta lite.. Isabella blev jätte lycklig när hon såg mig! Men samtidigt så hade hon haft jätte kul på dagis..

Nu ligger hon och sover och jag ska snart äta lunch... Jag var tvungen att springa in på ica och köpa en sån här snabbrätt.. Inte så gott men jag hinner inte laga mat till mig själv..

Nä nu ska jag äta, sen sminka mig och åka iväg på nästa äventyr!

=( Jag får inte träffa Bellis förän i kväll! Har ju knappt varit med henne idag! =(

Snart hämta min solstråle!

Jag har hunnit med mycket under den här lilla tiden!

*svarat på ALLA kommentarerna
* Bloggat på för fullt
* Plockat ihop alla extrakläder
* Hängt tvätt

Ja, jag hann med det jag skulle hinna med i alla fall! Det var mitt mål!

Så nu ska jag hämta lillan snart! Åh, vad jag saknar henne!

Det går bra på dagis!

För en stund sen så ringde dom från dagiset.. Inte för att säga att jag skulle komma på en gång (vilket jag trodde att dom skulle säga). Nej då, hon ringde för att säga att det går jätte bra och att dom skulle be att få återkomma om en tid för hämtning senare... Men, jag mitt stolpskaft har en körtid på skolan och blir nästan 500:- fattigare även fast jag inte kommer dit så jag bad om att få hämta henne innan dom skulle sova så skulle hon få prova på att sova där i morgon i stället! Det tyckte hon var helt ok! Men nu har jag ju inte någon mer körtid som ska störa förän den 25:e och då ska hon nog vara inskolad och klar!

Jag är så glad att det går bra och att Isabella har roligt! Nu har mammahjärtat slutat blöda lite i alla fall!

Fullt upp idag!

När jag har hämtat Isabella på dagis sen så ska vi gå och handla en snabbis... Sen när vi kommer hem så får hon en frukt, sen hoppas jag att hon vill sova en stund... Vid 11.30 kommer mamma hit för att vara barnvakt. Jag går vid 12.00 och åker till Haninge Centrum för att köpa nånting till Linn och Johans bebis. Vid 13.15 så har jag min absolut sista enkellektion på körskolan (sen blir det låååånga lektioner, första dubbla den 25/1). Efter jag har kört vid 14.00 så åker jag och tittar på lilla bebisen, jag är väll framme straxt före 15! =)

Jag hinner inte vara på besök så länge men jag hinner i alla fall känna och klämma lite på bebis och ge underbara Linn en Grattiskram och så klart lämna presenten! =)

Nu ska jag fixa det jag skulle få gjort!

Att göra!

Jaha, om dom inte ringer från dagis nu då så hade jag tänkt hinna med lite här hemma...

* Hänga tvätt
* Plocka ihop dom extrakläder som behövs på dagis
* Svara på kommentarer och blogga

Ja, det var inte så mycket, har säkert glömt nått!? Eller så känns det mycket för att jag saknar min lilla älskling!

Ensam på dagis!

Nu har jag lämnat en gråtande liten tjej på dagis och gått hem... Skrev upp mitt mobilnummer och gick ut på en liten promenad, dom har inte ringt än så jag gick hem i stället.. Det värsta är att jag glömde att fråga hur länge jag skulle vara borta om dom inte ringde, men jag tror att jag ska vara där den vanliga tiden som hon slutar inskolningen om dom inte ringer?! Jaja, annars får dom ringa om dom saknar mig! =)

Idag började Isabella gråta på en gång när en utav dagisfröknarna tog upp henne i famnen, hon fattade direkt även fast jag hade tagit av mig ytterkläderna och allt! Jaja, jag antar att det går bra eftersom att om inte har ringt nu på nästan 40 minuter.. Isabellas favoritfröken var tillbaka idag också så det ska nog inte vara några problem..

Åh, vad jag sitter och grubblar!! Men men, nått gulligt är att jag hörde ett annat barn som sa "HEJ Bella" och lät jätte glad, när dom gick in i lekrummet.. Kanske att det är bra att dom inskolade barnen var där inne så att Bella ser att det inte är så hemskt.. Skillnad är ju om det bara är gråtande barn, klart att hon blir skräckslagen!!

Kan bara säga att jag förstår henne till 100% att hon reagerar som hon gör att börja gråta.. Hon är ju livrädd att jag aldrig ska komma tillbaka!

Sällskapssjuk!

Nu är det full rulle här hemma.. Isabella vill absolut inte vara ensam, inte ens en stund (Helst)... Hon har haft en sån period ett tag nu! Riktigt sällskapssjuk! (som sin mor) Men nu har jag lyckats gå hit och hon är fortfarande kvar i sitt rum och leker! Tänkte att det kanske är nyttigt om hon leker lite själv!? Oftast så nöjer hon sig med att jag är hennes sällskap så om jag vill läsa eller nått så brukar jag sätta mig i hennes saccosäck och göra det en stund.. Sen leker lite med henne och sen gör nått annat om jag vill, sen måste man ju alltid fixa till i hemmet också, då får man försöka göra det mesta på ett sånt vis så att hon kan hjälpa till! Det tycker hon är roligt, att få känna sig hjälpsam!

Jag hade tänkt att vi skulle gå ut men jag fick ont i huvudet igen så orken fanns inte!

Är jag för svag?

Jaha, då har jag vinkat för första gången på inskolningen... Det började bra, hon vinkade och sa dadå och såg allmänt lycklig ut. Då satt jag lite stolt och lättad i personalrummet och tänkte att "det här var ju inte så farligt".
Efter 10 minuter så kom ena dagisfröken och sa "Du får nog komma tillbaka nu, hon är helt förtvivlad"
Jag typ sprang tillbaka! =( När jag kom dit så satt det en liten flicka (min flicka) med krokodiltårar som rann ner för hennes redan våta kinder och chipade efter andan medans hon grät förtvivlat. Jag har nog aldrig sett henne så ledsen och rädd! Själv så ville jag bara ta henne och gå därifrån, låsa in oss nånstans och aldrig gå tillbaka!

Varför ska just jag vara så svag!? Jag vill vara stark men jag har så svårt för att höra henne gråta (när hon gråter på riktigt) Alla andra föräldrar verkade inte alls tycka att det var jobbigt när barnen grät.. Dom bara log och gick där ifrån. Det är förmodligen så man ska göra och jag gör mitt bästa men det är INTE lätt!

ÅNGEST!

Halloj igen!

Nu har jag svarat på alla era söta kommentarer så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete! =)

Idag har vi mest haft mys, städat bort julen och så.. Jag drog ut en sväng på eftermiddagen och övningskörde med pappa, det gick bra faktiskt! =)

I morgon blir det dagis igen, Bella är nästan helt bra i magen igen och det finns ingen tid att spilla. Nicklas börjar jobba i morgon igen så nu är det slut på det roliga! Själv börjar jag jobba om två veckor! Ärligt talat så känns det lite nervöst för jag har inte jobbat på 1 år och 8 månader snart... Känns jätte skumt att börja jobba igen och lämna bort skatten på dagis! Känns sorgligt! =(

Nu ska jag sova! Måste börja försöka vända tillbaka på dygnen nu, efter ca 20 månader så jag får nog kosta på mig två veckor för att göra det!

Godnatt!
Kramar

Grattis till dottern! =)

Idag blev Linn och Johan föräldrar till en liten DOTTER! =) Hon kom till den stora, vida världen kl 00.01 natten som var och är suuupersöt! Jag ska antagligen åka och hälsa på på Tisdag eftermiddag direkt efter min körlektion! Vill inte ta med mig Bellis, det blir tillräckligt med intryck för bebisen ändå plus att Bella bär på en massa dagis baciller så jag passar på att åka då jag har barnvakt. Då får hon vara med sin mormor lite längre också! =) Längtar som en tok tills jag får träffa den nyblivna lilla familjen!

Filmmys!

Nu ska vi se film och ha mys med godis och chips! :P

Vad ska du göra i kväll?

Kväll!

Tjohoo!

Nu har vi haft lite kväll här hemma.. När jag sägr så så menar jag att vi har ätit god middag! Det vi skulle hha ätit igår ( fläskfilé, bulgur, tzatsiki) JÄTTE GOTT!

Efter maten så tog ja och Isabella ett bad...
Från början när jag satte på vattnet så trodde jag inte att det skulle bli nått bad för det var typ BRUNT vatten som kom ut! Men när jag hade spolat på full sprätt ett tag så blev vattnet rent igen... Undrar varför det blir så? Kan ju knappast vara några arbetare som har grävt sönder nåt i marken på en Lördag!? Jaja, vi fick oss ett bad till slut i alla fall, ett RENT bad dessutom! =)

Efter badet så var det dags för en viss liten person att sova och de gick utan protester idag! Skönt när hon vill sova, då känner man sig inte som en skurk!

Bilder från den 28/12

image709

image710

image711

Jag ligger lite efter med foton så jag slänger in lite till...

Bilder från nyår! Bättre sent än aldrig!

image707

image708

När jag ändå håller på så passar jag på att slänga in ett par bilder från nyårsafton också! Så här fin var hon! Det är en ballongklänning hon har på sig!

Bilder från idag när vi var ute!

image703

image704

image705

image706

Så här skoj hade vi ute idag! Min lilla michelingumma och jag! =)

Ingen Ostsås, INGEN tortellini!

Goddagens!

Nu har vi precis ätit jordgubbar jag och Bellis, vi var och köpte det efter att vi hade lekt ute idag. Jordgubbar blir man ju hård i magen av (Isabella är fortfarande lös) så det var därför jag slog till på dom dyra små rackarna. Gott var det i alla fall, dom var jätte fina men äldigt sura, så sura att Isabella gjorde en min när hon tog första tuggorna.

Jo just det, jag gick ut helt självmant, fick ingen spark i rumpan för att komma ut idag, trots att det regnade lite! LOVAT ÄR LOVAT! Isabella hade det jätte skoj ute i alla fall och jag tyckte också att det var mys... Vi var väl ute i lite mer än en timme, det kändes som att det räckte idag.. När vi kom in så skulle jag fixa lunch till Bellis.. Tortellini med kelda ostsås.. Bara det att när jag hade kokat tortellinin och skulle ta fram ostsåsen så fanns det ingen ostsås! Jag som var helt säker på att vi hade det hemma!

Ja och utan ostsås så duger det inte, hon tittade på maten och sen blev hon ledsen! Men vaddå, det ÄR ju torrt om man inte har nått till så jag förstår henne! Då fick hon en Banan (Manan på hennes språk) istället! =)

Bilder lägger jag in sen, måste ju vattenmärka dom först! ;o)


Vattenmärkning!

image702

Från och med nu så ska mina bilder på Isabella vattenmärkas! Jag har läst nu i var och varannan blogg om bildstölder. Jag förstår inte vad man ska ha en bild på en annans barn till!? Är själv ganska nöjd med vattenmärkningen! Inte allt för störande! =)

Bilden är från Lucia, testade bara på den!

Rubrik? Godnatt kanske?!

Jaha, då har jag slagit ihjäl en hel kväll genom att sitta bänkad vid datorn! Men nu har jag i alla fall svarat på dom flesta av kommentarerna jag har fått så nu ligger jag bra till igen! =)

Nicklas har suttit vid den andra datorn och kikat på youtube och liknande sidor.

Isabella sover sen snart 4 timmar tillbaka.. 4 TIMMAR, känns som att hon somnade nyss.. Stackars lilla henne, hon hade inte druckit nått av vällingen (vi borstade tänderna innan så att hon skulle få dricka välling i sängen) hon hade druckit 30 ml, tror inte att hon tyckte om vällingen (jag köpte majsvälling idag eftersom att det är lite stoppande för magen). Vi får se nu om hon vaknar i natt och är hungrig! Nästan så att jag hoppas på det eftersom att hon har ätit och druckit så dåligt nu när hon är sjuk!

Jag var ju och handlade förut och köpte självklart en massa onyttigt för att trösta oss med nu när det är sjukstuga här hemma och när det är så boooooring men det är ingen som har rört det jag köpte! Jag har funderat några gånger på att ta nått att äta men jag har inte velat ha ändå! BRA! (På riktigt alltså) =)

Middagen idag skulle egentligen bestå av ugnsstekt fläskfilé med bulgur och hemmagjord tzatsiki... MEN, när jag kom hem så upptäckte jag att jag hade glömt att köpa den grekiska yoghurten till tzatsikin så det sket sig! Jag ORKADE INTE gå och handla igen! Så Isabella fick potatismos med kalvfrikadeller, jag tog två äggmackor och Nicklas åt rostade mackor, båda drack varm choklad till! Det var ju gott det med men inte riktigt som jag hade tänkt mig! =)

Näe, undrar om jag kanske ska krypa ner till kojs nu så att Nicklas slipper sparka ut mig i morgon genom dörren! Vore trevligt om jag kunde ta mig ut på vanligt vis!

Hoppas att vi hörs i morgon!
Sov gott!

Sjukstugan!

Idag har det varit full rulle här hemma igen... Både Isabella och Nicklas är sjuka och jag har försökt så att dom skulle få ha det bra båda två... Dock har det varit svårt för jag har varit trött idag, känner mig halvt väck. Men vad gör man inte för sina nära och kära?! Jag passade på att sova på dagen idag när Isabella sov! Vid 16-tiden så pallrade jag oss ut. Jag och Isabella skulle gå och handla så hon fick vara ute ett tag också... Promenera och leka i parken, lite sent kanske men bättre sent än aldrig ju! =)

När vi var ute och skulle gå så lovade jag henne att hon och jag skulle gå ut i morgon också. Blir ju inte så mycket mer när Nicklas är sjuk. Så jag sa till Nicklas när vi kom hem igen att "Om jag går runt och segar i morgon med morgonrocken eller dyl. så får du fan sparka ut mig för nu har jag LOVAT Isabella att vi ska gå ut i morgon" Man håller vad man lovar, även till dom allra minsta!!!! Hon förstår, jag vet det!

Tur att Isabellas feber är borta
så att vi i alla fall kan hitta på nått! Nu är hon bara lös i magen, jag får byta hur många blöjor som helst, det bara rinner rakt igenom.. Stackarn! =(

Nicklas har antagligen halsfluss... Jäklars också!

Så otroligt häftigt!


Tidsfördriv från Satuelisas blogg!

Den här har jag tagit av SATU!


1. Hur gammal är du om fem år?
26 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag ?
Nicklas och Isabella

3. Hur lång är du?
168 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Ratatouille på film och Arn på bio =)

5. Vem ringde du senast?
Mamma

6. Vem ringde dig senast?
Jenny

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Hmm, minns inte...

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
I Söndags

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön

12. När vaknade du i dag?
07.01

13. Vilken är din favoritsång?
Ingen aning faktiskt

14. Vilken är din favoritplats?
Förutom hemmet då så måste det vara i spelhallarna på Gran Canaria/Las Palmas... ;o)

15. Vilken plats föredrar du minst?
Allmäna toaletter kanske?!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag hoppas att jag bor i ett hus/radhus med min familj, har minst 3 barn och jobbar som dagisfröken med dom allra minsta.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
  Mörker

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Isabella för nån timme sen när jag försökte lära henne att vråla som ett lejon WAAAAOOOOOWW skrek jag och fick bara ett viskande waaaoow tillbaka, hon kunde inte ta i som jag! =)

19. Hur stor är din säng?
160 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär och Nicklas firmadata som är bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
6, 3 var... Ligger på 2 och kramar 1.

23. Hur många landskap har du bott i?
1

24. Vilka städer har du bott i?
Stockholm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Inne gillar jag att vara barfota men här är det så kallt så det blir oftast strumpor och/eller tofflor. Ute föredrar jag skor om jag inte går på stranden.

26. Är du social?
Ja

27. Vilken är din favoritglass?
Twister

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Kan inte välja! Cheescake, chokladpudding, marängswiss...

29. Tycker du om kinamat?
JA!!

30. Tycker du om kaffe?
Ja!

31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe/Varm choklad och ett stort glas vatten

32. Sover du på någon särskild sida?
 Nej olika!

33. Kan du spela poker?
Japp, men det var ett tag sen nu! Nu blev jag sugen!

34. Tycker du om att mysa/kela?
Självklart!

35. Är du en beroendemänniska?
Hmm, har varit rökare 2 gånger men röker inte längre. Nu är jag bara beroende av familj,  vänner och god mat!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Kände kaske jag ska säga.. Har känt 2 stycken men det var många år sen! =)

37. Vill du ha barn?
Jag har redan en underbar liten dotter men vill ha minst två barn till! Så mitt svar blir JA!

38. Kan du några andra språk än svenska?
Lite halvknackig Engelska.. =/

39. Har du någonsin åkt ambulans?
 Nej, aldrig!

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Det beror på i vilket land! Här i Sverige kan jag nöja mig med en bassäng men utomlands i typiska turistländer så föredrar jag självklart HAVET!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Min dotter och min pojkvän! Saker till hemmet!

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Prison Break

44. Kan du rulla med tungan?
Näe

45. Vem är den roligaste människan du känner?
OJ, Jag känner så många! ÄRLIGT!

46. Sover du med gosedjur?
Nix, men jag kramar en kudde! :P

47. Vad har du för ringsignal?
Har alltid ljudlös på min telefon!

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nej inte ett enda! =(

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Våran trådlösa mus som blinkar rött!

50. Flirtar du mycket?
 Nej bara med mina älsklingar här hemma!

51. Kan du byta olja på bilen?
 Nej, men det ska jag snart lära mig på körskolan!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
 Nej, jag håller precis på att ta mitt körkort!

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Jag har för mig att det var "En blomma i Afrikas öken"

54. Läser du dagstidningen?
Näe, jag läser på nätet!

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nix, men Nicklas prenumererar på Illustrerad Vetenskap. Jag prenumererade på Vi Föräldrar förut men hann aldrig läsa så jag sa upp prenumerationen.

56. Dansar du i bilen?
Öh, Nej!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
 105,5

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
En lista på vad som skulle handlas

59. När var du i kyrkan senast?
I Juni 2007 när Karin och Tommys son Liam döptes.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Pelle

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
3 eller 4 dygn, minns inte exakt!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hmm, Nicklas som lämnade och kom och hämtade mig från körskolan igår för att jag hade sån huvudvärk. Plus att min körskolelärare lät mig köra den tid jag kom för sent igår trots att det var mitt fel att vi kom iväg senare.

Slarviga jag!

Förlåt för mitt slarv med att svara på kommentarer, jag tycker själv att det är jävligt irriterande att fråga nått och inte få ett svar! Jag har inte tagit mig så mycket tid till bloggen på senaste tiden och det kommer inte att bli som det var förut med femtioelva inlägg per dag.. Näe det har jag inte tid med för nu är det andra tider! Bella ska gå på dagis, jag ska jobba, sköta hemmet och ha fritid så det blir när det blir i fortsättningen...  Ska dock försöka att få till minst ett inlägg per dag!

Jag har väldigt dålig koll på vilka kommentarer jag har svarat på och inte nu så det finns en liten liten chans att jag skulle råka missa nån.. Men men, det är nog mest jag som bryr mig om det för det är mest för rättvisans skull! Skriver någon till mig, så vill jag skriva tillbaka.. =)

Nu ska vi sova snart... Isabella har sovit sen klockan 19... Hon somnade som en stock efter en hel flaska med välling (det var nästan det enda hon har fått i sig idag)

Sov gott allihopa!
Kram

Kikar lite på Internet...

image700
image701
...och finner dessa söta på laredoute! Tänk er dom här i storlek 21 eller 22! Sött va!?

Idag på körskolan!

Oj vad det är svårt att hinna med bloggen nu för tiden! Eller snarare så la jag ner för mycket tid förut...

I alla fall...

Idag när vi vaknade i morse så mådde vi piss hela familjen.. LYCKAT!! Isabella har feber och är dålig i magen, så hon har varit hemma idag från inskolningn på dagis och blir hemma i morgon också tyvärr! Jag och Nicklas vaknade olyckligtvis med sprängande huvudvärk, jag höll på att kräkas flera gånger så någon frukost var det inte att tala om en en gång! ÄNDÅ så tog jag mig till körskolan, jag SKA ha mitt körkort och det är så fort som möjligt så jag ville inte heller missa lektionen, plus att jag inte ville riskera att betala lektionen, lite svårt att få tag på en ersättare samma morgon som lektionen är på... Väl där, 3 minuter sen idag så ringde dom precis när jag var utanför och undrade vart jag hade tagit vägen (jag är alltid där ca 15 min innan jag börjar).. Då sa jag titta ut så ser ni mig nu och så gick jag in...

Då var det fort iväg och köra.. Det gick jätte bra idag med, det gick så bra att han drog ner på en enkel lektion innan jag ska börja med dubbellektionerna.. Nu har jag en till enkel lektion och sen blir det dubbla, har redan bestämt tid för 4 dubbellektioner och alla 5 lektioner har jag inom loppet av en månad... Känns verkligen som att det går undan nu och det är så kul! =) Måste dock ut och mängdträna med min pappa, det har jag varit dålig på!

Haha, jag har kommit på mig själv att komma med bortförklaringar när jag är ute och kör och gör fel... "Men jag tänkte att kanske.. bla bla bla..." Idag kom jag på mig själv och sa att "Fan, jag vet inte vad jag tänkte" Äsch! Så länge det bara handlar om små grejjer kan man väl få komma med små bortförklaringar!?
Min lärare sa det att " Jag är van att höra bortförklaringar hela dagarna" och skrattade...

Vi började även att prata om huvudvärk under lektionen eftersom att jag hade ont just där, då sa jag "pannknack" som jag säger när jag säger att jag har ont i huvudet.. Det enda han reagerade på var just det uttrycket... "Pannknack, det är ju mitt ord" sa han... Jag: "Nä du, jag skulle inte tro det, för det är mitt ord!"
Så fortsatte det tjafset en stund, sen sa han att " Är det så att du skulle ha så ont i huvudet igen så får du höra av dig så fixar vi det på nått vis, du behöver inte tänka på pengarna, det ordnar sig"
Kändes ju skönt att höra men jag hoppas att det inte händer igen, vill inte missa nån lektion! =)

Lektionen var för övrigt rolig som vanligt och vi hade massor med skoj att prata om under lektionens gång! Haha, det lär ju knappast bli nån pinsam tystnad i alla fall.. NÅGONSIN.. Haha

Efter lektionen så hämtade Nicklas och Isabella mig och sen har vi mest tagit det lugnt och det har hjälpt i alla fall min huvudvärk att bli mycket lindrigare.. SKÖNT! =)


Det där med pannknack förresten! Jag vet att det varken är hans eller mitt ord men eftersom att det inte är ett så vanligt uttryck så reagerade han på att jag också sa det, han vann i alla fall över mig med tanke på att han är dubbelt så gammal.. Så han fick vinna som tröst för det! =)



Vad långt det blev nu! Nu ska jag göra middagen! Pasta Carbonara blir det här idag! =)

Feber och tänder!

Isabella vaknade med feber efter att hon hade sovit idag på dagen. Hoppas att den försvinner så att hon kan gå på dagis i morgon. Den kan mycket möjligt försvinna eftersom att hon har minst 3 tänder på gång, 2 kindtänder upptill som har spruckit igenom med en varsin hörna och så är det en tand nere bredvid dom fyra längst fram på högra sidan. Tand 12, 13 och 14 på gång...

För att underlätta febern att försvinna så stannade jag och Isabella hemma och skickade iväg Nicklas för att handla i stället. Just nu har hon suttit stilla här och ätit ett äpple som mellanmål och jag passade på att sätta mig här en stund, det har ju inte blivit mycket bloggande för mig på sistone, inte mycket data alls och ingen tv. Bara leka... Haha..

Nu måste jag ta och byta en blöja sen ska Isabella få min uppmärksamhet! Kommentarerna som jag inte har svarat på svarar jag på sen...

Det här kan Isabella säga - 18 månader gammal!

Nu blir det ett roligt inlägg. Roligt för oss i alla fall. I morgon blir våran lilla prinsessa hela 1½ år gammal och det ska vi fira. Vet inte riktigt hur men det ska vi nog snart komma på!?

Nu kommer en lista på ord som hon hittills har lärt sig, det kan fattas ett fåtal ord men jag tror att jag får med dom flesta. Satt och skrev ner dom i hennes första bok igår kväll också!

* Titta = Titta
* Mamma = Mamma
* Pappa = Pappa
* E de? = Vad är det?
* Dä = Där
* Nenne = Nalle/Björn
* Bada = Bada
* Brum = Bil,moppe, motorcykel och liknande
* Voff = Låter som en hund
* Muu = Låter som en ko
* Mjau = Låter som en katt
* Aaa aaa = Låter som en skata
* Mun = Mun
* Öda = Öga
* Manan = Banan
* Manong = Ballong
* Mommo = mormor
* Moppa = Morfar
* Datt = Katt
* Datta = Jacka
* Ooor = Skor
* Bappa = Tappa
* Bubbo = Bubblor
* Batt = Blött
* Mat = Mat
* Äta = Äta
* Dutt = Mjölk
* Tatt = Tack
* Umpa = Strumpa
* Isch = Usch
* Ooo = Ko
* Mmpa = Lampa
* Aaaja = Hajja
* Tut tut = Tut tut
* Tittut = Tittut
* Dingding = Välling
* Bot = Bok
* Baba = Äpple
* Duuut = Slut
* Utte = Snutte
* Atta Di = Akta dig
* Utt = Frukt
* Bubbo = Byxor
* Dodiil = Krokodil
* Momma = Blomma
* Totte = Tomte
* Ood = Bord
* Öwa = Öra

Här går det undan minsann, nya ord kommer med mycket jämna mellanrum! =) Det går inte att beskriva med ord hur kul det faktiskt är! =)


Sammanfattning av veckan hittills!

Måndag: Första körlektionen på ungefär 3 veckor. Hade bara övningskört med pappa 2 gånger emellan, eller var det 1? Den här lektionen gick hur bra som helst men att det gick så bra som min lärare sa hade jag ingen aning om. Jag blev superglad av hans värmande ord efter lektionen.

Han: "Ja det här var ju en spännande lektion"
Jag: "Jaha, på vilket sätt då?" =)
Han: "Så här gör jag ungefär tre gånger per år" sa han medans han skrev i mitt lilla kort, han skrev BRA! Bra med stora bokstäver och utropstecken, medans han förklarade att jag hade varit grymt duktig och att han menade det från hjärtat, annars hade han inte sagt nått eftersom att det är väldigt farligt när det gäller att köra bil.

Men fatta, ca 3 gånger per år och jag var en av dom! Där vände mina vindar för en stund, jag kunde glädjas åt att jag hade gjort bra ifrån mig och släppa allt som hade med missfallet att göra. Jag ville bara skrika rakt ut av lycka! =) Då var den dagen gjord för mig...




Tisdag: Isabella började på dagis igen. Det gick strålande, hon sprang in som vanligt innan jag och Nicklas hade fått av oss våra ytterkläder, för han följde med igår. När vi skulle hem så blev hon ledsen och det får man väl se som positivt!? När vi kom hem så tog vi det bara lugnt.

Lite tänkande och grubblande igen men jag börjar smått att acceptera att allt är som det är!




Onsdag:  Idag var det dagis igen, det gick ungefär som igår men idag var Isabella lite kinkig, hon var så trött. När vi skulle hem så fick hon gå en bit. I vanliga fall skulle den biten ha tagit ca 5 min men idag tog det en halvtimme för det ska tittas och kännas på allt! =) *Mys*
När vi kom hem så blev det lite pusslande sen lunch och nu ligger hon och sover våran lilla skorpa.
Senare ska vi åka och handla.




Jag slår ihop allt i samma inlägg nu för jag orkar inte engagera mig mer just nu. Hoppas att det är någon som orkar läsa även fast det blir lite långa inlägg!?


Kärlek och Respekt till Er alla!
Kram

Graviditet som slutade med ett missfall! =(

Nu vet vi hur läget är och dom som ska höra det med ord och inte läsa sig till det i min blogg vet så nu kan jag skriva ut...

Så här är det att vårat nya år började fantastiskt, den 3:e Januari plusade vi på stickan. Jag visades vara gravid. Isabella skulle äntligen efter 8 försök och väntande få bli storesyster. Vi lyckades!

Tyvärr så varade inte den lyckan länge, den 5:e så fick jag blödningar och dom blev bara mer och mer kraftiga, igår den 6:e så fick jag ett missfall. Detta kan inte vara sant, som vi har längtat efter det här och så händer det oss.

Visst, vi hade ju inte börjat bygga upp känslor för bönan i magen men vi hade ju börjat fantisera om det och målat upp en massa bilder i huvudet om hur fantastiskt det skulle bli att bli 4 i familjen. Dessutom är det väldigt obehagligt. Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att vi lyckas snart igen och att det går bättre den gången. Nu vill jag ju ännu mera bli gravid när vi har förlorat det som kunde bli en helt underbar liten människa.

Vi försöker trösta varann och tänker på vad vi radan har. Utan Isabella så skulle detta vara ännu jobbigare. Vi är så glada att hon finns!

Dessutom så får jag väll säga att om detta ändå skulle hända så är jag tacksam att det hände nu och inte om några månader!

Nu är det nya tag som gäller!

Orkar inte just nu!

Just nu har jag rätt stora bekymmer så jag orkar inte lägga tid på att blogga på ett tag... Jag återkommer när jag har fått en rätsida på allt, jag bara hoppas att det ska gå bra! =(

Kommer självklart att skriva vad det handlar om framöver, men just nu vet inte ens vi hur detta kommer att sluta så jag väntar med det!

Ta hand om er!

Mysdag!

Hej!

Nu sover lillskrollan efter en aktiv förmiddag! Vet inte exakt när hon vaknade för Nicklas gick upp med henne idag så att jag skulle få ligga kvar och vila, jag låg och mös medans jag hörde dom leka inne i Isabellas rum. Jag mår så bra när hon har det bra! När klockan nästan var 10 så kom dom in med frukost på sängen till oss alla.. Jag trodde inte att det var sant, vilken överaskning! Nicklas hade gjort Toast med varm choklad till mig, eftersom att kaffemjölken var slut, han drack sitt svarta kaffe och Isabella fick vatten. Det som var så sött är att hon satt emellan oss med sin lilla minitallrik med en liten minitoast på. Det var riktigt mysigt! =)

När vi hade slängt i oss frukosten var det bara på med kläder, borsta tänder och hår och på med alla ytterkläder för att gå ut och leka i snön.. Vi gick ut vid 10:45 nånting... Då blev det massor med pulkåkning, grävande med hennes lilla snöskyffel och en promenad som var lagom lång för henne, upp till affären för att handla mjölk och lite till. Hon älskar att få promenera. 

När hon kom hem fick hon äta ravioli till lunch.

Nu medans hon sover så spelar Nicklas tv spel och jag sitter och nöjessurfar lite i bloggen och på familjeliv.se medans jag dricker min första kopp kaffe för dagen, nu när vi har mjölk! =)

Nattinlägg!

Klar i köket, det blev riktigt städat och fint där inne.. Nu var det bara resten av lägenheten kvar då! Men det får jag ta i morgon, det går fort för det är bara Isabellas leksaker som ligger överallt förutom där dom ska ligga.. =)

Nu ska jag sitta här en stund, vika lite tvätt och sen ska jag krypa till kojs.. Får se o jag får med mig min nyblivna spelnörd till pojkvän eller om han ska sitta kvar där han sitter..

Jag säger i alla fall godnatt nu!!

Godnatt! =)

Mina problem!

Idag åt vi köpta kroppkakor till middag! Jag var verkligen sugen på det och hade sett fram emot det men fy vad äckligt det var. Inte alls som mammas goda kroppkakor.. =( Nu dröjer det nog länge innan jag blir sugen på det igen! Attans! Bella verkade gilla smöret i alla fall.. Haha, hon satt och drog med fingrrna på talriken för att få i sig det smälta smöret som låg där.. Hon älskar smör, de är samma sak när hon äter smörgås, då ska det dras med fingrarna för att komma åt smöret! =)
På tal om smör så är vårat smör också slut, vi skulle ha handlat det idag.  Jobbigt då att jag vill ha en smörgås just precis nu! =( Jag får gå och ta hand om disken i stället! Så slipper jag det i morgon bitti när jag är sur för att kaffemjölken är slut!! Haha

Vilka problem jag har va!?

Vårat nyår!

Kanske ska tala om vad jag gjorde på nyår också!? På nyår var vi (jag och Nicklas, Bella var hos sin mormor och morfar) hemma hos Jenny och Daniel, där var även Jonny och Jimmy. Vi lagade middag  tillsammans förrätt "tunnbrödssnittar att smaska på medans maten stod i ugnen" Varmrätt "Oxfilé med potatisgratäng, grönpepparsås, tzatziki och en stor grön sallad".

Ja när maten var klar så åt vi så klart.. Det var jätte gott!

Efterrätten var inget mindre än cheescake gjord av min alldelles egna Nicklas. Den godaste jag har ätit! ;o)

Efter maten så kom Linda och Mikaela förbi för att sedan gå staxt efter 23 då dom bytte plats med Daniels bror Nicklas i dörren. Trevligt att han kom också! =)

Känns som att vi bara åt, för vi tryckte även i oss kex med ost och en massa lösviktsgodis också! Jag dök ner i godisskålen, nästan att jag skämdes.. Haha

Tolvslaget firade vi utomhus med champagne och mouserande vin, en massa raketer (inte våra) och en massa kramar! Tänk om man alltid kunde kramas med alla som man gör just på tolvslaget!? Vad mysigt det skulle vara! =)

Dagens aktiviteter = Ingenting speciellt!

Hmm, ska jag skriva ett nytt inlägg kanske? Så ni slipper läsa godmorgon ända till i morgon bitti.. Vore iofs praktiskt för då skulle ju redan  inlägget finnas där i morgon när jag vaknar!

Nog med skitsnack nu... Vad har vi gjort idag då?! Ingenting! Vi skulle ha åkt och handlat lite, men det blev inte av, vilket nu resulerar i att jag blir utan mjölk i mitt morgonkaffe i morgon! KATASTROF!. Vi skulle även ha gått ut med Bellis och lekt i snön, men det blev inte heller av! Jag har varit så himla lat idag! Till och med att jag gick och la mig när Isabella sov middag idag! Det var skönt vill jag lova!

Annars har vi bara varit tillsammans idag hela familjen. Mestadels har vi läst böcker och busat men vi har även lekt och dansat inne i Bellas rum. Det är mys det! =)

Godmorgon!

Idag är jag trött! Trött, trött, trött! Skulle ge mycket för att få krypa ner i sängen och stanna där tills jag känner mig pigg igen... Men troligtvis så skulle jag bara bli segare om jag gjorde det!

Nu är det straxt frukostdags...

Godnatt!

Sådärja! Jag hade verkligen halkat efter här i bloggen måste jag säga! Nu är klockan alldelles för mycket för att ta igen bloggandet också.. Jag få ta igen det en annan dag, troligtvis i morgon, vi får se vad som händer!?

Anledningen till att jag halkar efter är för att Nicklas har varit julledig och nu är han pappaledig fram till och med den 13:e Januari så vi passar på att hitta på massor med mysiga saker, idag har vi t.ex åkt runt och småshoppat lite här och där! =)

Nu ska jag sova! Kramade precis om min lilla skatt som vaknade till och var lite orolig! Nu sover hon sött igen!

Ha det gott..

Godnatt!

Måste skryta!!!

Mitt i mitt projekt att svara på kommentarer så ville Nicklas spela lite på Unibet, vi satte in sammanlagt 550:- och  förde sedan över 2950:-

Igår satte han in 150:- och förde sedan över 800:-

Så sammanlagt blev det 3000:- plus och det behövs ju alltid så här efter jul och nyår! =)

Gott nytt år på er alla!

Oj vad jag har varit dålig på sistone.. Jag har ju inte skrivit ett enda inlägg på en vecka nästan.. =/ Jag har knappt suttit vid datorn överhuvudtaget... Haft massor med annat skoj för mig faktiskt! Nu ska jag se om jag kan svara på lite kommentarer så ska vi se om jag kommer ihåg hur man gör ett inlägg sen! =)

Gott nytt år på er alla! =)

RSS 2.0