Glass och äppelmunkar!

Nu är jag hemma efter min lilla "matshopping" som innehöll en hel del onyttigt också... Fy fy! Köpte en GB klassiker låda  med 24 glassar i och äppelmunkar. Tänk vad jag ska ha det bra! ;o)

Precis innan jag åkte hemifrån så trillade ett trevlgt "brev" ner i brevlådan och det innehöll inget mindre än en klänning från La Redoute som jag beställde till Bellis för ett tag sen! Dom andra plaggen jag beställde kommer nästa månad stod det!


Så här ser klänningen ut! Somrig och fin!

Kunde gått riktigt illa!

Goddagens!

Har precis tagit en låååång dusch och känner mig mycket frächare än när jag vaknade i morse, allt illamående får en att känna sig aningen ofräch nämligen! Igår klarade jag inte ens att äta middag, fick i mig en yoghurt och en liten bit morotskaka innan jag skulle sova i stället. *Nyttigt va?*

Jag råkade göra nått som är absolut livsfarligt igår också, hade ställt in en fiskgratäng i ugnen och skulle gå för att natta Isabella, jag låg och tänkte på ugnen hela, hela tiden och tänkte att "du får inte  somna" men av någon märklig anledning så flög jag upp 45 minuter senare från sängen då jag givetvis hade somnat och blev helt skräckslagen av vad som kunde ha hänt om jag inte vaknade då jag gjorde.

Så igår lärde jag mig nått nytt: Försök aldrig att laga mat medans du nattar ditt barn/vilar! (Det säger sig självt egentligen)

Just nu sitter jag och väntar på mina föräldrar, jag ska följa med dom och handla men innan det så ska jag äta en skink och ost sallad som dom skulle köpa med sig. Jag är verkligen vrålhungrig!


Svårt att släppa gasen!

Sådär ja!

Då var det Onsdag och min Tisdag med välmående var HELT slut! Idag känns det tugnt igen... Började morgonen med att kräkas (vad annars?). Satte mig ner för att samla mig lite och bredde sedan två knäckemackor med kaviar. INGEN hit kan jag säga, dom kom upp igen. Sen gav jag upp! Lämnade liten på dagis och gick hem för att sminka mig lite (dölja det som döljas kan). Sen var det bara att ge sig av till körskolan, men hur lätt var det då när tåget var inställt!?  Nä, det var ju inte så lätt, så det var bara att vänta på nästa och sedan småspringa till körskolan för att sedan komma innanför tröskeln EXAKT i tid! 5 sekunder senare stod min lärare och viftade med bilnyckeln och det var dags att börja lektionen.

Innan vi körde iväg fick jag göra alla säkerhetskontroller, den inre två gånger men den kan jag nu! Jag är mest orolig för att få motorkontrollen men den kan jag nästan... Den sitter nog när det är dags för uppkörningen den med.

När jag skulle backa ut från körkolan fick jag problem, min vänstra fot, som givetvis är kopplingsfoten började darra som aldrig för, så när jag skulle försöka krypköra bakåt fick jag motorstopp om och om igen då jag tappade kopplingen. Så går det när man försöker köra fast man inte borde. Var ju skakis redan innan, klarade knappt att ta mig upp för trapporna då jag skulle till tåget.. Haha

För övrigt så gick lektionen idag ganska bra. Han LETAR ju fel så här i slutspörten så jag kände mig värdelös men han tyckte det gick bra så jag får lita på det! Det största felet jag gör hela tiden är att jag inte saktar ner farten i tid då jag närmar mig en korsning/rödljus/cirkulationsplats... Om och om igen fick han tjata! "SLÄPP GASEN!" Och jag min dumbom svarar ja varje gång och gör samma sak i nästa korsning! Ja, PUCKO var mitt namn! =)

Uppkörningstid har jag men den är så superhemlig så den avslöjar jag inte! =)


Nu har jag precis ätit en köttbullemacka med rödbetssallad och ska snart börja planera min resa till Mödrarvården för att gå på inskrivning! Ska bli roligt!

Vi hörs vidare senare!

Kram alla...

Svartsjuka!

Tjohej!

Nu är mommo och buppa (På Bellas språk) här. Bakpotatisarna står i ugnen och jag bara läängtar tills dom är klara. Linn och Freja åkte hem för en dryg halvtimme sen, dom stannade kvar så att mina föräldrar skulle hinna träffa lillan en snabbis. Dom smälte ju så klart och Bella var på sin vakt! Haha, hon skulle avleda dom, och det skule vara SNABBT!
"Mommu, buppa don, leka dedo" Jag antar att dom flesta förstår vad hon menade men jag tar en liten översättning om det är någon som är osäker.. :P Hon menade  alltså " Mormor, morfar kom och lek med lego"

Snart ett år sen!

Satt nyss och kollade tillbaka bland lite bilder på Isabella och hittade den här! Så himla skön bild på henne! :P



Kolla in minen! =) Bilden är tagen den 7/7-2007

Mår bra idag! =)

Åh vad jag känner mig lycklig just nu! Jag mår BRA idag! Mår knappt illa alls... Pratade nyss med Linn och hon skulle komma med sin lilla skrutt och göra mig sällis! Vi ska äta någon slags "skräpmat" och bara ha det mysigt! =)

I kväll kommer mamma och pappa hit och vi ska äta middag tillsammans (bakpotatis med skagenröra). Vilken tur att jag har aptit just idag för det vill man ju inte missa!

Om jag ändå skulle ta ett  liiitet städryck nu innan Linn kommer, har ju inte precis prioriterat städningen på sistone..

=)

Godmorgon Tisdag!

Godmorgon!

Hoppas att alla som läser har sovit gott! Själv har jag sovit halvbra i natt och detta p.g.a att Isabella har sovit lite halvtaskigt... Just nu sitter jag och tar det lugnt så att min tablett mot illamående ska skunka ner, vill inte få upp den igen för jag får inte ta en ny! Isabella tar visst sovmorgon idag igen. Vi har kommit lite ifrån rutinerna här hemma på sistone så det har blivit en del sena kvällar för henne och även sovmornar.

Nä, om jag ska försöka resa på mig och ta på mig lite mjukiskläder, ta några tag med tand- och hårborsten och sedan väcka Bellis. Hon ska vara på dagis idag med, måste ju passa på att vila nu när jag fick bli sjukskriven.

Ha en bra dag!

Godnatt

Nu är det dags för mig att ta en nattmacka och sen sova! Är nämligen lite hungrig så jag ska ta en knäckemacka med kaviar på. Kaviar har jag varit sugen på i flera dagar, kan det vara saltet jag är ute efter kanske?!

Hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon, vill inte ha en dag som denna igen! USCH!

Jag önskar er alla en GOD NATT!

Kram

Isabella har en cykel!




Jag fortsätter med ett till inlägg och visar Isabellas nya cykel, hon fick den för några veckor sen och är sååå stolt! Hon har lärt sig att trampa några gånger själv till och med. Men det är bara om HON vill! =)

Lite rea shopping till Bella från Ellos!


Kunde inte låta bli... Tyckte Bella skulle vara så söt med en liten ankstjärt!

Linnen är ju alltid skönt då man ska till stranden. "Lagom fina"

Ett par byxor som var på tok för stora... men hon växer ju så vi behåller dom.

Två söta små tunikor. Tror hon kommer passa jätte bra i det gröna.

En liten kofta. Dock var den mycket finare på ellos hemsida. Missvisande bild!

Nu väntar jag på ett paket från La Redoute också med ännu mera kläder till Bellis.

Skumma tabletter

Då var jag här igen då, trots att det inte har gått en månad sen jag skrev sist!

I helgen har jag valt att stå över bloggandet och fira midsommar och Nicklas födelsedag i stället, på midsommardagen fyllde han år... Så nu är det bara Bellas födelsedag kvar, hon fyller om drygt 3 veckor. Jag kan inte fatta att hon blir hela 2 ÅR! Det känns så underbart att hon ska få ett litet syskon också, vi är så lyckliga för det!

Mindre lycklig är jag för hur jag mår just nu, idag har varit en riktigt jobbig dag. Jag trodde knappt att jag skulle klara av att lämna Bella på dagis utan att spy i en buske. MEN jag klarade mig! När jag hade lämnat henne på dagis idag så kröp jag ner i sängen igen och sov ända tills kl 12.40 då mina föräldrar kom med lite mat till mig (vad vore jag utan er hjälp då Nicke är borta?) Kl. 14 tog dom med sig Bellas nya cykel och hämtade henne på dagis, jag passade på att ta en dusch, sen var det bara att lägga sig igen. Ville inte kräkas!

Idag har alltså inte mina tabletter hjälpt det minsta! Har mått skit!

Jag tycker att det är lite konstigt att dessa tabletter jag äter används till en hel del annat, som t.ex sömnrubbningar (därav den ständiga tröttheten) och till panikångest attacker och mycket, mycket mera. HJÄLP! Det här med att köra bil då man tagit dom får man avgöra själv därför att när- och långseende kan förändras och koncentrationsförmågan blir sämre. Låter ju inte så himla bra men vad ska man göra!? Det ska inte vara skadligt för fostret i alla fall!

Trevliga besök!

Den här dagen har varit riktigt trevlig!

Den började med att Linn och hennes dotter Freja, kom hit vid 13 och gjorde oss sällis i lekparken. Så det blev sandlåda, gunga och rutchkana. Sen promenerade vi vidare för att äta lunch, vilket blev min lunchmiddag eftersom klockan då var 15. Men tidigare kunde jag inte äta...

Nu är Nicklas hemma och för tillfället nattar han Bella.

När det är klart så kommer Jenny och Daniel över på en fika. Sen blir det natti natti för oss med skulle jag tro, jag är trött som vanligt och Nicklas är trött av en hård arbetsvecka. (53 timmar på 4 dagar)

Bella Bus!

Nu har ju inte jag lagt upp bilder på Bellis på ett tag så det känns som att det är dags! =)

Klädd för Sverigematch!
Klädd för Sverigematch!

Plockar blommor!





Torsdagsmorgon!

God morgon!

Nu har jag och Bellis varit vakna i 2 timmar redan, hon busar som aldrig förr nu när hon märker att jag inte orkar med den vanliga vardagen riktigt...  Hur som helst så har Bella fått en säng till sitt sovrum nu så jag tog mig en tablett, bytte hennes blöja och gjorde välling, sen låg vi där och myste med välling och böcker så att jag skulle ha en chans att få behålla tabletten... Jag har INTE kräkts idag, så dom kanske gör sin verkan trots allt. Jag mår ju fortfarande illa men det är inte att jämnföra med det "vanliga".

Däremot så blir jag himla trött av dessa små piller, igår när jag skulle natta Bella så somnade jag själv och sov hela natten! Det var alltså kl. 19... =)

Björn Skifs

Jag kom på en grej! Får ju inte glömma o anteckna att när jag var och handlade idag fick jag gå före självaste Björn Skifs i kassakön. Lite roligt, han verkade supertrevlig, av att dömma den lilla stund jag såg honom. =)

Sjukskriven

Hej hopp!

Tänkte att jag skulle kladda ner mitt resultat från läkaren igår, orkade inte blogga mer igår nämligen!

Hmm, ja det finns ju inte så mycket mer att säga än att jag blev sjukskriven i 2 veckor och fick tabletter mot illamående, så jag hoppas att tabletterna ger lite verkan tillslut!

Idag har jag varit på körskolan igen (på tom mage), fick köra inne på Södermalm idag! Uuh, scary! Men det gick hyffsat bra, jag trodde jag skulle få panik och slänga mig ur bilen eller nåt sånt, men inte då!
Just nu sitter jag bara och njuter av lugnet och funderar STARKT på att trycka i mig en bakelse som jag inte orkade äta igår kväll! (Budapestbakelse) :P

I morgon är Bellis ledig från dagis, för i den här kommunen ska dom minsan om möjligt ha en 12-dag dagen innan röd dag och afton! Tur att jag är hemma då! =)

Bella Bus ska bli storesyster!

OJ vad länge sen det var som jag bloggade nu! Helt sjukt länge, så nu tänkte jag göra åtminstone en uppdatering! ;O)

Har fått lite ny design på bloggen också. Jag är verkligen helnöjd! Den duktiga designern är Mimmi.

Har även en annan rolig nyhet att berätta! Isabella ska bli storesyster! (om allt går som det ska). Jag går snart in i vecka 9 och det finns ingen tvekan om att det ligger någon och gror inne i magen för mitt nya hem är nu inget mindre än självaste TOALETTEN! Jag kräks och kräks och kräks!

Inskrivning hos mödrarvården sker nästa Onsdag och då hade jag tänkt att prata om att få träffa en läkare. Men i morse då jag återigen fick ringa jobbet och säga att jag inte verkar kunna komma så kände jag att jag inte orkar vänta i en vecka till (har fått ringa till jobbet 2 gånger nu på en vecka p.g.a att jag inte kommer iväg). Då jag ringde i morse så började jag gråta i telefonen, jag kunde inte hålla emot för jag tyckte det var så pinsamt och allt kändes så hopplöst så nu ska jag träffa en annan läkare redan i eftermiddag.
Vi får se vad han säger då, barnmorskan jag pratade med på MVC tyckte att det enda rätta var stolpiller av nåt slag (så att jag inte spyr upp tabletterna) och en sjukskrivning så att jag får vila.
Dessvärre är jag inte så säker på att läkaren tycker likadant! =/

Jag har aldrig varit sjukskriven förut och har aldrig ens försökt men att må så här illa och jobba, det funkar bara inte! Jag får ju inte i mig nånting på dagtid heller... Först framåt eftermiddagen mår jag lite skapligare och kan äta lite...

Jag mådde jätte dåligt då jag väntade Bella också men då hade jag bara mig själv att ta hand om! Nu har jag ju lilla Bellis som är så mycket viktigare än mig själv!

Bara gnäll... antar att fortsättning följer... =)

RSS 2.0