Sjuka barn och GALLSTENSOPERATION!

God morgon!

Gissa om jag lider av sömnbrist just nu...

Förra Måndagen blev Isaella sjuk, hon blev förkyld och jag trodde att det skulle stanna där.. På Tisdag eftermiddag smög sig febern på och hon blev jätte hängig. Då slog mig en liten tanke att Alvin hade sovit i princip hela dagen.. Han hade bara ätit lite då och då men inte lika mycket som vanligt... Jag tog tempen och han hade också feber.. Han fick även ganska kraftiga hostattacker med jämna mellanrum så jag ringde vårdguiden. Dom tyckte absolut att vi skulle åka in med honom eftersom han faktiskt bara är 2 månader och man får inte ge alvedon till så små barn utan läkares ordination.. Mamma och pappa kom hem till oss för att vara med Isabella och vi åkte till SÖS. Efter lite prover, bl.a kollade dom sänkan, urinen (urinvägsinfektion) och tog ett RS prov. Sänkan var ganska hög så dom skrev in oss och jag låg över med honom den natten. Dom ville se hur han åt vilket han inte gjorde särskillt mycket så dagen efter hade han gått ner ca 150 gram.. På Onsdagen tog dom en massa nya prover, sänkan hade bara gått upp lite så på eftermidagen fick vi åka hem på permision för att komma tillbaka på Torsdagen och ta ny vikt och nya prover. Sänkan hade gått upp ännu mera och han hade gått ner ca 50 gram till så vi fick stanna kvar över dagen för att ta nya prover och ny vikt på eftermiddagen. Äntligen visade sänkan lägre men vikten var t.o.m några gram mindre så vi fick permision till Fredagen eftersom att 200 gram för en bebis som inte ens väger 6 kilo är rätt så mycket. Väl där på Fredagen så hade han gått upp ynka 2 gram.. WOOOHOOO!! Återigen fick vi permision men den här gången hoppade vi över en dag så fick vi komma tillbaka på Söndagen. Vikten var -10 gram men vi blev utskrivna ändå för dom tyckte han verkade så pigg.. När vi kom hem och hade varit hemma i några timmar så fick han jätte svårt att andas, han andades jätte snabbt, tungt och det pep i luftrören, hostan blev också värre så vi åkte in till akuten igen. Efter lång väntan så fick vi åka hem igen för "det var ingen fara på taket" som doktorn sa.. =)

Han äter fortfarande som en mus och bajsar alldelles för mycket men jag hoppas att det vänder snart så han kan bli en stor och stark kille!!

Ibland får man känna sig som en liten hönsmamma men jag anser att det är bättre att åka in en gång för mycket, skulle aldrig förlåta mig själv om det hände nått!!

Isabella har bott hos mormor och morfar i helgen för att slippa allt flängande så nu saknar jag henne otroligt mycket!!


En god nyhet också!!
Jag har fått tid för operation på Onsdag, ska bli skönt att slippa dom där stenarna!!! Men jag börjar bli lite nervös!! =S

RSS 2.0