Kom just på..

Det ska bli så skönt att slippa grannen över oss, han har inte bara en skruv lös! Först och främst så är han speltokig (han e väl nånstans över 70-strecket) Men i alla fall, vissa månader så kommer han ner till oss och frågar om han inte kan få låna pengar till månadshyran, MEN HALLÅ! Tror han på allvar att vi lånar ut 5500 till honom. Han har inte ens lämnat igen en 50 lapp som han lånade för ett år sen typ.. Asså 50 spänn är ju inte mycket pengar men självaste grejjen. Man lämnar tillbaka det man lånar!! I förrgår kväll vid 21 tiden så ringde han på dörren, inte bara en utan 2 gånger, Isabella vaknade givetvis. Han ville ha hjälp med att lägga ut bilen på en annons på internet för han behövde pengar, men jag sa att vi inte hade tid med det just då, då sliter han upp dörren går in till N och frågar honom i stället.. Vad säger man? Såå fräckt! Som tur var så sa N också nej.

Låter säkert elakt att vi inte vill hjälpa honom med nåt men i början när vi bodde här så hjälpte N honom med vissa saker, sen var han ner hit nästan varje dag och skulle ha hjälp med både det ena o det andra.. Sen skulle han börja låna pengar, det började med 50:- och sedan började han fråga efter betydligt högre summor, vilket vi självklart inte gick med på!

Ibland påstår han att han inte har ätit en matbit på en månad.. Aa tjena!!
Han sa det sist i förrgår, sen såg jag honom igår komma hem med en matkasse å toapapper under armen.
Vart fick han dom pengarna ifrån?  Han sa ju att han inte har nån annan än oss att fråga!
Grr, vi e inte hans vänner!!

Haha, han erbjöd sig att hjälpa oss att flytta, NEJ TACK! Anar att han bara vill veta vart vi ska flytta så han kan komma dit och tigga i stället!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0