Godnatt!

Sådärja! Då var bilderna inlagda, indelade i olika kategorier så nu är jag nöjd! Nu ska jag sova! Måste ju orka med morgondagen också! =) Jag måste beställa lite gardiner från ellos i morgon, jag har inte kommit till skott med det än! Men på dagen ska jag, Bellis och mamma till Farsta Centrum! Mamma hade hittat ett par skor till Bellis som hon ville köpa till henne så vi ska prova dom! Sen ska vi strosa omkring lite och säkert fika eller luncha också!

Nu nu ska jag sova! Kramar till er alla!!

Mys igen!

  
Mera mys medans jag plockar disk, den här gången myser Isabella med Nalle Puh!
Åh, jag vill bara krama om henne nu! Min skatt!

Duplo!

   
River det mamma bygger! En liten skurk! =)

Mor o dottermys!

 Dags att leka och mysa!

 Borstar håret!

 Resultat! Med lite hjälp från mamma!

 Läser bok för mamma!

 Mamma läser med en Bellis i knät! Bellis söta små fötter!

Sötisen!


Min förkylda dam! Men så söt hon är!



Blödande mammahjärta!

Shit vad hjärtat var svårsövd idag! Både jag och Nicklas har haft fullt upp att ta hand om henne i kväll...Hon har gråtit och gråtit, gäspat och gäspat! Helt otröstlig, jag tror att hon blev övertrött, eller så blev det lite för mycket lek på kvällskvisten ELLER så är det en liten bisse på g! =/ Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Mammahjärtat blöder verkligen när hon är så uppriven! Jag börjar nästan gråta själv vid vissa tillfällen!

Nytt databord!

Nu har Nicklas köpt ett LITET databord så nu har vi möbelerat så som vi vill ha det i datarummet! SKÖNT! Det blev dock inte exakt som vi hade tänkt oss men det blev bra ändå!

Isabella vill inte somna idag! =/
Hon är helt förtvivlad!

Övningskörningen gick bra!

Go kväll!

Övningskörningen idag gick jätte bra! Fick mycket beröm igen av min far! =)


Övningskörning!

Om ca 1 timme ska jag ut och övningsköra!  Det blir mycket mörkerkörning nu under vinterhalvåret! =) BRA att lära sig det också!

Våran lilla skatt!

Nu har vi lekt jag och Bellis... MASSOR! Myst, läst böcker och byggt med duplo! Ätit mellis har vi gjort också! =) Tänk om livet alltid kunde vara så här?! Snart börjar hon på dagis och jag börjar jobba! Då är det helt plötsligt någon annan som ska ta hand om henne! Det känns så himla konstigt och jobbigt! =(

Våran lilla skatt har blivit stor nu!

Har en hel del bilder att lägga upp senare!

Solen skiner!

Idag skiner verkligen solen ute. Synd att vi inte kan gå ut och leka o ha oss, det är nog inte så bra nu när hon är sjuk o har feber. Det är bara att hoppas på flera såna här dagar!

I morgon kanske det blir fint! Då ska vi till Farsta Centrum om Isabella mår bättre!

Lunch

Jag ringde Jenny innan hon kom och frågade om hon gillade ädelostsås och till min stora förvåning så fick jag ett JA till svar! Så det blev det till lunch idag. Nu är jag så mätt så det känns som jag ska spricka! Isabella däremot, hon har inte ätit bra idag heller, varken morgonvällingen eller lunchen. Lite välling då ra men inte så mycket som hon borde! Jag får ge henne lite frukt sen när hon har sovit middag, om hon somnar!


Jaaa äntligen!

NU, precis NU så ringde killaen som har våra hall luckor och han kommer med dom om ca 1 timme! Inga mer tidningpapper och petflaskor i hela lägenheten! =)

Nu du bellis får du komma på nåt annat bus!! Hehe

Lunch med Jenny idag med, fast hemma!

Idag kommer Jenny hit och äter med oss! Så då ska jag laga mat till oss alla. Har NÄSTAN bestämt vad vi ska äta, men lite besviken är jag. Jag skulle vilja ha lyx, kycklingfilé men klyftpotatis och ädelostsås men jag tror inte att jenny gillar ädelost så det får bli kycklingfile med ris och currysås! Det är gott det med! =)

Godmorgon, eller nåt?

Gissa vad? Vi sov hela natten och ända fram till 09.10... Det kallar jag LYX!! Nu sitter älsklingen och försöker dricka sin välling men det går inte så bra med en täppt näsa! =)

Godnatt!

Näe det är nog en god idé att gå och lägga sig nu! Nu vaknade hon för fjärde gången! =/

Sov gott alla bloggare! Kraaam


Vaknar hela tiden!

Nu har Bellis vaknat för tredje gången sen hon somnade i kväll! Tror ni att vi kommer få en rolig natt eller?! =/

Min stackars sjuka flicka!

Hallå alla bloggare där ute!

Jag lyckades alldelles utmärkt med min första ugnspannkaka ever! =) Såna blir det fler av! Det värsta är att Isabella åt ingenting, hon drack knappt någon välling innan hon skulle sova heller, bara 50 ml. Får se om hon kanske vill ha något i natt om hon vaknar!? Tycker så synd om henne! Hon har redan hunnit vakna en gång i kväll, då la jag henne i våran säng och la mig bredvid. Hon somnade om på en gång och nu ligger hon kvar där! Jag vill att hon ska sova så mycket som möjligt nu för hon har fått feber också...

Tipsa gärna!

Nu står min livs första EGNA ugnspannkaka med bacon i ugnen! Hoppas på att det ska bli riktigt smarrigt! =P

Jag står i en väldig svacka just nu när det gäller matlagning så om du har nått tips på bra middagar/luncher, skriv gärna till mig då! Mottages med glädje!

Välkommen till mitt rum!

 Hej mamma! I mitt rum måste man ha hjälm!

 Resultat på ordern!

 Sjuklingen!

 Jag fick körkort före mamma!

 Men jag är fortfarande en trafikfara ibland!

Namnsdagsglass!

   

Mys o lek!

Nu har Isabella tagit en liiiten powernap, hon kan inte andas ordentligt när hon sover så det blir bara små tupplurer... Dags för oss att läsa lite böcker, leka och mysa! Vi hörs lite senare! Kraaaam

Lunchat klart!

Jag behövde inte chansa när det gällde min dusch, för Isabella somnade! =) Men hon hade hunnit vakna igen medans jag duschade så nu passar det snart bra med eftermiddagsluren för henne! Nu har vi lunchat och Jenny är på väg tillbaka till sitt jobb! Det var jätte trevligt, jag längtar verkligen tills den dagen Jenny får egna barn... Hon är så barnkär och alla barn dras till henne! Så fint att se!!

Lunchen idag blev ialla fall Färsbiff med bacon, stekt potatis och rödvinssås!


Förresten! Är de bara jag som har väldigt svårt att ta en snabbdusch? Min snabba dusch är på ungefär 20 minuter! =/ Idag blev det ännu längre för vi hade bara en liten pisstråle av någon anledning!

Jenny ringde nyss!

Hon undrade om vi kunde luncha tillsammans, ja visst kan vi det! Jag måste bara försöka få ta en dusch innan! Isabella ligger och är nöjd i sin säng just nu, frågan är hur länge!? Ska jag chansa att jag hinner duscha?! =/

Isabella har namnsdag idag!

image374

Det här söta lilla kortet trillade precis ner i brevlådan! Det var till Isabella för det är hennes namnsdag idag! Det hade jag glömt! =/ Jag får gottgöra henne under dagen på nått vis! =)

Den silvriga barnkammarboken!

Just nu sitter jag och Isabella och lyssnar på Den silvriga Barnkammarboken Alltså en bok hon har som det står en massa barnvisor i, finns även en skiva till och det är den vi lyssnar på! =) *MYS*

Boken fick hon i doppresent av Linus och Anna! Mycket glädjande present! =)


Bäddsoffan till Gästrummet!

   

Som vanligt då så blir det inte alls lika fint att titta på bilderna som i verkligheten! Men här bjuder jag i alla fall på lite bilder! =)

Soffan är köpt på asko outlet för 5995:-

Efterlysning! =)

Är det någon som vet vart man kan hitta ett litet databord som är snyggt och som inte är ett hörnbord? Det vill vi ha! =)

Godmorgon!

Godmorgon!

I natt har vi haft en ganska knackig sömn alla tre här hemma. Isabella blev förkyld, stackarn! Så hon har vaknat och gråtit en massa gånger. Synd bara att vi inte har några näsdroppar, jag tror att vi får gå iväg och köpa det idag!? Annars har jag inga planer för dagen och tur är väl det för jag är så trött idag! Det enda vi kommer att pyssla med idag är här hemma, fixa litegran... Så kul nu när dom är klara med tapetseringen, då kan vi fixa som vi vill ha det. Synd bara att vi inte skiter pengar... =) Vi vill ju ha en massa mer möbler men det får vänta! Tycker ändå att vi har fått mycket nytt den här månaden.

Godnatt!

Nu har vi byggt ihop alla nya grejjor och plockat ihop alla katonger och skit... Jag orkar verkligen inte fota soffan nu så jag lägger in bilder på den i morgon. Jag måste sova nu!

Sov gott allihopa! Kram kram

Soffan!

Hahaha, nu ska vi bära in soffan på plats här! Cd-stället är ihopskruvat och Nicklas köpte även en ny datastol! Ska fota soffan sen och lägga in lite bilder! =)

Övningskörningen idag!

Övningskörningen idag gick superbra... Jag fick massor med beröm av min handledare, som inte är någon mindre än min PAPPA!! Tack pappa för att du orkar köra med mig!!

Nästa gång kör jag på Onsdag... Längtar redan! =)

Varför min älskade flicka!?

Varför, min älskade flicka skrek och grät du i kväll när du skulle sova? Varför var du så förtvivlad? Mamma älskar dig och det gör så ont i hjärtat när du gråter sådär! Hoppas att du vaknar och är glad i morgon min älskade vän!


Puss/
Mamma


Fått lite gjort!

Oj vad jag har hunnit med mycket nu! Plockat o plockat! Isabella har rivit ut allt igen när jag har hållit på! Ibland får man säga åt henne på skarpen då hon går på det ömtåliga... Men oftast så skiter hon i när jag säger åt henne, hon typ skratta och sen fortsätter! Det gäller att inte ge sig då, bara att fortsätta tills hon slutar!
Det som är bra är att hon i alla fall också får ut nått av att undersöka allt som jag ställer i hyllorna, visst det blir dubbelt jobb men det är det värt! =)

Nu ska jag snart ut med pappa och övningsköra så jag måste göra mig klar!
Hörs sen! Kram kram

Nu har jag assistans!

Tror ni att jag kunde slita mig från datan!? NEJ! Det ända jag gjorde var att plocka undan i köket och i hallen, inte pysslaoch ha mig i bokyllorna! *suck* Ibland blir jag bara så besviken på mig själv! Jag får göra ett nytt försök nu när jag har assistans!

Jag ringde Nicklas nyss och frågade om han kan köpa ett cd-ställ som vi har tittat på på clas olsson när han åker hem. Han skulle göra det om han inte blev sen. =) *Hoppas inte att han blir sen*

Måste sätta fart!

Just nu ska jag börja med att ta upp maten som Isabella grisade med förut sen tar jag disken och sedan ska jag ställa saker i bokhyllan här inne och i vitrin/hyllan i vardagsrummet. Det är svårare än man tror, för det måste ju se bra ut också! Kanske ska börja nu medans jag får hålla på i lugn och ro!?

Vad ska du göra idag?

Vad händer idag?

  • Ta disken
  • Plocka undan efter Isabellas röj i datarum och hall
  • Torka upp all mat som Isabella hade ner på golvet
  • Fixa och trixa i bokhyllorna
  • Göra middag
  • Övningsköra med pappa
  • Få hem soffan =)

Tagen på bar gärning!

Idag har Isabella lärt sig nått alldelles nytt! Hon kan nu klättra upp i soffan... Jag hittade henne där stå och dra i blommorna (vi har soffan vid fönstrerna). Gud vad lycklig hon var också, hon tjöt av lycka! Men det är klart, hon tyckte ju att hon gjorde ett jätte bra framsteg i utvecklingen, nu kommer hon ju åt ALLT! =)

Isabella sover!

Nu ligger Isabella och sover efter att ha ätit lunch! Köttbullar och makaroner blev det idag! Bara det att den lilla busen skyfflade ner ALLT i sitt knä så fort jag vände ryggen till! Jag trodde att jag skulle kunna ta disken idag medans hon åt, men ICKE! Så i fortsättningen ska jag sitta som klistrad när hon äter! =) Iofs så brukar jag göra det så det blir inge nytt!

Databord och cd-ställ!

Aaaah! Jag fick ett ryck att jag skulle fixa lite i det här rummet nu när vi ska få in en soffa. För det första insåg jag att vi BEHÖVER ett nytt databord, helst igår! Det är för stort i det här lilla rummet! För det andra när jag stod och staplade böcker och dyl. i bokhyllan så stod min älskade dotter och kastade en massa cd-skivor runt om i hela rummet, då insåg jag att vi inte har nåt cd-ställ. Så det behöver vi också! Nu ligger det ca 150 cd-skivor på golvet här...

Annas mail

Attans! Jag svarade för sent igår på Annas mail! Hon hade hunnit med å planera nått annat! Mycket förståeligt med tanke på att jag svarade vid 22 på kvällen medans hon hade skrivit kl 09 på morgonen! =) Men med små hopp om att hon inte lyckats hitta andra planer för dagen så skrev jag ett sms nyss! Hon frågade om vi kunde ses i helgen i stället, jag måste bara tänka innan jag svarar. Jag kan inte komma ihåg om vi har planer redan, jag är så duktig på att dubbelboka nämligen! =/

Isabella vaknade för ca 20 minuter sen! Tröttisen! Så nu ska hon få välling!

Godmorgon!

Godmorgon!

Inatt fick jag sova många timmar, typ 9... =) Min chansning att Isabella skulle vakna klockan 07 idag var FEL FEL FEL! Hon sover fortfarande! Hon blev väl trött av att vara vaken den där extra timmen igår!?

Godnatt!

Nu börjar det bli dag att krypa till kojs igen! I morgon kanske Anna och hennes barn (Ebba och Simon) kommer hit och äter lunch och leker! Hoppas det i alla fall, hon hade frågat på familjeliv i morse. Hoppas att jag inte svarade för sent nu bara! Det återstår att se i morgon då! =)

Vi hörs i morgon igen!
Kram o godnatt!

Isabellas rutiner

Go kväller!

Nu ligger Isabella och sover sen en timme tillbaka ungefär! Jag slapp nattningen idag, jag tog en kvällsdusch i stället! Det gick förvånansvärt bra ändå. Ni kanske vet att barn fastnar lätt i vanliga rutiner och det är ju oftast jag som nattar henne! Men hon somnade utan gråt och knöl... Nu får vi se hur länge hon sover i morgon när vi har ställt tillbaka klockorna. Slår vad om att hon vaknar vid 07 nu.

Hallå

Nu är vi hemkomna igen efter att ha lämnat Tony hemma hos sig! Skönt att vara hemma igen, men jag måste säga att det är väldigt mysigt att åka bil i mörkret! Jag och Isabella busade och hade jätte kul bak i bilen! =)

Innan vi lämnade Tony så var vi på Asko och köpte en bäddsoffa till data/gästrummet! Det blev en på asko outlet för 5995:- Sen var vi tvungna att ta en hemkörning som kostade 590:- extra. Soffan får vi hem i morgon mellan 18-22 på kvällen. Jag lägger in bilder på den i morgon eller på Tisdag! =)
Känns jätte kul att vi köpte den för jag har suktat så länge efter den!

Nu åker vi!

Nu ska vi åka och kika på en soffa sen ska vi lämna Tony hemma hos sig! Nu kommer jag inte tillbaka förän i kväll igen! Hoppas att ni alla får en underbar Söndag!

Vad ska du göra idag?


Bilder

   
I morse och efter att vi handlat...

Hänga tvätt!

Hej hej!

Nu har Isabella precis ätit lunch, ligger i sängen och ska sova. Så nu är det tänkt att jag ska hinna plocka lite! Känns inte särskillt lockande faktiskt...

Innan Isabellas lunch så gick hon och jag och handlade, efter det fick hon springa av sig lite ute. Det behövdes!
Vi tog en liten tjej prommis medans Nicklas, Tony och Andreas satt och spelade tv-spel... =/
TV-SPEL!! Det är väl inge roligt!??

Bäst att jag tar hand om tvätten på en gång, jag får springa emellan datan och mina andra sysslor för när Isabella har vaknat så ska vi antagligen kolla på en bäddsoffa in till det här rummet, vet inte hur vi ska få hem den om vi köper nån bara!


Planer

  • Hänga tvätt
  • tvätta 1 maskin till
  • plocka undan
  • göra mig i ordning
  • handla på konsum
  • Göra lunch till Bellis
  • Plocka i en diskmaskin
  • Åka och kolla på ny soffa
  • åka till Nicklas föräldrar och lämna Tony
  • Stryka köksduken

I natt!

 
I natt


Tror hon blev bländad! xD

Godmorgon

Godmorgon!

Idag vaknade Isabella klockan 08, jag trodde i alla fall det tills jag kom hit till datorn! Här står klockan på tio i åtta...
Jag glömde bort att man skulle ställa tillbaka klockorna i natt.

Hihi, just nu sitter Isabella i mitt knä och försöker bjuda mig på sin välling som hon inte orkade dricka upp! Snällt va!? =)

Godnatt!

Nu har jag suttit här heeela kvällen! =/ Blir lätt så när man inte har nån som sitter och suckar i soffan av uttråkning och ensamhet! Nicklas kom in förut och var rädd att jag kände mig ensam!
Nej sa jag, skönt att få sitta här utan att du blir besviken, svarade jag då! =)

Nu ska jag pussa min prins godnatt och sedan krypa till kojs!

Godnatt alla bloggare!

Mina skatter!

image363

Kusin Linnéa!

Här ser ni en vacker Linnéa i sin lillesysters klänning som var lite för stor!
Linnéa är så otroligt söt! =)

 

Present från gammelfarfar!

Isabellas gammelfarfar har precis varit i Spanien och hade köpt med sig en liten present till henne! =)

  

Tack för den fina klänningen gammelfarfar!

Lek

 
Lek


Lek


Läser


Kusin Alice


Jag, Isabella, Sandra, Alice

Go kväll!

Just nu ligger en envis liten tjej i sin säng och vägrar sova! Nyss var hon arg så jag fick vara där med henne men sen provade jag att gå ut igen, nu ligger hon och pratar glatt! Skönt det i alla fall!

Idag var vi som jag sa hemma hos Nicklas föräldrar, hans pappa blir hela 51 år i morgon! =) Fast enligt mig så är det en ung ålder! Vi fick massa fika och tårta... Mums!

Vilka var där? Om man tänker åt Isabella...
Farmor Berit, Farfar Peter, Farbror Tony, Faster Jeanette, Jeanettes pojkvän Robin, Faster Sandra, Sandras sambo Henrik, Kusin Linnéa, Kusin Alice och så mamma o pappa såklart!

Vi lekte en hel del också (Jag, Sandra, Isabella o Alice), bara det att Isabella ville inte vara med oss utan hon skulle sitta med grabbarna och spela buzz (tv spel) och klättra i farmor o farfars trapp *fy fy*... Till o från var hon dock med oss ändå... =)

När vi åkte hem kom Tony med oss hem, han åt middag här (pepparbiff, potatisgratäng, pepparsås och en god sallad) Han ska även sova här i natt!


Godmorgon!

Hallå mina vänner!

Inatt när jag skulle väcka Nicklas så gick de förvånansvärt bra faktiskt! Han löd mina order...
Lite läskigt var att jag kollade ut genom fönstret i vardagsrummet och tyckte det var så himla läskigt att någon stod och tittade på mig från en annan balkong, rörde sig inte ur fläcken!
I morse när jag slängde en blick dit så hängde det en svart tröja på tork! =)

Usch, lite läskigt är att i just den lägenheten så skedde det ett mord för inte så länge sen. Jag vet inte om ni läste om han som mördade sin egen styvdotter med en massa knivhugg, han högg även hennes kompis men hon klarade sig som tur är... Han såg tydligen vargar, alltså flickorna var vargar! =/ Tur att inte jag bodde här då! Usch!!

Nä, nu ska jag slita upp Nicklas, sen blir det frulle...

Godnatt!

Hur rättvis var kvällens utröstning idag då? Jag pratar förstås om Idol! Jag tyckte nog att Sam var sämst, INTE dålig men sämst! Jag gillade faktiskt Evelina, en positiv tjej som mer och mer visar vad hon går för!

Det här blir mitt sista inlägg idag! Måste sova, i morgon ska vi till Nicklas föräldrar, hans pappa fyller år på Söndag! Då får vi träffa Isabellas fastrar, kusiner, deras pappa, farbror, och så klart farmor o farfar. Det var ett tag sen vi träffade faster Sandra med familj! Kul för Isabella att leka med sina kusiner!

Nä, nu blir det sängen... Nicklas somnade på soffan för snart två timmar sen så jag får väl försöka väcka honom först också.

Godnatt o dröm sött!

Titta vad jag kan!

Röd

Grön

Blå

Gul

Rosa

Lila

Vem lärde mig det då? Jo, jag länkar till den sidan i min blogg! Designa din blogg står det! Mycket nöje!

Varför?!

Hittade denna film hos Jen. Man kan inte annat än gråta och få en stor klump i magen! Jag fattar bara inte!? Hur kan man göra så? Jag finner inga ord! =,(

Till minne av lilla Kelsey!


Rörd!

Var det bara jag som blev rörd när idol Daniel sköng idag!? Fy vad jobbigt det måste ha varit!

Mys i Tv soffan, men först ska jag plocka undan!

Idag vill Isabella absolut INTE sova! Konstigt, för hon sov inte alls länge idag på dagen. Iofs så tog hon sovmorgon ända tills 09.10 idag. =O

I kväll ska jag och Nicklas, om det går enligt våra planer sitta och ha mys framför tv:n och kolla på Idol!
Skönt att bänka sig framför tv:n en stund...

Innan det måste jag dock plocka undan efter dagens röj, vi som knappt har varit hemma idag så ser det ut som att en bomb har slagit ner igen! Nä, jag måste plocka undan, annars kan jag inte slappna av i kväll!

Nytt ord!

Idag har Isabella börjat säga Nenne till sina nallar! Såå söt! =)

Julklappsköp!

Hallå!

Idag fick vi faktiskt tag på en del julklappar! Kan verka konstigt att vi är ute redan nu men jag hatar den där julstressen plus att Isabella ska skolas in på dagis nu i December. Vad köpte vi nu då? Jo, en docka som kan gråta och jollra o ha sig, en keybord och en nallepuh grej med en massa knappar på som berättar olika sagor och sjunger sånger. Jätte söt var den! Dom tre köpte vi till Isabella. (men det kommer att bli mer)
Sen köpte vi en grej var till Nicklas två systerdöttrar men vad det var vågar jag inte skriva här får jag tror att deras mor brukar kika in här lite då och då! =)

Bilder

     
Dom här bilderna togs i Tisdags!

image352

Idag hittade Isabella Adrians napp, den skulle testas! Hon har inga egna...

Fredag!

Hallå!

Som jag sa så kom Alexandra och hennes lilla son hit i morse, hihi, han skrtattar o ler hela tiden nu! Sötnos!
Vi tog en kaffe och gjorde oss i ordning lite innan vi gick iväg!

Nu är jag och Isabella nyss hemkomna från en liten dagsutflyckt! Vi började med att gå vid 11 tiden och ta en dagens på en lunchrestaurang, idag blev det "pasta med nån pastasås" Ganska gott! Isabella fick en egen portion men åt typ tre tuggor! UNGE!! Hon åt två små mackor i stället! =/ Får hoppas att hon äter bättre nu när hon ska få mellis då för mackor får man inte nån bra enegi ifrån... När vi ätit klart så gick vi runt lite för att barnen skulle somna, gick in i två affärer sen efter det så har vi gått runt lite överallt och bara pratat! Skönt att bara gå å prata om allt och ingenting!

Om ett tag ska vi (hela familjen) åka till Farsta Centrum och kolla på
BR Leksaker efter lite julklappar till Isabella. Vi blev så sugna på att köpa lite julklappar!

Inga bilder på ett tag!

Jag lade precis märke till att jag faktiskt inte har uppdaterat med bilder på min sessa på ett bra tag nu! Känns som att det är dags... Någon gång idag kommer jag att lägga in lite bilder!

Godmorgon!

Idag vaknade jag självmant straxt innan klockan 08 av att min kissblåsa typ höll på att sprängas. Så nu är jag vaken och självklart så verkar Isabella vara jätte trött! =)
Men då får ju jag blogga i lugn o ro en stund och sedan får jag ta hand om ett utvilat barn...

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Jag föredrar att vara pigg i morgon när jag vaknar! Alexandra och Adrian kommer vid 9 rycket och då ska jag försöka komma ur pyjamasbyxorna innan det! =)

Sov gott!! Kramar till folket...

image345

Inspiration från Satu! =)

Jag var nyss inne på Satus blogg och fick syn på att hon hade gjort ett inlägg där hon visade en bild på sin mage då hon var gravid! Nu ska jag också visa en bild bara för det! =)

image344

V. 36+3 Isabella föddes v. 37+5, 9 dagar senare...
Jag blev inte bara rund om magen jag! =)

Jag längtar så otroligt mycket tills jag får bära på ett syskon till Isabella!

Till Frida!

Hej!

Haha, hur hittade du hit? Du glömde ju att avslöja din webbadress så jag kan kika i din blogg!
Hoppas att du slinker in här igen så du ser detta! =)

I morgon kommer Alexandra!

I morgon kommer Alexandra hit efter att hon lämnat Anton på dagis! Synd att inte han ska komma med! Dom tycker verkligen om varann!! Hihi, han brukar hålla fast henne och försöka pussa henne jätte mycket! =) Hon får även kramar och han är allmänt söt!!

För ett tag sen hade han sagt till Alexandra att: Mamma, ska vi inte träffa Ella snart? Ja aknar aktiskt enne! =)
Är säker på att hon skulle säga samma sak om honom om hon kunde prata! Hihi

Blä för fiskpinnar!

Idag åt vi Crispies och potatismos till middag! USCH, jag får inte i mig dom där fiskpinnarna, dom växer i munnen! Men Nicklas och Isabella gillar dom, plus att det är lättlagat! Men nu i alla fall så är jag hungrig eftersom att jag knappt  åt nånting! Frågan är då, Ska jag ta mig en smörgås eller liknande?! Svar: JA!

Träffen med Karin och Liam

Hallå!

Idag träffade vi som jag sa Karin och hennes son Liam. Vi tog en prommenad och sedan gick vi till en lunchrestaurang (blev inte samma som igår) och åt. Idag blev det "bacon och fetaostfylld kycklingfilé med klyftpotatis och kantarellsås". Gissa om det var gott!!!??
När vi satt där och hade ätit så fick jag syn på jack vegas automaterna. MEN jag lyckades hålla mig från frestelsen!
Jag har en viss svaghet för spel över huvudtaget! Kan gärna sitta och spela på såna eller på nätet sen kommer ågren fram när jag har spelat bort för mycket!

När vi hade ätit klart så gick vi hem till mig, Karin har inte varit här nåt sen vi flyttade hit! Barnen fick leka och vi satt med dom på golvet och pratade. Så härligt att vara med andra mammor egentligen för då vet man att dom inte har tråkigt om vi leker med dom små! =)

När dom gick hem så följde vi med en bit så vi kunde handla tillsammans!

Ändrade planer för dagen!

Nu har jag gjort mig och Isabella klara för att gå ut på prommenad med Karin och hennes son Liam. När busfröna har somnat ska jag och Karin äta lunch på restaurangen jag var på igår. Efter det vet jag inte riktigt hur det blir... Det återstår att se! =)

Ha en fin dag allihopa!

Godmorgon

Hej!

Idag tog vi lite sovmorgon, vaknade runt 08.20... Skönt! Men min ena kudde hade bullat upp sig lite konstigt så jag har jätte ont i min nacke.

Jag har lite svårt att förstå att det redan är Torsdag idag. Veckorna går ju jätte fort!
Vilken dimma det är ute idag förresten!

Idag ska inte jag och Isabella hitta på nått speciellt vad jag vet! Vi måste handla lite och så måste jag tvätta och fixa lite hemma!

Godnatt!

Nu är det dags att borsta tänder, tvätta bort smink och sedan sova! Sov gott!

Aftonbladet

Sitter och läser på Aftonbladets hemsida just nu och hittade den här artikeln! Hihi, är han inte söt!? =)


Utmanad!



Utmanad av Petra att
visa min blogghörna!

Så här såg det ut direkt efter renoveringen men ändringar är på gång!
Ibland sitter jag även lite här och där med den bärbara så jag har många
blogghörnor!

Idag

Go kväll!

Idag kom Linn hit och hälsade på! När hon kom satt vi först och pratade en stund. När Isabella vaknade så gick vi iväg, jag bjöd på en dagens på en restaurang i närheten! "Ostgratinerad kassler med ris och currysås"
Efter lunchen så gick vi till en lekpark, Isabella ville leka så det fick hon göra. Lekte i sandlådan, gungade och sprang omkring och trallade. =)

Efter ett tag så var vi tvungna att gå hem igen, vi hade nämligen en gravid kvinna med oss som blev väääldigt kissnödig! =) Jag kommer själv ihåg hur det var, det räckte med en spark i magen sen var jag akut kissnödig.

Väl hemma så satt vi bara och pratade allmänt och så blev jag övertalad att bli medlem i facebook. Jag fattar ingenting på den sidan! Vi lekte lite med Isabella på hennes rum och sedan var det kväll! =) Dags för oss båda att laga mat, så hon blev hämtad och jag satte upp min lilla tjejja på diskbänken så vi kunde laga mat tillsammans! *mys*

Jag är utmanad

Jag har blivit utmanad av Satu

Här är reglerna:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat i deras blogg eller maila.

* Jag är livrädd för spindlar och ormar.
* Ickerökare.
* Skrattar åt det mesta.
* Älskar att pyssla.
*Jag är väldigt social.
* Jag är inte förlovad än efter snart 5 år.
* Jag är dålig på utmaningar. =)

Jag utmanar:

Charlotte

Patricia

Malin

Mimmi

Heidi

Tobias

Ellinor

Bombnedslag!

Nu är lillans lunch över, nu ligger hon i sängen och ska sova. Idag fick hon samma lunch som igår, lax med potatis och romsås. Tyvärr så räckte det inte till mig! Men det gör iofs ingenting eftersom att jag och Linn tänkte äta någonting tillsammans sen! Får se vad det blir bara, vi har lite tomt i frysen för tillfället men vi kan ju kanske gå till affären när Bellis är vaken igen...

Jag fattar inte hur det på några timmar kan omvandlas från en städad och fin lägenhet till att det skulle kunnat vara en bomb som slagit ner. Barn är verkligen duktiga på att stöka till... =) Så nu ska jag plocka undan lite och göra mig klar!

Det var ingen annan än Frida

Ja nu har dom varit här och hämtat våra halluckor! =) Isabella trivs jätte bra nu när hon äntligen fick se insidan av skåpen. Så nu stökas det kan jag säga.

En rolig grej: När dom kom hit så ringde dom två gånger på dörren, typ som en kompisringning ni vet. När jag öpnnar dörren så står ingen annan än Frida (en gammal klasskompis) på andra sidan om dörren! Snacka om att vi båda blev förvånade! Det var jätte kul att se henne, synd bara att jag inte kunde bjuda henne på fika.. =(

Godmorgon!

Godmorgon! Idag vaknade jag av en gråtande liten tjej som stod i sin säng och tittade på mig! Stackars liten!
Kan inte vara kul att gråta det första man gör på morgonen. Om jag skulle göra det så skulle nog hela dagen vara förstörd! =) Hur som helst, att vakna av barngråt/skrik värker i hela kroppen. Dels för att det just är skrik och sen för att det inte är vem som helt, utan det är min dotter som står och ropar på hjälp...

Nu är det dags för mig att göra morgonvällingen till Isabella sen blir det frukost och efter det en dusch för oss båda. Usch, idag är jag så trött! Jag vill bara krypa ner i sängen igen!

Nicklas är inte hemma och Isabella pratar i sömnen som sin far!

Nu ska jag tala om en sak för er! Min dotter pratar i sömnen ibland även skrattar, rätt vad det är så kan hon skrika rätt ut: Dääää! Edeeeeee? Titta!  Eller nåt annat skoj. Så när man tittar på henne så sover hon som en stock! =) Nyss sa hon Edeeee!! *mys*

Min gubbe har inte kommit hem än! =( Jag funderar på att gå och lägga mig om en stund! Någon dusch blev det inte för min del, jag får ta det i morgonbitti.

I morgon kommer det en kille vid 10-rycket och hämtar våra garderobsdörrar i hallen för slipning, spackling och lackering! =) Nice!!


Kväll hos Anna..

Nu ligger lillfisen och sover sen 2 timmar tillbaka. Hon var bustrött, bara grinade åt allt för hon sov inte alls länge idag på dagen. Nicklas kom hem en snabbis efter jobbet och duschade sen skulle han hjälpa en vän att flytta. Han och hans flickvän har separerat nu efter 5½ år. Fy fasen vad jobbigt!!

Jag har tagit lite bilder på Isabella idag också, men just nu ids jag inte att hämta kameran!
Jag funderar även på om jag ska ta en dusch!? =)

I morgon ska vi träffa Linn! Trevligt trevligt!

Lista

Tog den här listan från http://enibas.blogg.se/ 


Hur gammal är du om fem år? 26 år

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma och Isabella

Hur lång är du? 168 ungefär.

Vilken är den senaste filmen du sett? Det kommer jag inte ihåg. 

Vem ringde du senast?  Nicklas

Vem ringde dig senast? Nicklas

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa för det mesta.

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.

När såg du senast din mamma? 6 timmar sen ungefär.

Vilken ögonfärg har du? Grön

När vaknade du i dag? 07.45

Vilken är din favoritplats?  Öhh, vad är det för en fråga?

Vilken plats föredrar du minst? Jaa, trånga utrymmen kanske?! 

Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning.

Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker.

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min dotter när hon dök ner i diskhon.

Hur stor är din säng? 160*200

Har du stationär eller bärbar dator? Stationär och Nicklas har en bärbar jobbdator.

Sover du med eller utan kläder? Utan.

Hur många kuddar har du i sängen? 6 =) 

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

Är du social? Ja

Vilken är din favoritglass? Twister

Tycker du om kaffe? Ja! Helst latte.

Vad dricker du till frukost? Varm choklad eller vatten.

Kan du spela poker? Ja

Tycker du om att mysa/kela?  Självklart.

Är du en beroendemänniska? Just nu har jag nog inget beroende, för bloggen räknas inte va?! =P 

Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Inte känner men två föredetta bekanta. 

Kan du några andra språk än svenska? Ja, knackig engelska. =)

Har du någonsin åkt ambulans? Nej.

Äger du dyrbara smycken? Ja

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min trådlösa mus som blinkar i rött. 

Flirtar du mycket? Inte längre.

Kan du byta olja på bilen? Nej.

Vilken var den senaste boken du läste? En blomma i Afrikas öken. 

Läser du dagstidningen? Inte ofta nu när jag är mammaledig.

Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

Dansar du i bilen? Nej

När var du i kyrkan senast? När Liam döptes i Juni i år.


Skrolla neråt!

Om ni nu skrollar neråt så kan ni se våran nytapetserade lägenhet! Ett inlägg för varje rum! Säg gärna vad du tycker! =) Nu är det dags för mig att ta min klätterapa! =)

Hallen!

image340

 

Å där hade vi halltapeten! =)
Vi är sååå jätte nöjda!

Innan var det en orange tapet med jätte fula mönster på!

Datarummet!

image339

Den här tapeten valde vi till datarummet! Varm o skön färg!

Innan var det en mörkblå tapet som var sönderriven och med en massa borrhål!

Vardagsrummet!

image338

Så här ser vardagsrumstapeten ut! Inge märkvärdig men ljus! Den förra var orange med fult mönster på.
Tapeten är lite ljusare än den ser ut på bilden!

Köket!

image335


 

Så här ser köket ut nu! Så ska vi köpa ekbord med plats för 6 stolar!
Även lägga ekparkett eller mörkt klinkersgolv om ombildningen av bostadsrätter går igenom!


Prinsessans rum!

image331

  

Här kommer lite bilder på Isabellas nytapetserade rum... =)
Gissa vem som satte upp tapeterna här inne då?! Det var ingen annan än jag som gjorde det! =)

Innan var det en orange tapet som var sönderriven och med en massa borrhål!

Bellis vill till sandlådan!

Ja nu har mamma åkt hem, vi hade jätte trevligt! Åt som sagt lax med potatis och romsås. Mumma...
Vi hann även med att smälla ihop en sockerkaka och fika med en varsin god latte. =)

Usch, stackars Bellis trodde att hon skulle få gå med ut när mamma gick, hon tog fram sina spadar och hinkar och gick till dörren! Jag får gå ut med henne i morgon! Både jag och mamma kännde oss jätte taskiga!
Mest mamma, hon såg nästan gråtfärdig ut! Hehe.

Puk koden

Igår ringde jag till comviqs kundtjänst angående min pinkod! Jag råkade nämligen blockera pinkoden till telefonen så jag behövde pukkoden! =)

En ung kille med utländsk ursrung svarade.

Jag: Ja hej, jag heter Anna, jag har råkat blockera min pinkod.
Han: Aj då!
Jag: Haha, aa så kan det gå, kan jag få pukkoden av dig?
Han: Nä nu är det bara att slänga sim kortet!
Jag: VA!? Är det sant?
Han: Hahahaha, nej ta det lugnt, jag bara skojja!
Jag: Hehe, jag tänkte väll
Han: Då kommer jag att ställa lite kontrollfrågor, vad har du för personnummer?
Jag: Svarar på hans fråga
 
Han: Ja det ser ut att stämma bra! Vilken adress bor du på?
Jag: svarar på hans fråga, men hade inte adressändrat än så jag svarade fel.
Han: Aha, det står det inte här, här står det södr...
Jag: Ahaa, men jag flyttade för 1½ månad sen.
Han: Jaha då kanske det är dags att göra en adressändring!? Hehe, vill du göra det?
Jag:Ja tack, och rabblar min nya adress.
Han: Okej, men då provar vi en annan kontrollfråga då! Hur mycket var din senaste faktura på?
Jag: Ingen aning, jag har via autogiro så jag lägger knappt märke till det! Men kan det ha vart 97 spänn eller nått sånt?
Han: Haha, jaha då vet jag inte vad jag ska fråga!?
Jag: Men ska jag logga in på min internet bank och kolla då?
Han, Nä, det behövs inte, har du papper och penna?
Jag: Nej, men det kan jag fixa!
Han: Ja visst!
Jag: Nu har jag!
Han: Kolla så att pennar fungerar, det brukar den aldrig göra!
Jag: Haha, jag gjorde precis det!

Sen rabblade han upp min pukkod och bad mig upprepa!
Så nu har jag en mobil igen!

Hmm, inte mycket vettigt som sades i det samtalet men jag fick ändå två saker uträttade! =)
Det var riktigt roligt att prata med honom, kan inte flera vara så där skämtsamma, det blir så mycket roligare att ringa då! =)

Godmorgon!

Nu står våran data på sin riktiga plats igen! Så någon gång idag kommer jag att  lägga in bilder på tapeterna! =)
Igår skurade jag vidare lite i lägenheten men inte överallt. Det är fort gjort om, jag väl kommer igång idag!
Vi möbelerade även hit och dit i vardagsrummet! Vi kan verkligen inte bestämma hur vi ska ha det där!
Vi dammtorkade här i datarummet och hann till o med packa upp ett par kartonger!
I dag och i kväll får jag göra det mesta själv om jag vill ha nått gjort för Nicke ska hjälpa en kompis att flytta efter jobbet, vilket nog blir sent! Men vänner ska man alltid ställa upp på!

I morgon kommer mamma!

I kväll håller vi på och pysslar ännu mera.. =) Lillan somnade sött för ungefär en timme sen! Hon var jätte trött!

I morgon kommer minn mamma hit och hälsar på! Hon ville se resultatet! =)
Då ska vi passa på att äta lunch å så.. "Laxfileér med potatis och romsås"
Som jag har längtat efter det =P Ska bli gott!!!!!

Aaaarghh!

Ååååh vad jag kokar just nu! Jag stängde av min mobil för att Nicklas skulle sätta in sitt sim kort i min telefon en stund! Det är bara det att jag har glömt bort min pinkod! *SMART* =/ Kan inte hitta pappret där den står heller så nu är jag mobillös!

Klart!

Jaaaa! Nu är dom klara här! Då var det bara vårat jobb kvar då.. Hehe.. allt ska tillbaka på sin plats och städningen framför allt.. Jag har börjat städa lite men Isabella klampar ju bara i det jag har skurat så jag fårr ta ett rum i taget och stänga dörren! =)

Nu är det dags att städa i nästa rum!

Viktigt! Läs!

image8
Till minne av John Hron

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.



KOPIERA OCH SÄTT IN PÅ DIN BLOGG, VISA ATT DU BRYR DIG!
STOPPA VÅLDET!

Bilder kommer snart!

Just nu sover Isabella, jag passade på att snabbt ge henne lunch och sen lägga henne i sängen nu när målarna har gått iväg på lunch! Dom är redan klara med gäst/datarummet och har börjat i hallen! =)

Jag har fårr önskemål om att lägga in bilder på våra nytapetserade rum, det ska jag göra men jag har packat ihop usb kabeln och det ligger intäckt i plast så jag kommer inte åt det!
Så fort jag ha fått fram den så ska jag visa!! MER ÄN GÄRNA!! =)

Man vill ha så mycket!

Jag har precis suttit och bläddrat i en massa reklamblad! Jag inser att det är så mycket vi behöver och vill ha då! I år blir första året vi ska ha en julgran t.ex. och behöver då köpa allt pynt och dessutom en julgran. Kan tänka mig att det kommer kosta lite! Sen vill vi ju så klart ha fint i ALLA fönster, vi har bara 2 julljusstakar.. Hehe, så då måste vi även köpa lite sånt! Nya möbler vill vi ha och en massa annat!

Kläder och sånt får vi ha det vi har ett tag nu för det känns som att allt annat är viktigare just nu!
Om vi ska köpa allt som vi vill ha så pratar vi inte om 1 eller 2 tusenlappar utan mååånga fler.. =/

Ibland önskar man att man kunde bada i pengar.. =)

Vad vi vill ha!

  • Ny soffa till V-rummet
  • Bäddsoffa till gästrummet
  • Nytt köksbord med stolar
  • Hylla/Byrå till Bellis rum
  • Cd-ställ
  • Ny datastol
  • Nytt databord
  • Tavlor
  • Nya gardiner i 3 rum
  • Garderob i hallen
  • Byrå i hallen
  • Fina/sköna små fåtöljer med litet bord till V-rum
  • Flera taklampor
  • En massa inredning

Vill ha ny soffa!

Idag har inte jag planerat att göra så mycket! Vet inte vad det skulle vara i såna fall! Nu har vi ju en massa rum att vara i.. =) Just nu håller målarna på och tapetserar i data/gästrummet, nyss slipade dom där och i hallen!
Hmm, undrar om dom blir helt klara idag!? Jag tror nästan det! OM våra halltapeter har kommit, dom fick tydligen ringa runt som dårar till olika ställen för att få tag på dom! Hehe

Åh, i helgen när vi var och shoppade lite så hittade vi en jätte fin bäddsoffa som vi vill ha i datarummet! Den finns på asko outlet och kostar 7000:- Får se om vi tar av våra sparpengar till det eller om vi sparar lite extra till en soffa!? 7000:- är ju ändå rätt mycket pengar!

Fastnade mellan spjälerna!

Kom på en sak! Igår blev vi så rädda!! Isabella fastnade med sitt ben mellan spjälerna på sin säng och benet började svullna upp! Nicke skulle precis knäcka sönder spjälerna när jag fick loss henne! Så vi fick både en hel säng och en hel Bella! Men guuud vad rädda vi blev, Bella skrek som en stucken gris! =(


Godmorgon!

Igår kväll höll jag på att fixade hela kvällen igen.. Strök gardiner och köksduken o hängde upp det osv..

Nu kommer målarna hit, men ni får ha en bra dag alla!

Hej å hå!

Hallå!

Idag har vi haft fullt upp! I morse efterfrukosten gick jag direkt in i lillans rum och tapetserade klart.. =)
Tak- och fönsterlampa är på plats. Gardiner har vi hängt upp och det börjar likna ett riktigt prinsessrum nu!
Precis som vi vill ha det! =)

Pappa kom förbi en sväng och tog Bellis! PERFEKT!

Just nu håller jag på och gräddar våfflor! Eftermiddagen ska Nicklas åka iväg och handla lite..

När Bellis sover så ska jag stryka och sätta upp våra nytvättade köksgardiner..

Era kommentrer svarar jag på i kväll!! =)

Tapetsering hos Bellis!

Hallå mina vänner!

Middagen idag blev lasagne! Det var nog den godaste jag någonsin har gjort! Den blev jätte god! =)
Idag har vi hållit på och fixat, jag har tvättat massor också... Har ju en massa gardiner som ska tvättas!
Kom precis på att vi kommer att behöva beställa nya gardiner nu till dom flesta rummen!

Nu ska vi börja tapetsera Isabellas rum!  Vi tar halva rummet idag och halva i morgon! =)

Middag!?

Vad ska vi äta idag? Som vanligt är ag sugen på tacos! Vet inte om det blir tacos eller lasagne? Eller kanske nått annat!? Aja, nåt med köttfärs blir det i alla fall..

Vad ska du äta idag? =)

Här målas det!

Hallå!! =)

Nu har Isabella sovit middag och vaknade för en stund sen.. Hon sov i ungefär 2 timmar iag! Inte illa pinkat!
Nu sitter Nicklas och målar andra vändan i hennes rum! Det är så mysigt när man ser att det blir finare och finare här hemma! Men möbeleringen i vardagsrummet har vi inte fårr ordning på än tyvärr!

Linus har varit här på besök också, alltid lika trevligt! =)

Idol!

Måste bara fråga vad alla tyckte om idolartisterna igår, vi kopplade inte in tv:n förän vid 22 ungefär så vi såg bara utröstningen! Skulle vara kul att höra hur alla sjöng eftersom att det var två av dom populäraste som hängde löst! 

Själv så fick jag mest titta på artisternas make up och outfits och jag tyckte att Marie såg ut som ett litet spöke.. Tihii..

Nu

Nu sitter Nicke inne i Isabellas rum och målar socklarna vita! Vi har precis slipat väggarna där inne (målarna spacklade i förrgår) =) I morgon ska vi tapetsera där inne! ROSA!!!! Härligt, snart har vi frächt i hela lägenheten förutom badrummet och lill toan (ska sambytas nån gång nästa år).

Nu ska jag göra lunch till Isabella så att hon kan sova sen!

Hörs sen! Kraaam

Igår

Vi hade jätte trevligt på middagen igår, maten var suverän, vi fick marinerad biff med potatisgratäng, aioli och bearnaisesås! Tack Jenny! =) Kul att äta någon annans mat ibland också! Nästa gång är det våran tur att bjuda på middag.. Nu behöver vi bara nytt köksbord med stolar till sen är jag nöjd med köket!

Igår skulle vi köpa en taklampa till vardagsrummet men den vi ville ha fanns inte kvar! =(
Den skulle verkligen passa hemma hos oss så jag hoppas att dom får in den igen!

Godmorgon!

Nu har vi ätit frukost och grejjat här hemma! Jag åt potatislimpa med ägg och kaviar.. Mmm, det var länge sen!!
Känndes härligt att sitta och äta i vårat nytapetserade kök! =) Jätte fint är det! Enligt våran smak i alla fall!
Vardagsrummet blev också jätte fint men vi kan inte hitta någon bra möbelering, VI BLIR GALNA!!!

Snart!

Snrt ska vi vandra hem till Jenny och Daniel och äta middag där..
När vi kommer hem igen måste vi börja fixa lite här hemma.. Få LITE ordning igen..

Nu måste jag ta Isabella igen!! See you!

Hej!

Idag har Nicklas varit ledig! (nästan) Han skulle skjutsa sin chef till ett ställe för att hämta hem lastbilen till firman men då följde jag och Isabella med! =) Efter det så åkte vi till ett cafe och åt frukost! Sen handlade vi lite på Eko Stormarknad åkte vidare till Tyresö Centrum och hämtade ut förstoringarna på Isabella och sedan åkte vi och åt lunch på mc donalds..

Efter det var vi så nyfikna på hur det såg ut hemma så då åkte vi hem! =)
Nu är kök och vardagsrum klart! Det blev jätte fint! Jag ska lägga in bilder sen när den vanliga datorn står på plats igen, vilket blir nån gång nästa vecka!

Godnatt

Efter att jag kört idag så åkte vi hem till mamma, käkade lunch och lekte o så..
Där stannade vi tills kl 19.30 ungefär då Nicklas komm och hämtade oss.. Nu sover lillan och vi ska snart också lägga oss!! Det finns inte så mycket att göra här vill jag lova!!

Nu säger jag godnatt och dröm sött!

Första körlektionen på Grönlunds!

Jag säger bara hahaha! Fy fan vilken skön lirare jag får köra med! Världens bästa bilskolelärare!
Vi hade skitkul idag! Lektionen var liksom slut innan den ens börjat känndes det som!

Nästa gång är jag INTE nervös när jag ska dit, vi kommer att ha skitkul! =)
Det är så det ska vara när man betalar dyra pengar!

Just det! Han sa åt min mamma att om hon tröttnar på att vara barnvakt så kunde gärna han ta över!
Han blev käääär i Isabella!


Sängdags snart!

Nu är det snart dags att sova! Jag är jätte trött idag och jag ska gå upp vid 06 ungefär i morgon med! Pinsamt om jag försover mig när dom ska komma.. hehe

Så jag säger godnatt nu och även godmorgon till er som läser i morgon bitti!
Vi ses i morgon kväll.. Kraaaaam

I morgon!

I morgon kommer mamma hit klockan 08.30, sen åker vi tillsammans härifrån kl 09.20 till Haninge.. 10.15 ska jag övningsköra på körskolan (första gången).. Ska bli kul! =)
Efter det så äter vi lunch i Haninge Centrum och sedan åker vi hem till mamma.. Jag orkar inte sitta här hemma när målarna ska vara här.. Vi äter även middag där i morgon för köket ska målas här hemma..

Idag

Go kväll!

Idag har det inte funnits så många tillfällen att blogga.. Fick lov att dra ur bredbandet och telefonen när målarna kom förut! =( Man kan kanske säga att jag har haft lite bloggabstinens idag!

Usch, målarna blev lite besvärade när dom såg att vi hade lastat in en massa saker i datarummet och det fick man ju höra!  =/ Dom gick omkring och suckade typ hela tiden, lite jobbigt!
Isabella blev helt fäst vid en av dom, hon sprang dit hela tiden så jag tog henne och gick hem till Alexandra och barnen innan han fick en brinning på oss! Hehe..
Isabella åt middag där så vi kom inte hem förän klockan 18 typ.. Då skulle vi laga mat, dela upp möbler i olika rum, gå ner med en massa saker i källaren, osv.

Vi fick reda på att ALLA tak skulle målas och ALLT i köket också.. =)
Men eftersom att vi inte visste det så hade vi inte förberett det!

Nu har vi suttit ner och valt vilka tapeter vi ska ha! Tror att det kommer bli riktigt bra!

Våran stationära dator är nu urkopplad och Nicklas ska ha den här med sig till jobbet i morgon så då blir det inget bloggande för min del förän i morgon kväll.. =(

Nu

Jahap, nu sover Isabella, IGEN! Vi åt lunch för en stund sen och målarna har varit här med sina verktyg, nu är dom på lunch! Berit och Tony kommer inte idag. Tony var sjuk!

Utmanad av Satu!

Satu vill veta vad jag har i min handväska!
Ojojoj, där är det ingen ordning alls just nu! =)

*11 Tamponger
*3 Bindor
*Lypsyl
*Idominsalva (minitub)
*5 läppglans
*Pass
*Körschema på grönluns
*Körkortstillstånd
*Nycklar
*Ett gammalt busskort
*Passerkort till jobbet
*4 plåster
*6 Hårspännen
*1 hårsnodd
*Ett "vagnmynt"
*Ett rosa band
*Näsdukar
*Plånbok
*Mobiltelefon
*Ögonbrynspenna
*Kamera
*En del gamla kvitton

Sen var det inge mer.. =)

Lång o varm dusch!

Det blev aldrig att vi somnade om. Bara Isabella, själv passade jag på att ta en varm, lång dusch i lugn och ro! Inte ofta man får det så jag passade på! =) Tycker nyss att jag vaknade men det e redan 2,5 timme sen.. Vart tar all tid vägen egentligen? Frukost har jag inte fått i mig än så nu blir det frukost sen ska jag baka den där sockerkakan som jag inte hann med igår!

Undrar vilken tid Berit o Tony kommer? (Isabellas farmor och frabror) Stackarna, jag glömde att ringa och tala om för dom igår att målarna kommer att vara här också. Haha, det blir väl till att erbjuda ståplats eller nåt!?

Har i alla fall lovat Nicklas att jag ska bjuda hantverkarna på kaffe den här gången,
vilket jag inte gjorde till dörrkillen! =) Usch så oartigt! =)

Godmorgon!

Jaha, idag skulle vi visst upp innan tuppen! Kl 05.50 vaknade Isabella! Men vi låg kvar till klockan 06.30..
Usch jag är inte van att vakna så tidigt nuför tiden! INTE Bellis heller, hon sitter mest och gäspar just nu! Kanske ska ge henne en flaska välling och byta blöjan, så kanske vi kan somna om igen!?
Jag tror att vi provar det!

Hoppas att ni alla får en toppendag på jobbet och i skolan! Så klart om du är ledig också! =)

Godnatt alla bloggare där ute!

Nu har vi rensat i alla rum som ska göras i ordning förutom det här rummet! Det funkar inte att dom gör hela lägenheten på en gång, vi måste ju ha någon stans att ha grejjerna! =)

Nu är det dags för oss trött mössor att sova!
Vi hörs i morgon! Kram o Godnatt!

image330
Det är så härligt att det finns så många snälla bloggare där ute,
därför vill jag ge er alla en ros! Dröm sött!

Petade i min näsa.. =)

Åh, Isabella har inte somnat än! Varför just idag av alla dagar? Hon brukar ju somna mellan 19-20 och så idag när vi behöver fixa lite så vill hon inte somna.. Fast nu är hon på väg att somna, för en stund sen så låg hon och jag i våran säng men hon låg bara och patade upp sina fingrar i min näsa och skrattade åt mig.. Hehe.. Till slut lade jag ner henne i sin säng igen och nu har hon legat och pratat och "sjungit" för sig själv.. Åh vad jag älskar den flickan! Det bästa av allt är att hon är MIN!

Jag väntar en stund till innan jag börjar skramla och ha mig.. Vill ju inte riskera att hon inte sover tillräckligt djupt! =)

Isabella!

image327

NEJ! Hon är inte sjuk! =) Hon äter bara plättar o hallonsylt med HELA ansiktet! =)

 

Vikt och längd

Isabellas födelsedag: 10 Juli 2006
Isabellas födelsevikt: 3405 gram
Isabellas födelselängd: 45 cm

Isabellas vikt och längd idag

11740 gram
79,2 cm

Sköna promenader

Hallå!

Nu är vi hemma igen!

Vi tog en promenad både dit och hem! Skööönt! Eller ja, kanske inte på hemvägen för då var Isabella ganska arg! Hon ville minsann inte sitta i sin vagn och så var hon mycket hungrig! Som tur är så hade jag en banan med mig i skötväskan som hon fick! Efter det blev hon mycket nöjdare!! Tur är väl det för vi skulle handla en hel del på vägen hem, fyra fulla matkassar blev det, varav två fick plats under vagnen, dom andra fick jag bära, plus att jag skulle dra vagnen också.. Måste sett kul ut när jag lunkade fram där och var helt slut! Eftersom att klockan blev så mycket så köpte jag färdiga plättar till Bella som hon fick till middag! Det gick i det med! =)

Själv får jag kebab när Nicklas kommer hem, han skulle köpa med sig!

Klara, färdiga, gå!

Nu är vi helt klara för att gå, det är bara ytterkläderna som ska på! =)
Jag har t.o.m plockat ur hela Isabellas rum, det var en hel del som skulle ner i källaren men det får Nicke ta sen! =/ Sen återstår bara dom andra rummen också! Det får vi göra i kväll.. Nu ska vi ta en promenad till BVC. =)

Ha en fin dag så länge!

Kram

Tänkte bara suktas lite =)





Gissa om det doftar gott här hemma nu!?
Senare ska jag baka en sockerkaka också,
jag har inge ägg hemma just nu! =)

Varför?

Kan någon förklara för mig varför man ska verifiera varenda liten kommentar?
Jag har undrat det länge nu! =)

Bakning på gång!

Nu har Isabella precis ätit lunch, eller? Nja hon tog 3 tuggor så jag tog hennes lunch i stället.. Haha..
Då slipper jag tänka på det! Hoppas att Isabella äter mer till mellis för kl 16.15 ska vi vara på bvc och efter det tänkte jag att vi skulle handla på vägen hem! Jag har inte bestämt mig än men jag tror att vi tar en promenad dit eller hem (kanske båda), det är ganska långt eftersom att vi är kvar på samma barnavårdcentral där vi bodde förut. Tar väll någonstans mellan 40-60 minuter att gå raskt skulle jag tro.. Men jag känner verkligen att jag behöver röra lite på mig.. =)

Just nu ligger Isabella i sängen och ska sova! Själv tänkte jag baka lite för i morgon kommer inte bara målarna, Isabellas farmor och farbror kommer också och besöker mig och Bellis!
  Det bestämde vi innan målaren ringde men det ska nog gå bra!

Jaaaa vad glad jag är!!

Målaren ringde nyss hit! Dom kommer hit och börjar redan i morgon! Det lönar sig att tjata!! Haha
Nä, nu är jag så glad, vi kommer äntligen få fint här hemma! Innan jul och allt!! =)

Haha..

Målaren: Ja det står att vi ska tapetsera i hall, kök, v-rum och två sovrum!
Jag: Nja ett utav sovrummen behöver ni bara måla taket i för vi har köpt tapeter själva!
Målaren: Jasså, det står här i papprerna att vi ska fixa två rum!
Jag: Jaha, aa men ni får ju sätta upp våra tapeter i alla fall! (skämtosido)
Målaren: Ja det kan vi iofs göra!
Jag: Haha nä men det behöver ni inte, jag skojja bara!

Vi får väll se! Skulle ju vara skönt att få det gjort! =)

Haha, jag sa att dom får göra hela lägenheten samtidigt av ren iver, får vi se hur det går då! =)
Jag glömde att fråga, men är det någon som vet om det räcker att man flyttar alla möbler till mitten av rummet?

Godmorgon Gott Folk

I natt har vi sovit gott allihopa, ändå hade jag så svårt att komma upp i morse igen!
Jag kan inte förstå varför jag alltid ska vara så morgontrött!? Det är ju nästan så att man lider när man kliver ur sängen, anledningen till att jag skriver "man" är för att jag tror inte att jag är den enda!? =)

Men jag hoppas förstås att ni har sovit gott allihopa och att ni får en toppendag!

Jag säger godnatt nu!

Nu ska jag sitta en stund i soffan och kika på tv sen blir det sängen! Jag är jätte trött som vanligt! =)
Jag ska alltså INTE nattsudda idag heller, det blev alldelles för mycket suddande förra veckan!

image324

Förresten! Här är våran nya tv!





Dom här bilderna blev inte så bra, lite snea och missvisande men här är den!

Bredband och telefon som strular

Vårat bredband har inte fungerat på ett par timmar nu, telefonen fngerar fortfarande inte, attans vad irriterande!
Jag och Nicklas har kollat på tv, nu är det pokerface, det är inte så bra men jag kan inte låta bli att titta på det ändå!

Haha, Nicklas blev GLAD när inte internet funkade, han sa: Bra! Då får jag vara med dig!
Hihi.. Han e för söt!! =)

Nu ska inte jag göra honom besviken så jag drar mig ut i vardagsrummet igen!

Ha en trevlig kväll!!

Kvällen som varit!

Idag kom Nicklas hem i tid från jobbet! Härligt! =)

Vi har precis gjort i ordning Isabella för sängen, Ätit middag (korvstroganoff o ris) tagit en lååång dusch (jag och Isabella) och lekt en del.. Nyss drack hon välling och ska alldelles straxt borsta tänderna och sova!

Jag ringde BVC förut och fick en tid redan i morgon, så i morgon kl 16.15 ska vi dit! Skönt att vi fick en tid så snart!

Nicklas fick ett sms från sin chef också, den 21 December blir det julbord i Nacka Strand på Julgalan!
Jag har varit där förut men då med mitt jobb!

Förra året var vi med Nicklas jobb på Grand Hotell och sen gick vi vidare till Casino Cosmopol! DET var roligt!
Jag älskar att spela! Men det är MYCKET farligt! Jag träffade en äldre mn där som var helt förtvivlad, han hade spelat bort alla sina barns julklappspengar! Så dom barnen fick inga julklappar dom inte!
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Jag tyckte faktiskt synd om honom!!

Nu ska jag natta Bellis..


Vilken webbshop handlar du kläder på?

Fick lite inspiratiomn från Kims inlägg! Men jag vill i stället veta vilka webbshopper du handlar på!
Detta p.g.a att jag vill ha massor med tips!

Skriv gärna hela adresserna!

Isabella sov inte länge..

Inte sov Isabella länge inte.. Näe hon vaknade straxt innan 13 och var skitsur! Vägrade att somna om också!
Så nu får vi stå ut med varandra idag ändå helt enkelt, hon får sova ut i natt i stället..

Nu ska vi gå och äta nåt, då kanske vi blir gladare båda två!? =)

Utmanad av Kim!

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Anna!
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå!
Ringer det mycket till dig? Periodvis
Ringer du mycket? Periodvis
Vem ringde du senast? Mamma
Hur mycket pengar har du? Just nu: För lite
Senast kramat och när? Isabella, nyss
Antal timmar sömn inatt? 9 =)
Sov du ensam? Nej
Vem sov du hos senast? Mamma o Pappa
Vem sov hos dig senast? Sambons lillebror
Vem vet mest om dig? Mamma
Vem vet du mest om? Min dotter!
Vad ser du fram emot? Ett syskon till Isabella! =)
Vad vill du ha just nu? Lunch
Vem hånar du? Hmm, ingen!
Vem längtar du mest efter? Nicklas
Vem vill du helst slippa? Öh, jag vet inte
Vem stör du dig på? Alla som är dumma!
Vem vill du sova bredvid inatt? Min sambo! =)
Vilken buss åker du oftast? Olika
Vilken årstid är det nu? Höst tyvärr!
Anser du dig själv snygg? Ibland, hehe
Har du varit kär? JA
Är du kär nu? JA
Är du en bra partner? Ja
Har någon varit otrogen mot dig? Ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja (jag vet! Jag är hemsk!)
Har du varit otrogen? Nej!! Hatar otrohet, det är fegt!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Nu för tiden inget, förut bli uppraggad!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Japp!
Vad åt du senast? Havregrynsgröt
Är du polare med grannarna? Nej, vi är nyinflyttade!
Har du varit på ett party? Ja
Har du varit utomlands? Ja
Var är dina syskon just nu? På jobbet tror jag!
Vilken tid gick du upp imorse? 08.01 ;o)
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Pussar min underbara dotter!
Vad ska du göra efter det här? Äta och leka men Bellisen!!

Lite hemmafix!

Nu sover älsklingen efter en kladdig lunch! Hon fick det som blev kvar från middagen igår, äntligen kom jag ihåg att ställa in maten i kylen! =) Nu ska jag hänga tvätt och starta en ny maskin, plocka undan lite, bestämma dagens middag och sen sitta här en stund igen! Ska förresten ringa BVC också, jag glömde bort det förra veckan.. =/
Hoppas att Isabella sover tills hon är riktigt utvilad idag, det händer inte allt för ofta på dagtid!


Tapetsering

Jag ringde precis bovärden och tjatade om våran tapetsering av lägenheten som vi har blivit lovade! IGEN!
Usch, jag gillar inte att tjata men jag gillar ännu mindre när det inte händer nåt! Vill ju att det ska bli klart innan jul  och helst mycket tidigare.. I alla fall, det är tydligen inte bovärden som är seg det är målarn som i sin tur inte hör av sig! Jag tycker att han i alla fall kan ringa och säga ett ungefärligt datum så vi vet, eller att vi kan få titta på vad det finns för tapeter! Aja, vi får hoppas att det händer nått nu då så jag slipper ringa ännu en gång..

Godmorgon!

I natt har jag sovit som en stock hela natten! Så himla skönt, jag vaknade till och med självmant kl 08.01.. Jag som hade hoppats på en sovmorgon till 08 så fick jag det! =) Isabella har precis vaknat och ligger i sin säng och pratar lite.. Snart dags att ta upp henne för en flaska välling och ett blöjbyte!

Usch! Jag gillar inte att det ska vara så kallt nu på morgonen, jag fryser så jag sitter och huttrar!! =/
En varm och stor flees morgonrock skulle man ha.. =)

Godnatt!

Nu är det dags för oss att sova! Jag har varit alldelles för trött den senaste tiden så jag hoppas på att känna mig lite utvilad i morgon när jag vaknar! Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott när ni kommer så långt!
image321

Nattmacka!

Idag somnade inte Isabella förän kl 21 ungefär.. Hon hade hunnit och bli övertrött så det hette duga! Men nu ligger hon och sussar så sött! Då kanske hon sover till 08 i morgon!! Hoppas, hoppas!

Men idag ska jag inte sitta uppe tills jag stupar!

Nu ska vi ta en kvällsmacka! Äta för hela slanten, hehe..

Recept!

Har fått önskemål om recept på våran middag som vi åt idag.. Ska skriva så bra jag kan.. Själv så höftar jag alltid!

Stek fläskfilén och krydda med salt och peppar!

Såsen!

Koka upp vatten så att det täcker botten på kastrullen och blanda i en köttbuljong. Häll sedan i 4 dl lätt creme fraish. Krydda med lite salt och curry tills såsen blir gul! Det är en smaksak hur mycket curry du vill ha!
Häll i dom stekta fläskfilèskivorna och skiva 1-2 bananer och häll i. Låt stå och puttra en stund på svag värme så att bananerna blir mjuka. Servera med t.ex ris och grönsaker.

Man kan givetvis ta bara 2 dl creme fraish om man vill göra en mindre portion men ta då bara ½ köttbuljong!

Shoppinglista

1 fläskfilè
2 bananer
2-4 dl lätt creme fraish
Köttbuljong
salt
svartpeppar
curry

Hur enkelt och gott som helst! =)

Dagens middag!

Middagen idag blev förresten "fläskfilé med curry- banansås och jasminris!
Första gången jag gjorde det! Det var hur gott som helst! Måste prövas! =)


Ny TV!

Go kväll!!

Som jag sa förut så åkte vi iväg till elgiganten och kollade på en tv, vi köpte den! En LCD Samsung 37 tum!
Nu hänger den så snyggt inne i sovrummet! =) Nån som är gladare än jag är min sambo som fick en riktig liten julafton idag.. Innan vi fick den där tv:n att hänga rakt höll jag på att bli tokig! Jag ska lägga in lite bilder sen på den men nu ska Isabella snart borsta tänderna och nattas!

Efter att vi köpt tv:n så svängde vi förbi hos mina föräldrar och var där i ett par timmar.. Det blev ingen sandlåda där, det var så blött och klibbigt!! =(

Vad blir det för middag?

Nu är Isabella vaken igen så vi ska snart åka iväg.. Kan vara skönt att hitta på nåt.. =)
Måste bar ringa och säga till mamma o pappa att vi kommer förbi! Vi lär ju inte bli kvar så länge med tanke på att det är middagstid om typ 3-4 timmar.. =) Undrar vad vi ska hitta på för käk idag då!

Vad ska du/ni äta till middag?

Idolbebisar!

Kollade på idolrepriserna för en stund sen! Jag blir så glad precis innan promgrammet börjar för bebisarna är så coola/söta! Man vill bara gosa med dom!! =)

LCD TV

Nu ligger Isabella i sin säng och ska sova! Hoppas att hon somnar fort för vi har lite planer på att kanske åka till elgiganten och köpa en LCD TV till sovrummet.. När vi ändå är ute och far så skulle jag vilja åka förbi mina päron på en liten fika. I såna fall kan Isabella få springa av sig lite också och leka i sandlådan! =)
Hoppas, hoppas at Nicklas vill åka dit också!


Lunch!

Nu börjar det bli dags att göra lunch till lillan och jag kan inte sluta grubbla över att det kunde ha varit klart för att micra bara.. Nu måste jag komma på nått nytt jag måste fixa!
Hon får väl typ korv och mackisar, det går alltid i, i alla fall korven.. =)

Igår flyttade Alexandra, Lasse och deras 2 barn, tråkigt att vi inte är grannar längre.. =(



Godmorgon

image320

Oh, den här bilden ser riktigt somrig ut, passar inte nu! Jag vet! Men jag tyckte att den var himla söt ändå! =)
Idag vaknade Isabella vid 07 ungefär men vi pallrade oss inte upp förän 07.30.. Nu ska vi äta lite frulle, sen ska vi nog inte göra så mycket mer idag, Nicklas måste få vara hemma och ta det lugnt så han blir helt frisk!

Attans! Vi åt ju spagetti och köttfärssås igår och jag hade sparat 3 luncher till Isabella i 3 lådor som jag skulle frysa in, men nej! Dom hade jag glömt kvar på diskbänken! =( Åh, det som är så skönt att kunna ta fram nåt som är klart nån gång.. Menmen, bättre lycka nästa gång! (Kanske, jag glömmer alltid)

Godnatt!

Filmen vi såg var jätte bra! Det var så länge sen vi såg en romantisk komedi.. Det är alltid Nicklas som väljer film så det blir aldrig några komedier som jag vill se! =) Nu börjar det bli dags att krypa till kojs!! Jag var så trött i morse så jag hoppas på att vara piggare i morgon när jag vaknar!

image319
Vi hörs i morgon!!

The Wedding date!

I kväll ska vi se en film på 4:an! "The wedding date"


image318

Så här står det om filmen på http://www.tv4.se/

Romantisk komedi från 2005. Kat Ellis är singel och bor i USA men när hennes syster ska gifta sig måste hon åka hem till London för bröllopet. Det finns dock ett problem, hennes före detta fästman, som dumpade henne några år tidigare, är bästa vän med brudgummen. För att slippa komma själv till bröllopet och för att få sin före detta fästman att inse vad han missat, och med förhoppningen om en återförening, hyr Kat den manlige eskorten Nick som får utge sig för att vara hennes nya pojkvän. Men allt går inte riktigt enligt Kats planer och hon inser att kärlek finns där man minst anar det.


Vad ska du göra i kväll?

Kvällen..

Nu ligger Isabella i sin säng och ska sova! Hon är så trött för hon sov ju bara middag i ungefär 40 minuter idag.. Middag idag blev köttfärssås och spagetti, önskemål från Nicklas! Isabella tyckte det var riktigt gott också, men det blev väldigt grisigt så hon och jag fick lov att ta en dusch efteråt! =)
Medans jag lagade mat idag så vågade Nicklas sig på att klippa Isabellas lugg!!
Så nu är den kort! =(
Men hon är såklart lika söt ändå! Så nu har hon klippt håret första gången i sitt liv!!

Tack för alla snälla kommentarer! =)

Andra bilder..

       

Så det var alla!! =)

Albumet!

Nu blev det väldigt oskarpt när jag tog kort på bilderna eftersom att jag tog utan blixt men går det att scanna in dom kanske? Aja, jag lägger in dom ändå! =) Man ser ju på ett ungefär i alla fall..

           
Som sagt: Kvaliten blev ju inte bra alls men originalen är ljuvliga!!

2 utav dom här bilderna bäställde vi förstoring på..
1 beställde vi ett ark med 2 stora foton och 5 plånboksfoton!

Det kommer fler bilder snart!

Nu är vi hemma!

Nu har vi varit och fotat Isabella! Vi är såå nöjda! Kunde inte ha blivit bättre kan jag säga!!
Han älskade att fota henne och hon älskade att bli fotad! Han sa att hon var en riktig prinsessa och att han inte kunde låta bli att framkalla alla bilder han tog! Endast en enda som han tog bort!

Jag ska börja ta kort på korten nu, hoppas att dom blir bra! Aja, kommer tillbaka om ett tag med bilderna.. =)

Lite reklam eftersom jag blev så nöjd!

Tyresö Foto Atelje
Östangränd 4
13540 Tyresö

Tel. 08-712 10 95

Ända fram till jul så har dom det unika priset på fotoalbumet.. 295:-
Halva priset på vissa förstoringar!! Passa på!!

Tajt om tid!

Nu blev det helt plötsligt tajt om tid här.. Isabella somnade för en stund sen och vi måste åka vid 13 ungefär.. Så vi blir nog tvungna att väcka henne.. =( Kanske att hon kan fortsätta sova i bilen sen men det tror jag inte..
För mig är det dags att lägga på lite smink nu medans lillan sover, tiden försvinner ju bara så det är bäst att jag gör det på en gång!

Hoppas att ni alla får en trevlig Lördag!!

Idag blir det fotografering av guldklimpen!

Hej hej..

Hoppas att alla har sovit gott i natt! Jag vaknade tidigt i morse när jag typ brände mig på Nicklas.. =/ Han hade feber, så jag tog hand om honom lite och sen somnade vi igen.. Nu mår han lite bättre, febern har hållt sig borta än så länge!!

Om fyra timmar så ska vi vara i Tyresö centrum och då ska våran underbaring fotas! Medans dom framkallas så tar vi en fika.. Jag lägger upp bilderna på henne sen!! =)
Ni som såg OUTFITSalternativen så blir det 1:an! =)


Skit ner dig!!

shiiit... nu mer än nånsin känner jag för att sterilisera mig...
var e alla söta ungar?!

Den här trevliga kommentaren fick jag i natt!! Hur kan man trycka ner ett litet barn sådär! Då har man ju inte särskilt bra självförtroende själv!! IDIOT!!!


Godmorgon

Ville bara kika in och säga godmorgon så här emellan barnprogram och frukost..
Vi ses lite senare..

Godnatt

Jag är inte särskillt nöjd med att Patrizia åkte ut i kväll!! Menmen.. Jag har ine mycket att säga egentligen för jag röstar inte på någon! Har så svårt att bestämma mig så det blir att ingen får i stället.. =)

Nu ska jag och min sjukling snart krypa ner till kojs.. Jag är så trött så trött..

image298

På den här bilden är Isabella en liten spädis, jag gillar den här bilden såå mycket!!

I morgon ska våran stora tjej fotas hos en riktig fotograf.. Jippi!!!

Godnatt allihopa, dröm sött!!

Shit! Vilken idolkväll!!

Nu har vi precis kollat på idol! Alltså, alla e ju jätte bra!! Dom jag inte alls gillade förra veckan var helt underbara idag! Evelina och Christoffer var som hängde löst förra veckan var GRYMMA!! Dom och Daniel var favoriter för mig idag.. Förut var Amanda favoriten, men nu vet jag inte vad hon håller på med, inte alls lika bra dom två senaste gångerna! Men hon är ju givetvis bra fortfarande.. =)

Idag kan bara göra en vild chansningvem som åker och jag gissar på Ghatania!

Min mage är just nu fullproppad med en massa godsaker, nästan så att jag mår illa.. xD

Myskväll!

Mmm vad gott det var med middag idag! Isabella njöt också av maten som hon alltid gör när hon får tacos, ööhhh öhhh säger hon när hon vill ha mer!! =) Nu ligger hon och sover och jag ska ha en myskväll framför tv:n med min älskling, chips, dipp och choklad.. LYX!

Ska du se idol idag? Vem tror du åker ut?

Tacos till middag!

Nu har Bellis och jag duschat och varit och handlat! Det började bli tomt i skåpen!
Så nu är det dags att börja med middagen! Tacos blir det idag! =)
Nicklas ligger fortfarande och sover, typ omöjlig att väcka.. =/

Har du tänt ett ljus för våldets offer?

Om inte!!
 http://wwwb.aftonbladet.se/vss/special/namnlistor/ungdomsvaldet/visa/1,5998,1,00.html


Isabella är en retsticka!

Sådärja, nu har vi städat en hel del,  eller inte vi.. Isabella ryckte ur dammsugarsladden och skrattade åt mig hela tiden så efter en stund så blev jag ARG!! Haha.. Mellis har vi ätit och Lekt har vi gjort! Nicklas är hemma nu men han ligger och sover.. Han såg ut att behöva det, stackarn!! Isabella och jag ska snart ta en dusch så att vi kan gå och handla sen.. 

Kunde inte somna om!

Nä nu ger jag upp! Isabella vaknade för ca 1 timme sen av telefonen, hon brukar inte vakna av den men idag gjorde hon det och var helt uppriven!! Nu har jag hållit på i en timme ungefär att försöka hjälpa henne att somna om men det går inte så hon får vara vaken..

Så nu blir det lek, snart mellis och städning som gäller..

Vad ska du göra?

TVÅ toffsar!

Inte för att det syns på bilden men idag provade jag att sätta upp lillans hår med två tofsar och det gick!! =) Hon blev jätte söt!! Eller ja, hon e ju alltid söt för mig förstås.. ;o) Jag tänkte att jag skulle försöka klippa hennes lugg idag men jag klrar det verkligen inte! Jag vågar inte! Tror det får bli frissan! Hehe...

image297

Mera jul!

image295
Den här lilla kappan tror jag skulle passa i
Isabellas rum, tycker att den ramar in fönstret så fint..
Jag måste bara mäta fönstrena så att dom
inte är för breda. Kappan finns på http://www.cellbes.se/
och kostar 98:-

image296
Bilden längst upp till vänster här är så fin!! Såna gardiner

vill jag ha i vardagsrummet i jul! Får se hur det blir..

Älskar den vita stjänrnan och julgranen också!! Så himla
snyggt! Det här finns på www.jotex.se

I år vill jag ha riktigt juligt hemma! Vi har planer på att vara hemma i jul och bjuda hit släcktingar eftersom att vi inte har varit hemma på julen på flera år.. Då kan vi ju träffa alla samtidigt! =)

Har du bestämt hur du ska fira julen? I såna fall hur? =)


Bellis ska sova

Nu ligger Bellis och ska sova.. Tiden gå så fort, jag tycker att vi nyss vaknade.. Idag åt inte Bellis någonting till lunch, hon satt bara ock kladdade med maten! Tur att hon åt en frukt för ett tag sen då.. Sånt går alltid i och det är bra!

Alexandra behövde visst ingen hjälp idag så vi blir hemma..
Måste bara handla lite sen..

Godmorgon!

Usch och fy vilket trist höstväder det är ute nu!! Tycker synd om alla som måste jobba ute den här årstiden ocg framåt (inkl. min Nicklas). Han mådde inge bra igår när han kom hem, tror inte heller att han mår bättre idag.. =(

Nu ska jag göra morgonvälling till busungen..

Godnatt!

Nu kom älsklingen hem alldelles genomfrusen.. Han ska bara ta en VARM dusch sen ska vi fixa lite "nattmackor" och sen sova! Han orkar inte äta riktig mat nu när klockan är så mycket och jag förstår honom..

Som alltid så önskar jag alla en GOD NATT!! =)

image294

Ändrade planer!

Det blir nog inte så jätte mycket städning i morgon heller.. hehe, gud vad jag tjatar om min städning.. Men det är verkligen nåt som kommer i vägen hela tiden.. Iofs så hinner jag kanske fixa hemma lite innan, annars tar vi det en annan dag.. Vi skjuter på det lite till.. Haha

I morgon vid 14- tiden ska jag underhålla mitt eget och Alexandras barn medans hon tapetserar i deras sovrum.. hehe.. Då får man prova på att ha tre barn att ta hand om.. Med den äldsta som inte ens är 3.. Spännande..

Det värsta är att Nicklas slutar nog tidigt i morgon (vi har inte träffats så mycket den här veckan) så det var ju en liten tokig dag och tid men vad gör man inte för en vän..?!

Våga prova nått nytt!!

Jag sitter och kollar på ellos just nu och fann panelgardiner som jag verkligen föll för nu! Jag vet att det ska vara rött, vitt och grönt till julen men för att prova på nått nytt så ska jag nog beställa dom här!!

image293
Då menar jag förstås dom svarta med tomtar på!
Dom vill jag ha i köket tillsammans med vita
panellängder!

Är det bara jag som gillade dom!?


God och enkel middag!

Go kväll!!

Nu har jag och Bellis ätit middag för ett tag sen!! Jag provade nått nytt och mycket enkelt idag!
Potatisgratäng med kasslerskivor i botten och ost ovanpå!! Det blev supergott eftersom att gratängen tog smak av saften från kasslern.. Mmm...

Nicklas ska jobba över sent idag så när Bellis har somnat så ska jag kika på ellos, jotex och cellbes efter lite julgardiner o julpynt!! Mysigt!!
Men det är så klart inte mysigt att inte ha honom hemma, vi får tänka att det är helg snart!!

Nu är det jag och Bellis igen!

Nu har min pappa åkt hem! Det var mycket trevligt att han tittade förbi! Inte ofta han kommer förbi helt själv..
Han och Isabella har lekt lite jag har plockat en del men inte särskillt mycket för jag ville vara med dom!! =)
När jag ser dom två leka så smälter jag verkligen, morfar är så stolt över sitt lilla barnbarn! Det lyser kärlek ur ögonen på honom och han sitter och skrattar åt allt hon gör! Så kul att se hur alla i våran omgivning mjuknade bara för att Isabella kom till världen! Hihi.. Jag är så stolt!!! xD

Min städning går så bra! =)

Nu har Jenny åkt hem igen, hon kom straxt efter att jag skrivit det sista inlägget förut.. Så det blev ingen städning alls förut men än är ju inte dagen slut! Jag vet inte vart jag ska börja bara.. Isabella har en "stökperiod" just nu så om hon ser att jag håller på med nåt, t.ex. att jag plockar undan nåt och lägger det i en låda så ska hon öppna den lådan igen och riva ut allt! =)

Jenny frågade om jag och Nicklas ville åka men henne och hennes sambo på kryssning om 2 veckor!
Hade varit jätte kul men jag tror inte att vi kan få tag på en barnvakt då! Men det går flera tåg!! =)

Haha, nu ringde min pappa precis och frågade om han kunde komma förbi! Han har varit hos läkaren och ville inte åka hem och störa mamma! (hon ligger och sover efter att ha jobbat natt)
Då kanske jag får lite barnpassning så jag kan städa lite..?! Eller också så hamnar han här och spelat patiens.. =)

Dentaworks!

En sak till bara! Är det någon som har testat dentaworks tandblekning? Jag funderar på att testa, inte för att jag har särskillt gula tänder men dom är ju inte heller kritvita som jag vill ha dom!! =)

Någon mer som har funderingar på att testa eller redan har gjort det?


Isabella sover och Jenny kommer hit!

Hallå!

Nu ligger Isabella och sover! Hon ville inte äta nånting till lunch idag så det är nog också ett tecken på en kommande förkylning. =(

Jag har inte städat så mycket än men jag tar lite då och då som jag alltid gör.. Dra ut på det "roliga"..
Jenny ringde för en stund sen, hon ville komma hit sen och det lät ju trevligt!! =) Får se hur mycket städning det blir då?! Jag får helt enkelt ta lite i morgon också om jag inte blir klar idag! =) Men det brukar ju gå ganska fort, bara man kommer igång..

Jag kanske ska sätta fart nu en stund då!! =)


Vad passar bäst på ett barnfotografi?

1.
2.
3.


Bellis igår! =)

 
Här testar hon mina nya schalar!
Hihi.. Skulle visst vara båda samtidigt!
Kolla in minen på den första bilden!

Godmorgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott, det har jag förutom att jag blev väckt en gång i natt men det är en världslig sak.. =)
Dessvärre så tror jag att Isabella börjar bli förkyld nu, hon är täppt i näsan och nyser hela tiden! =/ Nej, nej, nej! Vi som ska fota henne på Lördag, ska hon vara sjuk då?! Aja, blir hon jätte sjuk så får vi avboka och beställa en ny tid, men jag hoppas att hon håller sig frisk! Eftersom att hon börjar bli dålig så passar det alldelles utmärkt att vi är hemma idag, då får jag städa som jag hade tänkt! Kanske kan jag till och med få lite hjälp?! Haha, snarare själp men hon måste ju också få vara med! En sak hon är bra på att hjälpa mig med är när jag hänger tvätt, då får jag plagg efter plagg medans hon säger "daaa" (Tack) Hon säger tack när hon ger OCH får grejjer!! =)

Nu ska vi snart gå och äta frulle..


Godnatt!

image287
Nu är det dags för mig att sova!
Känns skönt att vi inte har några
tider att passa i morgon, bara vara
hemma och städa, leka och mysa! Nu säger jag godnatt till er alla!

Gamla godingar!

                    

image281

    
Idag när jag kom till tåget så kom jag på att jag hade glömt kameran hemma! =(
Så det blev inga bilder från dagen, däremot ett par bilder på kvällen som jag lägger in i morgon!
Jag lägger in lite andra bilder idag i stället, lite gamla godingar skulle man kunna säga!! =)

Vad ska vi välja för kläder?

Hallå! Vi har jätte stora problem med vad Isabella ska ha för kläder på Lördag när hon ska fotograferas så i morgon tänkte jag kanske välja ut några allternativ, fota dom och lägga upp bilderna i bloggen!
Skulle vara kul att höra vad ni tycker är finast!! =) Bara på skoj!!

Som sagt, inte säker på att jag lägger in några bilder!!
Får se vilket humör jag är på!! =)

Tänd ett ljus för våldets offer!!

http://wwwb.aftonbladet.se/vss/special/namnlistor/ungdomsvaldet/visa/1,5998,1,00.html

Tänd ett ljus på aftonbladets hemsida! Det är det minsta vi kan göra för dom drabbade och deras familjer!

Serienörd?

Har du över 55 poäng så är du en serienörd ;)

[ ] Gilmore Girls
[ ] Grey's Anatomy
[X] Prison Break
[ ] Desperate Housewives
[ ] OC
[ ]One Three Hill
[X] Vänner
[ ] Förhäxad
[ ] 24
[ ] Simpsons
[ ] Scrubs
[ ] CSI
[ ]CSI Miami
[ ] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[ ] Joey
[ ] Bones
[ ] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[ ] House
[ ] Brothers and sisters
[ ] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[X] Lost
[ ] My name is Earl
[ ] Ugly Betty
[ ] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[ ] Two and a half men
[ ]Spin City
[ ] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[X] Baywatch
[X] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[X] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[ ] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[X] Sabrina - Tonårshäxan
[ ] Ett geni i familjen
[X] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[X] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[X] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[X] Ally McBeal
[ ] Las Vegas
[X] Xena
[ ] Entourage
[ ] Cityakuten
[ ] Will&Grace
[X] Beverly Hills
[X] Sjunde himlen
[ ] Dharma&Greg
[X] Fresh Prince in Bel Air
[X] Skilda Världar
[X] Nanny
[X] Tre Kronor
[ ] L-word
[X] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[X] Rederiet
[X] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[X] That 70's Show
[ ] Alias
[X] Seinfield
[X] Glamour
[ ] Huset fullt
[ ] Hjälp
[X] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home


Totalt:25

Nu har jag bara kryssat i dom som jag följt så troget jag kan.. Sen har jag ju strötittat på vissa av serierna.

Men jag skulle vilja lägga till 2 bra serier!!

Invasion
Kyle XY

Dom två har jag följt och dom är ju bara såå bra!! Synd bara att dom lade ner Invasion!! =(

Nu ska jag se ett avsnitt av prison break.. Hehe

Kvällsrutiner och städning!

Nu har vi haft våra kvällsrutiner här hemma.. Isabella är badad och ligger i sin säng för att sova.. Nu i kväll var det jätte roligt att borsta tänderna, hon borstade mina och jag hennes.. =) Det är det enda som funkar nu, annars totalvägrar hon!

I morgon hade jag tänkt att vi bara ska vara hemma jag och Bellis.. Jag MÅSTE städa!!! Det är ju så lätt att man skjuter på städningen när nån ringer och vill hitta på nått.. =)

Idag fick jag nått att fundera på..

Idag när vi var på bussen och stannade på en hållplats så kom det på ca 50-60 ungdommar, jag överdriver inte!
I all fall, trots trängseln och all irritation från höger och vänster så var det ändå massa ungdommar som lade märke till och gullade med Bellis.. Då tänkte jag tillbaka! När jag var i 15-16 årsåldern så såg jag inte ens åt ett barn, var inte det minsta intresserad.. Sen bara ca 3 år senare så insåg jag hur goa dom små är.. Tur är väl det för annars hade vi inte haft våran lilla sessa..

Jag är i alla fall glad att inte alla tonåringar är som jag var då!! Barn ska också få ta plats!! =)

Hemma igen..

Så, nu har vi nyss kommit hem från en heldagsutflyckt!! Vi hade jätte trevligt allihopa.. Isabella är jätte trött nu för hon har bara sovit i ungefär en halvtimme idag.. Men, men hon är speedad ändå.. =)

Jag har inte shoppat så mycket idag men lite.. 2 schalar (stavas det så?) Lite hår accesoarer till Isabella och en söt liten nyckelring till mig.. =) Annars har vi bara ätit lite lunch och tittat omkring lite.. Ja och sen har ju mamma och mormor shoppat lite också men vad behöver jag ju inte skriva här..

Just det! Jag beställde även tid för barnfotografering på Lördag kl 14.. Man får ett helt album (8-12 kort) med inramade kort, det kostar 295:- för ett album ända fram till jul.. Kostar egentligen 795:-
Så om du är intresserad av erbjudandet så är det på fotoaffären i Tyresö centrum..
Verkligen superfina album! Nu måste vi bara kunna välja vad hon ska ha för kläder på sig, för kläder ska hon ha...
Vi funderar på att ta 3 album, så har vi ett varsitt till Mor- och farföräldrar i julklapp.. Vi vet att dom skulle bli glada för det!! =)

Nu: Iväg!

Sådär ja!! Tänkte bara säga att vi hann bli klara i god tid!! Tack vare min snälla Bellis som lät mig duscha utan att göra några hyss med toaborsten eller i toan! =)

Nu ska jag bara packa skötväskan och ta på oss ytterkläder sen är det dags att gå iväg..

Vad ska du göra idag? Hoppas att du får en bra dag!! Kram

Godmorgon

Godmorgon!

Idag vaknade Bellis vid 07.45, jag hade ställt väckarklockan på 07.30 för man vet ju aldrig när pluttisen vaknar.. Vilket är jätte skönt.. =)
I natt har jag sovit i många timmar.. Jag gick och lade mig vid 22.30 ungefär och sov till 07.30..

Nu är det dags att göra lillans välling, jag väntade lite extra med det så att hon orkar vänta med lunchen till vi kommer till Tyresö sen.. Min mormor ville hemskt gärna bjuda henne också på nåt.. =)

Idag hinner jag inte sitta här så mycket på dagen/morgonen.. Jag ska hinna göra oss i ordning inkl. hinna duscha. Så måste jag packa allt vi ska ha med oss. Det ska jag hinna tills kl 10 ungefär..
Det låter som jätte mycket men tro mig, tiden springer iväg när man har småtting/ar..

Kanske är dags att lägga på ett kol nu då!? Isabella är säkert hungrig stackarn..

Sist men inte minst...

.... så skriver jag nu godnatt!! Idag måste jag gå och lägga mig i tid!!
image278
Nu ska jag mysa lite med Nicke sen kryper vi ner i sängen för att sova gott hela natten!!

Godnatt och dröm sött!! Kram


Träffa mormor..

Nu undrar ni säkert om jag inte har nåt liv när jag skriver det tredje inlägget på raken, men jag måste skriva av mig lite när jag inte har bloggat så mycket på för- och eftermiddagen! =)

I morgon ska jag och Isabella träffa mamma på Handenterminalen vid 10.30- tiden, där tar vi sedan bussen till Tyresö för att träffa min mormor (Mormor Gigge som jag kallar henne).
Hon fyllde nämligen år den 3:e, dan innan jag skrev teorin så jag följde inte med för att fira henne på hennes födelsedag, kände att jag ville plugga då!
Därför ska vi träffas i morgon i stället! Mamma är ledig så hon följer också med! =)
Tror att det kommer att bli jätte trevligt, hon har gått och kollat ut ett bra cafe och fixat i en vecka snart, hon blir så glad när man kommer!
Åh vad du är söt min lilla mormor!

Just det, vi gick ihop om en present till henne, en mobiltelefon (hon har aldrig haft en i hela sitt liv).
Tänk hon fyllde 84 år och har nu fått en mobiltelefon.
Då kan man undra om hon någonsin kommer att lära sig hur den fungerar, hon hade tydligen frågat massor med gånger vilken knapp man svarar med!! Hihi
En sak till, hon vågar inte ha med sig den när hon går ut för att hon inte vill bli rånad..
Jag försökte förklara att man har liksom inte så mycket användning av en mobil hemma.. =)
Hon e ju bara för söt!!

Lite skojjigt!

Jag glömde att berätta om en sak förut i mitt inlägg där jag skrev när jag hade varit hos tandläkaren! =)
Eftersom att jag går hos en privattandläkare så är det i samma port där det bor privatpersoner, så när jag skulle gå ut så mötte jag en man med sin dotter på vägen ut, han sa nåt till mig men jag uppfattade inte att han pratade med mig. Jag fortsatte att gå och han ropar sedan: Hallå! Ska du  ha dom där på skorna?
Först hängde jag inte med alls tankspridd som jag var och sen kopplade jag. Jag hade gått ut med skoskydden på mig!! Haha.. Tänk om inte han hade sagt nåt, då kanske jag hade åkt ända hem med dom där och folk kanske hade skrattat åt mig.. =)

Isabella somnade jätte snällt idag

Hallå igen!

Nu sover Isabella, först låg vi och mös en stund i sängen hon och jag sen lade jag över henne i sin säng och hon somnade så fint.. Så härligt när man slipper höra hennes gråt när hon ska sova.. Istället så ligger hon och pratar och sjunger för sig själv tills hon somnar.. =)
Tandborstningen gick bra i kväll, Nicklas borstade sina tänder samtidigt!! Det funkade mycket bättre då..

Nu är vi hemma allihopa!

Sådär, nu var det gjort! 2 elaka små hål är lagade och nu behöver jag inte besöka tandläkaren förän om ett år!!
Det har blivit ett litet missförstånd mellan mig och min tandläkare, vilket jag bara är glad över iofs.
Jag sa ju att allt skulle gå på ungefär 1900:- idag.. NEJ, 1300:- nånting.. Han hade räknat med priset på undersökningen förra gången när han sa till mig vad det skulle kosta..
Det kom ju såklart  som en väldigt glad överaskning! =) Det var nästan så att jag tyckte att jag kom billigt undan!

Förlåt till alla er som trodde att det var så svindyrt att gå till tandläkaren! Det var inte meningen att skrämmas!!

Nu har vi precis ätit middag jag och Nicklas, Isabella åt tidigare med sin mormor medans jag ock pappa var ute och övningskörde. Idag flöt körningen på jätte bra! Jag är jätte nöjd..
Vi åkte även till grönlunds och beställde tid för 2 körlektioner.
Fan, det fanns nästan inga tider, dom skrev upp mig på första tjing om det kom återbudstider.. Såå snällt!
Haha, hon sa åt mig i reseptionen att man ska skaffa körkort innan man skaffar barn!
Jag: Jo men det är lite sent att tänka på det nu! =)
Lyckades hon ta ett körkort när hon hade två barn så ska jag nog lyckas med min lilla trollunge.. =)

Nu ska vi snart lägga henne här.. Hon sitter just nu och leker med sina kottar som hon tog med sig hem ifrån parken! Dom är jätte vikktiga för henne nu! Det var en som försvann förut och hon blev helt förtvivlad.. =(


Till tandläkaren..

Nu är vi klara både jag och Isabella, nu fattas bara att byta en blöja på henne och sätta på oss ytterkläder..
Sen går vi iväg, lite tidigare idag eftersom att vi höll på att missa tåget sist!

Ja, när jag ommer hem idag så har jag inga trasiga tänder! Känns skönt att tänka så!!

Ha en bra dag allihopa!!

Kram


Lunch

Nu har min lilla sessa vaknat igen, hon ligger och pratar glatt i sängen.. Skönt att hon är på bra humör igen!
Dags att fixa våran lunch då! Idag blir det Tortellini med ostsås till lunch! En utav mina favoriter!! =P

image277
Bilden är inte min men visst ser det gott ut? =)

Ha en bra dag.. Kram

Isabella är trött..

Vad nu då?! Isabella var jätte trött och grinig så jag lade ner henne i sin säng för en stund sen och nu sover hon! Jisses! Hur kan hon vara så trött när hon sov 12 timmar i natt?! Hoppas inte att hon håller på att bli sjuk nu!!
Tandborstningen i morse var också en kamp! Hon kanske har ont i munnen?!
Iofs så brukar hon alltid protestera när vi ska borsta hennes tänder men inte så här mycket!

Nu har vi fått i oss frukost och hon är påklädd, själv går jag runt i myskläder en stund till.. =)
Jag har även packat det mesta i skötväskan som ska med idag..
Nu är det bara jag kvar som ska bli klar.. Får ta ett moment lite då och då..

Usch, jag är fortfarande så himla trött idag!  Kanske inte är så konstigt egentligen eftersom att jag var uppe till 00.30 i natt.. Jag är en sån människa som behöver massor med sömn.. =)

Nu trillade posten ner, ska kolla vad vi fick sen måste jag betala en räkning..

God morgon!!

God morgon!

Nyss när vi vaknade för ca 20 minuter sen såg det ut att vara ganska mörkt ute men inte nu?!
Kan det kanske bero på att vi har persienerna nere i sovrummet?? =)
I morse var det riktigt skönt i sängen, det gjorde nästan ont i kroppen när Isabella ville gå upp!!
Nu kommer den här mörka perioden då man alltid är trött, då man fryser så fort man sticker ut tårna från täcket.. På ett sätt är det en ganska mysig årstid också men jag vill ha tillbaka sommaren vi aldrig fick i år!!
Bara att vänta och hoppas på en bättre sommar år 2008!! Ellerhur??

image276

Godnatt!

Oj! Det blev många inlägg idag! Hoppas att ni står ut!!
Snart är det dags för mig att sova också... Jag skulle egentligen behövt göra det för ett par timmar sen men jag fastnade här.. Skönt att bara sitta och slösurfa lite och skriva nåt i bloggen emellanåt..

I morgon väntar ett tandläkarbesök, tur att jag inte blev sjuk och fick skjuta på det besöket!
Usch! I morgon blir jag 1900:- fattigare på att laga två hål.. =( Det är sjukt dyrt!!!

Godnatt på er allihopa!! Ta hand om er..
image275

Pablo Francisco



Han är så grym den här killen!! Skulle vara så kul att se honom live!! =)
Avis på Linus som fick se han uppträda för ett par vackor sen!!

Väska med matchande skor!

image274

Måste bara visa!! =) Den här söta väskan med matchande skor till köpte jag för ett par månader sen på sensommaren.. Jag glömde helt bort när jag köpte det att jag inte kommer att kunna använda skorna så mycket framöver, så både skorna och väskan bor fortfarande i våran klädkammare helt oanvända!!


Varm choklad

Nu har jag gjort oss en varsin kopp varm choklad som vi ska avnjuta i soffan.. =)
Titta på lite tv och bara mysa tillsammans..

Är det någon som vet hur man lägger in ett you tube klipp här?
Skulle vara väldigt tacksam för svar! =)

Ha en revlig kväll..
Kram

Tandläkaren!

I morgon ska jag till tandläkaren igen! =( Då är det dags att laga mina två hål som jag har! Buhuuu..
Men jag är faktiskt inte lika nervös som jag brukar vara! Han var så lugn och snäll min nya tandläkare!
Så tycker jag att alla ska vara, det är så många som har tandläkarskräck och det blir ju inte bättre om dom är översittare!! Usch!

Nu ska jag svara på dagens kommentarer sen ska jag umgås med min karl.. =)

Vad ska du göra i kväll?

Isabella sover nu

Sådär, nu har jag och Bellis badat! Nu ligger hon och sover efter en fajt med sin far! Hon vägrade att borsta tänderna idag men Nicklas ville inte heller ge med sig!! =)

Kvällsbad!

Hej igen!

Nu mår jag lite bättre.. Fattar inte hur jag kunde må så dåligt förut.. Men nu har jag bara lite huvudvärk kvar!
Nicklas kom hem vid 15 tiden, han mådde tyvärr inte heller så bra!
Vi har precis fått i oss middag ellihopa och snart är det dags för mig att ta en dusch, kanske tar ett bad tillsammans med Bellis i stället så slår vi två flugor i en smäll.. =)
Jag orkade aldrig dusch förut!



Mår inte bra nu!

Det blev aldrig någon tur till Jenny och tur är väl det för nyss kräktes jag massor pga huvudvärken! =(
Kanske inte så trevligt att nämna här i bloggen men så är det i alla fall...
Just nu vill jag bara krypa ner under täcket och vila men det går inte.
Stackars Isabella som har en sån tråkig mamma idag men jag orkar inte kräla på golvet.. =(
Hon är så förståndig, mer än vad man tror.. När jag var inne på toan och gjorde det jag skrev ovan =/ så kom hon in och lade handen på min ena axel och tittade med stora ögon på mig! Ungefär som; Hur är det mamma?

Nicklas blir inte så sen idag som tur är.. Då kanske jag får vila lite?! =)

Hoppas att ni andra mår bra!!

Bilder från igår!

Bilder från igår!
  
Bellis äter blåbärspaj, nya mössan, kan ha en hårtofs bak =)

Sådär ja!! Nu somnade Isabella för en liten stund sen! Då var det väl dags för mig att gå och duscha och göra mig klar så vi kan gå en stund efter att hon vaknat! =)

Hoppas att ni alla får en bra dag!

Lunchdags..

Hallå! Huvudvärken är inte bättre men jag hoppas att den försvinner snart!
Vi bestämde oss för att vi går hem till Jenny sen oavsett hur jag mår.. =)
Kan vara skönt att komma hemifrån en stund..

Snart är det dags för Bellis att äta sin lunch, just nu håller hon på och leker med basenheten till våran telefon, hon lyssnar på telefonsvararen och står och skrattar högt.. =) Så söööt!!

När Bellis sover sen så tänkte jag passa på att duscha och sitta här en stund! Även kanske städa lite, det ser ut som ett bombnedslag här idag.. Leksaker överallt och allmänt stökigt!! Usch, det är så man bara vill fly undan nu!! =)

Nä, lunchdags nu men jag återkommer snart.. =)

God morgon!

Idag vaknade vi straxt efter klockan 08 till ett strålande höstväder.. Isabella fick sin välling men jag har inte ätit än..
Jag mår ganska pissigt idag, huvudvärk och mår illa igen!!  Typiskt!!

Idag måste jag ringa till Bvc och beställa en tid för Bellis 15-månaderskontroll..
Tänkte gå på drop in idag men så kom jag på att jag vet inte om hon ska få en vaccinering på den kontrollen så jag beställer en tid i stället! Då slipper jag ju åka dit igen! (Vi är kvar på samma som vi hade där vi bodde förut)..

Vi kanske även ska träffa Jenny idag.. Hon är sjukskriven..
Vi får se lite senare hur det blir för jag mår som sagt lite dåligt..
Ibland får jag perioder som jag har jätte mycket huvudvärk, hoppas inte att detta är en sån period!! =(

Skönt var det i alla fall att gå och lägga sig i tid igår!! Jag tror jag kröp ner straxt före 22 och somnade som en stock.. Det var länge sen.. =)

Godnatt!!

Nu vill jag vara med Nicklas så nu säger jag godnatt redan! Det blir tidigt i kväll!! =)

Kram kram

Kvällsmys och kärringstopp..

Nu har vi haft en massa kvällsmys.. Isbabella och Nicklas har badat och nu ska hon sova.. Får se om hon kan somna själv idag!! =)

Körningen idag gick ganska bra.. Fick kärringstopp i en korsning bara och blev mer och mer nervös för varje gång bilen stannade även fast det inte kom några andra bilar.. Det var inte bara en gång bilen stannade med andra ord... Jag har inte kört på över en månad!! Jag tar det som försvar!! =)

Idag har jag varit sjukt trött hela dagen, tror inte att jag blir uppe så länge.. Jag går och lägger mig när Nicklas gör det idag.. =)

På väg hem

Nu är vi på väg hem igen.. Det var mysigt hos "svärföräldrarna" idag.. Massor med fika också..
Nicklas lärde sin lillebror Tony att göra blåbärspaj nu innan vi åkte, så nu får dom avnjuta en god paj i kväll.. =)
Vi tog hem en massa blåbär också, jag och Nicklas mamma var ute jätte mycket och plockade blåbär i somras men då hade vi inte plats i frysen! Nu har vi två frysar så nu får vi plats med mycket blåbär! =)

Isabella gillade inte rostbiff och potatissallad så hon åt inget till lunch, sen ville hon inte heller ha mellis så nu är hon jätte hungrig! Lite smågnälligt är det här i bilen!! =)

Nu när vi kommer hem så är det bara för mig att slänga ihop middagen och sedan äta lite fort, sen är det dags att åka ut och köra.. Jag som vill ha myssöndag med familjen!! =(

Detta skrev jag på vägen hem förut men det ville inte postas då! Nu har jag varit ute och kört lite bil.. =)

På väg till Bellis farmor o farfar!

Hallå!

Nu sitter vi i bilen på väg hem till Bellis farmor o farfar.. Vi fick ett ryck att vi skulle åka dit!!
Var nyss in på Vi och köpte lunch till Bellis, rostbiff o potatissallad.. =)
Till middag idag blir det bara falukorv med mos eftersom att jag ska ut och köra klockan 17, precis vid Bellis middagstid.. =)

Nicklas upptäckte att Isabella har fått en till tand idag.. Kan vara därför hon har sovit lite dåligt på sistone..
Nu har hon 9 tänder! Våran lilla tjej har blivit så stor nu!! =)

Annonser!

Jag kikade runt lite på andra bloggar och fick helt plötsligt en jätte bra idé från en pappablogg!! =)
Han har annonser precis som jag på sin blogg och pengarna han tjänar på dom ska han sätta in i en körkortsfond till sin dotter. Eftersom att jag håller på med mitt körkort just nu så vet jag ju att det kostar massor så jag ska göra precis samma sak för min dotter!!
Det blir ju inte mycket men många bäckar små!! =)

Vill du hjälpa henne med ett litet bidrag? Då kan du kika på mina annonser! =)


God morgon!

Nu har vi för en stund sen blivit väckta av Isabella som är JÄTTE pigg till skillnad mot oss andra.. =P
Men vad gör det när man får en massa pussar på morgonen, hon säger mmmmmaa när hon pussas..
Man blir så lycklig! =)

Nu är det snart dags för frulle, Bellis ska få välling..
Sen ska vi göra oss i ordning!

Senare idag ska jag ut och övningsköra med pappa.. Det var ett tag sen.. Nästan så att jag blir lite nervös nu när jag tänker på det!!

Godnatt!

Jag är så himla trött idag så jag tänkte gå och lägga mig nu!! Måste ju orka med morgondagen också då jag bland annat ska övningsköra med pappa.. =)
image270

Nu säger jag Godnatt och Dröm sött till alla bloggare där ute..
Vi hörs säkert i morgon! Kram Kram


Blä för Filip och Fredrik!

Go kväller..

Tänkte börja med att avslöja att pajen var oförskämt god!! =)
Sen vill jag även tala om att vi endast varit utanför dörren en gång idag och det var när vi handlade!!
Inte så spännande dag med andra ord! Ingenting nytt att tala om heller..
Eller ja, Linus var här på besök idag..

Jag brukar inte trivas med att sitta hemma en hel Lördag men idag har det varit riktigt skönt!

Måste bara säga! FY FAN vad Filip och Fredrik är äckliga som smakade en varsin bit människokött!! Blääää..
Vi kollade precis på det klippet på aftonbladets hemsida..

Lördagen!!

       
Bilder från dagen och kvällen! På bilden med rödrandig tröja har hon precis ätit massor med blåbär!

 
Den här fina pajen har min älskling gjort
och den ska vi smaka av nu!! Mmm...

Datanörd

Mitt förra inlägg gick visst inte så bra.. Haha.. Man kan ju alltid försöka!!

Isabella sover fortfarande som en stock! Hon vaknar nog snart och är jätte hungrig!!

Själv tänker jag slita mig härifrån igen och umgås med Nicklas, han tycker att jag har blivit en riktig liten datanörd på sistone.. =) Undrar varför?!

Hoppas att ni alla får en bra dag..

Vad ska du göra idag?

Gratis är bäst!

Nu tänker jag tipsa er om att bli medlem på http://gratisgen.se/?ref=63747 
Där kan du få gratis prylar om du blir medlem, skaffar en poäng och värvar 7 resp 20 vänner.
Dessutom om du trycker på min länk så värvar jag dig som vän och det är ju jätte kul för mig också! =)

Glöm nu bara inte att fixa din poäng! Jag hyrde en film från Lovefilm i två veckor för att få min poäng! Hur smidigt som helst och det var inte bindande medlemsskap! =)

Så kom igen nu! Det är väl inte bara jag som tycker att gratis är bäst?!

Sega

Hmm.. Lika sega som vanligt är vi! Nu ligger Isabella och sover, vi åker iväg straxt efter att hon har vaknat sen.. Men först äter vi lunch eftersom att det inte blev nån innan hon lade sig idag.. =)

Ja, vi har väl tur om vi kommer iväg alls! xD


God morgon!

I natt fick jag sova själv.. Nicklas var omöjlig att väcka igår kväll så han fick ligga kvar på soffan..
Isabella vaknade runt 07.30 idag men vi gick inte upp förän 07.50..
Nu har vi ätit frukost och haft det lite mysigt, snart är det dags att göra oss i ordning för att åka och handla lite.
Eller ja, inte riktigt än men det kan vara skönt att vara klar ändå..

I kväll kanske Martin kommer hit och tar en öl med oss, kul kul! Vi har inte träffats sen Isabella döptes och det var den 11/11-06.. Snart 1 år sen..


Godnatt

Nu har Nicklas legat och sovit på soffan sen ungefär 2 timmar tillbaka.. Han är trött efter sina 55 arbetstimmar den här veckan!! Det börjar väl kanske bli dags att väcka honom nu för att tillsammans krypa ner i sängen och sova för natten! Jag börjar också bli trött  nu!! Isabella har vaknat flera gånger i kväll, vi har fått gå in och trösta henne! Jag vet inte vad det kan vara, hon som brukar sova så gott.. Barn är så, den ena dagen är inte den andra lik när man har småttingar!!

Just det!! Isabella har fått en dagisplats nu! Det känns både bra och jätte tråkigt på samma gång!
Jag vill inte lämna bort henne, hon är min!!! Men jag måste, sånt är livet!! =(
Preliminärdatum är i alla fall den 4 December.. Tänk att våran älskling har blivit så stor nu!!


image261

Formodligen den sötaste (enligt mig) godnattbilden som visas på blogg.se i kväll!!

Godnatt! Vi hörs i morgon! Kram..

Rätt eller fel?

Var det rätt idol som åkte ut i kväll?

Det tyckte jag! Hon sjöng INTE nåt vidare!!

Bilder!

Bilder från den 3/10
   SÖTA BADBILDER!
Bilder från idag!
   
Stor och liten, Bella har klättrat i lådan själv, Anton med en blomma!
Senare satte han sig på knä med blomman framför Bella, det såg ut
som att han skulle fria.. Haha

Kom på två saker!

Det var någon som ville att jag skulle lägga in mer bilder på Isabella.. Jag ska göra det men inte just nu.. Jag har tagit lite bilder från dagen men vi får se om dom halkar in här senare idag eller i morgon!! =)

En sak till! Anton hade sagt till Alexandra när dom gick hem härifrån att: "Mamma! Jag tycker om Bella, Bellas mamma också!" Tro mig, jag blev så stolt när hon berättade det för mig!! Så sött.. =)

Nä nu ska jag gå på riktigt.. =)

Idol

Nu är det snart dags för IDOL igen!! Är det den stora finalen idag?Det har inte jag förstått!!

Vem vill du ska vinna idol i år?

Nu ska jag umgås med Nicklas.. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll!! Kramar


Bellis är slut!

Hallå igen..

Det blev ändrade planer här hemma.. Nicklas köper med sig pizza på vägen hem..  Känns som att vi åt det nyss men men. Usch! Vi är inne i en riktig slarvperiod just nu! Hur ska vi ta oss ur detta igen?!

Isabella är så trött så hon somnade nästan sittandes för nån halvtimme sen.. Nu är det full rulle men man ser ändå att hon mer än gärna skulle sova så jag funderar på om vi skippar hennes bad idag och att hon snart ska få sova.. Känns som att jag är värsta tortyrmorsan om jag ska hålla henne uppe längre nu..
Tänkte bara att Nicklas skulle hinna pussa och krama henne godnatt idag..

Aja, jag går och gör henne klar för sängen så länge, det här går inte..

Fredag..

Hallå!!

Idag har jag inte hunnit med bloggen så mycket!! Alexandra och Adrian kom hit på en kaffe vid 11-tiden.
Jag gav Isabella lunch och sen gick vi ut och jag och Alexandra åt lunch på daisys..
Sen var det dags att hämta Anton på dagis kl 14.. Gick och handlade och sedan följde alla tre med hem till oss..
Jag vill tillägga att Isabella inte har sovit en gnutta middag idag..
Alexandra och barnen gick PRECIS hem nu och Isabella har redan börjat gnugga sig i ögonen.. Dom har lekt och varit jätte nöja i nästan 3 timmar!!
Vi mammor har haft det jätte skönt!! =)

Jag ska alldelles straxt börja med middagen (som jag inte alls vet vad det blir)..
Nicklas har inte kommit hem än, han är på väg..

Måste bara säga! Guuud vad skönt det har varit att slippa plugga idag!! Vi kunde göra precis vad vi kände för hela dagen!! =)

God morgon!

Godmorgon! Eller nåt! Vi har varit vakna ett tag men det här är ju mitt första inlägg idag!!
Skönt att det är Fredag, men jag måste ändå säga att den här veckan gick väldigt fort!
Hoppas att inte helgen går lika fort.. Men det gör den väl som vanligt!!
Jag tycker att helgerna är för korta, kan det inte vara i alla fall 3 dagar på en helg?! Eller ännu bättre, lördag och söndag jobbar man och resten av dagarna är helg! Ja, då menar jag förstås att inte lönen ska påverkas också.. Hehehehe.. Drömma går ju alltid!!

Isabella har druckit sin välling men jag har som vanligt inte ätit än.. Hehe, jag har inte bestämt mig vad jag ska dricka till.. Antingen varm choklad,  rött the med kanelsmak, vanligt the med vaniljsmak eller en latte..
Haha, vilka problem jag har! Tur dom inte är värre..

Godnatt

Nu ska jag göra nåt som jag inte har gkort på många kvällar!! Jag ska gå och lägga mig samtidigt som Nicklas.. Myyysigt!

Prison break var lika bra som vanligt!! Hur ska jag kunna vänta tills nästa avsnitt?! =)

Nä, godnatt allesammans!!
Hörs i morgon!
Kram

Prison break!

Mmm vad gott det var med toast!! Å vad mysigt att jag fick äta tillsammans med min älskling!! =)
Nu står han i duschen och efter det så ska vi kolla på ett avsnitt med Prison break!

Tycker du om den serien? Jag älskar Prison break!

Förresten! Om jag inte redan har fått en till kommentar så blir nästa kommentar nr 1000!!
Vem kniper platsen?

Nä, nu ska jag göra Nicklas lite sällis.. Återkommer senare..


Plats nummer 1000 blev ingen annan än http://beverlyhills.blogg.se =)

Nu blir det toast!

Sådär.. Nu sover lillan.. Hon och jag låg och mös i sängen ett tag innan hon skulle sova.. Hon låg med handen på mig och sa mamma mamma mamma mamma med sin underbart söta röst!! Det är kärlek!!

Jag hann med att bädda våran och hennes säng innan hon skulle nattas också..
Någon toast har jag inte fått i mig än men nu ser jag att Nicklas kommer hem så det blir perfekt! Då kan vi äta tillsammans!! =)


Bada Isabella..

Nu ska jag låta Isabella ta ett litet bad innan hon ska sova.. Hon börjar bli så trött..
Jag tror att jag väntar med att äta tills hon sover, jag känner att jag inte orkar ha henne hängandes i benen idag när jag ska äta.. Hon gör det när vi inte äter samtidigt!! =)
Nu har hon fått både middag, bulle och glass.. Så det får räcka tills hon får välling..

Hehe, nu får ni inte tro att jag alltid proppar i henne så mycket onyttigheter men bullen var för kanelbullens dag glassen var för att fira att jag lyckades!! Hon har ju varit så duktig och låtit mig plugga!! =)
Skönt det känns att jag inte behöver plugga i kväll när hon har somnat!! Hihi

Nä, nu blir det bad för lillskruttan!!


Firade med kanelbulle!

image253
Som jag sa så skulle jag fira med en kanelbulle om jag klarade teorin, men det blev  en och en halv!! =)
Det är ju trots allt kanelbullens dag!

Nu återstår bara vad jag ska äta till middag, tror det blir ett par toast idag bara.. Nicklas kommer hem senare idag med..

Jaaaaaa!!

Jag klarade teorin! Nu är jag ett steg närmare mitt körkort!! Guuuud vad jag skakade när jag satt där och gjorde provet.. Men guuud så skönt det var att se ordet "godkänd" med gröna bokstäver..

Jag är sååå glad just nu!!!


Morgonbestyr..

Sådär, nu har jag hunnit med nästan allt som jag skulle göra.. Förutom att plocka undan men det kan jag göra i orgon.. Nu ska jag bara gå och vänta på att få åka.. Hehehe..
Linn har inte kommit hit riktigt än, hon är på körskolan.. Men hon kommer nog snart!! =)
Då ska vi göra oss i ordning sen blir det en lunch någon stans sen bär det av in till Klarabergsviadukten!!

Ha det trevligt gott folk!

Nej, här kan jag bara inte sitta längre nu!! Måste umgås lite med Isabella nu, det blir ju inte så mycket som jag får träffa henne idag.. =( Plus att jag måste fixa det jag skrev förut, plus att jag måste duscha och äta frulle.. HELST innan Linn kommer hit!! =)

Ha det gott allihopa och tack för alla lyckosparkar!!

Jag provar igen! Någon som vet?

Åh, synd att jag inte har frågat innan!! Jag frågar nu med hopp om att någon ska se det här och kunna hjälpa mig! Jag fattar inte hur man räknar ut bromssträckan med ett fordon! Hoppas att det finns någon där ute som förstår och i sånt fall kan hjälpa mig!

Inte så att jag gillar att lägga in samma inlägg 2 gånger men jag MÅSTE veta!!

God morgon!

Härligt att vakna upp till en solig Torsdag! MEN, Jag är så nervös idag, nu vill jag bara att teoriprovet ska vara över så jag vet om jag har klarat det eller inte.. Men dumma jag valde en sån sen tid som 14.45..
Jag bara tänker mig tanken att jag sitter där och gör alla frågor, sen när jag ska trycka på rättaknappen så kommer hjärtat hoppa ur bröstkorgen på mig!!

Tur att jag har en del att göra här hemma  på morgonkvisten, måste plocka undan lite, ta disken, tvätten och fundera ut vad Bellis ska äta till unch och middag. Min mamma kommer troligtvis att få ge henne både lunch och middag..

Linn kommer hit vid 10.30-tiden idag, så ska vi göra oss i ordning tillsammans när min mamma kommer vid 11- tiden.. Härligt, då har jag flera stycken att prata bort tiden med!!

Natti natti..

Shit!! Nu hann jag inte lägga mig innan spökena börja bua här hemma!!
Dags att sova nu så att jag är människa i morgon när jag ska komma ett steg närmre mitt körkort!
Hoppas det i alla fall!!
=)
Jag har i alla fall kollat igenom vägmärkena nu!!

Nu säger jag Natti natti!

image252

Photoshop!

    
    

Tänk vad mycket kul man kan göra med photoshop.. Jag höll på en hel del med det förut..
Dom här bilderna har dock inte jag gjort! Visst är dom fina!?

Glasögon!

   

Ja, här har ni Bellis i olika glasögon! Snygg va?!  =)

Hjälp önskas med bromssträcka!

Nu har jag precis gjort 2 prov till och båda blev godkända igen! Är jag inte bra eller?! =)
Har bara fått godkända prov, eller nej förresten! Det första jag gjorde i förrgår blev 1 ifrån godkänt!
Hehe..

Nu måste jag kolla lite på vägmärken..
Åh, synd att jag inte har frågat innan!! Jag frrågar nu med hopp om att någon ska se det här och kunna hjälpa mig! Jag fattar inte hur man räknar ut bromssträckan! Hoppas att det finns någon där ute som förstår och i sånt fall kan hjälpa mig!

Nu ska jag snart kika lite på vägmärken i boken!!
Tror inte att jag ska plugga nåt i morgon, det kanske blir grötigt i huvudet då?!

Nu sover hon..

Okej, en snabb blogg nu innan jag ska plugga lite..  Isabella somnade nyss, hon var lite knepig att söva idag!
Men ooh så mysig hon var i kväll, hon flirtar, pussas och kramas och är så otroligt charmig. Man bara smälter!
Nicklas kom hem som en liten överaskning vid 19 snåret.. Jag som trodde att han skulle jobba mycket längre.. Men som sagt, en överaskning att han kom hem!

Jag försökte lägga in lite blandade bilder på Bellis för några timmar sen men det gick så segt att ladda upp bilderna så det fick vänta.. Jag ska lägga upp lite senare eller i morgon.. Jag blir så glad när jag kollar på gamla bilder så jag vill dela med mig i min blogg!! Det är ju trots allt min blogg!! =)

Nä, nu måste jag plugga lite här.. =)

Inte ens ett dygn kvar nu! =)

Ja, nu är det inte långt kvar! I morgon är det den STORA dagen! Usch vad nervös jag börjar bli nu!!
Idag har jag inte pluggat så jätte mycket som man kan tänkas göra en dag innan provet men lite pluggande blir det i kväll också! =)

Linn var ju här förut också och då blev det en hel del prat med tanke på att vi inte har setts på väldigt länge,
jag har inte träffat henne så länge hon har varit gravid och hon är nu i vecka 26 så det var ett bra tag sen..
Ja och sen blev det ju inte så mycket av den enkla anledningen att jag har en dotter att ge uppmärksamheten till också.. På ett sett så känns det som att jag kommer att klara provet i morgon men en annan del av mig tror inte det!!!

Nu har vi ätit middag jag och Isabella, Nicklas kommer inte hem än på flera timmar för hans chef har tydligen planerat att dom ska jobba ihjäl sig den här veckan.

Isabella ska snart få ta ett långbad sen blir det välling och sova för hennes del.. För min del blir det plugga och blogga när hon har somnat!

Linn kommer snart!

Nu är "dörrkillen" här och sätter upp våran nya dörr, han har snart hållt på i en timme.. Vem kunde tro att det var så mycket jobb med en dörr?! =) Men det är det!!
Isabella är precis som andra barn så nyfiken och ska springa dit och kolla hela tiden..
Hon har även hunnit med att dra ut hans skarvsladd en gång.. =/

Nu ligger hon i sängen och ska sova.. Jag ska försöka göra ett teoriprov på datan.
Snart kommer Linn hit också, det är henne jag ska skriva med i morgon.. Vi ska plugga lite..

Hahaha, Nicklas ringde nyss.. Han tycker att jag skulle bjuda "dörrkillen" på kaffe.
Jag: Men det är ju pinsamt
N: Nä men det uppskattas nästan alltid!
Jag: Nä men jag ska plugga nu!
N: Vaddå är det en sur gammal gubbe eller?
Jag: Nä
N: ahaa, det är en ung snygg kille?!
Jag: Öhh ja (med pipig röst)

Hehe.. =)

Onsdag

image237
God morgon får jag säga eftersom att detta är mitt första inlägg idag..
Idag såg jag till att få i både mig och Isabella frukost plus att jag har tvättat
och tagit gårdagens disk innan jag satte mig här.. Bovärden kom och ringde på här vid
 08.45 och frågade om jag hade möjlighet att vara hemma tills dörren är klar så
skulle han slippa ge "dörrkillen" nyckel till "koppen".
Det kan jag ju såklart för jag har planerat att inte gå utanför dörren idag! TYVÄRR!!
Haha, nä det ska bli skönt att äntligen få skriva teorin i morgon.
Jag gjorde förresten ett till prov sent igår kväll och det blev GODKÄNT igen!! =)

Fasiken vad tiden går fort förresten!! REDAN Lill Lördag idag!!
=)

Sov gott

Nu har jag gjort ytterligare ett prov som blev godkänt på datorn.. Ska göra ett till sen är det dags att sova!!
I morgon kommer dom hit och byter till våran säkerhetsdörr mellan kl 11-13.. TYPISKT, precis den tiden Bellis brukar sova! Jag som måste plugga då!! Hmm, det kanske går ändå..?!

Eftersom att jag tänkte sova när jag är klar med mitt lilla prov här så säger jag godnatt nu!!
Hoppas att vi ses i morgon!! Kramar
image236

Medans jag håller på..

När jag ändå håller på med mina bilder så kan jag ju lägga in bilder från i Söndags också..

    

Sådär, Nu kommer Nicklas hem, jag ska göra ett prov på bonniers sen vara med honom..

Bilder från dagen!

   
Här äter Isabella sin lunch! =)
   
Här leker hon!
   
Och här äter hon middag!


Nu sover hon och det ska hon få göra i fred! =)
Hon var så trött så att hon somnade i min famn medans hon drack vällingen idag.. *mysigt*

Isabella äter själv!

Mm vad gott det var med lite mat.. Isabella har börjat med att vägra äta om hon inte får äta själv..
Vad gör man? Så nu ser hon ut som en gris varje gång hon har ätit.. =)
Bara att klä av henne kläderna innan maten och ner med henne i diskhon efter maten.. Haha

Nu är det dags för Isabellas kvällsbad sen ska hon få välling och sova..
Nicklas har inte kommit hem än, får se om han hinner träffa henne idag..?!

Jag måste i alla fall plugga lite när hon har somnat.. Snart är det den stora dagen!! På Torsdag skriver jag teorin!! Jag bara går och hoppas att det ska gå!! Jag vill klara provet!! =)

Hemma igen!

Nu har vi precis varit ute jag och Bellis.. =) Idag var det jätte trevligt i parken.. Vi träffade som sagt Alexandra och barnen sen kom även två bekanta till henne dit med sina barn..
Mina vänner Jenny och Linda kom också och tittade förbi.. Jenny har ramlat med sin cross och är nu sjukskriven för att korsbandet i knät antagligen hade gått av.. AJAJ!! Tror att det heter korsband.. =/

Bilder har jag så klart tagit idag med men hinner inte lägga upp dom nu innan jag börjar med maten!!
Korvstroganoff med ris blir det idag.. Bella älskar det!!

Kom på att jag sa här om dagen att jag skulle lägga upp bilder också.. Det har jag glömt bort så det får bli bilder från idag i stället.. =)


Två godkända prov!

Sådärja.. Nu har jag gjort två teoriprov på mitt bonniers program.. Båda blev godkända.. =)
Isabella sov bara i ungefär 30-40 minuter idag.. Ska det räcka?
Ja det får det lov att göra för nu ska vi göra oss i ordning för att straxt gå ut och träffa Alexandra med barn..
Det blir nog mellis ute idag med.. Jag är jätte hungrig!!

Nä, bäst att vi gör oss i ordning, dom väntar på oss..

Vad ska du göra idag? Jag tar för givet att majoriteten jobbar eller är i skolan.. =)

Hörs senare.. Kram



Tisdag

image218
God morgon mina vänner! Hoppas att Ni har sovit gott..
Jag fick sova ända till klockan 09 idag efter en natt med
aningens strul.. Vet inte varför hon har börjat vakna om
nätterna..?

Idag blir det leka med Bella som gäller tills hon ska sova,
när hon sover blir det plugga och när hon vaknar så blir det
till att gå ut i stora parken med Alexandra, Anton och Adrian..
Då blir Bellis glad.. =)


Nu: Till sängen..

image216

Nu ska jag alldelles straxt gå och lägga mig..
Hoppas att ni alla sover gott och att vi ses i morgon..

Kram o godnatt..

Jag och Bella..

Hej..

Nu sover Isabella sött efter ungefär 1 timmes badande.. Vi båda såg ut som två russin när vi var klara.. =)
Nicklas har kommit hem också så jag ska snart göra honom sällis i soffan.. =)

Ok, det var inte bara en som ville se bilder på mig och Bellis tillsammans.. Jag har kollat lite i arkivet och funnit några bilder.. Inga särskillt fina bilder men det var typ vad jag kunde hitta..

   
Från vänster:    Mitt i natten! =), I badet, Mys o lek, Mamma o halv Bella! =)

Sådär.. Ja nu har jag visat lite av mig själv också!


=(

Jag har fått ett önskemål att lägga in en bild på Isabella där jag är med.. Alltså en mamma dotter bild..
MEN, det tråkiga är att det fick mig att inse att jag har nästan INGEN bild där vi är tillsammans.. =(
Tack Isabelle för att du fick mig att inse det!

Aja, så är det när man är den som alltid håller i kemeran.. Sen är jag ganska bra på att ta bort bilder som jag är med på också då jag hatar att vara med på kort!! Fy mig!


Isabella satte i halsen..

Nu har vi ätit middag.. Pappa kom hit och hämtade mamma så jag sa åt dom att stanna på middag.. =)
Det uppskattades eftersom mamma ska åka och jobba natt snart.. Hur ska hon orka det efter en dag med min lilla vilde?! Usch idag vid middagen så satte Isabella i halsen, riktigt ordentligt! Som tur e så ordnade det till sig själv! Det har hänt en gång förut och då var jag tvungen att hålla henne upp o ner o typ skaka henne..
Jag vet, väldigt oproffsigt men vad gör man när stunden är inne och man inte vet vad man ska göra för att hjälpa henne!!? Om det är någon som vet vad man ska göra när ett barn har satt i halsen så svara gärna!!?
Det enda jag vet är att man INTE ska göra som på vuxna.. =/

Nu springer Isabella omkring här och river papper i små små konfettibitar.. Hihi..
Vi ska alldelles straxt bada..

Plugga plugga

Idag har jag mestadels pluggat.. Gjorde bl.a 2 prov på mitt bonniers program.. Det ena fick jag godkänt på och det andra fick jag 1 ifrån godkänt på.. Några gånger till så sitter nog det mesta och viktigaste snart.. =)
Nu kan inte mamma komma hit och vara barnvakt nåt mer innan jag skriver så nu gäller det att passa på när lillan sover.. =)

Igår tog ni mitt rekord STORT i antal besökare.. Kuligt.. =)
Det märktes att det var Söndag om man säger så..

Eftersom att detta blev så bra så gör jag en fortsättning!!



7½ månad



8½månad



10 månader



11 månader

1 ÅR! (På Skansen)

Fortsättning följer.......

Måndag igen

God morgon mina vänner!!

Inatt har Isabella krånglat en hel del med sin sömn.. Så det blev si sådär med sömn för oss alla i natt..
Såna här tillfällen önskar jag att vi redan hade köpt en säng till gästrummet så att stackars Nicklas som går upp mellan 05-05.30 för att jobba kunde gå och lägga sig där i stället.. Men nu har vi ingen så det blev inte så..
Jag fick sovmorgon idag me, Isabella vaknade någon gång runt 08.30.. Mycket skönt!

Jag ringde precis till hyresvärden och beställde en säkerhetsdörr plus att jag skulle kolla upp när tapetseringen blir av.. Dörren fattade jag som att vi kunde få ganska snart. Ang tapetseringen så skulle han säga till målaren att ringa hit och bestämma tid.. Hoppas att han/hon ringer snart för jag står inte ut med alla kartonger längre..

Idag ska min mamma komma hit igen och passa Bellis medans jag pluggar.. Hoppas, hoppas att jag klarar teoriprovet på Torsdag. Det kommer att vara en sån lättnad då! Då kan jag ut och fara när jag vill utan att tänka "nu borde jag egentligen sitta och plugga"!! =)

Nu blir det snart frulle för det har jag inte ätit än..

RSS 2.0