Vad ska vi äta idag?

Vet som vanligt inte vad vi ska äta till middag.. Men det ordnar sig som vanligt till slut..
Till lunch för mig blir det en vaniljshake från herbalife..
Dricker det varje dag till frukost och lunch..
Isabella får tortelini med ostsås som blev över från igår..
*avis*

Nu ska jag bara lägga in lite mer bilder på pix innan jag går och ger lillan lunch..

Hörs sen..
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Noashine

Alltid är det samma beslutsångest.. eler hos mig blir de snarare så att alla ideer bara poff borta, hjärnan blir som nollställd.. ehh middag.. ehh middag bör vi ha.. ehh nån som har nått förslag?? osv..
Borde sätta sig och skriva en veckolista så man visste redan innan vad man skulle förbereda eller ej.. hmm tål o tänkas på!!
Tycker du såna där shakes funkar, märker du någon effekt, blir du mätt på en sådan per mål??

2007-08-22 @ 11:41:32
URL: http://noashine.blogg.se
Postat av: Noashine

Gick oxå upp en del under mina grav.. själv räknade jag points fast vart ej inskriven hos vv utan körde mitt eget race och det gick väl. Har aldrig testat pulver eller shakes o liknande, men blir lite nyfiken såklart :) Middagen får nog en större plats i ens liv eftersom den blir såpass mer speciell.. som fest varje eftermiddag :p De gick alldeles utmärkt att svara där du skrev :)

2007-08-22 @ 12:22:27
URL: http://noashine.blogg.se
Postat av: Noashine

Ne, betalar ingenting.. tror att alla funktioner är samma bara det att de som betalar slipper reklamen på bloggsidan. Egentligen äter jag nog samma mat som jag alltid har gjort.. skillnaden är att jag inte äter lika mycket utan fyller ut mer med grönsaker.. och vattnet.. jag är svinkass på att dricka vatten men har märkt att får jag inte i mig tillräckligt med vätska så står vikten stilla. Nu började jag i måndags med mitt "nya liv" :p Dvs äta ordentligt och ut och röra på mig 3 ggr i veckan.. motivationen är hög för tillfället :) 6 kg hade jag tänkt minska till men inte tidsbestämt tills när eller så, det får ta den tid det tar :p

2007-08-22 @ 12:40:34
URL: http://noashine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0