Uppdrag: Sluta snusa...

Även idag har min duktiga karl stått emot frestelsen att snusa, trots att hans ena arbetskamrat sticker sin dosa under näsan på honom!

Jag ska inte säga vad jag tycker om det!!

Kommentarer
Postat av: Carolita

Det är så himla tråkigt när folk gör så dvs inte respekterar att andra försöker sluta röka eller snusa...

Svar: Det bästa är att behandla då det kan gå bort av sig själv med har man riktigt otur kan man tom bli steril av en urinvägsinfektion som man inte kurerat.. Behandlingen är inte jobbig heller man tar tabletter i sju dagar så är det färdigt...

2007-11-21 @ 22:07:35
URL: http://chululi.blogg.se
Postat av: Sandra

Jajemän, där var jag och kikade! Det är roligt att du uppdaterar din blogg så ofta, vet att det alltid finns något roligt att läsa :)

Tja, alltså allt kostar och vipps så går 2.300 åt väääldigt snabbt! Allt från tidning till kläder, smink och hela fadderittan.. och vipps så blidde det dags för nya skor.. och dem är inte de billigaste. Vissterligen får jag lite hjälp från föräldrarna när det handlar om sådana saker som jacka och skor.. men ja, ibland undrar man om pengarna har vingar.

Förstår att det mesta går till liten, som du säger, man själv blir nog inte så viktig.. och det är inget konstigt med det, det ligger nog i vår natur.. iaf hos de flesta av oss, hehe.

Ja se upp med infektionen, det kan faktiskt bli så alvarligt! Om det varar länge så gör du nog bäst i att gå till en doktor och få meducin (som pippi säger)

Och tack för din fina komplimang :)

Kraaam

2007-11-21 @ 22:32:35
URL: http://sandraholmberg.blogg.se
Postat av: Amanda

Svar: Han är 16år, född -91 ;-)

2007-11-21 @ 22:33:33
URL: http://girlyliicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0