Sover fortfarande..

Shit vad länge Isabella sover idag då!! Jag hann läsa ett kapitel i min teoribok och så har jag hunnit sitta vid datan i snart sammanlagt 1 timme..
Men nu får hon gärna vakna för vi ska ut och träffa Alexandra, Adrian och Anton.. =)
Kuligt!! Får nog bli mellis ute idag med för det lär vi ju inte hinna med nu!! Hehe

Nu måste jag fixa i ordning mig sen får jag nog väcka lillskruttan tyvärr.. Hoppas att hon inte blir arg!! ;-)

Hörs sen..
Puss

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Klart att jag står ut! ÄLskar att läsa vad du har att berätta :) Vilken tur att du har en sån underbar mamma då!! Nej jag förstår verkligen att ni inte kan vara ifrån henne, hon verkar helt underbar ;) Vill ju också ha!! Kan inte åren bara gå lite fortare :) Hihi!! Okej vad ska ni hitta på för bus då da?
Japp självklart sitter man på jobbet idag också!! Trivs som fisken i vattnet, oftast iaf :) Haha!! Tycker om det här med kontor och så sen har man väldigt mycket frihet här och det älskar jag! Måndag-fredah, 8-16 är ju heller inte alls fel :)
Ikväll tror jag att jag ska sola lite sen får det bli mys för hela slanten :) Bara ligga i sängen och prata, det är ju helt underbart! Snart åker jag ju till mallis också och blir borta fyra dagar från min pojk :( Usch usch! Men jag hoppas få se solen iaf :D HIHI!! Nu blev nog mitt lika långt men det gör säker inget! Hoppas lillan sover gott fortfarande!! Ett kapitel är bra! Hur långt har du kommit? Tyckte kapitel om utlandskörning bara var tråkigt :) Ta hand om dig och ha så skoj idag!!
Kram kram i massa gumman!

2007-09-24 @ 13:39:43
URL: http://charlotte87.blogg.se
Postat av: Mimmi

Jo det är ju sant =) Efter gymnasiet tänker jag hoppa på nästan vad som helst och jobba i något år, sedan är det familj som gäller! Längtar så galet mycket redan nu och har gjort det i 2 år. Men i framtiden funderar jag på att plugga till förskollärare eller lågstadielärare. Det verkar så mysigt =) Det är då barnen tycker det är kul med skolan ju. Du då? Du har ingen aning eller? :P Kraam

2007-09-24 @ 14:11:44
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Helena

Jag var på kontroll och då upptäckte man den här tanden som skulle rotfyllas, aj!Jag har lagt ner jättemycket pengar på mina tänder, de har alltid varit dåliga. Nu har jag lite bättre ekonomi och försöker unna mig saker, något som jag inte har kunnat gjort tidigare.Ha en bra kväll!

2007-09-24 @ 17:57:05
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Helena

Nej jag tycker inte det är snyggt. För tjafsigt mend den där blomman och ja, inte skulle du och jag kunna gå ut så där, haha!

2007-09-24 @ 18:14:21
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0