En liten sovmorgon

Godmorgon!

Nu har vi varit vakna i snart en timme. Jag fick en välbehövlig sovmorgon till 07.45 idag.. Synd bara att jag inte hann mer än att öppna ögonen så fick jag springa på toaletten och.... kräkas! Alltid är det något, haha.
Jag får mina små återfall ibland när det gäller illamåendet och idag är en sån dag. Hoppas det känns bättre i morgon då jag ska jobba!?

Att somna igår var inga större problem, snurrade några varv men sen måste jag ha slocknat.

Nu ska här fixas lite frukost och sen vill Bella bygga med lego igen... Hennes absoluta favoritsyssla innomhus, hon kan sitta i timmar, om hon har sällskap alltså annars blir det bara korta perioder eftersom hon måste ha koll på vad vi gör också... Förutom lego så är pussel och rita också kul. Kan ju hoppas att hon blir en liten "pysseltjej" för det är jag. Jag älskar att pyssla!

HYSS är ju också roligt förstås, både ute och inne! =)

Kommentarer
Postat av: mona

jo, bara en dag av inskolningen kvar tack och lov! jag jobbar som personlig assistent, men hoppar just nu bara in lite hipp som happ... du då??

2008-08-21 @ 12:28:27
URL: http://mownlaiz.blogg..se
Postat av: Anonym

God eftermiddag..Kan tänka mig att det är underbart att se ultraljuds bilderna..se livet växer i magen...haft en bra dag? Ha en skön torsdag.kram kram

2008-08-21 @ 15:43:04
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Therese

Jo, tack det är bara bra! Jobbat för fullt hela sommaren så nu är snart dags för lite välbehövlig semester.



Förstår att det inte riktigt finns tid för bloggen när det är så mkt annat på gång för er del :) Skönt att ditt illamående börjat ge med sig lite i alla fall!



kramar

2008-08-21 @ 18:00:28
URL: http://tezzas.blogg.se/
Postat av: Erik Keding

Det va ju inte direkt någon jätte sovmorgon men det är alltid bättre än ingenting!



Svar: Det är inte så lätt! haha

2008-08-21 @ 18:38:56
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: Misen

Ja, man hoppas ju att barnen får liknande intressen. Min största farhåga är att vi ska få en kille som formligen älskar hockey... Jag skulle inte direkt älska att stå där och heja i ringen. Men, men. Man vet ju inte. Ha en bra dag!

2008-08-22 @ 08:05:05
URL: http://homeostas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0