Dagislämningen!

God morgon!

Jaha, då har lilla skrollan varit på dagis i över en timme redan, hon ville inte heller vakna i morse, hon var supertrött! Jag fick lämna en gråtande Bellis idag med på dagis men idag var dom ute när jag gick så förhoppningsvis så gick det över lika fort! =)

När jag kom till dagiset så höll dom på att klä på barnen, varav en pojke varken hade halsduk eller tjocktröja med sig! (fullt förståeligt, ibland tar stressen överhanden på mornarna) Dom var lite bekymrade för att hans hals var helt bar så jag sa det att "men han kan låna Bellas kofta som ligger på hennes hylla" Dom tyckte typ att jag var värsta ängeln och frågade om det verkligen var ok! Då sa jag " Öh ja, självklart är det ok, det är mindre ok att han ska gå och frysa" Visst, kul att dom blev glada men jag blir samtidigt lite fundersam, är det aldrig någon annan som har gjort nått liknande? Jag ser ju självklart Bellas behov som dom viktigaste men om jag kan hjälpa dom andra barnen på ett sånt enkelt sätt som att låna ut en tröja så är det för mig en självklarhet! Jag hade själv blivit glad om någon gjorde så för Bellas skull!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är jätte svårt att inte låta bli sötsacker,,,klart håller man sig bort så kommer det inte på samma sätt... Lycka till gumman...kram kram

2008-02-05 @ 10:26:28
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Charlotte

Vad unedrbar du är!! Usch det kan inte vara skoj att banta. Men du behöver väl inte alls det?
Tycker inte jag iaf :D
Du är jättefin och söt!
Nu ska jag jobba igen, precis haft lite fika!

Ta hand om dig!

Kärlek

2008-02-05 @ 10:33:21
URL: http://charlotte87.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller tummarna för dig snäckan...kram kram

2008-02-05 @ 10:34:31
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Ja här har vi verkligen vänt på dygnet. Det är skönt men blir nog ett elände på måndag när jag skall börja jobba igen. Nu sitter jag här med tänt ljus, fina tulpaner och äter frukost, så livet är inte så tokigt! Hoppas att du får en bra dag!

2008-02-05 @ 10:44:18
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Helena

Ja det har du rätt i, njuta skall jag göra och inte ha dåligt samvete!

2008-02-05 @ 10:58:52
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Marie

Jag håller med dig. idag är inte folk i gemen lika hjälsamma som de var förr i tiden, dock synd. Det är så lätt att göra någon annan glad eller som i detta fallet- kanske slippa bli förkyld! Snällt av dig iaf =)

2008-02-05 @ 12:19:22
URL: http://www.fruhenriksson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0