Är jag för svag?

Jaha, då har jag vinkat för första gången på inskolningen... Det började bra, hon vinkade och sa dadå och såg allmänt lycklig ut. Då satt jag lite stolt och lättad i personalrummet och tänkte att "det här var ju inte så farligt".
Efter 10 minuter så kom ena dagisfröken och sa "Du får nog komma tillbaka nu, hon är helt förtvivlad"
Jag typ sprang tillbaka! =( När jag kom dit så satt det en liten flicka (min flicka) med krokodiltårar som rann ner för hennes redan våta kinder och chipade efter andan medans hon grät förtvivlat. Jag har nog aldrig sett henne så ledsen och rädd! Själv så ville jag bara ta henne och gå därifrån, låsa in oss nånstans och aldrig gå tillbaka!

Varför ska just jag vara så svag!? Jag vill vara stark men jag har så svårt för att höra henne gråta (när hon gråter på riktigt) Alla andra föräldrar verkade inte alls tycka att det var jobbigt när barnen grät.. Dom bara log och gick där ifrån. Det är förmodligen så man ska göra och jag gör mitt bästa men det är INTE lätt!

Kommentarer
Postat av: Satu

Känner igen allt gumman..det ÄR jobbigt för både barnet och mamman att klippa navelsträngen mellan...
Men du är inte ensam om att vara svag...ALLA föräldrar känner samma inuti... men det syyyns bara inte på alla. Själv höll jag på att gå sönder inuti idag när jag var tvungen attlämna en gråtande Cassie.

2008-01-14 @ 11:11:58
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: alexandra

usch vad jobbigt de lät :( nu har jag ju inte barn själv och vet ju inte hur det känns, men jag kan tänka mig att det är jobbigt!

2008-01-14 @ 11:51:46
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: Annica

Förstår att det är jobbigt, men det bästa är att bara gå därifrån..hon lugnar sig, snabbare än vad mpnga tror..men klart det är jobbigt för henne oh dig första gången. du ska se att det går bättre å bättre=)

2008-01-14 @ 11:54:57
URL: http://annica123.blogg.se
Postat av: Jenny

D KOMMER bli bättre, ja lovar!! D va första gången du lämna henne, du kom tillbaka å d såg hon... Nästa gång du lämnar vet hon att du kommer tillbaka, d kommer bli bra ska du se!! Försök bara inte visa dina känslor för henne =\ Lycka till!! Tänker på dej. KRAM

2008-01-14 @ 12:07:11
Postat av: Emelie

Nej jag tycker ju inte jag är det men många säger att jag är det men ah, alltid bra att träna ändå :D

Jo men jag förstår att det blir svårt att träna när man är ledig, men du kommer säger igång sen när din lilla flicka blivit lite större :D sålänge ska du ju njuta av att hon är liten :D hihi

2008-01-14 @ 12:09:44
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: carro

usch förstår att der är svårt.. inte vill man se sitt barn lesset. Men är bara att kämpa på för er båda! Ha en bra dag! kram

2008-01-14 @ 12:10:52
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Charlotta

Svar: Ja, halkan var avklarad sen långt tillbaka. Jag kuggade på teoriprovet två gånger (fyra poäng ifrån godkänt. suck.) och efter det tappade jag sugen helt. Hade jag bara gett det en chans till så hade jag bara haft uppkörningen kvar. Det är lätt att vara efterklok...
Men jag har ju redan allt i bagaget och behöver ju "bara" friska upp minnet lite. Teorin får jag ju göra från början, men det är ju "bara" att sätta sig med boken. Tyvärr är ju inte allt så "Bara" när man har barn :-D
Men jag blev superinspirerad när jag läste din blogg och tänkte att nu ska jag banne mig ta tag i det här! Så, tack för inspirationen och lycka till med kortet! :-)

2008-01-14 @ 12:20:06
URL: http://UrLottasSynvinkel.blogg.se
Postat av: Ida

Ojdå, måste kännas jobbigt det där! Men förmodligen kommer hon säkert göra likadant varje gång, eftersom hon vet att du kommer då. Sen har hon ju varit uppe i dig hela sitt liv och är väl inte alls van vid att hon inte har dig i närheten. Men det går säkert över..!

2008-01-14 @ 12:22:15
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Charlotte

Åhh min lilla gumma!! Det är verkligen hemskt!! Jag önskar jag fanns hos dig nu och kund ehålla om dig!! Skulle behöva det själv också kan jag säga :(
Puss och kram och ta hand om dig!

2008-01-14 @ 12:37:43
URL: http://charlotte87.blogg.se
Postat av: Therese

Jag kan tänka mig hur jobbigt det måste vara, men du ska se att det blir bättre!

2008-01-14 @ 13:12:53
URL: http://tezzas.blogg.se
Postat av: Malin

usch.. kan förstå att det är jobbigt! :/

2008-01-14 @ 16:58:48
URL: http://xxmalin.blogg.se
Postat av: Anna

Jenny: Tack! Jag behöver verkligen höra sånt nu! Usch, du har väl redan gått igenom det här med din äldsta? Hur tyckte du att det kändes?

Kram

2008-01-14 @ 21:53:36
URL: http://moranna.blogg.se
Postat av: Erik

Naaaaw....

Det kommer säker bättra sig efter hand! Både för henne och dig, hon kommer hitta massa nya småkompisar där och du kommer kunna känna dig lugn!

2008-01-14 @ 23:37:24
URL: http://theartist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0