Kväll!

Tjohoo!

Nu har vi haft lite kväll här hemma.. När jag sägr så så menar jag att vi har ätit god middag! Det vi skulle hha ätit igår ( fläskfilé, bulgur, tzatsiki) JÄTTE GOTT!

Efter maten så tog ja och Isabella ett bad...
Från början när jag satte på vattnet så trodde jag inte att det skulle bli nått bad för det var typ BRUNT vatten som kom ut! Men när jag hade spolat på full sprätt ett tag så blev vattnet rent igen... Undrar varför det blir så? Kan ju knappast vara några arbetare som har grävt sönder nåt i marken på en Lördag!? Jaja, vi fick oss ett bad till slut i alla fall, ett RENT bad dessutom! =)

Efter badet så var det dags för en viss liten person att sova och de gick utan protester idag! Skönt när hon vill sova, då känner man sig inte som en skurk!

Kommentarer
Postat av: camilla

jaha okej, oj! ja men det är lit esom hos oss då. jag håller i vår inskolning, men får in tre nya nu :) så då blir det 15. hur gammal är din dotter?

2008-01-12 @ 21:17:12
URL: http://metrobloggen.se/millsan
Postat av: annica

gott me godis å sånt ju=)
Brunt vatten kan man få ibland om man får med lite rost från rören..men som du gjorde, bara spola på..kan oxå vara sand somm komme me i rören..men det försvinner ju, dock kan man få spola ganska länge ibland..

2008-01-12 @ 21:22:19
URL: http://annica123.blogg.se
Postat av: camilla

åh okej :) va mysigt! de där små är så söta, så kul att se hur de utvecklas hela tiden, hihi :)

2008-01-12 @ 21:30:18
URL: http://metrobloggen.se/millsan
Postat av: Monica

antagligen var det nån granne som hade stängt vattnet då kan det vara så eller om det har varit avstängt en längre tid ! ;)

2008-01-14 @ 11:28:46
URL: http://villmanintesavillmainte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0