Nära mål!

God kväller!

Nu är jag här igen, det går ett tag emellan mina inlägg numera.. Men idag ska jag lägga in lite bilder också var det tänkt! Om allt gå enligt planerna så tänkte jag sitta bänkad vid datorn i kväll... Lillan sover, gubben är på jobbet fortfarande och jag är duschad, har ätit, tagit disken och tvättat sen jag kom hem. Så nu tänker jag sitta ner, det enda som kan stoppa mig är lilla fröken som ligger i sovrummet och sover!

Nu är vi i alla fall så gott som friska allihopa. Visst inte helt bra men det lär nog dröja! Idag var första dagen att gå på dagis/jobba sen vi blev sjuka, det känndes riktigt skönt att vara tillbaka!

Jag gjorde dock ett STORT misstag idag! Min chef undrade om jag kunde jobba 8-16 Lördagen den 12 April och jag svarade glatt ja. Men nu kom jag på att jag skulle ju på räkbåt den 11 April och festa och ha mig! GULP! Jag vill ju jobba helgdagar också eftersom att det ger bättre betalt men samtidigt så känns det inte värt det, så sällan som jag går ut så vill jag kunna koppla av! Det finns många som vill ha den tiden av mig och jag får nog sluta upp med att vara så snål för att ge bort den! Kanske jag kan få jobba någon annan helg i stället!? *hoppas*

Igår var jag på körskolan och körde med min underbart roliga körskolelärare! Det känns som att jag är NÄRA MÅL nu när det gäller körkortet! Jag blir säkrare och säkrare för varje gång jag kör! =)

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja, det förstår jag ju. De finns ju till för att hjälpa!
Skönt att det går framåt med körkortet i alla fall. Det känns helt underbart när man verkligen har det :)
Det är bara bra här, allt rullar på. Tur att ni mår bättre nu!
Ha det så bra!

2008-03-27 @ 19:56:24
URL: http://tezzas.blogg.se
Postat av: Emelinda

Jag jobbar på Eniro 118118 ;) Därav alla knasiga frågor :P

2008-03-27 @ 19:57:04
URL: http://emelinda.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hej där! Jag läser din blogg, men är dålig på at kommentera!
Bara massa positiva saker nu!Ni är friska, du får lite tid vid datorn, snart körkort...! Låter helt underbart! Hoppas Isabella sover gott nu så du har lite tid att slappna av :) kram

2008-03-27 @ 20:16:18
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Malin

du får säkert en annan helg :D

2008-03-28 @ 20:30:34
URL: http://xholman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0