Vi saknar dig älskling!

Sådär ja!

Nu ligger Bus och sover...

Vi fick en bra dag idag trots lite snorig Bellanäsa. Mormor kom som sagt på besök med fika och allt, Bella var dock inte särskillt intresserad av fikat, hon ville bara LEKA med mormor! Hon blev så lycklig när mormor kom att hon sprang och hoppade och gjorde glädjetjut. Tog även några vändor fram och tillbaka i hallen, SUPERLYCKLIG!

Till midag idag blev det Lasagne. Det blev så mycket köttfärssås att det räckte till tre st lasagner. Jag gjorde dom i alluminiumformar så det är lätt att frysa in. Den ena får Nicke ta med sig och bjuda grabbarna på i arbetsboden nästa vecka. Dom äter ju ute lunch och middag så dom är ganska trötta på restaurangmat mellan varven. På kvällarna blir det ofta pizza för dom så han brukar inte bli så överförtjust dom gånger jag föreslår pizza en helg, haha. På dagarna äter dom oftast en dagens lunch någon stans, det är ju riktigt bra mat (mycket varierande).

Medans maten stod i ugnen så fick Bella bada, de är ju omöjligt för oss att bada ihop med den pisstråle som finns att erbjuda i duschen just nu. Så nu är det min tur att ta en dusch, sen blir det lite lugn och ro för att sedan sova!

Nicklas, jag saknar dig så! Bella likaså... Hon vill hämta dig på jobbet, hon vill krama dig när hon ska sova och hon vill ha din tröst då hon är ledsen! Ingen blir gladare än vi på Fredag då du kommer hem... Älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Ida

Skönt att du kan äta =)

Låter mysigt med mormor på besök.

Åh vad jobbigt att han är borta. Men det snart fredag.. =)

2008-09-03 @ 21:07:46
URL: http://mobjer.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Ja, rolig pryl att ha ;)

Undra om det hade funkat att köpa sprit i affärerna här i Sverige. Skall vi lägga in förslag? HAHA!

2008-09-03 @ 21:31:43
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Eva

Svaer: Ja har gillat honom ett tag, men nu blir det tyvärr inte som ja hoppats på.. ledsen Men ja överlever, ja e stark... Kärleken blir inte alltid som man tänkt sig!

2008-09-03 @ 23:36:30
URL: http://tvillingmamman.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Jo, men alla får ju köpa av spriten i Grekland utan legg, fast jag tror ju inte det skulle funka i Sverige, så vi skiter i det ;) HAHA!

2008-09-04 @ 10:10:03
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0